|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
17.2.2009 20:21:13   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: caligula

Kje je Tinka? zdaj en dan ima r,d, a nima?
pa Žan bi moral imeti krst te dni, se mi zdi da je rekla 12. da bo krst..TINKA javi se kaj :D

Evo, v četrtek ima R.D. Glede krsta se pa ne spomnim, da bi kaj omenjala. Aja, mi bomo imeli krst maja in ne julija, ker naj bi se 11. julija (še zdaj ni 100%) moj svak poročil...In da ne bi bilo preveč vsega, pa še na morje gremo mi 3 konec junija.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.2.2009 21:16:55   
onur
Živjo. Naša je v taveliki postelji na sredi in čuča dudo ter spi. Možek pred TV, jaz pa malo srfam. Danes smo bili zunaj, čeprav je pihalo, vendar se je popoldan lep sonček naredil. Ker, če ne grem ven, je tamala tečka in zaspi samo med vožnjo v vozičku (še prej joče), ko se pa ustaviš, pa oči kot sokol.
Zdaj se še skopam in grem spat. Jutri moram vstat, ker imamo kolke. Držite pesti.

Šema bravo za zagovor. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zara13, vso srečo jutri.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.2.2009 21:21:08   
_katja_
čer!

Pica je bila super, črml pa že spiuser posted image

onur: super, da dojiš brez nastavkov. Jaz tudi sedaj že nekaj časa. Ampak me pa zdej neki bradavice bolijo, tko da spet enkrat na dan z nastavki (ponavadi zvecer, ko je daljše dojenje).

Andromeda, onur; Super slikce!!

natasa78: jaz imam tudi se diplomo za dokoncat. Nimam več velik, enih 20% imam še za narest, ampak se ne spravim. Zdele ko nekaj dni bolj slabo spi ne morem. Čakam, da zacnemo spet malo bolje spat in bom zjutraj, ko se zaspi nazaj ustala in delala. Pa popoldne kaksno urco ali dve ko ga bo imel dragi. Jest morm sam zacet pa bo steklo. Pri dveh malih je pa tezje. Izkoristi popoldne, pa naj jih dragi/tašča/mami peljejo ven. Se moram pa jaz tudi pripravit, da ne grem potem pospravljat/likat/karkoli drugega pocet, ker takrat ko imam za delat za faks vedno prej vse pospravim,... :)

cursa: probaj ji dati tudi ponoci mleko. Pa saj zdaj ko so majhni je cisto vseeno ce imajo malo več zaloge. Saj potem ko  zacnejo hodit hitro zgubijo. Poleg tega so pa lahko tudi kaj bolani, takrat jim gre pa teza ful hitro dol. Mislim, da se pri tako majhnih otrocih ne more gledat na to koliko mleka popijejo, pa jim nekaj gledat da ne bi bili prevec debeli. Gledat je treba potem, da ne pijejo gaziranih sladkih pijac, bonbonov velik, pa hitre hrane,...

št.obrokov: odvisno od dneva. Ker vcasih jeva na 4 ure(ce sva zunaj v vozicku ali avtu), včasih pa na 1. Kolicina: ne vem. Ampak ce mu zvecer da dragi po flasi poje 190 ml.

Vozicki: bomo imeli kar tega ki ga imamo sedaj. Je odlicen terenc na trikolesa. Pa itaq ga sploh se nismo koristl na polno, ker imamo se kosaro gor. Ta boljsi sportni del sele pride user posted image  

Lep večer!
K

Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.2.2009 21:28:28   
Ninaj
Uf ste pa pridne v pisanju...vam komaj sledim...
11. je bil Miha star tri mesece in je že pravi korenjak (6700g in 63cm).
Za seznam: rodila 11.11. ob 1.37 uri v Novem mestu.
Uživajte,
Nina

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
17.2.2009 22:04:43   
Andromeda
Joj, v Ljubljani spet ful sneg pada in se že pošteno prijema ceste user posted image

Jaz pa naslednji teden začnem z učenjem...Moram! Ta teden bom še na easy, potem se moram pa spravit. Pa čeprav samo 1 ali 2 uri na dan. Ker mam ful slabo vest, ker tako dolgo pacam tale moj študij...Že tako sem šla 1 leto kasneje na fax, pa ves čas sem delala preko študenta in tudi veliko žurala.

Eh, grem kar spat. Pa noge me spet tako bolijo. Sem danes izračunala, da na dan prehodim oz. bolje rečeno prelaufam vsaj 600 stopnic user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Ninaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
17.2.2009 22:41:54   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Jaz pa naslednji teden začnem z učenjem...Moram! Ta teden bom še na easy, potem se moram pa spravit. Pa čeprav samo 1 ali 2 uri na dan. Ker mam ful slabo vest, ker tako dolgo pacam tale moj študij...Že tako sem šla 1 leto kasneje na fax, pa ves čas sem delala preko študenta in tudi veliko žurala.

to mi je pa znano... sem kemijo študirala, ampak nič doštudirala, no, obvladala sem vse žure v ljubljani, kej več pa ne. nekaj sem pa le odnesla iz kemijskega faxa... mojega dragega user posted image se moram pa pohvaliti, da sem v soboto en izpit naredila, zdaj se pa učim že za drugega, moram davke čisto predelati.....

ena je spraševala, s katero kremco mažemo... ko ima full suha lička ga namažem z becutan kremo, sem zadovoiljan z njo.

tudi galovi kolki so ok, polulal se je tudi.... oa žgečkalo ga je, smo se vsi fajn nasmejali galu ker se je tako na glas smejal.

Neposredna povezava do sporočila: 1981
17.2.2009 22:58:36   
nagajiva
Ojla

No, pa nas je spet zametlo.......pa sem se že veselila, da se zima počasi poslavlja user posted image user posted image user posted image . Upam, da bodo kurenti in ostale maškare pridne in bodo letošnjo zimo končno pregnali.....user posted image
Fax-user posted image user posted image user posted image user posted image .....7 izpitov + 2 diplomi (dvopredmetni študij). Pa pacam stvar že kar nekaj časa in že eni dve leti nisem čisto nič nardila za fax. Mam prav slabo vest, ampak sem se nekako iztrošla, če povem po pravici, in enostavno nisem več zmogla. Se pa počasi spravljam k stvari pa upam, da mi v roku leta dni uspe....

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.2.2009 0:42:09   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: orka

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Andromeda - za vozičkanje pa absolutno velja..midve sva pa res sosedi ;-) Se komot lohk dobiva pred Luigijem, veš kje je to???

jaz tudi vem kje je to, in se bom absolutno pridružila, če le bomo imeli usklajene urnike, jaz sem namreč za dooooooooooooolge sprehode, zadnjič smo šli do tromostovja.

U, madoniš, ta je pa res dolga! Glede urnika - mi jemo okrog 11.30 in potem smo med 12. in 14. uro vzunaj.

Andromeda - tido midva se približno dojiva on tej uri in tudi zunaj sva ob tej uri, tko da se bova komot lohk dobile...orka ti se pa le pridruži, v troje je lepše, hahahaha...ja se vid da je pozan ura ;-) Spet sam Polynesia kle gor visi ;-)))))

Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.2.2009 1:16:04   
Polynesia
Hellooooo...spet jaz nočna ptica, zjutraj bom pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

PeK - Sva dobila oz. čakava da nama ta teden pošljejo drug datum, ker menda vlada (ali je vladala) katastrofa v PeK...menda je gripa ven udarila in iz pulma pošiljajo na gastro oddelek in potem so vsi skupaj lepo bolani...tko da nič od najinega ponedeljkovega pregleda, pa tko sem se pripravljala...itak pa če je nujno lahko ta trenutek greva tja...no bom videla kaj bo Zara povedala ko gre jutri tja. Ma kr neki je tole s pediatrično, noro...sam je mož reku da bo obolu če dobimo full pozn datum, čeprav so bli res prijazni in rekli da ne bo nič hudega s pregledom, da ima to veliko dojenčkov in da bova verjetno prišla za en dan ali še to ne...no bomo videli.

Bežigrajčanke in tudi ostale - se pravi Luigi kaj...naša zborna točka user posted image user posted image user posted image ...ja tam bo tut kaka dobra kavica kmalu padla, ko bodo dali mize ven...drugače pa imajo tegale Luigija naši prijatelji, tko da sm tam doma, no mož malo bolj, hahaha user posted image .

Zara - user posted image user posted image user posted image za vaju s Tianom.

Obroki - jih imamo 5-6, ampak tistega 6. nam skoraj nikoli ne uspe ujeti...ampak ker napredujemo zelo lepo, je pediatrinja rekla, da je 5-6 obrokov čisto ok...full težko ujamemo 6. ker malček celo noč spi...hvala bogu ;-)

Voziček - mi mamo Chicco trikolesnika in komaj čakam da dam to klinčevo košaro dol in športnega gor, ne mislimo pa kupovati novega ali marele, ker nam je ta voziček čist hud...je večji, ampak zlata zlata vreden s temi velkimi kolesi in nasplošno samo z njim zelo zelo zadovoljni...no vsak po svoje.

Zima - po eni strani mi ful paše in je lepo ko zapade snegec, po drugi strani pa koooooooooooomaj čakam da bo vsega mimo in da mi ne bo treba tamalega oblačit po tolk plasti ker živčnega na koncu faše in še predno sploh ven prideva sem že čist mokra ;-)))

Tudi mi smo za ven oblečeni v pliškota, pa spodaj žabice, doma pa samo eno plast spodaj, zgodaj pa bodi in čez majčko ali pajacka, doma skoraj nikoli ne nosi pliša.

Bodiji - tudi jaz sem zelo zadovoljna z BC Clarovimi, so res malo večji in zelo kvalitetni...sicer sem zadovoljna tudi s H&M-ovimi.

Žabice - imajo pa večje številke in to zelo veliko jiih imajo v BC, tko da caligula ni hudič da jih ne boš dobila.

Pajacki večje številke - imajo jih tudi v BC, pa tudi v Emporiumu v Premamanu...jaz vse kar sem iskala sem še vedno vse povsod vse dobila.

Doma - naš fantek doma ni nikoli oblečen recimo v kavbojke, ali žametke ali te podobne stvari, to imamo samo če gremo nekam in se malo spedenamo user posted image ...ker tudi jaz sem doma rada v trenirki oz. na komot, kajne user posted image .

Fax - ja moj fax tmle ta Bežigradom tkoooooo lepoooooo zgleda, mmmmmmm je lep...hahahaha...sam se je pr men mal ustavil in mislim da ne bo šel naprej, no pa nikoli ne reci nikoli...pa 3x hura za vse PRIDNE novembrčice ki študirate, bravo bravo user posted image .

Uhajanje urina - punce, odkar sem rodila, jaz koooooooooooooomaj zdržim sprehod ne da bi se vsaj mal polulala user posted image ...pismo no, prov ko že do bloka pridem evo ti ga na, še do stanovanja ne pridem je že tm dol mal poplavice, pa sem delala keglove, sicer priznam ne redno in zdej sploh ne več, ampak tole je noro...mož mi je reku da sm k mali otrok...a mislite da bi bilo dobro še zdej malo keglove vaje delat, se lahko stanje tudi zdej 3.mesece po porodu izboljša???

No grem spat...zgodaj pride moja mamica, bo tukaj malo s tamalim da jaz lahko v miru kaj zlikam, potem pa gremo do moje sestre in nečaka.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 18.2.2009 1:19:37 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.2.2009 8:03:46   
_katja_
Ena user posted image za vse!!!

Spet so totalno falil napoved. Tuki pri nas je sajbsa...cisto modro nebo! Verjetno je mraz, ampak sej se lahko oblecemo pa je. user posted image

Polynesia: vaje za misice medenicnega dna je treba delat celo zivljenje. Lahko napisem koliko in tko mal o tem, ampak popoldne, ker zdele nimam casa. Ne smes imet ze zdaj problemov, kaj bo potem sele cez par let. Bom napisala popoldne/zvecer.

Sibam k mamic v Lj.
K

Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.2.2009 8:50:38   
Polynesia
Jutrooo user posted image .

Katja
superca, ti kar napiši pa bom začela obveeeeezno delat na tem, da ne bom res mela kakšnih posledic.

Ja v Ljubljani je tudi šajbaaaaaa, kako paše, ampak je pa mraz a ne, pa kr neki vse zmrznjeno.

No moj mali se je najedel, zdej je pa zaspančkal, jaz pijem kofetek in čakam mamico.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.2.2009 9:39:13   
Andromeda
Dobro jutro!

Juhu, kako lep sonček, HB da so se zmotili tejle vremenarji user posted image

Polynesia - res dobro, da še niste šli v PeK, ker mi smo potem popolnoma zboleli, ko smo domov prišli. Vsi! Ja tam je res katastrofa, pulmo in gastro sta skupaj, ma saj naj bi šli aprila ali maja v novo pediatrično, ker tale PeK je kot kaka afriška bolnica za reveže...

IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Fax-user posted image user posted image user posted image user posted image .....7 izpitov + 2 diplomi (dvopredmetni študij). Pa pacam stvar že kar nekaj časa in že eni dve leti nisem čisto nič nardila za fax. Mam prav slabo vest, ampak sem se nekako iztrošla, če povem po pravici, in enostavno nisem več zmogla. Se pa počasi spravljam k stvari pa upam, da mi v roku leta dni uspe....

Ja, je pa fajn slišat, da nisi edini v dreku kar se tega tiče user posted image No, bomo lahko druga drugo spodbujale user posted image

No, zdej mi pa že mali protestira v naročju, se še kasneje javim.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.2.2009 9:41:04   
Andromeda
uhajanje urina - sem mela težave kakih 14 dni po porodu, ko sem mela poln mehur, sem mogla TAKOJ na WC, sem delala keglove in se je izboljšalo. Lahko si tudi une japonske kroglice kupiš in delaš vaje, baje da je učinek večji.

Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.2.2009 10:15:38   
mojsoncek
Dan! En pozdravcek iz Ljubljane user posted image

Vreme je danes bozansko... soncek, brez vetra, pa se mrzlo ni user posted image . Andromeda, sem ti poslala SMS. Javi mi za sprehod!

Toliko na hitro, kaj vec pa popoldan... lep dan

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.2.2009 10:41:02   
letalo
živjo!

Katja- glede ruzaka, jaz imam od Deuterja Kid comfort II, so mi ga pa kupili najini plezalski prijatelji, tko da ne vem koliko je cena, je pa res hud....nekje od 6 mesece dalje pa bo lahko v uporabi, tko mi je rekla moja naj frendica ki je fizioterapevtka.

res lep sonček, čakam da se sinček zbudi in da ga napokam v voziček pa ajdi mal v kam v breg,...

lepo bodte!

Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.2.2009 13:30:54   
cursa
_katja_: prejle je bila pri meni patronažna in je mi je rekla enako kot ti. najprej jo je stehtala. imamo že celih 6700g, kar pomeni, da mamo ornk punco. pravi naj ji ponoči, če bo hotla jest, kar je. ponoči en obrok in čez dan pet. mi je pa rekla, da je tisti izračun x150 ml: št. obrokov, najbolj primeren za približno računanje. drugač smo se pa to noč zbudil že ob pol enih, pojedli in spali do pol sedmih, kar pa sploh ni slabo.

fax: sem prav vesela, da je diploma za mano in ti prav nič ne zavidam tistim, ki ste v takem položaju, še posebno ne zdaj z malim otrokom. bom držala pesti, da vam vsem čim prej rata spravit zadevo mimo.user posted image

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.2.2009 13:41:43   
luna8
Glde uhajanja urina imam jst iste probleme kot ti Polynesia in sm že misla začet s Keglovimi a vedno pozabm.

Mi imamo Quinny 3XL Freestlye in je zakon za to vreme in za makedam oz. za te poti, ki jih imamo okoli, ampak bomo verjetno kupil še enga Zapp-a, za tko na hitr kam, ker zavzame bistveno manj prostora.

A kera daje mleko od HIPP-a Bio?

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.2.2009 17:22:00   
bobika1
Hej punce. Kako ste kaj.

No naj povem da mi se še vedno zbujamo ponoči na 2 uri (povprečno), razen danes skoz na 1 uro ne vem kaj mu je bilo...Upam da bo današnja noč vredu...pa je že blo tako da je spal 3,5 ure pa potem 3,pa 2 pa pol sam zadnja dva dni pa kr približno na 2 uri.

Pa obrokovmamo še cel kup tok ko jih mate ve čez cel dan jih mamo mi samo ponoči...
Pa tud zaspi ne drgugač al na zizi al pa v vozičku....

Bil bi skoz na roki....

Fax: 4 izpiti in 5 tednov prakse+diploma hehe

Pri nas že 2 dni ful veter piha sploh ne upam ven..

Matic joka taako da več naslednič napišem...če mi rata

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.2.2009 18:11:55   
Andromeda
bobika1 - počasi boš morala zreducirat nočne obroke, da bo poštekal, da se ponoči spi in ne je do nezavesti user posted image Kaj, ko bi mu, ko se pač zbudi, ponudila dudo, mogoče bo pa nazaj zaspal. Pa fajn je, da ga odvadiš, da ne zaspi samo na zizi, sicer nimam pojma, kako to naredit, ampak počasi ga boš mogla navadit, ker če ne boš res boga, pa že zdaj je hudo. Ponavadi tudi v kakem priročniku piše (od Penelope Leach knjiga ima kar veliko nasvetov), veliko se najde tudi na RR, sevda, če ima človek čas iskat...Ja, upam, da ti ga rata malo v red spravit in da boste usvojili nek bolj normalen urnik.

Drugače sem bila danes malo na vetrovnem brrr sprehodu, sem se dobila z mojimsončkom in smo šle en giro,
polynesia - sem šele prej videla ZS, za naslednjič se lahko zmenimo še s tabo...Zdaj bo sploh super vozičkat, ko bo malo topleje, ker jaz si z mojim ne upam bit predolgo vzunaj, sploh če veter piha.

No, prej je bila še tašča pri meni, sem imela vsaj proste roke za kosilo skuhat, tamau je bil priden v njenem naročju, zraven pa je budno spemljal kaj počnem. In potem, ko je došla, se je pa začelo sitnarjenje, tudi, ko je mož prišel domov se ni umirl. No, zdaj je malo zadremal, ko se bo zbudil, bomo šli pa na kopanje. Če je zdrav, ga kar vsak večer kopam, to je del rutine in tudi on ima to rad (razen, ko ga iz vide potegnemo).

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.2.2009 18:12:07 >

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.2.2009 18:28:50   
bobika1
na hitro:

Andromeda poskusila sem že z dudo, ampak problem je ker mi dude sploh noče, nekak mu te kapljice sladke devam gor ampak sedaj me je že poštudiru in te kapljice dol poliže in vrže dudo ven, pol poskusla sem tud čaj, vodo... nič od nič ko žerjav se je dru, sploh ne vem še kaaj naj naredim, problem je tudi ker moj skoz pravi da če men ne rata njemu tud ne bo tak da sem kar se tega tiče hm brez idej še kaj naj naredim....noče drgač niti čez dan noč vode al pa čaja... pa se z tem matram že 1mesec da  bi kej pil....še kakšen nasvet-....?

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.2.2009 20:07:34   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

na hitro:

Andromeda poskusila sem že z dudo, ampak problem je ker mi dude sploh noče, nekak mu te kapljice sladke devam gor ampak sedaj me je že poštudiru in te kapljice dol poliže in vrže dudo ven, pol poskusla sem tud čaj, vodo... nič od nič ko žerjav se je dru, sploh ne vem še kaaj naj naredim, problem je tudi ker moj skoz pravi da če men ne rata njemu tud ne bo tak da sem kar se tega tiče hm brez idej še kaj naj naredim....noče drgač niti čez dan noč vode al pa čaja... pa se z tem matram že 1mesec da  bi kej pil....še kakšen nasvet-....?

Ajej, ste pa res bogi! Žal sem brez ideje. Kaj pa če bi vašo patronažno poklicala, verjetno ti je kako številko pustila, saj zato tudi so, da dajo kak nasvet user posted image Če bom pa kaj pametnega našla, te pa obvestim. Hmm, kaj pa če se na zizi ne naje dovolj? Pa da jo ima bolj za crkljanje in se mu potem niti ne da vlečt?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.2.2009 20:19:12   
_katja_
čer!

Vaje za mišice medeničnega dna oz. po domače Keglove vaje se delajo 3do4 krat tedensko. Nardi se en sklop, ki je sestavljen iz 3 serij. Ena serija pa je 8do12 počasnih stiskov po 8 do 10 sekund. Plus 10 hitrih stiskov. Med serijami je dobro da je malo premora. Idealno bi bilo da bi nardilo eno serijo zjutraj, drugo opoldne in zadnjo zvecer. Da vemo kjere mišice stiskat si mormo predstavljat kakor da hočmo zadržat curek urina, blato pa se tampon nam hoče ven uidet. Na zunaj se ne sme nič videt. Se pravi nič ne stiskamo mišic zadnjice, trebuha,... Lahko probamo ko gremo lulat enkrat stisnit mišice med.dna. Ampak tega ne smemo večkrat delati, ker lahko pride do refluksa urina. Vazno je kvaliteta stiska in ne kvantiteta. Zato je še posebej na zacetku, ko zacnemo z vajami, pomembno da jih delamo v tisini in skoncentrirane. Ko bomo pa ze toliko natrenirane pa jih lahko delamo v avtu,... Na zacetku držimo dolge stiske toliko časa, dokler je moč stiska še vedno enaka kot na zacetku. Pa tudi ce je to samo 2 sekundi. Boljše da 2 sekundi stiskamo prave mišice, kot pa 8 sekund stiskamo kr neki.
Dihanje pri mmd: vdihnemo in z izdihom napnemo mmd, nato pa normalno dihamo med stiskom in ne zadrzujemo sape. Pri hitrih stiskih dihamo normalno.

Tolk...če pa kej ni jasno pa kr vprašte:)

lahko noc

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.2.2009 20:22:40   
Andromeda
Eno ?: IZPUŠČAJI

Dariu so se naredili drobni izpuščajčki po vratu in trebuščku, mislim, da ni koprivnica, ker so bolj hrapavi na dotik, največ jih ima po vratu...Sem najprej mislila, da se mu je kaj spustilo, ker poliva in dobi največ tega ravno za vrat...Mogoče tudi od potenja...Ima katera kako idejo kaj bi to bilo?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.2.2009 21:09:06   
TINKA05
IZVIRNO SPOROČILO: caligula

Kje je Tinka? zdaj en dan ima r,d, a nima?
pa Žan bi moral imeti krst te dni, se mi zdi da je rekla 12. da bo krst..TINKA javi se kaj :D

Oj.

še sem živa user posted image . Malo imam gužvo te dni. Krst smo imeli v nedeljo in ga je Žan kratko malo prespal.
Se menim z mojim, da greva na drugo stran Gorjancev... ampak se ne nikakor ne moreva uskladit, itak ga pa nič ni doma.

Te kej pokličem, pisat zdele ne morem, ker imam dons eno tečkico, ki se skoz jokca....

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.2.2009 21:10:28   
caligula
bobika...poskusi si sčrpati za kakšen obrok in u daj pred spanjem ker meni zvečer zmanjka mleka in mu moram dat dodatek, zdaj sva na doatku samo dop okol 12 in zvečer pred spanjem, pa mi spi 9-10ur nepretrgoma ponoči, čez dan pa bolj malo, po 15-20 min dremlje
sam je priden (po zaslugi Vebouser posted image in njenih kapljic vetrovnih) ko vidi flaško je že mir kaj šele ko dobi kapljico v usta. sva pa tko da če ni priden ne dobi torej kot neke vrste nagrada so te kapljice.

sem pa vesela da se zdaj več dojiva. user posted image
nekako takole:
7 dojenje
9 dojenje
11 dojenje
12.30 dodatek 150ml
16 dojenje
19 dojenje
21 dojenje
22 dodatek 80-100ml
in spat

ponavadi po kopanju pozabi na dodatek in mi zaspi takoj po zadnjem dojenju in ga ni do nekje 5 zjutraj :D

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.