|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
1.12.2008 18:46:45   
Bumo
Pa da ne šteka 8 stran,k sen se jaz tam pofockalauser posted image
Skratka.....
Tinauser posted image
Želvicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bambi, Shadow, kako sta?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.12.2008 18:48:37   
mlinček
hojla pupe, jst nimam pojma kaj bi bilo lahko narobe

če katera vidi moj post nej ga citira, da ga bodo tudi ostali lahko vidli - sem napisu cel spis pa ga ne znam še enkrat - navdih pač

no če katera vidi naj ga še enkrat objavi - PLIIIIISSSSSS

LP user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.12.2008 18:49:37   
lučka 25
Ampak res, glih tam je zaštekal, kjer se opisujejo tako lepi trenutki in so podane tako pomembne informacije še ostalih.

Upam, da se bo to dao kaj rešit, če ne pa mlinčkota in daisy veselo na delo in še enkart lepo natipkajte.user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.12.2008 18:50:16   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

dejzič, prebrala, pa ne razumem tisto s prvim xxx po IVF??

Ehhh se jaz malo čudno izražam. Hotla sem povedat, da sem že en 10. dan novega ciklusa, prvega po ICSI, tri je treba dat pa skozi. Kr neki. user posted image user posted image user posted image  Dont mind me.

A je mlinčkica že dala poročilo? Jaz sem take volje, da bi malo jokala od sreče.

Noki a ti pol vidiš 8 stan???
Dej citiraj.
Dejzi al pa ti še 1x napiši. Pliiiiiiiz

Ma, zdaj sem pa pozabila, kaj sem napisala. user posted image user posted image user posted image

U glavnem, kot je enkrat mlinčka napisala, sem kronično nadrkana. Na šihtu sem zasuta, pol pa nosim delo domov, pa še doma delam. Neki sem se trudila bit pridna, pa nisem več, ker sem trenutno brez motivacije. Včasih je težko, drugič malo manj, načeloma je pa vse skupaj ena srednja žalost. user posted image user posted image user posted image  Moram se pa zahvalit, za tvoj napotek okoli fidiprotekta, dec ga pridno malca in nima stranskih efektov. Pa sva oba vsaj malo bolj zadovoljna. Plani so naslednji:
1. Izboljšat lajfstajl
2. Z izboljšanim lajfstajlom probat še ena dva postopka
3. Pozanimat se o drugih opcijah

Na kratko.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.12.2008 18:50:48   
lučka 25
USPELOOOO!!! user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

user posted image

ku ku

na začetku, samo da povem navijam in navijam in še več k navijam, sem z vami, mislim na vas in držim pesti za vse

hvala za čestitke in lepe želje ampak počas šele dojemam kaj, kako, itd...

kruce hvala za fotostimulacijo, zdej si tud ti na vrsti - februal 09 kliče (če sem prav seznanjen je takrat akcija)

user posted image  

no ja, podrobnosti so pa take, pač iz moje strani:
- sestanek na šhtu se začne ob 8.00, itak vsi bluzijo kaj in zakaj pa kako niso neki mogli nardit
- telefon mi zazvoni ob 8.24, po pomoti kliknem zavrni
- pokličem mlinčko nazaj in grem iz sejne in ostalim naročim da se dogovorijo kaj mi bodo povedal
- mlinčka se javi in besede so nekako tako zvenele: vse je OK, hmmmm sam dva sta
- in jst nazaj kaj? dva?
user posted image
- in ona dva oba sta OK srčka n vse, imam fotki,......
- zaključim pogovor, vstopim v sejno in rečem: če se čz vikend ne morte n'č spomnt, pol se tud zdej ne boste, sestanek zaključen, nadaljujemo jutri in danes nisem več dostopen za sestanke. Poberem svoje stvari in grem po kavo in v pisarno.
- ob dveh peč pridem domov in si ogledam slikice in se mi še kar smeji, tudi ko tole pišem - ITAK

No ostale podrobnosti, za katere vem, da si jih želite vedeti, bo pa Mlinčka zrihtala in napisala, ko pride domov - verjetno.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.12.2008 18:51:32   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Blanči jaz ti lahko sicer kasneje uradno čestitam, sam skakala sem prejšnji teden in skačen tud dans!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mlinčka a vi pa kar štirje!!!!!!!!!!!! Bravo Mlinčkovi....user posted image user posted image user posted image user posted image

Shuki moj a si še v mamahotelu?user posted image

Larči lubek delam, da se kadi. Zdaj sem prišla domov in kuham testenine......user posted image

Se* ma easy in lepo grej. Kvaliteta zarodkov ni vedno pomembna. Jaz sem imela super razvite blastociste, pa nič. Poglej pa našo Blančko!!!!!!!!!!

Ajsi full lepa oblekca. Ti si naš RR versace....user posted image user posted image user posted image

Abra kje hodita pupi?

Pija moja, teta Grethy, Kajsica, BBpikica, Goldyka naša kako slabosti, Jazzika, Sonček33, Zvezdica a si še huda name?, Gigika legenda, Lučka in Želvi mamike....rada vas mamuser posted image user posted image user posted image

a bo tako vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.12.2008 18:52:42   
Bumo

user posted image ku ku

na začetku, samo da povem navijam in navijam in še več k navijam, sem z vami, mislim na vas in držim pesti za vse

hvala za čestitke in lepe želje ampak počas šele dojemam kaj, kako, itd...

kruce hvala za fotostimulacijo, zdej si tud ti na vrsti - februal 09 kliče (če sem prav seznanjen je takrat akcija)
user posted image  

no ja, podrobnosti so pa take, pač iz moje strani:
- sestanek na šhtu se začne ob 8.00, itak vsi bluzijo kaj in zakaj pa kako niso neki mogli nardit
- telefon mi zazvoni ob 8.24, po pomoti kliknem zavrni
- pokličem mlinčko nazaj in grem iz sejne in ostalim naročim da se dogovorijo kaj mi bodo povedal
- mlinčka se javi in besede so nekako tako zvenele: vse je OK, hmmmm sam dva sta
- in jst nazaj kaj? dva?
user posted image
- in ona dva oba sta OK srčka n vse, imam fotki,......
- zaključim pogovor, vstopim v sejno in rečem: če se čz vikend ne morte n'č spomnt, pol se tud zdej ne boste, sestanek zaključen, nadaljujemo jutri in danes nisem več dostopen za sestanke. Poberem svoje stvari in grem po kavo in v pisarno.
- ob dveh peč pridem domov in si ogledam slikice in se mi še kar smeji, tudi ko tole pišem - ITAK

No ostale podrobnosti, za katere vem, da si jih želite vedeti, bo pa Mlinčka zrihtala in napisala, ko pride domov - verjetno.

se 1x probam..upam, da bo pravi

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.12.2008 18:53:33   
Shadow
Bumo, jaz sem čisto v redu. No, od lenarjenja me že malo rit boli, zato sem se lotila kuhanja in sprehajanja psa. S kolebnico pa še vedno ne skačem! user posted image  Drugače pa - nič posebnih znakov.

Pa ti? pa Bambi? Moramo dat tem puncam iz PO in LJ malo kontra, pa še me polno user posted image  user posted image  user posted image  med 10. in 15. 12. obelodanit! Ste za? user posted image

Mlinček porkaduš! Je bilo treba forum pokvarit? user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.12.2008 18:53:43   
Bumo
heh,lučka....user posted image user posted image user posted image
kk sva poskocliuser posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.12.2008 18:53:51   
DaisyE
Mlinko, a je možno, da daš slikice na net? Jaz kar ne morem počakat, da jih vidim....

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.12.2008 18:55:28   
DaisyE
Bemti, jaz moram delat!!!!!!!!! Saj sem vedela, da se bo takole kočalo...user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.12.2008 18:55:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

heh,lučka....user posted image user posted image user posted image
kk sva poskocliuser posted image user posted image

Ampak res user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 237
1.12.2008 18:56:08   
Pija76
Lučka in Bumo carici sta!

Mlinček dobr si zrihtu! sam mene pa zanima kaj si delal v pisarni od pol 9 do enih? A si razmišljal namesto sodelavcev user posted image ? Al kaj si razmišljal?

Daisy user posted image  user posted image  user posted image  za odločitve. Te podpiram!!! Ti a kak per z nami RR je tud v vidu še letos user posted image ?

Zarja mam jaz tud tebe rada!

Gigi thx za novičke, sam za tole premlet bom pa tvojo  barvo las rabla, moja ni dost user posted image .

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 238
1.12.2008 18:56:22   
Bumo
Shadow, sam,da si vredu.
Mene je že danes mantralo, da bi šla user posted image sprehajat,pa me ne pustijo...
Sem za veš, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image
iz MB fali tukaj gor....dajmo punce...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 239
1.12.2008 18:56:44   
lučka 25
Zdaj sem lahko preberala še od Daisy in Tine post. Punci, dvignita glavo in gremo naprej. Me smo z vama.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 240
1.12.2008 18:57:22   
Shadow

U glavnem, kot je enkrat mlinčka napisala, sem kronično nadrkana.

Hmmm... to pa zelo zanimivo zveni! Pa imaš ustrezni del telesa za to? user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 241
1.12.2008 18:57:32   
Tina1
bambi hvala, moj dragi je res zlat. Nč se ni vase zaperu, pa tuhtu u seb, ampak sva se cel vikend pogovarjala, razpravljala zakaj se je to zgodel. Pa tok je bil toleranten, da me je cel vikend poslušu k sem skoz neki bentila, pidila. Res je zlat.

shadow ne vem če je kaj upanje, glede na živo rdečo kri in koščke krvi.
Sej bi rada vrjela, sam sta mi dva testa pokazalla -

lučka, bumo hvala, virtualni  objemčki pomagajo

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 242
1.12.2008 18:57:39   
Pija76

Bemti, jaz moram delat!!!!!!!!! Saj sem vedela, da se bo takole kočalo...user posted image

Daisy pa znaš ti ono: lako čemo,ako čemo, možda i nečemo?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 243
1.12.2008 18:58:25   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Daisy user posted image  user posted image  user posted image  za odločitve. Te podpiram!!! Ti a kak per z nami RR je tud v vidu še letos user posted image ?

Pir je vključen v izboljšanem lajfstajlu. user posted image user posted image user posted image  Glede na to, da nimam za koga skrbet, je itak vseeno, če se ga kdaj napijem.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 244
1.12.2008 18:59:09   
lučka 25
Mlinček, a ne kar n moreš dojeti. Da se to res dogaja vama. Je pa res tako kot je rekla Pija. Kaj si delal do konca službe, a si sploh lahko funkcioniral? user posted image  Ko sva bila midva na UZ se nama je samo smejalo. Jaz sem se kar na glas smejala, se mi je na koncu še Reš po malem smejal. V avtu pa samo jok srče in to obeh.

mlinčka, kako pa si ti doživljala vse to?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 245
1.12.2008 18:59:28   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Lučka in Bumo carici sta!

Mlinček dobr si zrihtu! sam mene pa zanima kaj si delal v pisarni od pol 9 do enih? A si razmišljal namesto sodelavcev user posted image ? Al kaj si razmišljal?

Hmmm, v mislih je bilo neki tacega,

vsak dan se kaj zgodi, se kaj lepega zgodi - AMPAK DVA, ...... DVA, ........ DVA, ....... in seveda user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 246
1.12.2008 19:00:00   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Hmmm... to pa zelo zanimivo zveni! Pa imaš ustrezni del telesa za to? user posted image

Verjetno je vse v glavi. Tako kot na krucetovem avatarju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.12.2008 19:01:09   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Verjetno je vse v glavi. Tako kot na krucetovem avatarju. user posted image user posted image user posted image

Pa ti si faca. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 248
1.12.2008 19:02:08   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Zdaj sem lahko preberala še od Daisy in Tine post. Punci, dvignita glavo in gremo naprej. Me smo z vama.

Pa kako ti uspe?

Tina, kaj to dogaja? Konec? Ziher? Lulala že? Če je konec, sem seveda s tabo. user posted image user posted image , če je pa še kaka šansa, pa veselo navijam.

Zdaj moram pa res it. Ne gre to više tako stari moj...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.12.2008 19:03:14   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pa kako ti uspe?

Tina, kaj to dogaja? Konec? Ziher? Lulala že? Če je konec, sem seveda s tabo. user posted image user posted image , če je pa še kaka šansa, pa veselo navijam.

Zdaj moram pa res it. Ne gre to više tako stari moj...

ja, kar na enkrat se me je RR usmilila.

No, če pa že moraš iti, pa dobro delaj.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?