nagajiva
|
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia Uhajanje urina - punce, odkar sem rodila, jaz koooooooooooooomaj zdržim sprehod ne da bi se vsaj mal polulala ...pismo no, prov ko že do bloka pridem evo ti ga na, še do stanovanja ne pridem je že tm dol mal poplavice, pa sem delala keglove, sicer priznam ne redno in zdej sploh ne več, ampak tole je noro...mož mi je reku da sm k mali otrok...a mislite da bi bilo dobro še zdej malo keglove vaje delat, se lahko stanje tudi zdej 3.mesece po porodu izboljša??? Na žalost je uhajanje urina zelo pogost pojav po porodu . Za keglove vaje pa ni nikoli prepozno. Pravzaprav je dobro, da jih delaš vsak dan-saj ne da sem tako pridna . Baje so tud občutki pri boljši . Andromeda-res, če ne drugega, se bomo vsaj tolažile, da enkrat pa bomo spacale fax skupaj....ni vrag da ne Pikice-si mogoče kaj takega jedla, kar drugače ne? Lahko je tud od polivanja, samo pol bi blo samo po vratu.....Ne vem, če ne zginejo, se pojdite raje pokazat k P. Bobika1-se strinjam z andromedo-probaj ga ponoči zamotit z dudo, al pa samo malo pocartat....Ne vem, nočem bit pametna, ampak sčasoma boš omagala od utrujenosti-se mi prav smiliš. Pa tud ne bo naspan kot je treba. Probaj mu ne vedno dat zizike. Mogoče ne bo ratalo prvi tedn, sčasoma pa sigurno bo. Men se je zbujal na 2 uri, pa sem mu dala ziziko, je parkrat potegnil in zaspak-sploh ni bil lačen. Pa sem ga probala zamotit z dudo in je ratalo. Sedaj spimo od cca. 22-4....ma ni lepšega. Onur-to pa ni lepa novica. No, sicer pa kar je treba je treba. Upam samo, da se čimprej rešite plenic. Slinjenje-sploh ga ne uspem brisat, pa slinčki tud več ne pomagajo. Kar naprej ma mokre majčke. Slina mu kar teče. Pa dlesni so tako napete.....mogoče pa prihajajo zobki . Pozno je že....nisem kot Polynesia Lahko noč