Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:23:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Eno vprasanje - ko objavim post, a ga ve (normalno) vidite? JA, kaj pa je narobe???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:24:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tkole pa Manca gloda korenček, ko mami pripravlja zelenjavo za mineštro: Jaz si tvoje Mance sploh ne predstavljam objokane in sitne. vedno se ful smeji. Našo pa moram kar lovit, ko se nasmehne na svake kvatre. Saj se rada nasmeji ampak takole pa ne. Enako, si mi esede vzela z jezika. Je pa res, da sem jo vidla tudi v sitno zmatranem spanu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:25:39
|
|
|
|
CatJa
|
Samo testiram. Potem je ocitno z mano nekaj narobe...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:35:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Samo testiram. Potem je ocitno z mano nekaj narobe... mi normalno vidimo tekst
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:40:28
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Samo testiram. Potem je ocitno z mano nekaj narobe... mi normalno vidimo tekst Tudi jaz ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:43:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Samo testiram. Potem je ocitno z mano nekaj narobe... mi normalno vidimo tekst Tudi jaz ... Nič mi ni jasno. A si imela kakšne probleme?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:45:24
|
|
|
|
aurora28
|
Meni je RR ful čuden, vse je nekam zamaknjeno in veliko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:47:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Meni je RR ful čuden, vse je nekam zamaknjeno in veliko Zamaknjeno je vse, ker so spremenili obliko, velikost pa si lahko nastvaljaš. Zdaj je samo vprašanje ali je samo tekst velik ali še kaj drugega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:48:20
|
|
|
|
barbaw
|
Maja se je že zbudila. Očitno je minilo obdobje 2x dnevno spanje po min 1 uro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:52:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je že zbudila. Očitno je minilo obdobje 2x dnevno spanje po min 1 uro. Moj Videk pa že spi več kot eno uro, jaz pa ne morem, ker sem prebrala kaj se je zgodilo julijki bastian111, pa ne morem nehat . In sem tako žalostna kot vreme.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:55:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je že zbudila. Očitno je minilo obdobje 2x dnevno spanje po min 1 uro. Moj Videk pa že spi več kot eno uro, jaz pa ne morem, ker sem prebrala kaj se je zgodilo julijki bastian111, pa ne morem nehat . In sem tako žalostna kot vreme.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 12:58:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je že zbudila. Očitno je minilo obdobje 2x dnevno spanje po min 1 uro. Moj Videk pa že spi več kot eno uro, jaz pa ne morem, ker sem prebrala kaj se je zgodilo julijki bastian111, pa ne morem nehat . In sem tako žalostna kot vreme. Umrl ji je mož. Sedaj je sama s 5 mesečnim Galom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:03:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je že zbudila. Očitno je minilo obdobje 2x dnevno spanje po min 1 uro. Moj Videk pa že spi več kot eno uro, jaz pa ne morem, ker sem prebrala kaj se je zgodilo julijki bastian111, pa ne morem nehat . In sem tako žalostna kot vreme. Umrl ji je mož. Sedaj je sama s 5 mesečnim Galom. Sem našla sam. Vseeno hvala za klik. Je prav žalostno. Upam, da bo ljubezen do otroka premagal vse.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:08:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je že zbudila. Očitno je minilo obdobje 2x dnevno spanje po min 1 uro. Moj Videk pa že spi več kot eno uro, jaz pa ne morem, ker sem prebrala kaj se je zgodilo julijki bastian111, pa ne morem nehat . In sem tako žalostna kot vreme. Umrl ji je mož. Sedaj je sama s 5 mesečnim Galom. Sem našla sam. Vseeno hvala za klik. Je prav žalostno. Upam, da bo ljubezen do otroka premagal vse. Odkar imam Vida sem na te stvari postala tako občutljiva, prav stiska me v srcu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:10:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je že zbudila. Očitno je minilo obdobje 2x dnevno spanje po min 1 uro. Moj Videk pa že spi več kot eno uro, jaz pa ne morem, ker sem prebrala kaj se je zgodilo julijki bastian111, pa ne morem nehat . In sem tako žalostna kot vreme. Umrl ji je mož. Sedaj je sama s 5 mesečnim Galom. Jaz sem tudi prebrala in me je kr stisnlo Res žalostno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:18:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je že zbudila. Očitno je minilo obdobje 2x dnevno spanje po min 1 uro. Moj Videk pa že spi več kot eno uro, jaz pa ne morem, ker sem prebrala kaj se je zgodilo julijki bastian111, pa ne morem nehat . In sem tako žalostna kot vreme. Umrl ji je mož. Sedaj je sama s 5 mesečnim Galom. Sem našla sam. Vseeno hvala za klik. Je prav žalostno. Upam, da bo ljubezen do otroka premagal vse. Odkar imam Vida sem na te stvari postala tako občutljiva, prav stiska me v srcu. Mene tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:22:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? oooo da bi men Gaja tolk spala,ma kr sanjam naj.Dons je točno 20 minut,zbudila se je pa ob sdmih. Kosilo je že jedla,krompir,bučka,korenje. Joj mene tolk tale comp. zajebava,zgleda mam full enih virusov gor al kaj,skoz mi kr ena okna odpira,pa kr vn mi vse vrže....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:29:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? 2,5 še ena rekorderka. A si ti ziher, da ji ne daješ kaj v hrano, da tako dolgo spi? Zato pa ima solidno kilažo, ker ne pokuri toliko, ker s spanjem noter prinaša. Jaz kuham krompir pa omako bom naredila, če bo hotela frača kaj jest. Proti večeru pa bom šla verjetno v mesto. Miklaž pride. Čmrlika a greš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:31:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? oooo da bi men Gaja tolk spala,ma kr sanjam naj.Dons je točno 20 minut,zbudila se je pa ob sdmih. Kosilo je že jedla,krompir,bučka,korenje. Joj mene tolk tale comp. zajebava,zgleda mam full enih virusov gor al kaj,skoz mi kr ena okna odpira,pa kr vn mi vse vrže.... To si naloadaj pa spucaj računalnik. klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:31:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? Emilija je jedla isto , mi bomo pa juhico za mojega imam pire kr. +puran v smetanovi omaki jaz bom pa samo zrezek in pečeno zelenjavo pa solata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:32:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? oooo da bi men Gaja tolk spala,ma kr sanjam naj.Dons je točno 20 minut,zbudila se je pa ob sdmih. Kosilo je že jedla,krompir,bučka,korenje. Joj mene tolk tale comp. zajebava,zgleda mam full enih virusov gor al kaj,skoz mi kr ena okna odpira,pa kr vn mi vse vrže.... Buge imaš. Ga bo traba sčistit al pa nanovo naložit W
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:34:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? 2,5 še ena rekorderka. A si ti ziher, da ji ne daješ kaj v hrano, da tako dolgo spi? Zato pa ima solidno kilažo, ker ne pokuri toliko, ker s spanjem noter prinaša. Jaz kuham krompir pa omako bom naredila, če bo hotela frača kaj jest. Proti večeru pa bom šla verjetno v mesto. Miklaž pride. Čmrlika a greš? Vse kar ji dodajam so AD3 apljice Ja po eni strani je fajn , da veliko spi, po drugi nam pa časa za hrano zmanjkuje. Glede na to koiko poje ima še kar solidno kilažo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 13:34:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kuham kropir, kolerabo korenje in piščanca za Aljo, ta pa še kar panča 2,5h. Upam, da se sama zbudi, če jo bom jaz bo jok Kaj boste pa za vas kuhale? Emilija je jedla isto , mi bomo pa juhico za mojega imam pire kr. +puran v smetanovi omaki jaz bom pa samo zrezek in pečeno zelenjavo pa solata. In , a je jedla al pljuvala?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?