Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:58:05
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: kako pa kaj Emilija, ti je danes pri hrani kaj kri pila? Naša je imela spet količinski štrajk. Htano je sprejela, ampak pojedla do sedaj cca 570g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 19:58:49
|
|
|
|
tally
|
Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:02:39
|
|
|
|
sesil
|
Naty, kje so te slikce? jaz bi tudi pogledala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:03:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kako pa kaj Emilija, ti je danes pri hrani kaj kri pila? Naša je imela spet količinski štrajk. Htano je sprejela, ampak pojedla do sedaj cca 570g Ja itak . Sam se danes nisem pustila in sem ji kr tlačila zelenjavo je pojedla kr soliden obrok, sadje ji itak gre v rit, me je pa presenetila in pojedla 130g skute s sadjem. Do sedaj je pojedla cca 670ml vsega skupi GH+AM. Zdej že spi pa ji bom pol še mleko dala da spije v spanju im hočem mir do jutra
< Sporočilo je popravil tally -- 4.12.2008 20:04:52 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:07:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja. Kdaj se pa boste selili???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:10:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja. Kdaj se pa boste selili??? Ko zberemo dnar za opremo . Hecam se upam da se bomo tam enkrat marca že preselili. Preden mi porodniška poteče bi bilo fajn vse zrihtat in se preselit. Pa ne vem kako bo z vrtcem a bomo dobili?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:16:30
|
|
|
|
Anitka
|
No pa imam končno spet malce časa za čvek. IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja. Kdaj se pa boste selili??? Ko zberemo dnar za opremo . Hecam se upam da se bomo tam enkrat marca že preselili. Preden mi porodniška poteče bi bilo fajn vse zrihtat in se preselit. Pa ne vem kako bo z vrtcem a bomo dobili? za stanovanje. Pa držim pestke, da tudi z vrtcem ne bo blema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:17:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kako pa kaj Emilija, ti je danes pri hrani kaj kri pila? Naša je imela spet količinski štrajk. Htano je sprejela, ampak pojedla do sedaj cca 570g
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:18:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja. Kdaj se pa boste selili??? Ko zberemo dnar za opremo . Hecam se upam da se bomo tam enkrat marca že preselili. Preden mi porodniška poteče bi bilo fajn vse zrihtat in se preselit. Pa ne vem kako bo z vrtcem a bomo dobili? Kam si pa dala vloge?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:20:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam še 5 minutk, da kaj napišem. Danes pa lahko spet našega škratka malce pohvalim - je dopoldne jedel malce kakija in piškotka, malo prej pa začuda zelenjavo - brokoli, cvetačo in korenček , pa tudi nekaj čajčeka je popil - 40 ml, kar je za nas ogromno . Sem pa danes vse zlikala, zdaj grem pa še palačinke do konca naredit. za pridnega jedca! mmmm, palačinke... jst bi jih tudi... Pa pridi na kakšno Koliko obrokov GH pa mu daš? Jaz sem zaenkrat še pri dveh, en sadni en pa (mesno) zelenjavni, bi morala verjetno že več ne, glede na to da že skoraj dva meseca je GH. Joj jaz pa sovražim likanje, likam res nujne stvari, sem rajši danes našo spalnico+otroško sobo (v enem ) spucala kot ba da bi se spravla peglat. Ja pa šivanje mi tudi "smrdi" Nia čisto odvisno od dneva in razpoloženja našega korenjaka. Danes sva imela en mini sadni obrok, pa enega zelenjavnega, pa vmes sta bila dva piškota, grisa je pa pojedel prej le nekaj žličk. In napredek pri čaju - danes je spil celih 70 ml
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:23:37
|
|
|
|
Anitka
|
Slikce sem pa vse pogledala in lahko rečem le Jana kateri model Römerja imate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:24:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni se srcde trga ko gledam tiste boge ljudi po televiziji, ki so lačni. včeraj so kazali prispevek o koleri in kako so bolani nekateri ljudje, kako jih je že več kot 1000 umrlo in kako so eni lačni. Jaz pa mečem hrano stran. To me je vedno jezilo. Tudi Jako sem vedno kregala, če se je igral s hrano. To je edina stvar na katero sem ZELO alergična. Se strinjam . Jaz sem pa glih prej gledala prispevek o koleri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:25:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja. Kdaj se pa boste selili??? Ko zberemo dnar za opremo . Hecam se upam da se bomo tam enkrat marca že preselili. Preden mi porodniška poteče bi bilo fajn vse zrihtat in se preselit. Pa ne vem kako bo z vrtcem a bomo dobili? Kam si pa dala vloge? Tuki v Mengšu sam tle ga itak ne bomo dobili so na že rekli v Po pa baje ne moremo oddat dokler se stalno ne prijavimo. Bomo pa zdej oddali in upali na najboljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:26:29
|
|
|
|
Anitka
|
A je še katera od vas sodelovala v tisti Ramini anketi? Jaz sem in sem danes prejela darilce predpasnik in knjigico . A mislite, da bi se kakšen tak predpasnik še dal kje dobiti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:27:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja. Kdaj se pa boste selili??? Ko zberemo dnar za opremo . Hecam se upam da se bomo tam enkrat marca že preselili. Preden mi porodniška poteče bi bilo fajn vse zrihtat in se preselit. Pa ne vem kako bo z vrtcem a bomo dobili? Kam si pa dala vloge? Tuki v Mengšu sam tle ga itak ne bomo dobili so na že rekli v Po pa baje ne moremo oddat dokler se stalno ne prijavimo. Bomo pa zdej oddali in upali na najboljše. Bomo držali pestke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:27:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam še 5 minutk, da kaj napišem. Danes pa lahko spet našega škratka malce pohvalim - je dopoldne jedel malce kakija in piškotka, malo prej pa začuda zelenjavo - brokoli, cvetačo in korenček , pa tudi nekaj čajčeka je popil - 40 ml, kar je za nas ogromno . Sem pa danes vse zlikala, zdaj grem pa še palačinke do konca naredit. za pridnega jedca! mmmm, palačinke... jst bi jih tudi... Pa pridi na kakšno Koliko obrokov GH pa mu daš? Jaz sem zaenkrat še pri dveh, en sadni en pa (mesno) zelenjavni, bi morala verjetno že več ne, glede na to da že skoraj dva meseca je GH. Joj jaz pa sovražim likanje, likam res nujne stvari, sem rajši danes našo spalnico+otroško sobo (v enem ) spucala kot ba da bi se spravla peglat. Ja pa šivanje mi tudi "smrdi" Nia čisto odvisno od dneva in razpoloženja našega korenjaka. Danes sva imela en mini sadni obrok, pa enega zelenjavnega, pa vmes sta bila dva piškota, grisa je pa pojedel prej le nekaj žličk. In napredek pri čaju - danes je spil celih 70 ml za Gala da je pojedu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:29:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je še katera od vas sodelovala v tisti Ramini anketi? Jaz sem in sem danes prejela darilce predpasnik in knjigico . A mislite, da bi se kakšen tak predpasnik še dal kje dobiti? Jaz nisem sodelovala. Kakšni predpasniki pa so to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:29:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja. Kdaj se pa boste selili??? Ko zberemo dnar za opremo . Hecam se upam da se bomo tam enkrat marca že preselili. Preden mi porodniška poteče bi bilo fajn vse zrihtat in se preselit. Pa ne vem kako bo z vrtcem a bomo dobili? Kam si pa dala vloge? Tuki v Mengšu sam tle ga itak ne bomo dobili so na že rekli v Po pa baje ne moremo oddat dokler se stalno ne prijavimo. Bomo pa zdej oddali in upali na najboljše. Bomo držali pestke Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:31:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je še katera od vas sodelovala v tisti Ramini anketi? Jaz sem in sem danes prejela darilce predpasnik in knjigico . A mislite, da bi se kakšen tak predpasnik še dal kje dobiti? Jaz nisem sodelovala. Kakšni predpasniki pa so to? Otroški predpasniki, pa bi imela še enega za nečaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:33:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi2 sva nazaj od P. Pogledal in rekel, da ta opečena rdečica ne deluje kot alergija, se pa seveda nikoli ne ve. Je naj tako kot doslej, brez sprememb. Dal nama je hladilno mazilo za mazat in fenistil kapljice. Čez 1t kontrola. Če se bo zadeva širila po telesu, potem gre verjetno za alergijo in nas bo poslal na testiranja, kljub temu, da 80% testiranj lažno negativnih Sedaj pa čakanje en teden...... Joj sem zdele prebrala, nisem prej porajtala tvojega posta! Ma je tole čakanje, ko ne veš kaj bi naredil. Upam, da bo čim prej bolje!! Kaj je kaj bolje kot zjutraj al je isto? Čez dan je bilo veliko bolje. Ko se ni slinila, je rdečica zginila, izpuščajčki so bilo komaj vidni. Sedaj je spet polž in je vse vneto, samo ne tako hudo kot zjutraj. Bomo počakali še ta teden, čeprav imam občutek, da bomom šli na testiranje in bodo negativna, in bomo na začetku.Oćitno se bomo mogli sami znajdit in začet najprej hrano izločat, čeprav je lahko tud kaj drugega krivo Jaka sicer ni imel tako hude rdečice okrog ust, ampak on jo je imel zaradi slinjenja. Ko se je nehal slinit je izginilo. Zdaj pa se mu naredi pozimi. Ima kot nek lišaj. In če namažem z mastno kremo je ok. Ima ful suho kožo okrog ust. Ga mažem 2x dnevno da vsaj malo izgine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:33:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naty lepe fotografije. Vidim, da Alja kar napada fante , a ima to po mami No sedaj je mama že malce v letih in se solidno obnaša. Kar je bilo prej se pa ne šteje Ti se kar tolaži. Sloves je ostal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:33:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:34:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je še katera od vas sodelovala v tisti Ramini anketi? Jaz sem in sem danes prejela darilce predpasnik in knjigico . A mislite, da bi se kakšen tak predpasnik še dal kje dobiti? Jaz nisem sodelovala. Kakšni predpasniki pa so to? Otroški predpasniki, pa bi imela še enega za nečaka Nič ne vem o tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:35:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja. Kdaj se pa boste selili??? Ko zberemo dnar za opremo . Hecam se upam da se bomo tam enkrat marca že preselili. Preden mi porodniška poteče bi bilo fajn vse zrihtat in se preselit. Pa ne vem kako bo z vrtcem a bomo dobili? Kam si pa dala vloge? Tuki v Mengšu sam tle ga itak ne bomo dobili so na že rekli v Po pa baje ne moremo oddat dokler se stalno ne prijavimo. Bomo pa zdej oddali in upali na najboljše. Ja, če je plac itak takoj vzamejo, če ne pa za september. In če ne bo do septembra nič, kam boš dala malo v varstvo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 20:37:19
|
|
|
|
Anitka
|
Mene pa zanima, če imaš lahko otroški avtosedež zmontiran tudi spredaj. Zakon pravi tako, samo se mi ne zdi ne vem kako jasno napisano 14) Med vožnjo v dvoslednem motornem vozilu z vgrajenim zadrževalnim sistemom mora biti otrok, mlajši od 12 let ali manjši od 150 cm, zavarovan z zadrževalnim sistemom, ki je primeren otrokovi telesni rasti in telesni masi. V osebnem avtomobilu, v katerem zaradi konstrukcijskih lastnosti avtomobila otroka ni mogoče zavarovati na tak način, sme sedeti tak otrok le na zadnjem sedežu.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?