Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:25:56
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,kdaj si pa ti slikico menjala???Super ti je ratalo,pa tamala je cukr . Ja, to se jaz nekaj učim na imikimijih Jih imam še ful, npr:
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:26:12
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No, Didlina, si očitno spregledala moj post????
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:26:49
|
|
|
|
Anonimen
|
vabila poslana - didlina me je skor prehitela
< Sporočilo je popravil nya -- 5.12.2008 22:27:53 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:26:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Luštkani . Nya, super ste se imeli, vam zavidam.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:27:37
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko polly80 - sej nisem slabo mislila, taka luškana pupika je, pa vidim, da je tud resna, ker naš se ni u sanjah ne smeji, ko zagleda fotkiča v rokah.. vita vedno zamiži,ko hočem fotkat,tako da težko skup spravim kako fotko.. so posrečeni..
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:28:13
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya vabila poslana ooooo, super ste!!!! Luka Patrik kar vabi zraven v bazen...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:29:40
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya vabila poslana - didlina me je skor prehitela oooo,kolk fajne slike,kolk je užival mali patrik..že komaj čakam toplice..patrik
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:29:50
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Mi smo se danes potepali, srečali miklavža, ki bo pri nas nosil ponoči. Popoldne smo pekli parkeljne, je tako lepo dišalo po celi hiši, res tisto pravo praznično vzdušje . Sedaj mi je pa takoooooooooooooooo slabo, najbrž ker sem jedla parkeljna, ki je bil vroč. Pogledala slikice, super, super. Tina29 škoda ker so tako majhne, poskusi povečati. Nya, krasne voščilnice. . Meni so tudi najlepše home made. Jih od nekdaj delamo doma. Letos bom upoštevala tvoj nasvet, rdeč šeleshamer in belo tempera imam že doma . Bomo najbrž jutri dokončali voščilnice, če ne bo časa zmanjkal. Kleo, super božički sta tvoji2. za LUNA in LUNCO Slovenka, za Sofijo in za tvojo sestrico. Ninny, za zobek. Pri nas še vedno nič. Polly, tvoja pupika je tud ful
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:30:01
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko polly80 - sej nisem slabo mislila, taka luškana pupika je, pa vidim, da je tud resna, ker naš se ni u sanjah ne smeji, ko zagleda fotkiča v rokah.. vita vedno zamiži,ko hočem fotkat,tako da težko skup spravim kako fotko.. so posrečeni.. Ja, pa Vita je tud ful lepo ime, tako polno energije... Pri mojem bratu so hoteli Vito, pol se je pa Val rodil.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:30:12
|
|
|
|
polly80
|
vas zapuščam...lahko noč,se tipkamo..
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,meni se zdi,da je tamala cisto tvoja.Fotki sta pa super . Sama sem se vceraj nekaj trudila,pa mi ne rata,oz.nimam pojma kako. Polly,a da si me sprasevala za slike?Sem zgleda spregledala.Pa hvala no.Ja,Tali ima kar dolge lase,mi je vsec,samo ,ko bi vsaj malo bolje skrbela za njih. Sasa,kako tvojega klice,burek in runkljcek ...umiram...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:32:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
RMRM, ja pri tvojih letih bi pa že lahko vedela, da ne smeš dat vročega parkeljna v usta hecam se, da ne boš zamerila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:32:52
|
|
|
|
polly80
|
Sedaj mi je pa takoooooooooooooooo slabo, najbrž ker sem jedla parkeljna, ki je bil vroč. da bo boljše...jaz sem pa kebab jedla,mi je tudi slabo zdaj,ker se zvečer tako napokam.. saša-val je tudi lepo ime,bo pa naslednja punčka vita zdaj pa res ln,ta rr je kot droga..
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:33:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ja, pa Vita je tud ful lepo ime, tako polno energije... Pri mojem bratu so hoteli Vito, pol se je pa Val rodil. Se strinjam za ime - sem že povedala Polly. Saša, to Vito-Val me pa spomni, kako mi je sodelavka med nosečnostjo govorila, kako je njena prijateljica bila noseča s Katarino, potem se ja Maks rodil Očitno ni bila noseča s Katarino, ne?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:33:40
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,meni se zdi,da je tamala cisto tvoja.Fotki sta pa super . Sama sem se vceraj nekaj trudila,pa mi ne rata,oz.nimam pojma kako. Polly,a da si me sprasevala za slike?Sem zgleda spregledala.Pa hvala no.Ja,Tali ima kar dolge lase,mi je vsec,samo ,ko bi vsaj malo bolje skrbela za njih. Sasa,kako tvojega klice,burek in runkljcek ...umiram... Ja, jaz bi ga zlasala, ker nalašč to dela, da me jezi...pa sej ni kaj, puberteta je na pohodu (12 let je star )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:34:47
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 pozdravljene slovenka-ja,sta drobižki a ne ,ampak je vita tolk živahna,da ni čudno,da vse izgubi sproti.. hvala za odg.,sem že tudi mislila fredovega nabavit,no potemtakem ga bom res.. tudi jaz sem krvavela-v 10.tednu,dobila dabroston + buscopan,morala sem jest tam do 16.tedna.ampak kot vidiš,je bilo potem vse ok !sem pa imela že en ss prej,takrat pa nisem nič krvavela,a so na uz opazili,da srček ne bije..tako da sestra naj kar gre k gin.četudi za vsako kapljico,saj zato so tam,kaj pa..ni pa nujno,da bo zato kaj narobe,če krvavi..ji želim anaj22-ful lepe vošćilnice,pa jaka je na teh slikah res car ,pravi biznismen kleo-slikice nisem dobila ..saj me nisi zanalašč ven spusila samsa-hvala za miklavžka kleo-sem sama sebe citirala,da potrdim kaj sem še kar tukaj???jau
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:34:49
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ja, pa Vita je tud ful lepo ime, tako polno energije... Pri mojem bratu so hoteli Vito, pol se je pa Val rodil. Se strinjam za ime - sem že povedala Polly. Saša, to Vito-Val me pa spomni, kako mi je sodelavka med nosečnostjo govorila, kako je njena prijateljica bila noseča s Katarino, potem se ja Maks rodil Očitno ni bila noseča s Katarino, ne?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:36:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko RMRM, ja pri tvojih letih bi pa že lahko vedela, da ne smeš dat vročega parkeljna v usta hecam se, da ne boš zamerila če je pa tako dišal, njamiiiiii
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:36:22
|
|
|
|
mtinca1
|
nya - imaš zs.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:36:37
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,meni se zdi,da je tamala cisto tvoja.Fotki sta pa super . Sama sem se vceraj nekaj trudila,pa mi ne rata,oz.nimam pojma kako. Kleo, hvala - ampak ok za amaterko ti še kar malo potreniraj - tako kot Tina zadnjič - do pol petih Če ti ni postopek čist jasen, idi na prvo stran in klikni na tisto bejbo-mačko in ti razloži postopek. Tina, opažam, da si res spremenila nick na 29. Že vidim, kako jih boš imela 60 in boš že 32-ič nick na RR spremenila - jaz bom pa še kar slovenka
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:37:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj sem spregledala Saša?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:37:46
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko RMRM, ja pri tvojih letih bi pa že lahko vedela, da ne smeš dat vročega parkeljna v usta hecam se, da ne boš zamerila če je pa tako dišal, njamiiiiii Samo, Saša, ti si pa strašna danes - da nista kje sinoči s tvojim ?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:38:15
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No bejbike, jaz vas tud počas zapuščam, lepo je blo počvekat z vami... Jutri mam pa popoldne, ob 17h, predstavitev plastične posode Tuperware...hudo! Ja, kaj češ, nahecal so me... no pa saj bo v dobri uri gotovo, pa mal bomo počvekal, pa kaj naročil, moj bo itak celga hudiča hotu, ker njega lahko zmeraj vsak trgovc vse naserje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:38:39
|
|
|
|
Tina 28
|
čer punce danes je en tak čuden dan...sem vesela za vse vas, da ste lepo razpoložene. Že tri tedne čakam, da bomo naštimal miklavža, zdaj sem pa brez prave volje. Anja je komaj zaspala, Nejc je popoldan z bucko preljunal gumi konja (tega, ki so ponavadi v pediatričnih čakalnicah)...in smo meli pridge in slaba volja in pol moj tolk cajta mori, da je že ura okol in mi gre že na živce...pa skoz je tečen, da sva se prej skregala...vzdušje šlo!!! Se zdaj psihično pripravljam darila naštimat, pa mi gre kar na jok, ker je moj ves siten in mi vsako veselje do obdarovanja pokvar. Saj bo ful dobil, pa kva kompliciraš,...pa saj je dobr,...buhu...solit naj se gre
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:39:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: polly80 pozdravljene slovenka-ja,sta drobižki a ne ,ampak je vita tolk živahna,da ni čudno,da vse izgubi sproti.. hvala za odg.,sem že tudi mislila fredovega nabavit,no potemtakem ga bom res.. tudi jaz sem krvavela-v 10.tednu,dobila dabroston + buscopan,morala sem jest tam do 16.tedna.ampak kot vidiš,je bilo potem vse ok !sem pa imela že en ss prej,takrat pa nisem nič krvavela,a so na uz opazili,da srček ne bije..tako da sestra naj kar gre k gin.četudi za vsako kapljico,saj zato so tam,kaj pa..ni pa nujno,da bo zato kaj narobe,če krvavi..ji želim anaj22-ful lepe vošćilnice,pa jaka je na teh slikah res car ,pravi biznismen kleo-slikice nisem dobila ..saj me nisi zanalašč ven spusila samsa-hvala za miklavžka kleo-sem sama sebe citirala,da potrdim kaj sem še kar tukaj???jau Joj,Polly saj ne bi bilo treba ....ssssscc,spat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?