|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
4.12.2008 19:31:04   
sesil
bravo Žan. uživa frajer v stolčkuuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.12.2008 19:32:33   
barbaw
Sem ful jezna, ker sta tast in moj lani kljub mojemu nasprotovanju (me žal ni bilo zarven) postavila novo pohištvo čisto k steni. In rezultat letos je plesen. Že spet. user posted image  Danes je začelo smrdet kljub temu, da ful zračim. Nujno rabimo fasado za katero pa še ne vem kje bomo denar pobrali. Mogoče bi mogla začet pobirat prispevke. user posted image  Drugo leto se mi HB iteče kredit in bom že mogla po novega. user posted image  
Z varikino ne morem pucat, ker predolgo smrdi in Maja spi pri nama v spalnici. Sem pa brala da naj bi soda bikarbona pomagala. Upam, da bo res, ker grem jutri v nabavo in bom probala. če ne pa bom mogla Majo izselit in spucat z varikino. Potem pa bom kar pomalala s jubom citrusom.user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.12.2008 19:44:08   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, naša eva je vstala po 1,5h spanja.vmes je mamca potelovadla in skuhala jabolko in hruško, zdej grema pa jest!

še slikca (1.z leve), kjer sem stara okoli 1 leto, zraven pa sta sestriča:
user posted image

user posted image user posted image  Ja luštni ste bili.

Mi2 sva nazaj od P. Pogledal in rekel, da ta opečena rdečica ne deluje kot alergija, se pa seveda nikoli ne ve. Je naj tako kot doslej, brez sprememb. Dal nama je hladilno mazilo za mazat in fenistil kapljice. Čez 1t kontrola. Če se bo zadeva širila po telesu, potem gre verjetno za alergijo in nas bo poslal na testiranja, kljub temu, da 80% testiranj lažno negativnihuser posted image user posted image
Sedaj pa čakanje en teden......user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Aljo za tebe pa user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.12.2008 19:44:52   
barbaw
A zdaj pa se ne vidi več, če dobiš ZS?! user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.12.2008 19:45:11   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana upam, da bo učka kmalu dobro. Nejc pa prav paše v nov avtosedež user posted image user posted image user posted image

Hijenca Vid je prav zadovoljen v avtosedežu user posted image user posted image user posted image .

Nekaj mi povejte kaj naredite ko skuhate zelenjavo (krompir, korenček, koleraba...) otrok pa noče jesti? A zelenjavo vržete stran ali kaj naredite z njo???

Gal je danes od 05.30 do sedaj spal vsega skupaj 50 minut  user posted image user posted image in še vedno ni zaspan user posted image Kmalu ga grem skopat in nafutrat z grisom, potem pa aja aja user posted image

Aurora jaz jo vržem stran, včasih pa Asja dobi.

Aurora jaz tudi vržem stran, mi je ful hudo sam kaj čemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.12.2008 19:46:01   
hijenca
Barbaw škoda, da Miklavževanje ni uspelo. Jaz sem bila pred tremi leti pod Pohorjem, ko je prišel Dedek Mraz. Situacija enaka kot danes, DM je zamujal, zunaj je bilo mrzlo 100 na uro, sneg skupaj z ledenim dežjem je padal, mene je zeblo kot mlado mačko, potem veš, kako so bili premraženi otroci. Jaz Vidka ne bom peljala na DM pod Pohorje, ker je premrzlo. Mogoče bomo šli v Evropark ali pa kam, kamor pride DM.

Meni se pa plesen dela ob oknu in bom tudi znorela. Pa nič ne pomaga. Še letos aprila sem visoko noseča štrihala okrog oken, pa je sedaj zopet malo plesnivo. Zadnjič sem videla neko reklamo po nemški televiziji o nekem čistilnem spreju prav za plesen. Bom šla v Muellerja pogledat, ali pa  bom  v Avstriji pogledala.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.12.2008 19:47:37   
Soncnica Sandra ***
Ojla, ojla!!!

Me zanima,a katera že kaj ve, kaj je z Aljo od Estrelle? Sta nazaj od P?
Upam, da sta kej dobrega izvedeli, da ne bo treba še kam jo poslati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te pikapoke pa moja Manca pošilja Alji, da bi bilo čim prej bolje!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.12.2008 19:47:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Men je že prej skoz kazalo obarvano rdeče, če je bil ali pa ne zsuser posted image Jaz itak dobim na mail obvestilo, ta mi pa javiuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.12.2008 19:48:01   
tally

Miklavževanje je bilo user posted image . Je zunaj in na malem prostoru. Traja 1,5 h in začel je padat leden dež. user posted image

Odšli smo seveda predčasno, ker se mi zdi noro, da bi z otroci stala zunaj na 2 stopinjah, pa še deževat je začelo.

Upam, da bo v soboto kaj več sreče z dedkom mrazom.

Mi smo bili tudi zunaj in je bilo tudi kr mraz, vsaj dežja nismo imeli. Emilija je bila pridna meni je križ odpadu ker sem jo imela v kengurujčku user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.12.2008 19:49:41   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla, ojla!!!

Me zanima,a katera že kaj ve, kaj je z Aljo od Estrelle? Sta nazaj od P?
Upam, da sta kej dobrega izvedeli, da ne bo treba še kam jo poslati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te pikapoke pa moja Manca pošilja Alji, da bi bilo čim prej bolje!!!

na prejšnji strani je odgovrila, da naj ne bi bilo to od alergije

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.12.2008 19:50:37   
Soncnica Sandra ***

Mi2 sva nazaj od P. Pogledal in rekel, da ta opečena rdečica ne deluje kot alergija, se pa seveda nikoli ne ve. Je naj tako kot doslej, brez sprememb. Dal nama je hladilno mazilo za mazat in fenistil kapljice. Čez 1t kontrola. Če se bo zadeva širila po telesu, potem gre verjetno za alergijo in nas bo poslal na testiranja, kljub temu, da 80% testiranj lažno negativnihuser posted image user posted image

Joj sem zdele prebrala, nisem prej porajtala tvojega posta!

Ma user posted image  je tole čakanje, ko ne veš kaj bi naredil.
Upam, da bo čim prej bolje!!

Kaj je kaj bolje kot zjutraj al je isto?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.12.2008 19:52:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Barbaw škoda, da Miklavževanje ni uspelo. Jaz sem bila pred tremi leti pod Pohorjem, ko je prišel Dedek Mraz. Situacija enaka kot danes, DM je zamujal, zunaj je bilo mrzlo 100 na uro, sneg skupaj z ledenim dežjem je padal, mene je zeblo kot mlado mačko, potem veš, kako so bili premraženi otroci. Jaz Vidka ne bom peljala na DM pod Pohorje, ker je premrzlo. Mogoče bomo šli v Evropark ali pa kam, kamor pride DM.

Meni se pa plesen dela ob oknu in bom tudi znorela. Pa nič ne pomaga. Še letos aprila sem visoko noseča štrihala okrog oken, pa je sedaj zopet malo plesnivo. Zadnjič sem videla neko reklamo po nemški televiziji o nekem čistilnem spreju prav za plesen. Bom šla v Muellerja pogledat, ali pa  bom  v Avstriji pogledala.

jaz bom s sodo probala. Nastane pa tam, kjer ne kroži zrak ( za omarami pri nas), če premalo greješ ali premalo luftaš. Da ne omenjam, da je naša fasada stara skoraj 50 let. pod nujno drugo leto delamo novo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.12.2008 19:52:06   
barbaw
Naty slikice so ful user posted image . Tisti fantek z medvedki na bodiju je pa verjetno Inti?

Edinaos kaj se ti sekiraš za kile. Če si oblekla bele hlače, si pa res user posted image  Jaz si jih pred poletjem sigurno ne bom. Me zanima kaj bo vaga rekla jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.12.2008 19:52:09   
Estrella*
ss: hvala za skrb user posted image samo zate.....

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.12.2008 19:52:14   
barbaw

Men je že prej skoz kazalo obarvano rdeče, če je bil ali pa ne zsuser posted image Jaz itak dobim na mail obvestilo, ta mi pa javiuser posted image user posted image

ne vem, če si ne bom vklopila tega

Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.12.2008 19:52:41   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, naša eva je vstala po 1,5h spanja.vmes je mamca potelovadla in skuhala jabolko in hruško, zdej grema pa jest!

še slikca (1.z leve), kjer sem stara okoli 1 leto, zraven pa sta sestriča:
user posted image

Luštna fotka!!! user posted image user posted image user posted image
Pa keri velik slinček user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.12.2008 19:52:55   
tilči

če boš kaj našla, prosim, še meni sporoči.Pri nas je tudi okoli oken plesen ven udarila.potem si bila pa taka kot jaz, s trebuh na oknuuser posted image Jaz sem se še norca delala,če me kdo vidi in  če mi pošljejo komisijo, pa gre porodniška, ker sem takrat bila na bolniški

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.12.2008 19:53:35   
hijenca
Naty lepe fotografije. user posted image user posted image user posted image  Vidim, da Alja kar napada fanteuser posted image user posted image , a ima to po mami user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.12.2008 19:53:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Punce naredila sem album "čvek pri žanu" in vas bom povabila na ogled, sam da se slikce naložijo, ker jih je veliiiiko user posted image .

Estrella dobiš tud po mailu, sam da se zraven spravimuser posted image .

Mi smo bli danes v šopingu z novim avtosedežem in vam prilagam slikco, kako zgleda noter naš velik dec user posted image . Pa še miklavž ga je prišel ogovorit v šparu user posted image  in mu dal bonbonček (ja valjda ga je mami pojedla pol user posted image ).

Mejte se!!!

user posted image

Opa, Žan je pravi frajer v tem sedežu!!! user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.12.2008 19:53:49   
tilči

jaz bom s sodo probala. Nastane pa tam, kjer ne kroži zrak ( za omarami pri nas), če premalo greješ ali premalo luftaš. Da ne omenjam, da je naša fasada stara skoraj 50 let. pod nujno drugo leto delamo novo.

pri nas soda ni pomagalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.12.2008 19:53:50   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Punce naredila sem album "čvek pri žanu" in vas bom povabila na ogled, sam da se slikce naložijo, ker jih je veliiiiko user posted image .

Estrella dobiš tud po mailu, sam da se zraven spravimuser posted image .

Mi smo bli danes v šopingu z novim avtosedežem in vam prilagam slikco, kako zgleda noter naš velik dec user posted image . Pa še miklavž ga je prišel ogovorit v šparu user posted image  in mu dal bonbonček (ja valjda ga je mami pojedla pol user posted image ).

Mejte se!!!

user posted image

Vidim  da Žan uživa v sedežuuser posted image . Slikice so pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.12.2008 19:54:44   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

če boš kaj našla, prosim, še meni sporoči.Pri nas je tudi okoli oken plesen ven udarila.potem si bila pa taka kot jaz, s trebuh na oknuuser posted image Jaz sem se še norca delala,če me kdo vidi in  če mi pošljejo komisijo, pa gre porodniška, ker sem takrat bila na bolniški

Jaz tudi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.12.2008 19:55:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Joj sem zdele prebrala, nisem prej porajtala tvojega posta!

Ma user posted image  je tole čakanje, ko ne veš kaj bi naredil.
Upam, da bo čim prej bolje!!

Kaj je kaj bolje kot zjutraj al je isto?

Čez dan je bilo veliko bolje. Ko se ni slinila, je rdečica zginila, izpuščajčki so bilo komaj vidni. Sedaj je spet polž in je vse vneto, samo ne tako hudo kot zjutraj. Bomo počakali še ta teden, čeprav imam občutek, da bomom šli na testiranje in bodo negativna, in bomo na začetku.Oćitno se bomo mogli sami znajdit in začet najprej hrano izločat, čeprav je lahko tud kaj drugega krivouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.12.2008 19:55:35   
tilči
Naty...super slikce in v stolčku tudi super zgledauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.12.2008 19:56:19   
Estrella*

Naty lepe fotografije. user posted image user posted image user posted image  Vidim, da Alja kar napada fanteuser posted image user posted image , a ima to po mami user posted image user posted image user posted image

No sedaj je mama že malce v letih in se solidno obnaša. Kar je bilo prej se pa ne štejeuser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?