špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Andraž 6m 9100g, 71cm 9m 11000g, 76cm 12m 12100g, 81cm Rojen pa je bil: 3030g, 49cm Aha, nekako kot moj Gregi hijenca, kakšni kodrčki Vse ste bile prav srčkani otročki Jezus, Estrella*, boga Alja Dobro opravita pri P barbaw, tvoj škratek je bil pa res revček... Estrella*, tvoj tudi... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw copy-paste Aha IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Eno vprasanje - ko objavim post, a ga ve (normalno) vidite? Ja. A je kaj narobe? Za bastian111 je pa tudi meni tako hudo, da ni za opisat... jana81, bogi Nejček ****, veš, da bi prišle k tebi Drži se in pozdravi se, me skrbi zate suzy85, lepo, da je bil Evi piškotek všeč Anitka, ohoho, pri Galu se pa "odpira" glede GH IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice mam glih dve minute cajta k tamalo navajamo nazaj v postelci zaspat pa se z mojim izmenjavama k hodiva k njej da ne znoriva k zadnje dni je za popizd... pr naši hiši. Mali zgleda rastejo zobki pa ne pomaga niti daleron niti nošnja v bistvu nič,ponoči se zbujamo na pol ure in jokamo čez dan sem pa tko utrujena da včasih malo RR preberem ampak ne utegnem niti komentirat ker mam skoz malo za vratom in jokca.Kdaj se bo to končalo?????????A me še katera take probleme? Komi čakam novoletno večerjo da dam mal možgane na off Vidim, da imate enake nočne probleme kot mi Samo pri nas je vsaj čez dan bolj znosno, ampak ne danes zjutraj, ko je bil res siten kot driska... Za vse vas Po tvoj zadnji stavek se pa podpišeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo! Džizskrajst, a ta res ne zna nehat??!! nia5, nisi edina, ki sovraži likanje IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa cmoke dokonca nardit pa v krop vržt, je ati klical, da bo čez pol ure doma, le bo vse posreči. Je opravil tehničnega BP tilči, jaz bi tudi piškotke pekla Čakam na vikend Madonca, ne utegnem vseh komentirat, vmes mi pol stvari "uide"...
|