|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
1.12.2008 15:36:38   
jazzz27
noki in žiži...hvala za info. No saj se mi je zdelo, da ni to kar ena, k bi mal prakticirala. Samo bilo mi je mal tesnobno, ker nisem še zasledila njenega imena tu na RR...itak pa saj bo vse ok. Sem samo povprašala zaradi radovednosti, če je bolj komunikativna ali je treba iz nje vlečt....moja radovednost je potešena..user posted image

Žiž..stiskam pestke....ker prvi dan M klicat...ponavadi kadar se pripravlja na postopek...ne vem..držim pesti..

Aja NS 29.12.1008

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 176
1.12.2008 15:39:35   
Serendipity
Da se javim - imamo dve pikici srednje kakovosti (no - bolj tak tak sta po besedah G), zamrznječkov ne bo, datum za  krvni test 15.12.08.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 177
1.12.2008 15:40:54   
gigi1
Jazzy saj ni čudno, da te skrbi. Glede na tvoje izkušnje z G bi mene tudi user posted image

Hvala srce za dobre misli. Mogoče pa res rata že kaj prej v postopek user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.12.2008 15:44:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Da se javim - imamo dve pikici srednje kakovosti (no - bolj tak tak sta po besedah G), zamrznječkov ne bo, datum za  krvni test 15.12.08.

Se*, čestitke za dve pikici user posted image user posted image user posted image

Pusti zdaj kakovost, važno je, da jih imaš in da se primeta

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.12.2008 15:44:56   
gigi1

Se* kaj so ti pa rekli? Kako to mislijo srednje kakovosti? A so morule? Dostikrat se morule še prej primejo kot blastociste.
Mlinčka je imela eno morulo in eno blastocisto, pa sta se obe prijeli user posted image

Navijam, da se obe pikici primeta user posted image  user posted image  user posted image

A si šla na kalamare?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 180
1.12.2008 15:48:19   
ledenka

user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da se obe primeta in ostaneta s tabo nekje do avgusta! zdaj pa na desni bok, dragi pa te naj razvaja!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 181
1.12.2008 15:49:52   
mismis
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Ponedeljek, 01.12.
Serendipity - ET

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ

Sreda, 03.12.
kajatina - UZ

Petek, 05.12.

Obayifo - 4. IUI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ x2

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ponedeljek, 08.12.
Goldy - NS
sabsa - NS

Četrtek, 09.12.
Lučka25 - UZ
stijan - pregled

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

Četrtek, 11.12
Mojsonček - pregled

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled

Ponedeljek, 29.12.
Jazzz27 - NS

Torek, 30.12.
mandreja - AC
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Petek, 09.01.2009
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.2009
Lučka 25 - NS

user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKI
          user posted image    user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

želvica greje  user posted image user posted image test 01.12.2008
Tina1 greje user posted image user posted image test 04.12.2008
blanči grejeuser posted image user posted image user posted image
test 04.12.2008
sapi grejeuser posted image user posted image
test 09.12.2008
Shadow grejeuser posted image user posted image
test 11.12.2008
Bumo greje user posted image
test 12.12.2008
Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 grejeuser posted image user posted image user posted image test 15.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • Obayifo (4. IUI, Graz)
  • Vitaebella (IVF)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, 3.12.po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • Netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • anja31 (2. IVF, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image  user posted image
    Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image  user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image  user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image  user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz27user posted image , lana08 user posted image , Kalinauser posted image , anci banci user posted image , mlinčkovi user posted image , Lučka 25 user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBER user posted image

user posted image  želvica99 (LJ)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

< Sporočilo je popravil mismis -- 1.12.2008 16:04:12 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 182
    1.12.2008 16:01:22   
    lučka 25
    jazzz, upam da slabosti res niso prehude. Samo, da nsečnost poteka dobro. Ti bo pa dedek Mraz 2 dni prej prinesel lepo darilo, TV show za otročka.user posted image

gigi, jaz sem v redu. Bolj zaspane sorte ampak to ni problem, se vležem in zaspim. user posted image  Samo apetita nimam in imam kar občutek, da premalo jem. Sem namreč sedaj od začetka postopka shujšala 1/2 kg, ene pa tako na teži dobivajo. Pa mogoče je pa to zato, ker imam jaz velikooo zaloge in otroček tako je še zalogo.user posted image

mismis, pa ti si res zvita. Ampak saj tako je treba, če ne se vse takoooo vleče. Te moram kdaj ponucat za kake planerje delat.user posted image

Se*, bravo za user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Lepo ju grej in čuvaj, pa nič bat.

ledenka, imaš pa lepo novo oblekco.user posted image

želvica, od danes naprej si pa še uradna prva decemberska nosečka. Te novembra ne sprejmemo v celoti, ker te rabimo tu na decembru, da si vzor za lep začetek veselega decembra. user posted image

nokica, a ne moreš več slediti vsem informacijam. Če te kaj potolaži, jaz že prej nisem mogla.user posted image

Sulfinija, naj kmalu pride nov začetek, nov boj.user posted image

Mojsonček, kakšne so kaj novice?

Mlinčkota, mene tudi zanima kako je bilo na UZ. Kolk smo pa me firbčne.user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 183
    1.12.2008 16:10:17   
    Goldy
    mismis - seveda, zdaj sem glasna, ko vam, da mi ne boš nič naredila, ko sem user posted image !!!user posted image  Samo res, enim čisto nič, ene vse pokasirajo, ene izcedke, druge pa slabost.user posted image

lučka - nič se ne obremenjujem. Sem še zdaj vedno pogledam wc papir. Ampak bo ostalo tako kot je. Tako kot smo se odločili - da bo vse ok.user posted image  Sicer pa grem veselo proti 12 tednu!!!!!!user posted image  Drugi teden imam že NS pri Pušenjaku (no, sicer ne vem, če bo on delal, ampak tam v Dravljah sem prijavljena). Jaz sem od punkcije do testa shujšala 3 kg. Pa sem potem še mal shujšala, zdaj pa malo dobila gor.

gigi - je HB, da je vse tak bp!!! Še slabosti jemljem kot pozitivni znak. Bolj ko bruham, bolj je user posted image  vesel.

želvica - si šla danes spet na krvnega??? Ti kar spodbujaj dekleta, da bo december tak fajni kot oktober in november......

Se* - super, zdaj pa v miru počakaj do 15.12. Ma, sem pametna!!! No, saj vemo, kakšen je mir - to je tak relativna stvarca....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 184
    1.12.2008 16:20:05   
    Goldy
    Grethy - hellooooo!!!! Pri vas tudi dežžžžž?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 185
    1.12.2008 16:46:18   
    Kruce Fiks
    Pozdravljene!

Čestitke in darilce Mlinčku mojmu kompanjonuuser posted image
    user posted image

In seveda Mlinčki!
    user posted image

Bi pa izkoristil priliko in tu sedaj povprašal;

Danes sem naju naročil na pregled pri Ateju za 22. januar. To je približno 1 teden pred user posted image . To naj bi bil zadnji pregled pred "akcijo".
    Pa me sedaj zanima potek te žurke.
    Hvala

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 1.12.2008 16:55:40 >

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 186
    1.12.2008 17:09:58   
    pika.po
    Vidim, da so v decembru lepe novičke!user posted image user posted image user posted image

Želvi čestitam! Lepo in mirno nosečnost ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina kam si se pa ti skrila? Kdaj lulaš? user posted image

Blanč v četrtek pa uradno čestitamo še tebi, a ne user posted image user posted image user posted image

Vse ostale trepetalke, močno, močno držim pesti in navijam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
    Neposredna povezava do sporočila: 187
    1.12.2008 17:34:47   
    pika.po
    Sem mal to po diagonali brala o šmuglanju. user posted image user posted image user posted image

Ti ti lump mišmiš user posted image user posted image user posted image

Gigi kdaj pa naj bi ble mimo tvoje tri user posted image ?

Jaz namreč resno razmišljam, da bi poklicala konec januarja ko dobim menzes, da grem s februarjem že v postopek.
    Sej to so 3 menzesi, če štejem še to hudičevko k se je prkazala ob nepravem cajtu, namesto da bi user posted image user posted image prnesla. user posted image

Številko pa že mam, pa po napotnico tud grem začetek februarja. Tko da sem lahko 22. dan ciklusa v februarju že lepo veselo na iglah. A mislite da bo šlo čez?

Heh si nikol nisem mislila, da bom drogeraštvo tako komaj čakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
    Neposredna povezava do sporočila: 188
    1.12.2008 17:46:28   
    mlinček
    user posted image

ku ku

< Sporočilo je popravil mlinček -- 1.12.2008 17:54:58 >

Pupki, pupkici, mali moji,
    očka vaju čaka in z mamico
    se veselita srečnega dne.
    Ta srečni dan prišel je že,
    pupike domov odpeljala sva,
    presrečna z mamico oba.

(odgovor članu pika.po)
    Neposredna povezava do sporočila: 189
    1.12.2008 17:51:29   
    Reby

Bravo Se* user posted image  user posted image user posted image zdej pa pridno počivaj in se pusti razvajati

Neposredna povezava do sporočila: 190
    1.12.2008 17:51:50   
    mlinček
    IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

user posted image ku ku

na začetku, samo da povem navijam in navijam in še več k navijam, sem z vami, mislim na vas in držim pesti za vse

hvala za čestitke in lepe želje ampak počas šele dojemam kaj, kako, itd...

kruce hvala za fotostimulacijo, zdej si tud ti na vrsti - februal 09 kliče (če sem prav seznanjen je takrat akcija)
    user posted image  

no ja, podrobnosti so pa take, pač iz moje strani:
    - sestanek na šhtu se začne ob 8.00, itak vsi bluzijo kaj in zakaj pa kako niso neki mogli nardit
    - telefon mi zazvoni ob 8.24, po pomoti kliknem zavrni
    - pokličem mlinčko nazaj in grem iz sejne in ostalim naročim da se dogovorijo kaj mi bodo povedal
    - mlinčka se javi in besede so nekako tako zvenele: vse je OK, hmmmm sam dva sta
    - in jst nazaj kaj? dva?
    user posted image
    - in ona dva oba sta OK srčka n vse, imam fotki,......
    - zaključim pogovor, vstopim v sejno in rečem: če se čz vikend ne morte n'č spomnt, pol se tud zdej ne boste, sestanek zaključen, nadaljujemo jutri in danes nisem več dostopen za sestanke. Poberem svoje stvari in grem po kavo in v pisarno.
    - ob dveh peč pridem domov in si ogledam slikice in se mi še kar smeji, tudi ko tole pišem - ITAK

No ostale podrobnosti, za katere vem, da si jih želite vedeti, bo pa Mlinčka zrihtala in napisala, ko pride domov - verjetno.

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mlinček)
    Neposredna povezava do sporočila: 191
    1.12.2008 17:56:06   
    mlinček
    user posted image

ku ku

na začetku, samo da povem navijam in navijam in še več k navijam, sem z vami, mislim na vas in držim pesti za vse

hvala za čestitke in lepe želje ampak počas šele dojemam kaj, kako, itd...

kruce hvala za fotostimulacijo, zdej si tud ti na vrsti - februal 09 kliče (če sem prav seznanjen je takrat akcija)

user posted image  

no ja, podrobnosti so pa take, pač iz moje strani:
    - sestanek na šhtu se začne ob 8.00, itak vsi bluzijo kaj in zakaj pa kako niso neki mogli nardit
    - telefon mi zazvoni ob 8.24, po pomoti kliknem zavrni
    - pokličem mlinčko nazaj in grem iz sejne in ostalim naročim da se dogovorijo kaj mi bodo povedal
    - mlinčka se javi in besede so nekako tako zvenele: vse je OK, hmmmm sam dva sta
    - in jst nazaj kaj? dva?
    user posted image
    - in ona dva oba sta OK srčka n vse, imam fotki,......
    - zaključim pogovor, vstopim v sejno in rečem: če se čz vikend ne morte n'č spomnt, pol se tud zdej ne boste, sestanek zaključen, nadaljujemo jutri in danes nisem več dostopen za sestanke. Poberem svoje stvari in grem po kavo in v pisarno.
    - ob dveh peč pridem domov in si ogledam slikice in se mi še kar smeji, tudi ko tole pišem - ITAK

No ostale podrobnosti, za katere vem, da si jih želite vedeti, bo pa Mlinčka zrihtala in napisala, ko pride domov - verjetno.

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mlinček)
    Neposredna povezava do sporočila: 192
    1.12.2008 17:56:53   
    zarja1
    Blanči jaz ti lahko sicer kasneje uradno čestitam, sam skakala sem prejšnji teden in skačen tud dans!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mlinčka a vi pa kar štirje!!!!!!!!!!!! Bravo Mlinčkovi....user posted image user posted image user posted image user posted image

Shuki moj a si še v mamahotelu?user posted image

Larči lubek delam, da se kadi. Zdaj sem prišla domov in kuham testenine......user posted image

Se* ma easy in lepo grej. Kvaliteta zarodkov ni vedno pomembna. Jaz sem imela super razvite blastociste, pa nič. Poglej pa našo Blančko!!!!!!!!!!

Ajsi full lepa oblekca. Ti si naš RR versace....user posted image user posted image user posted image

Abra kje hodita pupi?

Pija moja, teta Grethy, Kajsica, BBpikica, Goldyka naša kako slabosti, Jazzika, Sonček33, Zvezdica a si še huda name?, Gigika legenda, Lučka in Želvi mamike....rada vas mamuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika.po)
    Neposredna povezava do sporočila: 193
    1.12.2008 17:59:58   
    miska73
    Mlinko kolk si pa to lepo napisal...
    Evo podganca ma spet solzice v učkah.

(odgovor članu mlinček)
    Neposredna povezava do sporočila: 194
    1.12.2008 18:09:19   
    Bumo
    Se, na kvaliteto sploh ne študiraj, sam naj se primeta,pa bo. user posted image user posted image
    Zarja, dobro zrihtaj jutri.

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 195
    1.12.2008 18:10:03   
    Bumo
    Šopka, vse vredu s tabo?

(odgovor članu Bumo)
    Neposredna povezava do sporočila: 196
    1.12.2008 18:19:06   
    bambi75

Se* čestitke za dve pikici. Na kvaliteto pa se ne oziraj, saj veš, da je vse mogoče. Imajo super zarodke pa ni nič, druge pa slabše pa so noseče.

Če pa bi bile pikice tako slabe in ne bi bilo možnosti, pa ti gotovo ne bi naredili ET.
    Verjemi jaz že vem, saj sem tako enkrat ostala brez in zdaj ne upajo več čakati.

Neposredna povezava do sporočila: 197
    1.12.2008 18:19:10   
    DaisyE
    Dober večer.

Jaz biti danes kregana, ker se jaz dolgo nič ne javiti, pa sem si malo k srcu vzela in bom zdaj opravila svojo RR dolžnost. Sicer ne bo do pike tako, kot mora bit, ker ne vem točno za koga moram navijat. user posted image  Pa ne bit hude.

Kako smo pri nas? Noro. Očitno ne znam razporejat svojega časa, potem me pa kar zasipa iz vseh strani. Na šihtu, pridem domov, je treba pa spet delat. Qurc pa javni sektor. Jaz bom kupila ene tri ovce, pa bom šla nekam na samo, pa naj gre vse skup v maloro. user posted image user posted image user posted image

Sem v prvem ciklusu po IVF. Neki sem bila pridna, pa nisem več, trenutno se mi ne da razmišljat o ničemer, kar je povezano z naraščajem. Saj vem, da je tole edina šansa za naše otroke in vem, da bo treba naredit en oreng bojni plan, ampak v tem trenutku se mi prav nič ne da. Sem na dopustu. user posted image user posted image user posted image  Nije nam lako, ali je, što je.

Mlinčkeci, še tule čestitke za izvrsten izkupiček. Se mi dopade, da bosta dva, ker bom lahko enkrat več prišla na svoj račun, kar se cartlanja tiče. Tolk vama privoščim, da verjet ne morta.

Blančeta, kolk jih bo pa pri vas doma? Upam, da mate dovolj veliko stanovanje. user posted image user posted image user posted image  O tem, da bi šlo kaj narobe, pa tule ni govora.

Kajši, evo tole pošljem, pa te pokličem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinček)
    Neposredna povezava do sporočila: 198
    1.12.2008 18:20:31   
    DaisyE
    RR mi šteka. Od mlinčkovega sporočila, ki ga je poslal neki pred šesto (kaj je napisal, ne vidim), me ne spusti naprej. Svašta! Grem dol, pa še enkrat gor, pa da vidimo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinček)
    Neposredna povezava do sporočila: 199
    1.12.2008 18:22:59   
    Tina1
    Moja novička je slabauser posted image .

V soboto zjutraj se  prikazal rjav izcedek, nardila test in je bil negativen, ampak upanje je še vedno ostajalo saj izcedka ni bilo več.
    V nedeljo zjutraj pa se je poleg rjavega pojavil še rdečkast izcedek. Tako je bilo še cel dan. Še 1x sem nardila test in bl je spet negativen, ampak kljub temu upanja še nisva zgubila.
    Se mi je pa žal iz včeri na dons ponoči ulilo, živo rdeča kri, koščki krvi. Tokrat sem upanje zgubila. Testa nisem delala, ker je kri živo rdeča.
    Zjokali smo se, bilo je zelo hudo, težko. Nisem si mislila, da bo tko bolelo, ampak hvala za mojega moža, ki mi stoji ob strani, me tolaži in daje upanje za nove boje.
    Res da sva bitko zgubila, ampak vojne pa definitivno ne. Gremo naprej, v nov boj.
    Dons sem že klicala na GK in sem 6.2. naročena pri dr. D. Grem po napotnico za nov boj.

Punce hvala za podporo, navijanje.

pika.po, kdaj maš pa ti dr. D v februarju?

(odgovor članu pika.po)
    Neposredna povezava do sporočila: 200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?