Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:31:04
|
|
|
|
sesil
|
bravo Žan. uživa frajer v stolčku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:32:33
|
|
|
|
barbaw
|
Sem ful jezna, ker sta tast in moj lani kljub mojemu nasprotovanju (me žal ni bilo zarven) postavila novo pohištvo čisto k steni. In rezultat letos je plesen. Že spet. Danes je začelo smrdet kljub temu, da ful zračim. Nujno rabimo fasado za katero pa še ne vem kje bomo denar pobrali. Mogoče bi mogla začet pobirat prispevke. Drugo leto se mi HB iteče kredit in bom že mogla po novega. Z varikino ne morem pucat, ker predolgo smrdi in Maja spi pri nama v spalnici. Sem pa brala da naj bi soda bikarbona pomagala. Upam, da bo res, ker grem jutri v nabavo in bom probala. če ne pa bom mogla Majo izselit in spucat z varikino. Potem pa bom kar pomalala s jubom citrusom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:44:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša eva je vstala po 1,5h spanja.vmes je mamca potelovadla in skuhala jabolko in hruško, zdej grema pa jest! še slikca (1.z leve), kjer sem stara okoli 1 leto, zraven pa sta sestriča: Ja luštni ste bili. Mi2 sva nazaj od P. Pogledal in rekel, da ta opečena rdečica ne deluje kot alergija, se pa seveda nikoli ne ve. Je naj tako kot doslej, brez sprememb. Dal nama je hladilno mazilo za mazat in fenistil kapljice. Čez 1t kontrola. Če se bo zadeva širila po telesu, potem gre verjetno za alergijo in nas bo poslal na testiranja, kljub temu, da 80% testiranj lažno negativnih Sedaj pa čakanje en teden...... za Aljo za tebe pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:44:52
|
|
|
|
barbaw
|
A zdaj pa se ne vidi več, če dobiš ZS?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:45:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana upam, da bo učka kmalu dobro. Nejc pa prav paše v nov avtosedež Hijenca Vid je prav zadovoljen v avtosedežu . Nekaj mi povejte kaj naredite ko skuhate zelenjavo (krompir, korenček, koleraba...) otrok pa noče jesti? A zelenjavo vržete stran ali kaj naredite z njo??? Gal je danes od 05.30 do sedaj spal vsega skupaj 50 minut in še vedno ni zaspan Kmalu ga grem skopat in nafutrat z grisom, potem pa aja aja Aurora jaz jo vržem stran, včasih pa Asja dobi. Aurora jaz tudi vržem stran, mi je ful hudo sam kaj čem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:46:01
|
|
|
|
hijenca
|
Barbaw škoda, da Miklavževanje ni uspelo. Jaz sem bila pred tremi leti pod Pohorjem, ko je prišel Dedek Mraz. Situacija enaka kot danes, DM je zamujal, zunaj je bilo mrzlo 100 na uro, sneg skupaj z ledenim dežjem je padal, mene je zeblo kot mlado mačko, potem veš, kako so bili premraženi otroci. Jaz Vidka ne bom peljala na DM pod Pohorje, ker je premrzlo. Mogoče bomo šli v Evropark ali pa kam, kamor pride DM. Meni se pa plesen dela ob oknu in bom tudi znorela. Pa nič ne pomaga. Še letos aprila sem visoko noseča štrihala okrog oken, pa je sedaj zopet malo plesnivo. Zadnjič sem videla neko reklamo po nemški televiziji o nekem čistilnem spreju prav za plesen. Bom šla v Muellerja pogledat, ali pa bom v Avstriji pogledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:47:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla, ojla!!! Me zanima,a katera že kaj ve, kaj je z Aljo od Estrelle? Sta nazaj od P? Upam, da sta kej dobrega izvedeli, da ne bo treba še kam jo poslati. te pikapoke pa moja Manca pošilja Alji, da bi bilo čim prej bolje!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:47:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A zdaj pa se ne vidi več, če dobiš ZS?! Men je že prej skoz kazalo obarvano rdeče, če je bil ali pa ne zs Jaz itak dobim na mail obvestilo, ta mi pa javi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:48:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Miklavževanje je bilo . Je zunaj in na malem prostoru. Traja 1,5 h in začel je padat leden dež. Odšli smo seveda predčasno, ker se mi zdi noro, da bi z otroci stala zunaj na 2 stopinjah, pa še deževat je začelo. Upam, da bo v soboto kaj več sreče z dedkom mrazom. Mi smo bili tudi zunaj in je bilo tudi kr mraz, vsaj dežja nismo imeli. Emilija je bila pridna meni je križ odpadu ker sem jo imela v kengurujčku .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:49:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla!!! Me zanima,a katera že kaj ve, kaj je z Aljo od Estrelle? Sta nazaj od P? Upam, da sta kej dobrega izvedeli, da ne bo treba še kam jo poslati. te pikapoke pa moja Manca pošilja Alji, da bi bilo čim prej bolje!!! na prejšnji strani je odgovrila, da naj ne bi bilo to od alergije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:50:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi2 sva nazaj od P. Pogledal in rekel, da ta opečena rdečica ne deluje kot alergija, se pa seveda nikoli ne ve. Je naj tako kot doslej, brez sprememb. Dal nama je hladilno mazilo za mazat in fenistil kapljice. Čez 1t kontrola. Če se bo zadeva širila po telesu, potem gre verjetno za alergijo in nas bo poslal na testiranja, kljub temu, da 80% testiranj lažno negativnih Sedaj pa čakanje en teden...... Joj sem zdele prebrala, nisem prej porajtala tvojega posta! Ma je tole čakanje, ko ne veš kaj bi naredil. Upam, da bo čim prej bolje!! Kaj je kaj bolje kot zjutraj al je isto?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:52:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw škoda, da Miklavževanje ni uspelo. Jaz sem bila pred tremi leti pod Pohorjem, ko je prišel Dedek Mraz. Situacija enaka kot danes, DM je zamujal, zunaj je bilo mrzlo 100 na uro, sneg skupaj z ledenim dežjem je padal, mene je zeblo kot mlado mačko, potem veš, kako so bili premraženi otroci. Jaz Vidka ne bom peljala na DM pod Pohorje, ker je premrzlo. Mogoče bomo šli v Evropark ali pa kam, kamor pride DM. Meni se pa plesen dela ob oknu in bom tudi znorela. Pa nič ne pomaga. Še letos aprila sem visoko noseča štrihala okrog oken, pa je sedaj zopet malo plesnivo. Zadnjič sem videla neko reklamo po nemški televiziji o nekem čistilnem spreju prav za plesen. Bom šla v Muellerja pogledat, ali pa bom v Avstriji pogledala. jaz bom s sodo probala. Nastane pa tam, kjer ne kroži zrak ( za omarami pri nas), če premalo greješ ali premalo luftaš. Da ne omenjam, da je naša fasada stara skoraj 50 let. pod nujno drugo leto delamo novo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:52:06
|
|
|
|
barbaw
|
Naty slikice so ful . Tisti fantek z medvedki na bodiju je pa verjetno Inti? Edinaos kaj se ti sekiraš za kile. Če si oblekla bele hlače, si pa res Jaz si jih pred poletjem sigurno ne bom. Me zanima kaj bo vaga rekla jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:52:09
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: hvala za skrb samo zate..... Mi2 sva nazaj od P. Pogledal in rekel, da ta opečena rdečica ne deluje kot alergija, se pa seveda nikoli ne ve. Je naj tako kot doslej, brez sprememb. Dal nama je hladilno mazilo za mazat in fenistil kapljice. Čez 1t kontrola. Če se bo zadeva širila po telesu, potem gre verjetno za alergijo in nas bo poslal na testiranja, kljub temu, da 80% testiranj lažno negativnih Sedaj pa čakanje en teden......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:52:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A zdaj pa se ne vidi več, če dobiš ZS?! Men je že prej skoz kazalo obarvano rdeče, če je bil ali pa ne zs Jaz itak dobim na mail obvestilo, ta mi pa javi ne vem, če si ne bom vklopila tega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:52:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša eva je vstala po 1,5h spanja.vmes je mamca potelovadla in skuhala jabolko in hruško, zdej grema pa jest! še slikca (1.z leve), kjer sem stara okoli 1 leto, zraven pa sta sestriča: Luštna fotka!!! Pa keri velik slinček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:52:55
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni se pa plesen dela ob oknu in bom tudi znorela. Pa nič ne pomaga. Še letos aprila sem visoko noseča štrihala okrog oken, pa je sedaj zopet malo plesnivo. Zadnjič sem videla neko reklamo po nemški televiziji o nekem čistilnem spreju prav za plesen. Bom šla v Muellerja pogledat, ali pa bom v Avstriji pogledala. če boš kaj našla, prosim, še meni sporoči.Pri nas je tudi okoli oken plesen ven udarila.potem si bila pa taka kot jaz, s trebuh na oknu Jaz sem se še norca delala,če me kdo vidi in če mi pošljejo komisijo, pa gre porodniška, ker sem takrat bila na bolniški
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:53:35
|
|
|
|
hijenca
|
Naty lepe fotografije. Vidim, da Alja kar napada fante , a ima to po mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:53:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce naredila sem album "čvek pri žanu" in vas bom povabila na ogled, sam da se slikce naložijo, ker jih je veliiiiko . Estrella dobiš tud po mailu, sam da se zraven spravim . Mi smo bli danes v šopingu z novim avtosedežem in vam prilagam slikco, kako zgleda noter naš velik dec . Pa še miklavž ga je prišel ogovorit v šparu in mu dal bonbonček (ja valjda ga je mami pojedla pol ). Mejte se!!! Opa, Žan je pravi frajer v tem sedežu!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:53:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw škoda, da Miklavževanje ni uspelo. Jaz sem bila pred tremi leti pod Pohorjem, ko je prišel Dedek Mraz. Situacija enaka kot danes, DM je zamujal, zunaj je bilo mrzlo 100 na uro, sneg skupaj z ledenim dežjem je padal, mene je zeblo kot mlado mačko, potem veš, kako so bili premraženi otroci. Jaz Vidka ne bom peljala na DM pod Pohorje, ker je premrzlo. Mogoče bomo šli v Evropark ali pa kam, kamor pride DM. Meni se pa plesen dela ob oknu in bom tudi znorela. Pa nič ne pomaga. Še letos aprila sem visoko noseča štrihala okrog oken, pa je sedaj zopet malo plesnivo. Zadnjič sem videla neko reklamo po nemški televiziji o nekem čistilnem spreju prav za plesen. Bom šla v Muellerja pogledat, ali pa bom v Avstriji pogledala. jaz bom s sodo probala. Nastane pa tam, kjer ne kroži zrak ( za omarami pri nas), če premalo greješ ali premalo luftaš. Da ne omenjam, da je naša fasada stara skoraj 50 let. pod nujno drugo leto delamo novo. pri nas soda ni pomagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:53:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce naredila sem album "čvek pri žanu" in vas bom povabila na ogled, sam da se slikce naložijo, ker jih je veliiiiko . Estrella dobiš tud po mailu, sam da se zraven spravim . Mi smo bli danes v šopingu z novim avtosedežem in vam prilagam slikco, kako zgleda noter naš velik dec . Pa še miklavž ga je prišel ogovorit v šparu in mu dal bonbonček (ja valjda ga je mami pojedla pol ). Mejte se!!! Vidim da Žan uživa v sedežu . Slikice so pa super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:54:44
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni se pa plesen dela ob oknu in bom tudi znorela. Pa nič ne pomaga. Še letos aprila sem visoko noseča štrihala okrog oken, pa je sedaj zopet malo plesnivo. Zadnjič sem videla neko reklamo po nemški televiziji o nekem čistilnem spreju prav za plesen. Bom šla v Muellerja pogledat, ali pa bom v Avstriji pogledala. če boš kaj našla, prosim, še meni sporoči.Pri nas je tudi okoli oken plesen ven udarila.potem si bila pa taka kot jaz, s trebuh na oknu Jaz sem se še norca delala,če me kdo vidi in če mi pošljejo komisijo, pa gre porodniška, ker sem takrat bila na bolniški Jaz tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:55:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi2 sva nazaj od P. Pogledal in rekel, da ta opečena rdečica ne deluje kot alergija, se pa seveda nikoli ne ve. Je naj tako kot doslej, brez sprememb. Dal nama je hladilno mazilo za mazat in fenistil kapljice. Čez 1t kontrola. Če se bo zadeva širila po telesu, potem gre verjetno za alergijo in nas bo poslal na testiranja, kljub temu, da 80% testiranj lažno negativnih Sedaj pa čakanje en teden...... Joj sem zdele prebrala, nisem prej porajtala tvojega posta! Ma je tole čakanje, ko ne veš kaj bi naredil. Upam, da bo čim prej bolje!! Kaj je kaj bolje kot zjutraj al je isto? Čez dan je bilo veliko bolje. Ko se ni slinila, je rdečica zginila, izpuščajčki so bilo komaj vidni. Sedaj je spet polž in je vse vneto, samo ne tako hudo kot zjutraj. Bomo počakali še ta teden, čeprav imam občutek, da bomom šli na testiranje in bodo negativna, in bomo na začetku.Oćitno se bomo mogli sami znajdit in začet najprej hrano izločat, čeprav je lahko tud kaj drugega krivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:55:35
|
|
|
|
tilči
|
Naty...super slikce in v stolčku tudi super zgleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:56:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naty lepe fotografije. Vidim, da Alja kar napada fante , a ima to po mami No sedaj je mama že malce v letih in se solidno obnaša. Kar je bilo prej se pa ne šteje
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?