|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
1.12.2008 10:30:49   
kajsica
Gretka moja, une zadeve grem iskati danes, pa ko jih dobim se zmeniva kako in kaj dalje oziroma kako bo z dostavo.

Ja dragi se mi je javil iz Kabula, je že med temi talibani, jaz pa sama user posted image . Matr sem se glih navadla da je zraven mene pa je spet šel.....

Mišmiš, tisto ko sva se midve pogovarjali na zadnjem srečanju za okoli 20.12. drži al si pozabla? Samo toliko da vem planirat, ker ta mesec bo pa res pri meni nor.....Grem ta petek na rojstni dan, pa v soboto tudi, pa naslednji petek spet rojstni dan, pa v soboto spet.....potem pa..... Pa kdaj želiš demonstracijo????

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 126
1.12.2008 10:42:09   
Bumo
Blanči pa Mličkecauser posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa Šopka, sedaj sta že fertig pupi. sta ok??

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 127
1.12.2008 10:46:40   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Mišmiš, tisto ko sva se midve pogovarjali na zadnjem srečanju za okoli 20.12. drži al si pozabla? Samo toliko da vem planirat, ker ta mesec bo pa res pri meni nor.....Grem ta petek na rojstni dan, pa v soboto tudi, pa naslednji petek spet rojstni dan, pa v soboto spet.....potem pa..... Pa kdaj želiš demonstracijo????

Kajsica, ni mismis pozabil, samo nisem te hotela takoj obremenjevati s tem, seveda da drži. Soba je itak pripravljena, samo hladilnik napolnim pa bo akcija.
Kdaj pa bi imela čas za demostracijo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
1.12.2008 10:47:42   
mismis
Pa še eno vprašanje za vse, ki ste na GK LJ.
Ali mogoče katera ve, kakšen je sedaj mejl, da dobiš zaporedno številko za psotopek, namreč sem poslala že dva mejla sestri Miri in mi je oba zavrnilo.

thanks

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 129
1.12.2008 11:01:45   
kajsica
Mišmiš, ti samo reci kdaj imaš čas za demonstracijo pa se bova zmenili....najbolje da pokličeš, če ne bo dolgo trajalo da dorečeva. Kar pa se hladilnika tiče, ga bova pa obe napolnili, saj tako nekako sva se zadnjič dogovorili, če se jaz6 kaj prav spomnem.,,

Za sestro Miro pa ti žal ne znam pomagat, jaz jo običajno kar pokličem ali pa grem osebno tja.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 130
1.12.2008 11:06:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Mišmiš, ti samo reci kdaj imaš čas za demonstracijo pa se bova zmenili....najbolje da pokličeš, če ne bo dolgo trajalo da dorečeva. Kar pa se hladilnika tiče, ga bova pa obe napolnili, saj tako nekako sva se zadnjič dogovorili, če se jaz6 kaj prav spomnem.,,

Za sestro Miro pa ti žal ne znam pomagat, jaz jo običajno kar pokličem ali pa grem osebno tja.

OK se bom z našim zmenila, pa ti sporočim. To je taka stvar, da mora biti naš zraven, da se on prepriča  user posted image , saj ne da bo on potem drgnil, ampak če bo že dal dnaruser posted image user posted image

Za haldilnik se pa ne sekiraj, mogoče bo kakšno srečanje še vmes, pa se bova vse dokončno zmenili.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
1.12.2008 11:15:53   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Daaan, moje najbl fejst punce (pa fantje tud, ofkors)! user posted image

Hvala vam za vse pestke, pikepoke in dobre želje user posted image . Se je obrestovalo in trenutno lahko skup spravim samo to, da sem srečna. Vse je OK. Sta pa dva... user posted image

user posted image user posted image user posted image Ma lej jo, če to ni mlinčka!! Ma bravo pupa in pupek, to sta enkratno skp spravila!!! Čestitaaaammm!!!!user posted image user posted image user posted image

Larčka, škrata je mojmoj pelu, js sm pa mrcince prošetala...user posted image
Ti pa le ne polivaj, sej vsi vemo, d bo dvojni krst!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 132
1.12.2008 11:16:41   
nokes

Hvala vam za vse pestke, pikepoke in dobre želje user posted image . Se je obrestovalo in trenutno lahko skup spravim samo to, da sem srečna. Vse je OK. Sta pa dva... user posted image

user posted image  user posted image user posted image ha, ha, mlinči, poglej kaj si napisala po ETju: Pupe moje, vse po vrsti vas objemam , dans je en tak lep dan. Nama se je skala odvalila s srca. Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo, ostalo čaka do jutri, če bo za zamrznit. Midva kar. Ma sej vem, da se najhujše šele začenja, ampak men je tole čakanje, a bo sploh ET al ne, ful trauma.pa kaj sem ti jaz odgovorila: sam tale blastocistka in morulca sta po moje zmagovalna kombinacija!!! tak da, po moje boš morulco skoraj morala poimenovati Borko, Borči, Borja.. user posted image user posted image  bravo! sem tak vesela! kdaj pa imaš drugi uz?? pa napiši še kaj več, mene tud firbca!
blanči, zate pa je šiba že pripravljena, najprej prehitevaš s testom, potem pa nočeš na krvnega, pa izcedka ni več, saj veš, koliko čudežev se je tukaj že zgodilo, da je čudež, če gre vse gladko! držim pesti do četrtka! močno!user posted image user posted image  

evo, še zvezdica:                 
                                   user posted image + user posted image
0___5___10___15___20___25/6___30___35___40  user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 1.12.2008 11:23:39 >

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
1.12.2008 11:17:59   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ali mogoče katera ve, kakšen je sedaj mejl, da dobiš zaporedno številko za psotopek, namreč sem poslala že dva mejla sestri Miri in mi je oba zavrnilo.

thanks

Miška, upam da ti lahko pomagam...

narocanje.reprodukcija@kclj.si

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 134
1.12.2008 11:27:47   
gigi1
Netka hvala, sem takoj ponucala user posted image

Noki, Sonček, Larica, Reby, Kajši, Podganca... helou user posted image

Šuki, Abra pogrešani sta.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 135
1.12.2008 11:28:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

thanks

Miška, upam da ti lahko pomagam...

narocanje.reprodukcija@kclj.si

Netka, hvala...sem imela še stari mejl shranjen. zdaj pa bo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 136
1.12.2008 11:29:02   
ledenka
družina mlinček user posted image user posted image user posted image  čestitam!!! user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo nosečnost mirna in brez pretresov!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 137
1.12.2008 11:29:35   
biba007

Jedatana, Mlinčkota, super, kolk sem pa jest vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tole sta pa res dobr zrihtala. Lupčka obemauser posted image (upajoč, da se bom tud jest kej nalezla)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 138
1.12.2008 11:33:41   
mismis
O Biba bond, kako si kaj.

Ajsi ma pa novo oblekico user posted image user posted image

Noki, šta ima novo srce?

< Sporočilo je popravil mismis -- 1.12.2008 11:34:07 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 139
1.12.2008 11:43:11   
biba007

O Biba bond, kako si kaj.

Ajsi ma pa novo oblekico user posted image user posted image

Noki, šta ima novo srce?

Helou mismisica. BibaBond mal nesrečnauser posted image   Ji rijejo po stanovanju, pa bo že (joj, tole v tretji osebi se pa kar imenitno sliš,  ane??)

Pa pri vas? Slišim, da mata s Kajšico en event? Dejta no, povejta mal več....

A, pa kje so moje manire (sej vem, moja generična užaloščenost ni dobr izgovor)...evo, mam še par minut, da vam vsem zaželim eno dobro jutro, pa bom tole kar izkoristla, da se mal odkupim, uboga jest user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 140
1.12.2008 11:50:35   
mismis
Ojla Biba, kaj ti pa rijejo po stanovanju, steraj te svije ven user posted image user posted image user posted image , pa naj zunaj rijejo.

S Kajši imava pa res en event, ampak boste itak pravočasno vse zvedle user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 141
1.12.2008 11:55:08   
biba007

Ojla Biba, kaj ti pa rijejo po stanovanju, steraj te svije ven user posted image user posted image user posted image , pa naj zunaj rijejo.

S Kajši imava pa res en event, ampak boste itak pravočasno vse zvedle user posted image

Hm, maš prav, jim grem kuj povedat, vse kar je prou.... BRB

Glede eventa pa le povejta, preden nas vse raznese od radovednostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 142
1.12.2008 12:13:28   
bbpikica
Dober dan vsem. Vidim da se je december začel res praznično.

Blanč jaz bom še bolj stiskala pesti da se v četrtek potrdi to kar vse na RR sumimouser posted image user posted image

Mlinčkoti joj kar dvojna sreča, ja ko se začne se rez ornk začne. Čestitam in vama želim da je parček v vsakem slučaju pa mirno in srečno nosečnost

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 143
1.12.2008 12:15:54   
sonček33
Kajsica - boga si, ker nimaš dragega ob sebi. Kdaj se vrne? Kdaj za vedno?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 144
1.12.2008 12:52:35   
lara light

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lara, hiti počasi...

Kako veš, da norim tle po hiši?user posted image  Sem se že 2x ruknla in polilauser posted image ...miška, hvala ker skrbiš zameuser posted image

si te kar predstavljam, joj joj joj, bejbi treba se bo relaksirat na tako lep prvo decemberski dan

Ja mismis in netka, kako naj se relaksiram ob takih novicah, me razganja kot takrat pri 14.user posted image
Netka, lepo da si tle!user posted image
Kajsica, zdrži dragauser posted image  in pridi k nam po družbo...se bomo potrudle, da bomo čimboljši nadomestekuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 145
1.12.2008 12:56:00   
lara light
Ajsi, ježeš si lepa, že vsa prazničnauser posted image ...bom morala tud jaz s kmetijo počasi zaključit in poiskat kej bolj fensiuser posted image

Ma kje so vse babe žabe danes?
Sonček, Gigi, Biba, Bambi, Bpikica, Noki ste tuki! Dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 146
1.12.2008 13:00:06   
Goldy
Helooo, dekleta!
Mlinčkota - kak fajn, kr dva, tak je to!!!!user posted image user posted image user posted image

Blanč - pesti pa lahko držimo še naprej, a ne???

Biba - upam, da bodo dela v stnaovnaju hitro minila, pol bo pa vse tipi top, boš pa vesela!!user posted image

mismis - se še nisi do dr. D maila dokopala?user posted image  Zdaj ti ga prepustim, ker je meni tak fajn vse zrihtal, da sem srečka user posted image , naj še tebi.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 147
1.12.2008 13:06:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Shuka, daj zbudi se, pridi pogledat novičke!user posted image
Mlinčkovi se bodo povečali za 200%user posted image user posted image
Ja kej tazga no, to so pa res fantastične novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčkovi - čestitke za 2 srečo in naj bo tako še 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Larči srce - hvala za budnico, sicer sem vstala že ob 8:30 ampak ker sem še vedno v hotelu mama sej veš se razvajam do konca.

Pa dober dan vseem.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 148
1.12.2008 13:08:43   
Hope2
Mlinčkovi user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa le še naprej lepo in nepozabno nosečnostuser posted image

Blanči tudi tebi čez kak dan še bolj debel plusekuser posted image in nič več rdečih in barvnih kapljic, samo še lepo in nepozabno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
1.12.2008 13:08:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

user posted image + user posted image
0___5___10___15___20___25/6___30___35___40  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?