|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
5.12.2008 22:08:46   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej so itak vsi user posted image user posted image user posted image cartkani, to je čista resnica. pa ful plavookih, se mi zdi.Naša itak.user posted image

Didlina, v enih člankih sem prebrala, da so do 6 mesecev VSI dojenčki plavooki - ampak to ne drži - naša je 3. dan iz temno modre spremenila v rjave očke. Je kameleon, tako kot Rupel user posted image user posted image user posted image

Naš ma tud take lepe rjave user posted image , vsi pravijo, da po mamici user posted image user posted image

Ma sigurno, vse kar je lepega na bebah, je po mamicah. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.12.2008 22:09:11   
sasa.vracko
slovenka -  a nima tvoj Sofi danes obmesečnico?!  Kaj sem blond... user posted image  Vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.12.2008 22:09:31   
*anamor*
kaj ste še kje

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.12.2008 22:10:05   
sasa.vracko

slovenka -  a nima tvoj Sofi danes obmesečnico?!  Kaj sem blond... user posted image  Vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sorry, mislim tvoja Sofi, ne tvoj Sofi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.12.2008 22:10:53   
sasa.vracko
Oj, anamor, kako kaj vaše spanje, če se ne motim maš neke probleme?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1880
5.12.2008 22:12:12   
slovenka
Ma ne morem verjeti, 3x zapored obrnila. user posted image

Je bil še danes en štos - imam sodelavca, ki se je lani jeseni ločil, prihodnjo soboto se pa spet poroči. No, bivša pa je oktobra rodila user posted image user posted image - predčasno, v manj kot 300 dneh po uradni ločitvi. In po zakonu je on ati - tako da ga mora ona sedaj tožit, da ga bo sodišče razvezalo očetovstva, kar seveda njemu ustreza, samo soglasje da in bo rešen očetovstva... No, in sem mu danes rekla, pa zakaj - ko pa so bebe tako sladke. Smo se malo hecali na njegov račun - glede beb (kako imamo sosedove manj radi kot svoje) in pa glede tega kak ekspert je zdaj že za poroke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.12.2008 22:12:16   
Anonimen

Sorry, mislim tvoja Sofi, ne tvoj Sofi...user posted image

Obmesecnico si mal zamudilauser posted image ,ampak,vazen je dober namen.

Neposredna povezava do sporočila: 1882
5.12.2008 22:12:46   
sasa.vracko
Ej, a ste opazle na RR akcijo za naročilo revije Iskrice, a jo katera pozna? Naj mi mal pove...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1883
5.12.2008 22:13:03   
slovenka

Saša, nima (2.7. je), ampak bom kar pokasirala od zgoraj, kar se da pojesti - torta, darilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1884
5.12.2008 22:14:26   
sasa.vracko

Ma ne morem verjeti, 3x zapored obrnila. user posted image

Je bil še danes en štos - imam sodelavca, ki se je lani jeseni ločil, prihodnjo soboto se pa spet poroči. No, bivša pa je oktobra rodila user posted image user posted image - predčasno, v manj kot 300 dneh po uradni ločitvi. In po zakonu je on ati - tako da ga mora ona sedaj tožit, da ga bo sodišče razvezalo očetovstva, kar seveda njemu ustreza, samo soglasje da in bo rešen očetovstva... No, in sem mu danes rekla, pa zakaj - ko pa so bebe tako sladke. Smo se malo hecali na njegov račun - glede beb (kako imamo sosedove manj radi kot svoje) in pa glede tega kak ekspert je zdaj že za poroke user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, svašta! user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
5.12.2008 22:15:17   
slovenka
Saša, moj pa ne mara, če Sofijo kliče Sofi - jaz ji kar pravim Sofi-Cofi - no, glede Sofi pa potem mojemu rečem, da je to po francosko - Sofie. user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ga, nogometaš je doma. Zdaj bo pa spet jamral, kako ga boli. Ali pa kak komentar na nage dede v garderobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.12.2008 22:15:23   
sasa.vracko

Saša, nima (2.7. je), ampak bom kar pokasirala od zgoraj, kar se da pojesti - torta, darilo user posted image

Ups user posted image  pa če ti na tickerju piše, da je 5 months old...user posted image  No, pol pa za nazaj velja...user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
5.12.2008 22:16:17   
Anonimen
Slovenka,kdaj si pa ti slikico menjala???Super ti je ratalo,pa tamala je cukruser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.12.2008 22:16:48   
sasa.vracko

Saša, moj pa ne mara, če Sofijo kliče Sofi - jaz ji kar pravim Sofi-Cofi - no, glede Sofi pa potem mojemu rečem, da je to po francosko - Sofie. user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ga, nogometaš je doma. Zdaj bo pa spet jamral, kako ga boli. Ali pa kak komentar na nage dede v garderobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa še sorry za Sofi, men je pa cartkano Sofi, nocoj ga pa res nekaj serjem vse v zvezi s tabo... user posted image user posted image  Ti pa hitro zmasirat dragega!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
5.12.2008 22:16:51   
slovenka

Ups user posted image  pa če ti na tickerju piše, da je 5 months old...user posted image  No, pol pa za nazaj velja...user posted image

Ja, to zdaj en teden piše, ker dnevov ne šteje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.12.2008 22:18:01   
sasa.vracko

Ja, to zdaj en teden piše, ker dnevov ne šteje user posted image

Sem pogruntala ja..user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.12.2008 22:18:07   
slovenka

No, pa še sorry za Sofi, men je pa cartkano Sofi, nocoj ga pa res nekaj serjem vse v zvezi s tabo... user posted image user posted image  Ti pa hitro zmasirat dragega!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz nimam nič proti Sofi, je meni todi sladko. Sestrin fant ji pa pravi Zofka user posted image

Eh, moj se pa nekaj heroja dela, da ga nič ne boli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.12.2008 22:21:31   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,kdaj si pa ti slikico menjala???Super ti je ratalo,pa tamala je cukruser posted image .

Ja, to se jaz nekaj učim na imikimijihuser posted image user posted image user posted image Jih imam še ful, npr:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.12.2008 22:21:36   
Anonimen
Zofka drugač slengovsko pomeni tudi pozabljivka.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.12.2008 22:21:48   
sasa.vracko
slovenka, ah zofka, to še ni nič, kaj pa od mojga prvi sin, ko kliče svojega polbratca ljubkovalno "burek" ali pa "runklček", da bi ga fentala in pol mu je ful smešno, ko se jezim in ga še namerno tako kliče in čaka mojo reakcijo, ko potem za njim tečem...user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.12.2008 22:22:54   
polly80

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

pa novo fotko mam v prfilu,če bo katera pokukalauser posted image

Sicer si ti moje preskocila ampak....kaj pa ima otrok zraven.

Vita je ful corti,prava tini mini princeskauser posted image

sem te pa prosila za slikice,pa sem šele zdaj vidla,da so v profilu,sorčiuser posted image user posted image user posted image

ful maš lepi hčerkiciuser posted image user posted image user posted image ,res sta leptički božički,kako dolge laske ma starejša,lepotički..pa saj gledam zdaj profile,kako so vsi srčkani,če zdaj začnem vse naštevat,bom ziher katero ven spustila,pa bo užaljena,bi si mogla zapisovat zraven...so pa vsi cort resuser posted image user posted image user posted image ,vsak nekaj posebnega

a naša ma pa roza nosekuser posted image user posted image

nya-svetovne voščilnice,res super navdih umetniški!!!!user posted image user posted image user posted image gremo pa v toplice,tam verjetno nimajo teh obročkov...fredovihuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.12.2008 22:23:11   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Zofka drugač slengovsko pomeni tudi pozabljivka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, to je pa potem ravno obratno od Sofija =  modrost.
Zofka dobesedno pa mali kavč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.12.2008 22:23:15   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz nimam nič proti Sofi, je meni todi sladko. Sestrin fant ji pa pravi Zofka user posted image Ojojuser posted image .Jaz pa Marisi Maricka,mi drugace nikol ni bilo vsec,Tali je pa fajn jezna,pa koj pravi,da je marisa in naj je tako ne klicem.Me je vceraj tako zmesala,da sem tamali 2x rekla Marijauser posted image user posted image .

Eh, moj se pa nekaj heroja dela, da ga nič ne boli user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
5.12.2008 22:23:35   
sasa.vracko

Ja, to se jaz nekaj učim na imikimijihuser posted image user posted image user posted image Jih imam še ful, npr:

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.12.2008 22:25:31   
sasa.vracko
polly80 - sej nisem slabo mislila, taka luškana pupika je, pa vidim, da je tud resna, ker naš se ni u sanjah ne smeji, ko zagleda fotkiča v rokah..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?