Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:35:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? oooo da bi men Gaja tolk spala,ma kr sanjam naj.Dons je točno 20 minut,zbudila se je pa ob sdmih. Kosilo je že jedla,krompir,bučka,korenje. Joj mene tolk tale comp. zajebava,zgleda mam full enih virusov gor al kaj,skoz mi kr ena okna odpira,pa kr vn mi vse vrže.... Mi imamo NOD-a 32 in smo zadovoljni z njim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:36:19
|
|
|
|
Estrella*
|
Še 65 strani nam ostaja. Do kdaj to? 6 ali 5 dec. 23.59h???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:39:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečena Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda: sem naročena šele ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal. Bogica mala ampak, res ima take fleke kot da bi bila opečena kaj pa po rokicah, nogicah? Nič , samo pod brado so še. Ma jaz bom znorelaaaaa!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:39:39
|
|
|
|
hijenca
|
Midva sma pa ravnokar jedla zelenjavno- mesno juhico z malimi zvezdicami. In mu je bila zelo dobra, sedaj pa mlati še en keks za poobedek . Jaz bi tudi šla na Miklavža, pa ne smema ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:39:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? Emilija je jedla isto , mi bomo pa juhico za mojega imam pire kr. +puran v smetanovi omaki jaz bom pa samo zrezek in pečeno zelenjavo pa solata. In , a je jedla al pljuvala? Veš kako je jedla tako da sem ji kao hotla čaj dat pa sem ji žličko uturila v usta. Ona redko kdaj pljuva samo usteca noče odpirat. . Na ta način je pojedla cca 120g. Pa še mal sem ji solila. GXX XH DF B N BVUU ZFCTZ MK K,M bzzzzzzzz To je pa pozdrav od Emilije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:40:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 65 strani nam ostaja. Do kdaj to? 6 ali 5 dec. 23.59h??? Ma dejmo raje 6.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:42:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma pa ravnokar jedla zelenjavno- mesno juhico z malimi zvezdicami. In mu je bila zelo dobra, sedaj pa mlati še en keks za poobedek . Jaz bi tudi šla na Miklavža, pa ne smema ven. Mi ga mamo danes ob 16.30 V Mengšu pa ne vem al čem it al ne? Bojim se da se ne bo ustrašila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:43:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bastian111 Anitka ,želim ti vso srečo danes v službi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:48:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je že zbudila. Očitno je minilo obdobje 2x dnevno spanje po min 1 uro. Moj Videk pa že spi več kot eno uro, jaz pa ne morem, ker sem prebrala kaj se je zgodilo julijki bastian111, pa ne morem nehat . In sem tako žalostna kot vreme. Umrl ji je mož. Sedaj je sama s 5 mesečnim Galom. Kajjjjjj, o moj bog
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:48:19
|
|
|
|
jana81
|
hej midva sva že bila zunaj na sprehodu, je Nejc odspal pol urce, zdej pa paradira po dnevni.. ena žalostna novica zame: moj sonček ima zdej še vneto levo učko, ima celo gnojno in še ena vesela: danes smo dobili stolček, bom dala slikcio gor, je sicer slaba kvaliteta ker je s telefonom slikano. mi bomo pa danes verjetno jedli testenine in zelenjavo, da probamo kako mu gredo špageti, sicer uni durum.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:52:38
|
|
|
|
Anitka
|
Joj šele sedaj sem prebrala o bastian in sem čisto v šoku , sploh se ne morem skoncentrirati in kaj napisati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan... Berem ne ampak mislim pa na vas. danes sem sanjala da ste organizirale forumski dopust in vse prisle sem k meni. Zelodec je bolje ampa imam vreco zdravil, tudi jem tako kot so mi narocili, tako da nic od moje diete. Cokolade ne jem, ampak kaj ko moram jest vsake 2 ure po malem, od tega se pa ne shujsa. Cakam na 13.12 ko imam gastrologa pa da vidim kaj bo povedal. Drugace pa danes vroce kot pri norcih komi diham, malega sem mogla cist slect samo majcko brez rokav in pampersko. Termometer kaze 35 stopinj ampak men se zdi da je bolj vroce. No se to povem da je vse po starem zdravi smo alhamdolillah, moz dela skoz... Ajde grem probat mal fotk od tuki gor nalozit da vidim kako to gre... Lp vsem in upam da ste vsi zdravi Aja kje pa so sedaj ZS? A to zdej ko je levicarska vlada pa mora se RR bit na levi al ker je nekdo velik denarja placal za reklamo al kaj? Brez veze....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:54:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj šele sedaj sem prebrala o bastian in sem čisto v šoku , sploh se ne morem skoncentrirati in kaj napisati. tud jst sm bla čist , ko sm prebrala. si ne predstavljam, da sem na njenem mestu...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:57:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... Berem ne ampak mislim pa na vas. danes sem sanjala da ste organizirale forumski dopust in vse prisle sem k meni. Zelodec je bolje ampa imam vreco zdravil, tudi jem tako kot so mi narocili, tako da nic od moje diete. Cokolade ne jem, ampak kaj ko moram jest vsake 2 ure po malem, od tega se pa ne shujsa. Cakam na 13.12 ko imam gastrologa pa da vidim kaj bo povedal. Drugace pa danes vroce kot pri norcih komi diham, malega sem mogla cist slect samo majcko brez rokav in pampersko. Termometer kaze 35 stopinj ampak men se zdi da je bolj vroce. upam, da se ti zdravje čim prej izboljša! pa jst bi tud mela evo sam v majčki, pa je mal premrzlo pri nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:57:51
|
|
|
|
Estrella*
|
****: levo zgoraj klikni moja rr, pol maš pa en nepregledni šmorn Grem Aljo nafutrat. Sem jo mogla kar zbudit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:57:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? 2,5 še ena rekorderka. A si ti ziher, da ji ne daješ kaj v hrano, da tako dolgo spi? Zato pa ima solidno kilažo, ker ne pokuri toliko, ker s spanjem noter prinaša. Jaz kuham krompir pa omako bom naredila, če bo hotela frača kaj jest. Proti večeru pa bom šla verjetno v mesto. Miklaž pride. Čmrlika a greš? Vse kar ji dodajam so AD3 apljice Ja po eni strani je fajn , da veliko spi, po drugi nam pa časa za hrano zmanjkuje. Glede na to koiko poje ima še kar solidno kilažo. verm ja, da ti tole spanje ruši hranjenje. Pri nas gre hranjenje brez problema, če je le njej po godu. Spet ni hotela jest. Mogoče pa ne mara krompirja kot moj svak. Ne je polente, riža, .... je manj za napisat, če napišem kaj je. Samo je vse bolj enolično in mlečno. Kako ji naj dam vse tiste vitamine iz zelenjave?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:57:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma pa ravnokar jedla zelenjavno- mesno juhico z malimi zvezdicami. In mu je bila zelo dobra, sedaj pa mlati še en keks za poobedek . Jaz bi tudi šla na Miklavža, pa ne smema ven. Bosta pa mogoče lahko šla Dedka Mraza gledat ko se spusti s Pohorja. Mi ga še nismo. Smo zamudili lani, ker nismo vedeli kdaj je. Ni noben povedal, prej pa se sploh ni zavedal kaj je to in se mi je zdelo brezveze, pa še bronhitisi so ga dajali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:58:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma pa ravnokar jedla zelenjavno- mesno juhico z malimi zvezdicami. In mu je bila zelo dobra, sedaj pa mlati še en keks za poobedek . Jaz bi tudi šla na Miklavža, pa ne smema ven. Mi ga mamo danes ob 16.30 V Mengšu pa ne vem al čem it al ne? Bojim se da se ne bo ustrašila Parklji delajo svoje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:58:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? Emilija je jedla isto , mi bomo pa juhico za mojega imam pire kr. +puran v smetanovi omaki jaz bom pa samo zrezek in pečeno zelenjavo pa solata. In , a je jedla al pljuvala? Veš kako je jedla tako da sem ji kao hotla čaj dat pa sem ji žličko uturila v usta. Ona redko kdaj pljuva samo usteca noče odpirat. . Na ta način je pojedla cca 120g. Pa še mal sem ji solila. GXX XH DF B N BVUU ZFCTZ MK K,M bzzzzzzzz To je pa pozdrav od Emilije Moje pa ne morem na tako finto vrečt, ker se začne pačit, kot da bi rada bruhala. Prav gor ji dvigne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:00:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej midva sva že bila zunaj na sprehodu, je Nejc odspal pol urce, zdej pa paradira po dnevni.. ena žalostna novica zame: moj sonček ima zdej še vneto levo učko, ima celo gnojno in še ena vesela: danes smo dobili stolček, bom dala slikcio gor, je sicer slaba kvaliteta ker je s telefonom slikano. mi bomo pa danes verjetno jedli testenine in zelenjavo, da probamo kako mu gredo špageti, sicer uni durum. Imaš kapljice za oko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:00:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... Berem ne ampak mislim pa na vas. danes sem sanjala da ste organizirale forumski dopust in vse prisle sem k meni. Zelodec je bolje ampa imam vreco zdravil, tudi jem tako kot so mi narocili, tako da nic od moje diete. Cokolade ne jem, ampak kaj ko moram jest vsake 2 ure po malem, od tega se pa ne shujsa. Cakam na 13.12 ko imam gastrologa pa da vidim kaj bo povedal. Drugace pa danes vroce kot pri norcih komi diham, malega sem mogla cist slect samo majcko brez rokav in pampersko. Termometer kaze 35 stopinj ampak men se zdi da je bolj vroce. No se to povem da je vse po starem zdravi smo alhamdolillah, moz dela skoz... Ajde grem probat mal fotk od tuki gor nalozit da vidim kako to gre... Lp vsem in upam da ste vsi zdravi Aja kje pa so sedaj ZS? A to zdej ko je levicarska vlada pa mora se RR bit na levi al ker je nekdo velik denarja placal za reklamo al kaj? Brez veze.... Upam, da hitro rešiš tole z želodcem. Dieta pa samo z zdravniškim posvetom in nadzorom!!!! Ko bi se tvoje besede pozlatile glede dopusta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:03:38
|
|
|
|
suzy85
|
kak že vaši pridno jedo! kristjan je dans evi skuhal brokoli s krompirčkom - vsaj tak sem mu naročla, jst ji bom pa popoldne dala jabolko s piškotom. sem ji zadnjič dala sam piškot za poskusit, pa ji je bil ful všeč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:06:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 kak že vaši pridno jedo! kristjan je dans evi skuhal brokoli s krompirčkom - vsaj tak sem mu naročla, jst ji bom pa popoldne dala jabolko s piškotom. sem ji zadnjič dala sam piškot za poskusit, pa ji je bil ful všeč! Moja žal nima rada kuhane zelenjave. Meso pa juha ji pa gresta v rit. Mlečni izdelki pa laufajo cel dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:06:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje pa ne morem na tako finto vrečt, ker se začne pačit, kot da bi rada bruhala. Prav gor ji dvigne. eva se tak napravla, ko ji dam čaj po flaški. sem ji ga probala dat po žlički, pa ji je celo 3 žličke uspelo spit in nič več, ker je ob straneh ven priteklo, kar sem ji v usta dala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 14:07:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje pa ne morem na tako finto vrečt, ker se začne pačit, kot da bi rada bruhala. Prav gor ji dvigne. eva se tak napravla, ko ji dam čaj po flaški. sem ji ga probala dat po žlički, pa ji je celo 3 žličke uspelo spit in nič več, ker je ob straneh ven priteklo, kar sem ji v usta dala. Moja dva pa oba rada velikoooo pijeta. Ma važno je, da imata kljub temu apetit.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?