Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečena Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda: sem naročena šele ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal. Bogica mala ampak, res ima take fleke kot da bi bila opečena kaj pa po rokicah, nogicah? Nič , samo pod brado so še. Ma jaz bom znorelaaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:03:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Boljše ne gre naret oz. se mi ne da. OOO kaki čupko si bila Vsaj nekaj imajo po mami. Lase.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:03:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečena Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda: sem naročena šele ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal. Joj, bogica, a jo kej srbi? Ja, naša P bi rekla samo mažite s Cosmerbo rjavo in mejte dieto, da se ugotovi če je na kaj alergična. Upam da bo vaš P kaj več znal povedat. Ne, nič je ne srbi, saj sploh ne porajta, da je kaj drugačna . Ma sem imela slabe uzkušnje pri ta večjem, glede alergij in bronhitisov. Smo bili 2x zaradi tega v bolnici, pa še plučnica, pa adenoviroza...ni da ni imel. jaz upam, da ti bo P dal napotnico za alergologa, če ne pa si jo sama izbori.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:03:49
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika A slikice svoje si kažete, kakšne take večje al dojenčkaste... jaz najdem kako pri meni, če ne pa pokažem, ko vzameme pri mami, če je tole še aktualno... Še je aktualno. Me smo firbčne babe. Nic ne nuca, nimam skenerja priklopljenega. Se za nov comp smo rabli pol leta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:04:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi. Kasso drži se držim pesti, da se ne bo ponavljalo! pa dobr zrihtaj na sestanku! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečena Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda: sem naročena šele ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal. bogica! , da se čim prej pozdravi!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:06:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečena Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda: sem naročena šele ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal. boga mala...pa kaj tako pride od alergije? Mogoče si pa ti kaj pojedla, kar ne bi smela in potem dojila za Aljo Tiana, držim pesti za službo ...pa upam, da se bronhitis ne bo ponovil. Kaj pa je to ventolin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, pride dan, ko se človeku res vse nagrmadi nad glavo... Nisi iz kamna, imaš srce, občutke, čustva,... Ne veš, kako zelo mi je še vedno težko, ko pomislim na dan, ko si izvedela za MS Do zadnjega sem upala, da le ni to!!! Ampak ti si borka, zelo sem ponosna na to, da te poznam Saj si ti na istem, tako, da tudi jaz mislim nate in mi je hudo, ko si cel dan okupirana in nimaš nič časa zase . Drugače pa se MS niti ne bojim toliko oz. nič. Pride dan, ko se spomnim, kako je bilo z očetom in njegovo boleznijo, tako da me je kaj takega pa res strah Kdaj imaš že ti MRT? Enkrat februarja? obema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Cestitke Elli za 7 mesecev! Se pridružujeva čestitki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi. Kasso drži se Sta pa imela konkreten bronhitis, da sta morala tolikokrat na inhalacije. Upam, da se vama ne ponovi več. tudi mi2 držive pesti, da se vam bronhitis ne ponovi več. Tudi midve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem končno skener zalaufala, da me na bo Estrella ganjala naokoli z valjarjem No tole sem jaz, ko sem bila stara 1 leto in 6 dni SS če ne bi vedla, da je Manca stara 7 mescev, bi dala glavo da je to ona ista Manca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:09:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več. Pridem še potem zaželet lahko noč. Papa o , da je že tolk kmal zaspal. ja in se zbudil ob 21.10 in galamil do polnoči, tak da sem danes čist pofurana, vstal pa ob 7h.. tale kašelj je za pop.izdit, mene boli v prsih ko ga čujem kak nabija, zdej že čez dan tudi, ne samo ko spi. aja SONČNO JUTRO vam želim no noč je bila katastrofa, če se ne bo Nejc hiter pozdravu, bojo ta zeleni pršl po mene. spet tečnari, nič mu ne paše, upam da kmal zaspi. Mogoče ga tišči v prsih in je siten. Kakšne inhalacije probaj, da mu olajšaš dihanje. Če ima moker kašelj je dobro, ker to pomeni, da se sluz lušči. sem mu včeraj naredila inhalacije, bom danes še 1x, ampak je težko, ker mi kr roke hoče noter zraven tiščat, kašelj je pa zdej že bolj moker, no vsaj sliši se tako kot da se lušči, ampak se ne zna izkašljat, nič ne izpljune. kasso zlata oseba si in vem da boš to prebrodila. estrella kaj pa če ima alergijo na pršice al pa na kej drugega ne na hrano. tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu? vse ste tolk luštne na fotkah... moj mali spet tečnari...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:13:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več. Pridem še potem zaželet lahko noč. Papa o , da je že tolk kmal zaspal. ja in se zbudil ob 21.10 in galamil do polnoči, tak da sem danes čist pofurana, vstal pa ob 7h.. tale kašelj je za pop.izdit, mene boli v prsih ko ga čujem kak nabija, zdej že čez dan tudi, ne samo ko spi. aja SONČNO JUTRO vam želim no noč je bila katastrofa, če se ne bo Nejc hiter pozdravu, bojo ta zeleni pršl po mene. spet tečnari, nič mu ne paše, upam da kmal zaspi. Mogoče ga tišči v prsih in je siten. Kakšne inhalacije probaj, da mu olajšaš dihanje. Če ima moker kašelj je dobro, ker to pomeni, da se sluz lušči. sem mu včeraj naredila inhalacije, bom danes še 1x, ampak je težko, ker mi kr roke hoče noter zraven tiščat, kašelj je pa zdej že bolj moker, no vsaj sliši se tako kot da se lušči, ampak se ne zna izkašljat, nič ne izpljune. kasso zlata oseba si in vem da boš to prebrodila. estrella kaj pa če ima alergijo na pršice al pa na kej drugega ne na hrano. tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu? vse ste tolk luštne na fotkah... moj mali spet tečnari... Izpljune nikoli, ponavadi pogoltnejo tisto sluz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:14:11
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:15:14
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Danes sem tako , ker danes pa res nisem mela nič od noči. Obisk se je včeraj zavlekel, posledično je bil Videk cel zmeden in ni hotel spat. Ko smo končno v pižamo zlezli, se malo pocartali z Vidkom, ga je ati tako raznorel v postli, da je malega kar cukalo od smeha. In seveda ura 23.30 mali še jucka. Končno malo zadremlje, jaz poleg njega, mali naenkrat auf in juhuhu veselica gre naprej, ura 1 ponoči. Sem se razkurla, dala malega v kinderpet, mu zabrusla, da je sedaj čas za spanje in ne veselico in mali končno zaspi. Ob 4 ponoči zvoni mojemu mobitel, kolega je šel v službo, mobitel v žepu, moj pri njemu prvi v imeniku in mobitel lepo kliče sam od sebe. vsi auf. Sem bolila 100 na uro. Malo zadremam in ura 6 pa mojemu budilka zvoni in ponovno vsi auf. KO se je moj že končno odpelal v LJ, jaz gasa v postlo, ni vrag da je zopet nekaj pozabo in ponovno trkanje po vratih in mama iz postle. Ob 7 sem šla končno nazaj spat, ob 8 pa Videk auf. Sedaj pa končno pijem kavico, oke mi skupaj lezejo, Videk pa seveda jucka v ležalniku. Ko bo njegova prva runda spanja, grem še jaz spat in to tako, da se bom drla poleg. Grem zdaj malo prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:16:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Danes sem tako , ker danes pa res nisem mela nič od noči. Obisk se je včeraj zavlekel, posledično je bil Videk cel zmeden in ni hotel spat. Ko smo končno v pižamo zlezli, se malo pocartali z Vidkom, ga je ati tako raznorel v postli, da je malega kar cukalo od smeha. In seveda ura 23.30 mali še jucka. Končno malo zadremlje, jaz poleg njega, mali naenkrat auf in juhuhu veselica gre naprej, ura 1 ponoči. Sem se razkurla, dala malega v kinderpet, mu zabrusla, da je sedaj čas za spanje in ne veselico in mali končno zaspi. Ob 4 ponoči zvoni mojemu mobitel, kolega je šel v službo, mobitel v žepu, moj pri njemu prvi v imeniku in mobitel lepo kliče sam od sebe. vsi auf. Sem bolila 100 na uro. Malo zadremam in ura 6 pa mojemu budilka zvoni in ponovno vsi auf. KO se je moj že končno odpelal v LJ, jaz gasa v postlo, ni vrag da je zopet nekaj pozabo in ponovno trkanje po vratih in mama iz postle. Ob 7 sem šla končno nazaj spat, ob 8 pa Videk auf. Sedaj pa končno pijem kavico, oke mi skupaj lezejo, Videk pa seveda jucka v ležalniku. Ko bo njegova prva runda spanja, grem še jaz spat in to tako, da se bom drla poleg. Grem zdaj malo prebrat. Boš mogla atija podučit, da mora otrok imeti zvečer mir, da lažje zaspi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:25:32
|
|
|
|
Estrella*
|
kasso: ventolin je sprej, ki razširi dihalne poti, da se lažje diha. barbaw: če ne bi bilo barvnih razlik, ne bi mogla ločit katero ke kateri Tvoj je pol kar naredil copy-pASTE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:28:12
|
|
|
|
hijenca
|
Pa še to. Prehlajena sem tak, da si bom mogla robček pod nos zvezat. Je pa Videk malo boljši, sedaj mu grem inhalacijo dat, potem pa ga bom spat spakirala. Najprej pa moram it pokakano rit previt, ker to pa še tudi z mojim zamašenim nosom zavoham.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:28:44
|
|
|
|
Čmrlika
|
evo mene...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečena Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda: sem naročena šele ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal. O bogica mala,a jp kej srbi? Aha sm že prebrala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:30:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več. Pridem še potem zaželet lahko noč. Papa o , da je že tolk kmal zaspal. ja in se zbudil ob 21.10 in galamil do polnoči, tak da sem danes čist pofurana, vstal pa ob 7h.. tale kašelj je za pop.izdit, mene boli v prsih ko ga čujem kak nabija, zdej že čez dan tudi, ne samo ko spi. aja SONČNO JUTRO vam želim no noč je bila katastrofa, če se ne bo Nejc hiter pozdravu, bojo ta zeleni pršl po mene. spet tečnari, nič mu ne paše, upam da kmal zaspi. Ojej,res upam, da se vam vse to čimprej umiri,zdravje in spanje,da se mal spočiješ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:31:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
shit, napačana koda... ej pa do uredi ne pridem.... joj... ne bit jezne...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:32:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še to. Prehlajena sem tak, da si bom mogla robček pod nos zvezat. Je pa Videk malo boljši, sedaj mu grem inhalacijo dat, potem pa ga bom spat spakirala. Najprej pa moram it pokakano rit previt, ker to pa še tudi z mojim zamašenim nosom zavoham.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:33:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čaki mal a to sta Jaka in Maja? Pa sej sta skoraj da identična .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:35:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika shit, napačana koda... ej pa do uredi ne pridem.... joj... ne bit jezne... Zdej te pa ne moremo citirat . Kakšni lasje Lepa slikica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 10:37:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: ventolin je sprej, ki razširi dihalne poti, da se lažje diha. barbaw: če ne bi bilo barvnih razlik, ne bi mogla ločit katero ke kateri Tvoj je pol kar naredil copy-pASTE Ja. Sorodniki kar težko razločijo kateri je kateri na slikah. Še dobro, da imam skoraj vse v albumu, da bom vedela na stara leta kdo je kdo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?