nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Daaan, moje najbl fejst punce (pa fantje tud, ofkors)! Hvala vam za vse pestke, pikepoke in dobre želje . Se je obrestovalo in trenutno lahko skup spravim samo to, da sem srečna. Vse je OK. Sta pa dva... ha, ha, mlinči, poglej kaj si napisala po ETju: Pupe moje, vse po vrsti vas objemam , dans je en tak lep dan. Nama se je skala odvalila s srca. Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo, ostalo čaka do jutri, če bo za zamrznit. Midva kar. Ma sej vem, da se najhujše šele začenja, ampak men je tole čakanje, a bo sploh ET al ne, ful trauma.pa kaj sem ti jaz odgovorila: sam tale blastocistka in morulca sta po moje zmagovalna kombinacija!!! tak da, po moje boš morulco skoraj morala poimenovati Borko, Borči, Borja.. bravo! sem tak vesela! kdaj pa imaš drugi uz?? pa napiši še kaj več, mene tud firbca! blanči, zate pa je šiba že pripravljena, najprej prehitevaš s testom, potem pa nočeš na krvnega, pa izcedka ni več, saj veš, koliko čudežev se je tukaj že zgodilo, da je čudež, če gre vse gladko! držim pesti do četrtka! močno! evo, še zvezdica: + 0___5___10___15___20___25/6___30___35___40
< Sporočilo je popravil nokes -- 1.12.2008 11:23:39 >