|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
17.2.2009 13:12:43   
luna8
A te kapljice se potem dajejo preventivno poleg ad3 kapljic?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
17.2.2009 13:15:02   
mojsoncek
bo drzalo... v bistvu je to kot nekaksna zascita crevesja in konec koncev tudi imunskega sistema.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
17.2.2009 13:18:13   
luna8
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1953
17.2.2009 13:33:41   
mojsoncek
malenkost

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
17.2.2009 13:45:07   
cursa
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Sta prisle kar dve "fate" in sta se ze lotile ciscenja user posted image .

posodiš kako fato?

Neposredna povezava do sporočila: 1955
17.2.2009 13:53:28   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: cursa

posodiš kako fato?

Z lahkoto user posted image . Ko zakljucita pri nas, ju lahko kar k tebi posljem.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
17.2.2009 14:05:59   
cursa

posodiš kako fato?

Z lahkoto user posted image . Ko zakljucita pri nas, ju lahko kar k tebi posljem.

saj ni daleč. vsaj po luft ne. čez hrib.

Neposredna povezava do sporočila: 1957
17.2.2009 14:13:01   
mojsoncek

posodiš kako fato?

saj ni daleč. vsaj po luft ne. čez hrib.

bo drzalo

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
17.2.2009 14:55:31   
orka
helow
mi smo pa spali od 18-ih do 3-eh, pa pol še do7-ih....sem bla kar presenečena....bi morala še ob 21-ih jest pa se sploh ni zbudila, jaz pa je nisem hotla motituser posted image ....in očitno ji ni nič manjkalo.
mojsonček-mi pojemo 6x po sto ml, no včeraj samo 5x...se pa uporablja formula kg x 150 deljeno s št. obrokov  in po tem izračunu mora tvoj user posted image  pojest 6x120, pa bo pravi maneken....kar bo preveč popapal bo polil, če pa ne bo pa basice dobil hihihihi
naša "fata" je pa odpoved dalauser posted image user posted image , je tko k da bi bomba not padla, pa se fati ne da pospravt....še ni nedelja...bom pol.

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 1959
17.2.2009 15:07:39   
orka
andromeda-cortek ta tvoj princ ampak je res buci....
? ali še vedno s plenico kopate user posted image ? mi smo to prakticiral samo v začetku, ko je vse še novo za njih da se lažje privadijo,pol pa nič več...pa žabic tudi ne oblačimo ko gremo ven...imamo body,pliškota, v komb. v vrečo pa z dekco zakamufliramo vrečo k je že stara pa rastrgana. Pliškota imamo samo za ven, notri pa bomb. hlače, pa tumfke čez....bomo pa sedaj žabe začeli nosit, k bojo prišle kiklice v modo....

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
17.2.2009 15:45:06   
mojsoncek
ekola, tla se svetijo, kopalnice disijo in skozi okna se vidi lep soncen dan user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: orka

mojsonček-mi pojemo 6x po sto ml, no včeraj samo 5x...se pa uporablja formula kg x 150 deljeno s št. obrokov  in po tem izračunu mora tvoj user posted image  pojest 6x120, pa bo pravi maneken....kar bo preveč popapal bo polil, če pa ne bo pa basice dobil hihihihi

Hvala orka, potem smo pa na pravi poti user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
17.2.2009 17:09:26   
Andromeda
Ja, s tem da je x150 ml -maximum, v PeK pravijo, da je zlato povprečje x120 ml/kg tel. teže, minimalc je pa x100 - pa tudi, ko je dojenček bolan je čist OK, če spije x100ml...

orka - za ven imamo bodija in pajacka ali pa 2 bodija in hlačke, nogavičke, potem v kombinezončku, pa v zimski vreči in še dekca počez. In seveda kapica, pa rokavičke, zdej, ko je tako velik, da so mu roke končno skozi rokave kombinezona pokukale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1962
17.2.2009 17:12:15   
Andromeda
Drugač pa še kar s plenico kopamo, smo se tako navadili, pa sploh, ko je namiljen in spolzek je bolj praktično. Bomo pa počasi res ukinili pleničko zraven, da ne bo že v šolo hodil pa plenico mel zraven user posted image

Biogaia
- jaz sem jih dajala redno do te nedelje pa od njegovega 3 . tedna, zdaj pa bom ga malo na off pustila, pa da vidimo kaj bo.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
17.2.2009 18:00:11   
šema
user posted image user posted image sem dala zagovor sociologije skozi. Na koncu bi ga kar na nos- predavatelja. Je komentiral: "Ja nisem vedel ali bi vam dal 9 ali 10, pa sem vas raje poklical na zagovor". Jaz pa z prijaznim obrazom "sej razumem..."- v glavi mi je pa vrelo- moj dragi si je moral na vrat na nos urediti dan dopusta v službi, ker si z Aljažem nisem predstavljala iti v tisto norišnico (če bi to vedla, bi mu na mail napisala naj da 8, samo da mi ni treba urejat dopoldneva).

kopanje mi že od vsega začetka ne dajemo plenice za kopanje- samo prvič jo je dala patronažna, ko sem naslednjič poskušala sama, je fasal živčnega,ker se mu je zapletlo okoli nog, pa še jaz sem jo imela namontirano okoli zapestja- tko,da ne hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1964
17.2.2009 18:04:04   
caligula
jaz tud spadam med bežigrajske mamice :(
bi spadala, če ne bi odpeketala domov.user posted image

pr nam je bilo kopanje s plenico samo prvič ko ga je patronažna kopala, naslednjič ko sem ga jaz, sem, priznam!!!, pozabila na plenico, potem je mama pozabila na plenico naslednjič in tako do naslednjega obiska patronažne, ko ga pa ni več s plenico ker je bil že dovolj velik da ji ni nikamor bežal. :Duser posted image

moj lumpi je danes imel "prebavni dan". user posted image celo dop kričanje, brcanje, jok...user posted image pa če sem ga k sebi stiskala ali pa v ležalnik dala, vedno isti jok. in potem okol enajste je poknil čepuser posted image in mali se je tok pokakal, da kr res ni.
in malo prej še enkrat. zdaj pa revež dremlje v dnevni sobi in gleda svet na kanalu A.user posted image

danes sem gledala vozičke. katerega si boste omislile za poletje? meni je tale preveč okoren bi enega manjšega potrebovala za v avto da se lepo zloži na majhno, pa sem gledala v bc pa me je skor kapuser posted image
400€ za voziček????
malo se mi zdi too much samo za športni del toliko dat

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

Neposredna povezava do sporočila: 1965
17.2.2009 18:05:13   
caligula
šema...si me prehitela glede kopanja user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
17.2.2009 18:13:29   
orka
voziček-komaj čakam, da bo toplo in se lahko znebim tega, bomo pa imeli še starega od prej ABC design marelo pa ravn tko ima 5 naklonov , 5točkovni pas.....tko da bo mala lahko mirmno not spala, ali sedela, pa ful mal prostora zavzame...

< Sporočilo je popravil orka -- 17.2.2009 18:14:14 >

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
17.2.2009 18:16:20   
_katja_
čer!

Zdaj čakam na pico pri tašči ...mmm...dragi ima NAceta, jaz pa par minutk za RR. Dopoldne sem bila v Mengšu in sva šli s Pomar*ančo* na kavico, potem sem šla domov, da sva se najedla in previla in potem se en dolg sprehod v okolici in malo cveka z jado. Pa k optiki sva sla spotoma, očala nastimat in v trgovino (kjer je zmanjkal krofov user posted image ). Potem sem pa še kolesa od vozicka oprala, ker je blo fuuul enga sranja gor. Jutr grem pa v Lj. in bi bil avto pol cist umazan.

eno ?
: včasih je veljalo, da je treba cepljene otroke par dni po cepljenju ful pazit, da se ne prehladijo. Pa me zanima kaj ve mislite in veste o tem. Ker okej, itaq ce ima reakcijo ne gres ven, ampak če je pa nima, pa lahko normalno greš.

letalo: si ze kej nastudirala nahrbtnike za otroke nosit? Sej verjetno ni kej dost izbire, Vaude pa Salewa. Morm mal pogledat. Jest tud komaj čakam, da bo lahko v nahrbtniku in bomo hodil naokoli. Kdaj pa je  v nahbrtniku?

Več pa kasneje, pica je pečena...mmmm

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
17.2.2009 18:30:34   
caligula
Kje je Tinka? zdaj en dan ima r,d, a nima?
pa Žan bi moral imeti krst te dni, se mi zdi da je rekla 12. da bo krst..TINKA javi se kaj :D

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
17.2.2009 18:31:12   
caligula
jaz imam tud nahrbtnik pa komaj čakam, se že menim za sprehode na Mirno goro. 

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
17.2.2009 19:26:18   
zara13
Ojla mamike!

Tian malo počiva, sicer zaspal še ni, se pa nekaj krega z igračami user posted image

glede obrokov - mi jih imamo 5-6 pa tudi različno nekje od 130 do 150ml. Na začetku meseca smo začeli s cucljem št. 2 in prehitro poje, potem pa še zraven polije, ker tko navali na mleko, da je joj. Ko hočem, da vmes vsaj enkrat kupček podre, se začne bunit in glasno protestirat tko, da mu moram dat cucelj takoj v usta. Sem mu pa danes dala nazaj cucelj 1 pa lepo počasi normalno poje pa tud nič ne polije.

Jutri nas čaka LJ tko, da ga pred spanjem še skopam. Aja pa pri nas na Jesenicah sneži...mislim, kdaj bo že konc tele zimeuser posted image sem vam prov fouš, ko tkole pišete o sprehodih, mi ne moremo tolikokrat ven zarad vremena, čeprav imamo kdaj sonce, pa potem tko svinjsko piha, da ni za nikamor user posted image

bio gaia - tudi mi jih uporabljamo user posted image

caligula - ja vozički so pa eni res dragi, lahko že kak star avto kupiš za ta denar user posted image

šema - bravo za zagovor user posted image

No evo celih 5 min sem lahko bila na RR, je ratal tečka tko da must go...papa

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
17.2.2009 19:49:14   
mojsoncek
No, tavelik je v postelji, tamalega pa se skopam, potem pa jest in spat. Ce bo vse prav, bom cez eno urico ze "fraj".

Drugace pa, sem ze na pol spakirala kufre... LJ prihajava... jutri. Ja, z Nejcem se greva do petka spet malo razvajat k mojim user posted image . Kot kaze, gremo jutri vse v Ljubljano user posted image

_katja_ meni bi tudi pasala pica user posted image . Si mi naredila luste

Ja nic, grem Nejca ustimat in hitro spat... jutri bomo zgodnji

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
17.2.2009 20:15:58   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

čer!

Zdaj čakam na pico pri tašči ..

Jst sm jo pa danes sama za kosilo spekla in jo je še ostalo 1/4 pekača, bo pa še jutri za zajtrk, če je ne bo dragi potem ob TV-ju snedel user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

eno ?: včasih je veljalo, da je treba cepljene otroke par dni po cepljenju ful pazit, da se ne prehladijo. Pa me zanima kaj ve mislite in veste o tem. Ker okej, itaq ce ima reakcijo ne gres ven, ampak če je pa nima, pa lahko normalno greš.

Meni je P rekla, da naj ga pazimo, da naj ga bolj pazimo pa da nimamo nekih obiskov - sploh pa ne prehlajenih pa majhnih otrok. Jaz takrat 3 dni nisem šla ven, ker je bilo tudi slabo vreme (tisti dan, ko je bil cepljen, je blo v LJ pol metra snega). Reakcija pa se je pokazala predvsem na razpoloženju user posted image

voziček - jaz bom drug mesec kupila kako "marelo", verjetno od haucka, so cenovno ugodne in uporabne od 3. meseca dalje. 400 eurov pa je 2 much!

No, danes sem ga skopala brez plenice in se mi je vmes zmuznil, da je usta v vodo namočil, se je malo ustrašil a tudi takoj umiril, potem je pa veselo čofotal.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
17.2.2009 20:18:00   
Andromeda
zara13 - srečno jutri na CMCRF-ju in da bojo rezultati lepši kot zadnjič! user posted image

Ja, ta zima je pa res dolga in zasnežena. No, saj prihaja pust, pa bojo maškare zimo odgnale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
17.2.2009 20:19:28   
Andromeda

ROJSTNI DNEVI MAMIC MALIH KRIČAČEV

user posted image

22.12. - 20.03.

25.12.  jada
27.12.  mojsonček
5.1.      Onur
12.1.    bobika1
25.1.    Zara13
28.1.    Nagajiva  
1.2.      Orka
11.2.    klavdiy4
19.2.    TINKA05
8.3.      luna8

user posted image

21.03. - 20.06.

30.3.  Polynesia
5.4.    Pomar*ANČA*
24.4.  _katja_
12.5.  caligula
18.5.  vebo

user posted image

21.06. - 22.09.

29.6.  cursa

user posted image

23.09. - 21.12.

26.9.    Andromeda
28.9.    jelka123
2.11.    taly82
10.12.  šema
19.12   poli*

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.