|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
5.12.2008 22:25:56   
polly80

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,kdaj si pa ti slikico menjala???Super ti je ratalo,pa tamala je cukruser posted image .

Ja, to se jaz nekaj učim na imikimijihuser posted image user posted image user posted image Jih imam še ful, npr:

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
5.12.2008 22:26:12   
sasa.vracko
No, Didlina, si očitno spregledala moj post????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1902
5.12.2008 22:26:49   
Anonimen
vabila poslana - didlina me je skor prehitela user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 5.12.2008 22:27:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 1903
5.12.2008 22:26:56   
Anonimen
Luštkani user posted image .

Nya, super ste se imeli, vam zavidam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1904
5.12.2008 22:27:37   
polly80

polly80 - sej nisem slabo mislila, taka luškana pupika je, pa vidim, da je tud resna, ker naš se ni u sanjah ne smeji, ko zagleda fotkiča v rokah..user posted image

user posted image user posted image user posted image   vita vedno zamiži,ko hočem fotkat,tako da težko skup spravim kako fotko..user posted image so posrečeni..user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1905
5.12.2008 22:28:13   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: nya

vabila poslana

ooooo, super ste!!!! user posted image  Luka Patrik kar vabi zraven v bazen...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
5.12.2008 22:29:40   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: nya

vabila poslana - didlina me je skor prehitela user posted image user posted image user posted image

oooo,kolk fajne slike,kolk je užival mali patrik..že komaj čakam toplice..patrik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
5.12.2008 22:29:50   
RMRM
Ojla!

Mi smo se danes potepali, srečali miklavža, ki bo pri nas nosil ponoči. Popoldne smo pekli parkeljne, je tako lepo dišalo po celi hiši, res tisto pravo praznično vzdušjeuser posted image user posted image user posted image . Sedaj mi je pa takoooooooooooooooo slabo, najbrž ker sem jedla parkeljna, ki je bil vroč.user posted image

Pogledala slikice, super, super.

Tina29user posted image  škoda ker so tako majhne, poskusi povečati.
Nya, krasne voščilnice.user posted image user posted image user posted image . Meni so tudi najlepše home made. Jih od nekdaj delamo doma. Letos bom upoštevala tvoj nasvet, rdeč šeleshamer in belo tempera imam že domauser posted image . Bomo najbrž jutri dokončali voščilnice, če ne bo časa zmanjkal.

Kleo, super božički sta tvoji2.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za LUNA in LUNCO

Slovenka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Sofijo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestrico.

Ninny, user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek. Pri nas še vedno nič.

Polly, tvoja pupika je tud ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1908
5.12.2008 22:30:01   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

polly80 - sej nisem slabo mislila, taka luškana pupika je, pa vidim, da je tud resna, ker naš se ni u sanjah ne smeji, ko zagleda fotkiča v rokah..user posted image

user posted image user posted image user posted image   vita vedno zamiži,ko hočem fotkat,tako da težko skup spravim kako fotko..user posted image so posrečeni..user posted image user posted image user posted image

Ja, pa Vita je tud ful lepo ime, tako polno energije...user posted image  Pri mojem bratu so hoteli Vito, pol se je pa Val rodil. user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
5.12.2008 22:30:12   
polly80
vas zapuščam...lahko noč,se tipkamo..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
5.12.2008 22:32:04   
Anonimen
Slovenka,meni se zdi,da je tamala cisto tvoja.Fotki sta pa superuser posted image user posted image user posted image .
Sama sem se vceraj nekaj trudila,pa mi ne rata,oz.nimam pojma kako.user posted image

Polly,a da si me sprasevala za slike?Sem zgleda spregledala.Pa hvala no.Ja,Tali ima kar dolge lase,mi je vsec,samo ,ko bi vsaj malo bolje skrbela za njih.

Sasa,kako tvojega klice,burek in runkljcekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...umiram...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1911
5.12.2008 22:32:06   
sasa.vracko
 RMRM, ja pri tvojih letih bi pa že lahko vedela, da ne smeš dat vročega parkeljna v usta user posted image user posted image  user posted image user posted image  hecam se, da ne boš zamerila

Neposredna povezava do sporočila: 1912
5.12.2008 22:32:52   
polly80
Sedaj mi je pa takoooooooooooooooo slabo, najbrž ker sem jedla parkeljna, ki je bil vroč.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo boljše...jaz sem pa kebab jedla,mi je tudi slabo zdaj,ker se zvečer tako napokam..user posted image

saša-val je tudi lepo ime,bo pa naslednja punčka vitauser posted image

zdaj pa res ln,ta rr je kot droga..user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
5.12.2008 22:33:32   
slovenka

Ja, pa Vita je tud ful lepo ime, tako polno energije...user posted image  Pri mojem bratu so hoteli Vito, pol se je pa Val rodil. user posted image

Se strinjam za ime - sem že povedala Polly. Saša, to Vito-Val me pa spomni, kako mi je sodelavka med nosečnostjo govorila, kako je njena prijateljica bila noseča s Katarino, potem se ja Maks rodil user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno ni bila noseča s Katarino, ne? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 1914
5.12.2008 22:33:40   
sasa.vracko

Slovenka,meni se zdi,da je tamala cisto tvoja.Fotki sta pa superuser posted image user posted image user posted image .
Sama sem se vceraj nekaj trudila,pa mi ne rata,oz.nimam pojma kako.user posted image

Polly,a da si me sprasevala za slike?Sem zgleda spregledala.Pa hvala no.Ja,Tali ima kar dolge lase,mi je vsec,samo ,ko bi vsaj malo bolje skrbela za njih.

Sasa,kako tvojega klice,burek in runkljcekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...umiram...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz bi ga zlasala, ker nalašč to dela, da me jezi...pa sej ni kaj, puberteta je na pohodu (12 let je star user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
5.12.2008 22:34:47   
polly80

pozdravljene

slovenka-ja,sta drobižki a neuser posted image ,ampak je vita tolk živahna,da ni čudno,da vse izgubi sproti..user posted image hvala za odg.,sem že tudi mislila fredovega nabavit,no potemtakem ga bom res..user posted image
tudi jaz sem krvavela-v 10.tednu,dobila dabroston + buscopan,morala sem jest tam do 16.tedna.ampak kot vidiš,je bilo potem vse okuser posted image !sem pa imela že en ss prej,takrat pa nisem nič krvavela,a so na uz opazili,da srček ne bije..tako da sestra naj kar gre k gin.četudi za vsako kapljico,saj zato so tam,kaj pa..ni pa nujno,da bo zato kaj narobe,če krvavi..ji želim user posted image user posted image user posted image

anaj22-ful lepe vošćilnice,pa jaka je na teh slikah res caruser posted image ,pravi biznismenuser posted image

kleo-slikice nisem dobilauser posted image ..saj me nisi zanalašč ven spusilauser posted image

samsa-hvala za miklavžkauser posted image

kleo-sem sama sebe citirala,da potrdimuser posted image

kaj sem še kar tukaj???jau

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
5.12.2008 22:34:49   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Se strinjam za ime - sem že povedala Polly. Saša, to Vito-Val me pa spomni, kako mi je sodelavka med nosečnostjo govorila, kako je njena prijateljica bila noseča s Katarino, potem se ja Maks rodil user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno ni bila noseča s Katarino, ne? user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
5.12.2008 22:36:19   
RMRM

RMRM, ja pri tvojih letih bi pa že lahko vedela, da ne smeš dat vročega parkeljna v usta user posted image user posted image  user posted image user posted image  hecam se, da ne boš zamerila

user posted image user posted image user posted image  če je pa tako dišal, njamiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 1918
5.12.2008 22:36:22   
mtinca1
nya - imaš zs.

Neposredna povezava do sporočila: 1919
5.12.2008 22:36:37   
slovenka

Kleo, hvala user posted image - ampak ok za amaterko user posted image ti še kar malo potreniraj - tako kot Tina zadnjič - do pol petih user posted image Če ti ni postopek čist jasen, idi na prvo stran in klikni na tisto bejbo-mačko in ti razloži postopek.

Tina, opažam, da si res spremenila nick na 29. Že vidim, kako jih boš imela 60 in boš že 32-ič nick na RR spremenila - jaz bom pa še kar slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
5.12.2008 22:37:14   
Anonimen
Kaj sem spregledala Saša?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1921
5.12.2008 22:37:46   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image user posted image user posted image  če je pa tako dišal, njamiiiiii

Samo, Saša, ti si pa strašna danes - da nista kje sinoči s tvojim user posted image ?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
5.12.2008 22:38:15   
sasa.vracko
No bejbike, jaz vas tud počas zapuščam, lepo je blo počvekat z vami... Jutri mam pa popoldne, ob 17h, predstavitev plastične posode Tuperware...hudo! user posted image  Ja, kaj češ, nahecal so me... no pa saj bo v dobri uri gotovo, pa mal bomo počvekal, pa kaj naročil, moj bo itak celga hudiča hotu, ker njega lahko zmeraj vsak trgovc vse naserje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1923
5.12.2008 22:38:39   
Tina 28
čer punce

danes je en tak čuden dan...sem vesela za vse vas, da ste lepo razpoložene.

Že tri tedne čakam, da bomo naštimal miklavža, zdaj sem pa brez prave volje. Anja je komaj zaspala, Nejc je popoldan z bucko preljunal gumi konja (tega, ki so ponavadi v pediatričnih čakalnicah)...in smo meli pridge in slaba volja in pol moj tolk cajta mori, da je že ura okol in mi gre že na živce...pa skoz je tečen, da sva se prej skregala...vzdušje šlo!!!  Se zdaj psihično pripravljam darila naštimat, pa mi gre kar na jok, ker je moj ves siten in mi vsako veselje do obdarovanja pokvar. Saj bo ful dobil, pa kva kompliciraš,...pa saj je dobr,...buhu...solit naj se greuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1924
5.12.2008 22:39:01   
Anonimen

pozdravljene

slovenka-ja,sta drobižki a neuser posted image ,ampak je vita tolk živahna,da ni čudno,da vse izgubi sproti..user posted image hvala za odg.,sem že tudi mislila fredovega nabavit,no potemtakem ga bom res..user posted image
tudi jaz sem krvavela-v 10.tednu,dobila dabroston + buscopan,morala sem jest tam do 16.tedna.ampak kot vidiš,je bilo potem vse okuser posted image !sem pa imela že en ss prej,takrat pa nisem nič krvavela,a so na uz opazili,da srček ne bije..tako da sestra naj kar gre k gin.četudi za vsako kapljico,saj zato so tam,kaj pa..ni pa nujno,da bo zato kaj narobe,če krvavi..ji želim user posted image user posted image user posted image

anaj22-ful lepe vošćilnice,pa jaka je na teh slikah res caruser posted image ,pravi biznismenuser posted image

kleo-slikice nisem dobilauser posted image ..saj me nisi zanalašč ven spusilauser posted image

samsa-hvala za miklavžkauser posted image

kleo-sem sama sebe citirala,da potrdimuser posted image

kaj sem še kar tukaj???jau

Joj,Pollyuser posted image user posted image saj ne bi bilo trebauser posted image user posted image user posted image user posted image ....ssssscc,spatuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?