|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
1.12.2008 19:35:41   
Tina1
pika.po hvala, ja zgleda da bova še 1x, pa upam da zadnič skup gulile tiste stole, pa mize.... Se bova pa pol skupi veselili, pa še daisy zraven uzameva, pa mismis, pa še vse ostale k jim do takrat nau rataluser posted image

Pika tole si pa ti mal obrnila.
Jz sem naročena 6. 2. v petek, ti pa 9.2. u pondelk. A si ti ziher da si ti prou naročena? Sem šla gledat na koledar na mobitelu. Dej ti to mal prečekiri, da nau kej narobe.

zarja sem trmaste že po horoskopu, pa nasploh vztrajam dokler ne dosežem zaželjenega. Mislim pa da smo vse polne optimizma, sej drugač ne bi dale skot tolk kot damo.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 276
1.12.2008 19:35:41   
Serendipity
Bumo & Shadow - Jaz sem zdaj včeraj in danes raje popila tabletki (sem si v glavo vtepla, da zaradi ET-ja je boljše) - in kaj se je zgodilo? Zadeta ko krava. Vrtelo se mi je, pa vse se je dvijalo nekak počasi, slow motion ... Bomo pa ponoči raje imeli malo bolj ''globji'' odnos, kot pravi Shadow - edino dovoljeno akcijo user posted image  user posted image  O, smo packe user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 277
1.12.2008 19:35:45   
Bumo
A ti si tud baročna Lučka?user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 278
1.12.2008 19:36:18   
nokes
toooo, mlinči, take zgodbice rabimo!!!

najprej malo burleskeuser posted image , pol mal suspenzauser posted image , za konec pa solzavi hepiend! user posted image  !!! jaaaaaauser posted image user posted image user posted image , še enkrat grem brat, s kokicami user posted image

nokes

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 279
1.12.2008 19:37:53   
Bumo
Se, tudi jaz jih bolj pijem,dokler me še boli. Pa saj piše v receptu,da se tablete vzame skozarcem vode, tak,da nimaš kaj zgrešit.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 280
1.12.2008 19:38:39   
zarja1
Gigi mojmu se čist meša od ponudb fuzbala........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 281
1.12.2008 19:39:48   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

U glavnem, kot je enkrat mlinčka napisala, sem kronično nadrkana.

Hmmm... to pa zelo zanimivo zveni! Pa imaš ustrezni del telesa za to? user posted image

http://207.218.248.20/%7Efunnyins/humorbomb/masturbater.swf user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 1.12.2008 19:40:50 >

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.12.2008 19:40:51   
Shadow

Hm... zanimivo, meni so pa rekli, naj jih kar že od prvega dne uporabe v podvozje vtaknem. Se mi je očitno videlo, da mi bo manjkal user posted image .

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.12.2008 19:41:28   
Goldy
zarjica - moje slabosti so, pajih ni, pa so...včerij vržem vso večerjo ven, danes pa še čakaaaam

želvica - čestitke še enkrat. Meni je bilo slabo že prej - od Et, sam verjetno tudi zaradi HS, pol pa se je konec 8 tedna začelo user posted image , do takrat mi je bilo slabo sam tako brez bruhanja oz. kakšna slina. Zdaj je pa čisto odvisno, slina, user posted image  čist zares.... Povej kako visok je betaHCG????????

mlinčka - tam noter smo menda vse čist zmešane. Jaz sem bila pa zato, ker je bila Pintarjeva tako redkobesedna, pa še Aspirin 100 mi je predpisala (pa sploh nisem vedela zakaj). No, pa itak na koncu vesela, da je vse ok s pikico.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 284
1.12.2008 19:42:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Hm... zanimivo, meni so pa rekli, naj jih kar že od prvega dne uporabe v podvozje vtaknem. Se mi je očitno videlo, da mi bo manjkal user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image
Nam je v sobi m. sestra razlagala, da je vseeno - ali ju popijemo ali pa ju ''vtaknemo v podvozje'' user posted image  . Je pa priporočala podvozje, ker ni toliko stranskih učinkov. Se kar strinjam z njo. user posted image  user posted image  

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 285
1.12.2008 19:43:10   
Shadow
Kruce !!! Kaj to neke pohotne linke lepiš! Zdaj pa me je Brandy,26,  iz Raven čisto razvnela!!! Še dobro, da si kmalu spet Utrozadevo vstavim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 286
1.12.2008 19:43:26   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

pika.po hvala, ja zgleda da bova še 1x, pa upam da zadnič skup gulile tiste stole, pa mize.... Se bova pa pol skupi veselili, pa še daisy zraven uzameva, pa mismis, pa še vse ostale k jim do takrat nau rataluser posted image

Pika tole si pa ti mal obrnila.
Jz sem naročena 6. 2. v petek, ti pa 9.2. u pondelk. A si ti ziher da si ti prou naročena? Sem šla gledat na koledar na mobitelu. Dej ti to mal prečekiri, da nau kej narobe.
.

Ups, sori maj mistejkata mejkatauser posted image user posted image user posted image

Maš prav ti si v petek naročena, jaz pa v ponedeljek!!!!

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 287
1.12.2008 19:43:47   
Bumo
Hm... zanimivo, meni so pa rekli, naj jih kar že od prvega dne uporabe v podvozje vtaknem. Se mi je očitno videlo, da mi bo manjkal .

ja, ker so malo bolj ostre za želodec, jaz jih vzamem po hrani pa ni nobene panike.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 288
1.12.2008 19:45:46   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

zarjica - moje slabosti so, pajih ni, pa so...včerij vržem vso večerjo ven, danes pa še čakaaaam

želvica - čestitke še enkrat. Meni je bilo slabo že prej - od Et, sam verjetno tudi zaradi HS, pol pa se je konec 8 tedna začelo user posted image , do takrat mi je bilo slabo sam tako brez bruhanja oz. kakšna slina. Zdaj je pa čisto odvisno, slina, user posted image  čist zares....

Joj, kak bi jaz tudi bruhala in imela slabosti!!! Sem vam fauš, ampak vam vsem iz srca privoščim. No, ne slabosti in bruhanje, ampak vaše pikice! user posted image  

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.12.2008 19:46:05   
Bumo
Shadow tebe ful mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.12.2008 19:49:05   
Shadow
user posted image  Je Utrozadeva že malo popustila!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.12.2008 19:49:33   
Goldy
Saj vem, shadow, saj vem. Bo, bo... Saj smo me tudi čisto vesele, ko vemo zakaj bruhamo, pa da to ni trebušna gripa in ne po prekrokani noči.user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.12.2008 19:54:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Tud, tud. user posted image  user posted image  Pa prijateljici sta tudi zelo veliki, zdaj v nosečnosti pa sploh. imam že E košarco.user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.12.2008 19:55:21   
Shadow

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ
user posted image user posted image user posted image

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za jutri!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 294
1.12.2008 19:56:46   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

toooo, mlinči, take zgodbice rabimo!!!

najprej malo burleskeuser posted image , pol mal suspenzauser posted image , za konec pa solzavi hepiend! user posted image  !!! jaaaaaauser posted image user posted image user posted image , še enkrat grem brat, s kokicami user posted image

Ja, lej jo, kaka faca! Ti si mi ena taka navihana žverca user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.12.2008 19:57:21   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Tud, tud. user posted image  user posted image  Pa prijateljici sta tudi zelo veliki, zdaj v nosečnosti pa sploh. imam že E košarco.user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.12.2008 19:57:59   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Daisy komaj prideš mal pogledat, pa že spet praviš, da se ti mudi in morš delat. Si pa resno vzela Atejev nasvet, da moraš shujšat. Saj boš kot trlica, če boš kar naprej samo delala. user posted image   To pa spet ne bo prav.

Luba moja, meni se to nič ne pozna. user posted image user posted image user posted image user posted image  Je reku, da ne smem po peti uri zvečer jest...user posted image  Jaz še do doma ne pridem v takem času. Pol bi mogla samo od malce ob desetih živet...user posted image  Pa ne vem, a naj se zdaj ubijem, al še malo počakam, da shujšam, da bodo sorodniki manj za truglo dali...

Mlinčkica, hvala za tako lepo zgodbico. Pa sori, ker sem zjutraj malo zmedeno delovala. Sem jaz tud ene dodatne pol ure rabila, da sem dojela, kaj točno mi govoriš. Madoniš, ko bi se meni dogajalo...

Kruce, tole pa je...

En del za mano. Odoh ja opet ali vratit ću se! user posted image user posted image user posted image

Tina, bomo šle pomladi naprej. Čeprav jaz ne bom upala do Reša, če se ne poboljšam. Si je zdaj vse plane na list napisal. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.12.2008 19:58:00   
Sulfinija
Evo punce da se vam pridružim v tejle temi.Danes 26.dan od prejpšnje user posted image  se je začel kazati rjav izcedek,ki ga je vedno več in napoveduje M.Če se jutri oreng vlije kličem sestro Miro za sprejem zdravil torej začnem nekje okoli božiča,če bo pa v kratkem postopku pa začetek januarja ali na silvetsra.Torej držite pesti še zame in navijajte,vam javim jutri če se bo ponoči kaj izcimilo iz tega izcedka in kdaj začnem točno.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.12.2008 19:58:14   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jaz pa imam ful manekensko postavo ...  NOT! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.12.2008 20:02:34   
mlinčka
Ajd, bom še fotkici nalepla, za Dejziko, k ne more zdržat, pol pa počas dost mlinčkotov za dans. Smo že mal kičasti user posted image .

user posted image

Se da mal razbrat, ne?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?