|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
1.12.2008 19:03:14   
sonček33
Se* superca za dve pikici. Nič pesimizma. Jaz ti iz srca privoščim. Počivaj!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 251
1.12.2008 19:04:42   
Shadow
Tina1, ja, saj te razumem. Meni so v 1. postopku tudi namesto krvi polkilski kosi jetrc ven leteli, tako da tudi nisem šla na krvni test.  Tokrat pa po vsej verjetnosti grem, pa tudi če bom krvavela, da vidim, če bo bHCG > 40.

Smo s tabo! user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 252
1.12.2008 19:05:26   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Mlinček, a ne kar n moreš dojeti. Da se to res dogaja vama. Je pa res tako kot je rekla Pija. Kaj si delal do konca službe, a si sploh lahko funkcioniral? user posted image  Ko sva bila midva na UZ se nama je samo smejalo. Jaz sem se kar na glas smejala, se mi je na koncu še Reš po malem smejal. V avtu pa samo jok srče in to obeh.

mlinčka, kako pa si ti doživljala vse to?

Funkcioniranje na šihtu je bilo omejeno samo na nujnejše od nujnega, se pravi samo za direktorja, pa še to sem bl k ne bluzil in kvačku pet ur da sem spelu tisto kar bi spelu v normalnih okoliščinah v 5 minutah - je.ba.t ga - takav je život

user posted image  

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 253
1.12.2008 19:07:43   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Mene je že danes mantralo, da bi šla user posted image sprehajat,pa me ne pustijo...

Ti pa še res raje malo počivaj, tak da imaš embargo na user posted image !

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 254
1.12.2008 19:08:23   
sonček33
Tina žal mi je. Pogumno naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 255
1.12.2008 19:09:18   
Shadow
Fidiprotekt? Kaj je to in kje se to dobi? V lekarni al kar v DM? Bom še jaz mojega s tem pitati začela za naslednje otroke! user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 256
1.12.2008 19:11:07   
bambi75
Daisy komaj prideš mal pogledat, pa že spet praviš, da se ti mudi in morš delat. Si pa resno vzela Atejev nasvet, da moraš shujšat. Saj boš kot trlica, če boš kar naprej samo delala. user posted image   To pa spet ne bo prav.

Bumo, zaenkrat sem v redu, mogoče me mal pod rebri boli, ampak nič hujšega.Verjetno od poležavanja.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 257
1.12.2008 19:13:14   
Serendipity
Ejla lubice,

eh saj ni (velikega, tak za mali črno piko ga jer . ) pesimizma ... sam me je tak nekaj vrglo (najverjetneje sem se preveč nažrla kalamarov) in sem prišla domov pa takoj spat, sem vam pa šla vmes med spanje pavzo poročilo napisat - pa zgolj info omenit. Itaq da sta moji pikipoki borki, pa tak fajn je pri nas. Mamo pesa (celo dva user posted image ), mamo mačure (celo štiri), mamo gugalnico, pa playground za skakat pa gozdiček zraven ... Itaq da boste ostale. Le malo jima jutri, pojutrišnjem razkažem kaj lepega ju čaka user posted image  user posted image  user posted image

čestitke za dva srčka mlinčkota! user posted image
Tina 1 - iskreno mi je žal... user posted image

Hm - sem še kaj pomembnega izpustila? Kako je z blanč?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 258
1.12.2008 19:15:22   
lučka 25
Se* ti kar pikici lepo pelji malo naokoli in jima rzkaži kaj lepega vse ju čaka, bosta tako veselo čepeli v bušiju in rastli, da bosta lahko naslednje poletje to videli še brez trebušnih ovir.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 259
1.12.2008 19:20:38   
zarja1
joj groza šele zdaj mi je osmo stran odprlo....le kake packarije so morali zablokirat......

Tina res mi je hudo zate. Še predobro mi je znan ta občutek. Nobena beseda ne potolaži, noben objem ne odpravi bolečine in vsak pogled znova zaboli. A verjemi mine tud to, čeprav se zdaj zdi nemogoče. Drži se pupa. Pozdravljam pa tvoj optimizem.

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.12.2008 19:20:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Se* ti kar pikici lepo pelji malo naokoli in jima rzkaži kaj lepega vse ju čaka, bosta tako veselo čepeli v bušiju in rastli, da bosta lahko naslednje poletje to videli še brez trebušnih ovir.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
Jap, jima jaz razložim kak stvari grejo, pa če bosta fajn pridni, ju še malo v šolo popeljem še preden bosta spljoh na svetu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.12.2008 19:22:02   
mlinčka
Ajde, izčrpno poročilo. Od trenutka, k sm slekla gate? Ok pa od tam. Sam se ne bom neki s premim govorom trudla pa dobesednimi navedki user posted image . Upam, da bo vseeno berljivo:

Slečem gate, nataknem une bele "vrečke" na noge in čakam, da me pokličejo. Not je vmes namreč uletela sestra Zvonka in so se neki na veliko posvetovale, tko da sva bli tačas že obe bejbe iz obeh kabin pripravljene. In ko Ribičeva pokliče naprej, sva seveda obe buči pomolili v ordinacijo (k sreči samo buči user posted image ). Ok, se gospa iz sosednje kabine diskretno zapre nazaj, jaz pa tresočih kolen na mizo. Pa pravi sestra, a tole je 1. UZ po transferju pa jaz mhm. Pa hočem že neki pojamrat, v stilu sej vprašanje, če je sploh kej, ko me Ribičeva vpraša, kolk so mi jih vstavli. Pa jaz, da sicer dva, ampak je en ziher šel, k sem krvavela in ona meni mirno ne, ne, sta kar oba. Pa jaz seveda nejeverno a res, čist zares user posted image (v mislih me je nehote prešinl bejž, bejž, a dej ga no lomt! user posted image ) pa mi čist flegma potrdi, da čist sigurn. In pol jaz nekako zajeclam a pa sta v redu? Čist v redu. A srčki se vidjo? Seveda. A se da slikce dobit? Ja, seveda. No in mi sprinta 2 slikci, ker ni mogla na eno oba hkrati dobit (prostorsko ja, samo ni mogla obeh ujet iz enakega zornega kota - a je razumljivo napisano user posted image ). Tko, da mava 2 slikci, na obeh sta obe vrečki, enkrat se vidi enega, na drugi pa drugega. Ležita pa baje en na drugem. En ma 10mm, drugi pa 9mm. No in potem sem se rahlo v transu zvalila dol s postle, se morala prov skoncentrirat, da sem naciljala pravo kabino user posted image , se oblekla in 10 cm nad tlemi odlebdela ven. In pol klicala Mlinčka, od tam naprej je pa on svojo dogodivščino povzel.

Huh, a bo? Aha, še to. Prej mi Ribičeva ni nikol preveč prijaznega vtisa vzbujala, dans se mi je zdela pa prov prijetna, že skor materinska. Se je tko dobrodušno nasmihala moji zmedenosti in nejeveri, da mi je prov prirasla k srcu.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.12.2008 19:22:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja mam jaz tud tebe rada!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 263
1.12.2008 19:24:08   
zarja1
Zarja, dobro zrihtaj jutri.

Hvala, bom poročala tam okrog 12-ih!!!!!!!! Upam, da bo vse tiptop.

Horny Teddy

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 264
1.12.2008 19:25:01   
Serendipity
O, mlinčka user posted image - kak je lepo take zgodbice brat .. meni so se kar solzice vsilile (no, to je posledica te Utrostvari, ki jo jemljem, nisem tak smlkava drugače user posted image ) Naj vam samo lepo gre vse tako naprej!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 265
1.12.2008 19:26:55   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Res da sva bitko zgubila, ampak vojne pa definitivno ne. Gremo naprej, v nov boj.
Dons sem že klicala na GK in sem 6.2. naročena pri dr. D. Grem po napotnico za nov boj.

Punce hvala za podporo, navijanje.

pika.po, kdaj maš pa ti dr. D v februarju?

Tina user posted image user posted image user posted image Ampak kot si rekla bitka je zgubljena, vojna pa še zdaleč ne!!!!

Jest sem naročena 9.2. A si ti sigurna da maš datum 6. 2., to je torek. A nima dr. D. ambulanto ob ponedeljkih in petkih?

Draga moja, evo pa se bova spet skup bojevale, ampak tokrat pa bo!!!!

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.12.2008 19:27:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka
Tko, da mava 2 slikci, na obeh sta obe vrečki, enkrat se vidi enega, na drugi pa drugega. Ležita pa baje en na drugem. En ma 10mm, drugi pa 9mm.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
1.12.2008 19:28:11   
želvica99
Jeeee uspelo mi je prebrat, zdaj pa še napisat.

Vidla sem eno prelepo novičko, Mlinčka BRAVO!!!, uživajta še naprej.

Tina žal mi je zate ampak vem, da pride tud tvoj čas. Se še dobro spomnim sebe, ko ni uspelo in evo zdaj pa je. Tko da sigurno bo, kar pogumnouser posted image

WP upam, da v službi zrihtaš zadeve, je pa res krivično, da se ti naenkrat vse tkole zamota - judič gre na kup s....Se bo pa tud to pozabilo in pridejo lepši časi. Drugače sem bla v 2.IVF, prvi ni uspel.

Se* bravo za dve user posted image user posted image , lepo počivaj in uživaj.

Zarja tud jest te mam radauser posted image . Upam, da si že prišla k sebi po neumornem žuriranjuuser posted image

Blanč tud jest navijam zate ful, upam da je bil lažni alarm in se mi kar zdi da je tako. Naj bo četrtek tvoj dan. Drži se dečva.

Gigi je tam okol 3500, zdj se mi ne da papirčka iskat za točno cifro. Kako si kaj ti?

Pika.po naj ti čas do februarja hitro mine, pol pa gas.

Ledenka lepa oblekcauser posted image

Shadow hvala za čestitkouser posted image

Goldy tud jest imam rumen izcedek. Kdaj pa je tebi ratalo slabo? Tole me zdj res ful zanima.

Jazzz a tud tebi je slabo, joj mene že kar skrbi, upam, da bo vse ok.

Lučka a ti pa nimaš apetita, nč se ne sekiraj se vsaj ne boš zelo zredila. Jest ga imam pa zdj prevečuser posted image

Ultrazvok imam pa 15.12.

Kaj naj nardim, ker sem ob treh pozabila utrop...vzet???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 268
1.12.2008 19:28:30   
Shadow
Ah Mlinčka.... kak lepo si napisala! So se tudi meni kar učke zasolzile...
Še enkrat ISKRENE ČESTITKE!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.12.2008 19:30:31   
Bumo
Se, a tud ti se cmeriš skoz?user posted image Kaj nam delajo hormoni,a'
Bambi, lepo,da si vredu, ono šikanje po rebri pa poznam,samo je minlo tak, kot je prišlo.
Shadow, ja...bom upoštevala tvoj emabrgo še kak danuser posted image
Pija pa Zarja,kaj se zdaj to vidvi nekaj kušuvata na netu??user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
1.12.2008 19:30:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja tud jest te mam radauser posted image . Upam, da si že prišla k sebi po neumornem žuriranjuuser posted image

neumoren žur se je nadaljeval v službeni tlaki.....komaj čakam, da je gužva mimo.
Ti pa le vzemi utrota čimprej lahko. Daj raje zvečer kr dva, če si popoldan pozabla. Ni nič narobe.
In drugače, občutki? Vlada popolna evforija?

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 271
1.12.2008 19:31:01   
lučka 25
mlinčka, kako lepo je prebrat zgodbo. user posted image  Ampak si res kar zmeden, pa kar n veš kaj vse počneš. Jaz sem mojega potem zasliševala, kaj sem sploh govorila in, če sva se Rešu vsaj zahvalila. pa me je pomiril, da sem se še kar kulturno obnašala.user posted image  A ne, zdaj pa vrjameš, da si noseča. Jaz sem to takoj rekla, zdaj pa vrjamem, da sem noseča.user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 272
1.12.2008 19:31:06   
zarja1
Pija pa Zarja,kaj se zdaj to vidvi nekaj kušuvata na netu??user posted image user posted image user posted image

jaz se rada kušujem......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 273
1.12.2008 19:32:14   
Shadow
Se*, a tudi tebi Utrozadeva tako dobro dene? user posted image
Meni moj reče, ko si jih grem insertirati, da grem s kuglcami seksat... Hja, zaenkrat je to pač edini user posted image , ki je dovoljen. Bo že bolje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 274
1.12.2008 19:33:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Lučka a ti pa nimaš apetita, nč se ne sekiraj se vsaj ne boš zelo zredila. Jest ga imam pa zdj prevečuser posted image

Ultrazvok imam pa 15.12.

Kaj naj nardim, ker sem ob treh pozabila utrop...vzet???

Nič bat za moj apetit, ker če bi me videla, bi opazila, da imam dovolj zaloge na svoji baročni postavi.user posted image

15.12. pa ti želim, da ti obe pikici pomahata izza ekrana UZ.

Ti kar zdaj vzami utrop.....Vsaj po moje.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?