DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Daisy komaj prideš mal pogledat, pa že spet praviš, da se ti mudi in morš delat. Si pa resno vzela Atejev nasvet, da moraš shujšat. Saj boš kot trlica, če boš kar naprej samo delala. To pa spet ne bo prav. Luba moja, meni se to nič ne pozna. Je reku, da ne smem po peti uri zvečer jest... Jaz še do doma ne pridem v takem času. Pol bi mogla samo od malce ob desetih živet... Pa ne vem, a naj se zdaj ubijem, al še malo počakam, da shujšam, da bodo sorodniki manj za truglo dali... Mlinčkica, hvala za tako lepo zgodbico. Pa sori, ker sem zjutraj malo zmedeno delovala. Sem jaz tud ene dodatne pol ure rabila, da sem dojela, kaj točno mi govoriš. Madoniš, ko bi se meni dogajalo... Kruce, tole pa je... En del za mano. Odoh ja opet ali vratit ću se! Tina, bomo šle pomladi naprej. Čeprav jaz ne bom upala do Reša, če se ne poboljšam. Si je zdaj vse plane na list napisal.