Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:07:21
|
|
|
|
Anitka
|
Imam še 5 minutk, da kaj napišem. Danes pa lahko spet našega škratka malce pohvalim - je dopoldne jedel malce kakija in piškotka, malo prej pa začuda zelenjavo - brokoli, cvetačo in korenček , pa tudi nekaj čajčeka je popil - 40 ml, kar je za nas ogromno . Sem pa danes vse zlikala, zdaj grem pa še palačinke do konca naredit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:18:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam še 5 minutk, da kaj napišem. Danes pa lahko spet našega škratka malce pohvalim - je dopoldne jedel malce kakija in piškotka, malo prej pa začuda zelenjavo - brokoli, cvetačo in korenček , pa tudi nekaj čajčeka je popil - 40 ml, kar je za nas ogromno . Sem pa danes vse zlikala, zdaj grem pa še palačinke do konca naredit. za pridnega jedca! mmmm, palačinke... jst bi jih tudi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:21:26
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice mam glih dve minute cajta k tamalo navajamo nazaj v postelci zaspat pa se z mojim izmenjavama k hodiva k njej da ne znoriva k zadnje dni je za popizd... pr naši hiši. Mali zgleda rastejo zobki pa ne pomaga niti daleron niti nošnja v bistvu nič,ponoči se zbujamo na pol ure in jokamo čez dan sem pa tko utrujena da včasih malo RR preberem ampak ne utegnem niti komentirat ker mam skoz malo za vratom in jokca.Kdaj se bo to končalo?????????A me še katera take probleme? Komi čakam novoletno večerjo da dam mal možgane na off
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:27:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo! Uauuuuuuuuuu Hvala na prekrasni novički http://www.ringaraja.net/forum/m_2720233/mpage_187/tm.htm
< Sporočilo je popravil Anitka -- 4.12.2008 14:30:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:27:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam še 5 minutk, da kaj napišem. Danes pa lahko spet našega škratka malce pohvalim - je dopoldne jedel malce kakija in piškotka, malo prej pa začuda zelenjavo - brokoli, cvetačo in korenček , pa tudi nekaj čajčeka je popil - 40 ml, kar je za nas ogromno . Sem pa danes vse zlikala, zdaj grem pa še palačinke do konca naredit. za pridnega jedca! mmmm, palačinke... jst bi jih tudi... Pa pridi na kakšno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:30:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo! U uuu hvala za novičke sem pokukala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:42:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam še 5 minutk, da kaj napišem. Danes pa lahko spet našega škratka malce pohvalim - je dopoldne jedel malce kakija in piškotka, malo prej pa začuda zelenjavo - brokoli, cvetačo in korenček , pa tudi nekaj čajčeka je popil - 40 ml, kar je za nas ogromno . Sem pa danes vse zlikala, zdaj grem pa še palačinke do konca naredit. za pridnega jedca! mmmm, palačinke... jst bi jih tudi... Pa pridi na kakšno Koliko obrokov GH pa mu daš? Jaz sem zaenkrat še pri dveh, en sadni en pa (mesno) zelenjavni, bi morala verjetno že več ne, glede na to da že skoraj dva meseca je GH. Joj jaz pa sovražim likanje, likam res nujne stvari, sem rajši danes našo spalnico+otroško sobo (v enem ) spucala kot ba da bi se spravla peglat. Ja pa šivanje mi tudi "smrdi"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:46:49
|
|
|
|
jana81
|
sem ga mogla še previt vmes, ga je narinu v hojci.. evo slikca barbaw nič skrbet,da mi ne bi bil všeč, mi je ful všeč, sej sem ga sama zbrala, kolk je pa praktičen, pa povem ko pride ati z avtom in ga sprobamo.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 4.12.2008 14:47:47 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:49:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem ga mogla še previt vmes, ga je narinu v hojci.. evo slikca barbaw nič skrbet,da mi ne bi bil všeč, mi je ful všeč, sej sem ga sama zbrala, kolk je pa praktičen, pa povem ko pride ati z avtom in ga sprobamo. za pridobitev. Nejc pa lepo kaže svoje zobke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:54:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice mam glih dve minute cajta k tamalo navajamo nazaj v postelci zaspat pa se z mojim izmenjavama k hodiva k njej da ne znoriva k zadnje dni je za popizd... pr naši hiši. Mali zgleda rastejo zobki pa ne pomaga niti daleron niti nošnja v bistvu nič,ponoči se zbujamo na pol ure in jokamo čez dan sem pa tko utrujena da včasih malo RR preberem ampak ne utegnem niti komentirat ker mam skoz malo za vratom in jokca.Kdaj se bo to končalo?????????A me še katera take probleme? Komi čakam novoletno večerjo da dam mal možgane na off časovno ti težko rečemo kdaj se bo končalo. Vedet moraš, da se bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:54:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo! kaj naj se smejemo ali ploskamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:54:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem ga mogla še previt vmes, ga je narinu v hojci.. evo slikca barbaw nič skrbet,da mi ne bi bil všeč, mi je ful všeč, sej sem ga sama zbrala, kolk je pa praktičen, pa povem ko pride ati z avtom in ga sprobamo. Upam, da sta se dobro odločila. sedi pa kot velik. Prav velik je tale tvoj poba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:55:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo! U uuu hvala za novičke sem pokukala Mislm ej ta je pa tud no
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:57:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo! U uuu hvala za novičke sem pokukala Mislm ej ta je pa tud no Sem šla še jaz firbcat. Ena naj ji pošlje zelenega rešilca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:06:30
|
|
|
|
hijenca
|
Tako pa moj falot sedi v avtosedežu, od včeraj pa imam sedež v avtu. Je atiju zaspal v avtu, v trenutku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:07:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo! U uuu hvala za novičke sem pokukala Mislm ej ta je pa tud no Sem šla še jaz firbcat. Ena naj ji pošlje zelenega rešilca. Kaj sem blond ali sem blond? Zakaj se gre?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:09:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tako pa moj falot sedi v avtosedežu, od včeraj pa imam sedež v avtu. Je atiju zaspal v avtu, v trenutku. Tvoj Vid je pa konkreten falot. Se vidi, da je rad spal. Slikca je pa . Bo treba mojo malo tudi stlačit v stol. Moram edino kupit novo prevleko, ki stane celih 33 eur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:10:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo! U uuu hvala za novičke sem pokukala Mislm ej ta je pa tud no Sem šla še jaz firbcat. Ena naj ji pošlje zelenega rešilca. Kaj sem blond ali sem blond? Zakaj se gre? kokosowa palma je ribica, pita...., milijon vzdevkov ima. Enkrat ima otroka 6 let stargea, enkrat ima majčka, enkrat julijčka, januarčka bo mela, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:13:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 živjo majčice, imam prekrasno novičko! naša pita je noseča, sam tolk da veste, da se lahko vsi poveselimo z njo! je na januarčicah 2009 opazila sem, ko se tule vrtijo zadnje teme in se je ravno javila in sem tako srečna za njo! U uuu hvala za novičke sem pokukala Mislm ej ta je pa tud no Sem šla še jaz firbcat. Ena naj ji pošlje zelenega rešilca. Kaj sem blond ali sem blond? Zakaj se gre? kokosowa palma je ribica, pita...., milijon vzdevkov ima. Enkrat ima otroka 6 let stargea, enkrat ima majčka, enkrat julijčka, januarčka bo mela, .... A že zopet ta. Ta je že toliko profilov menjala, da jaz ne sledim več. Pa malo blond sem tud.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:16:39
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika in Hijenca v soboto ob 17 je prihod deda mraza ( ) s Pohorja. Pripelje se s sedežnico, potem pa bo cel december hodil po Mb oz se vozil s kočijo.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 4.12.2008 15:17:41 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:22:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Vid in Nejc sta prava dedca v avtosedežu kokosowa palmica: no comment. Lunica24: ma joo ti hitro izvohaš Alja je pojedla malo več kot 100g kosila. Sem ji naredila preveč suho in ji potem ne gre dol. Po ličkih je full boljši, ker se ne slini Ko sva šle ven, pa je stanje še boljše. Drugače med jedjo je pa obupna, tako da sploh ne vem pri čem sem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:23:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Helo, helo! Evo mene spet Sva bile z Manco zunaj malo na sončku, ampak se je hitro skril, midve pa sva kar vstrajal debelo uro odzunaj Manca je popapala kosilo in sedaj veselo panča že od 3h, mami je pa zmes za skutne cmoke naredila in samo še atija počaka, da pride iz službe. No ja, malo kasneje bo, ker je še avto peljal na tehničnega in zavarovanje šel plačat. Pa boje spet šli ojroti Upam, da mu na tehničnem ne bo kej težil Jz mam pa spet od 12ih naprej "sralni" dan. Joj kolk me zvija na čase
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:35:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz si tvoje Mance sploh ne predstavljam objokane in sitne. vedno se ful smeji. Našo pa moram kar lovit, ko se nasmehne na svake kvatre. Saj se rada nasmeji ampak takole pa ne. Ma sej morem reči, da je ful priden otrok in res veliko nasmejana, ampak ima tako kot vsak svoje trenutke, ko je ful tečka, sploh če je zmatrana
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 15:37:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Enako, si mi esede vzela z jezika. Je pa res, da sem jo vidla tudi v sitno zmatranem spanu No vidite, imam dokaz, da Manca ni vedno nasmejana in dobre volje. Takrat pri tebi je bla res zmatrana preden sva odšle proti domu. Pokonci je bila cca. od 10ih, od tebe pa sva šle malo pred 2uro, če se ne motim, pa še zjutraj je bila ful dolgo pokoncu in mi je spala samov avtu na poti do tebe
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?