Polynesia
|
Čer zaspanke . Evo pa sem se kooooončno dokopala do računalnika...seveda, moja fantka spita, jaz sem nekaj likala, strok mi pere jaz pa na netu ...kakšen MIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR, hohohoho . Madona čveke, ste se pa načvekale . Lidl - seveda bodijev nisem več dobila, sem šla v 3 trgovine, če pa so že bili. uganite kakšni so bili---roooooza . Bodiji - mi imamo večina H&M in sem prezadovoljna, nekaj pa jih imam tudi iz BC in so tudi super...mi je pa mami prinesla dva iz Tuša in so tudi super. Lupinica in avto - kot je napisala Andromeda, sama še nisem nikamor šla zaradi podobnih razlogov...in tudi moj mož ima dokaj fleksibilno službo in lahko ven skoči za kaj nujnega...drugače pa ko bom šla kam sama bo pa otrok obvezno zadaj, ker meni osebno ni primerno da se dojenček vozi spredaj, seveda je praktično, ampak meni nevarno...mislim da če se otrok do ne vem že katere starosti ne sme spredaj vozit, potem se tudi dojenček ne sme, ampak seveda to je samo moje mnenje...sem pa kupila v BC tisti špeguček k v moje ogledalo gledam v zadnje in ga vidim, super zadevica sva spobala v moževem avtu. Gosta hrana - je še ne mislim uvajat, ker malček zaenrat lepo napreduje in moje mnenje je, da bo za to še veliko časa in se mi ne zdi smiselno prehitevat...pa tudi patronažna mi je rekla, da če bo vse ok da do 5.-6.meseca nič ne rabim dodajat...no bomo videli, vse ob svojem času. Čajčki - ker smo polno dojeni, mu ne dodajam prav ničesar, ker z dojenjem dobi vse. Pleničke - mi smo kar na Pamperskah in bomo na njih tudi ostali...mi je pa zadnjič tašča kupila Pamperske v Mercaztorju in se prav tako dobre kot Mullerjeve, ker nekateri pravijo da niso. Mokri robčki - jih imam Pampers, ampak se jih ne poslužujem, ker prisegam na VODO...sem pa ene 2x si samo pomagala ritko spucat ker se je fuuul pokakal in imel pri naslednjem previjanji takooooooo rdečo ritko, da jih nikoli več nisem uporabila, zgleda jih ne presene...tudi če kam gremo imam vedno s seboj tiste natrgane vatke, vodo pa dobiš posvod. Kremica - jaz ga zaenkrat mažem samo z riboderminom. DM - jaz sem tudi že nekaj časa nazaj poslala po internetu, pa še nič do danes...no bomo videli če bo kaj. Rokice - tudi pri nas so NON-STOP v igri, od palčka, do ostalih prstkov, do kar cele pestke ...ampak ko vidim palčka, mu kar odstranim rokico in dam dudo...je rekla pediatrinja, da kao do 6.meseca se naj ne bi še navadil na palčka, sam jaz glih ne verjamem v to, ker vidim da našmu zlo sede, pa je mami pol huda . Duda - privezana in OBVEZNA dodatna oprema, hahahaha . Igračke - še najbolj zanimive so mu tiste male knjigice, pa vse kar visi, seveda ne dalj kot 20 minut, hihihi...se kar hitro naveliča...drugače pa že kar počasi lepo prijemlje stvari. Krčki - jih hvala bogu ne poznamo, tko da kar se tega tiče, smo super zvozili . Andromeda - za vozičkanje pa absolutno velja..midve sva pa res sosedi ;-) Se komot lohk dobiva pred Luigijem, veš kje je to??? Pogledala sem si nove dodane slikice in so super...malčki lepo rastejo. Aja pa še tole, za vse ki ste že bile z malčki v pediatrični kliniki...ali rabim kaj nositi za Patricka...pleničke, povijalne, za oblečt, slinčki, kremice?!?!?!? Za mene mi je jasno da bom imeli nekaj s seboj, kaj pa za tamalega?? In še tole, v primeru da bi ostala res notri in ker polno dojim, ali mi pripada tudi prehrana, glede na to da nekaj moram jest in pit če hočem dojit? Tko, madonca sem napisala...uffff...zdej sem vam pa dala dela . Joooooooooooooooooj, kolk je že ura....grem spat...zihr se bo fantek dons zanalašč prej zbudil in hotel mlekca, potem bom pa tudi jaz kot zombi. Nočko
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 15.2.2009 2:11:15 >
|