Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:08:46
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej so itak vsi cartkani, to je čista resnica. pa ful plavookih, se mi zdi.Naša itak. Didlina, v enih člankih sem prebrala, da so do 6 mesecev VSI dojenčki plavooki - ampak to ne drži - naša je 3. dan iz temno modre spremenila v rjave očke. Je kameleon, tako kot Rupel Naš ma tud take lepe rjave , vsi pravijo, da po mamici Ma sigurno, vse kar je lepega na bebah, je po mamicah.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:09:11
|
|
|
|
sasa.vracko
|
slovenka - a nima tvoj Sofi danes obmesečnico?! Kaj sem blond... Vse naj naj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:09:31
|
|
|
|
*anamor*
|
kaj ste še kje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:10:05
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko slovenka - a nima tvoj Sofi danes obmesečnico?! Kaj sem blond... Vse naj naj Sorry, mislim tvoja Sofi, ne tvoj Sofi...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:10:53
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Oj, anamor, kako kaj vaše spanje, če se ne motim maš neke probleme?!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:12:12
|
|
|
|
slovenka
|
Ma ne morem verjeti, 3x zapored obrnila. Je bil še danes en štos - imam sodelavca, ki se je lani jeseni ločil, prihodnjo soboto se pa spet poroči. No, bivša pa je oktobra rodila - predčasno, v manj kot 300 dneh po uradni ločitvi. In po zakonu je on ati - tako da ga mora ona sedaj tožit, da ga bo sodišče razvezalo očetovstva, kar seveda njemu ustreza, samo soglasje da in bo rešen očetovstva... No, in sem mu danes rekla, pa zakaj - ko pa so bebe tako sladke. Smo se malo hecali na njegov račun - glede beb (kako imamo sosedove manj radi kot svoje) in pa glede tega kak ekspert je zdaj že za poroke
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko slovenka - a nima tvoj Sofi danes obmesečnico?! Kaj sem blond... Vse naj naj Sorry, mislim tvoja Sofi, ne tvoj Sofi... Obmesecnico si mal zamudila ,ampak,vazen je dober namen.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:12:46
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ej, a ste opazle na RR akcijo za naročilo revije Iskrice, a jo katera pozna? Naj mi mal pove...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:13:03
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko slovenka - a nima tvoj Sofi danes obmesečnico?! Kaj sem blond... Vse naj naj Saša, nima (2.7. je), ampak bom kar pokasirala od zgoraj, kar se da pojesti - torta, darilo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:14:26
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ma ne morem verjeti, 3x zapored obrnila. Je bil še danes en štos - imam sodelavca, ki se je lani jeseni ločil, prihodnjo soboto se pa spet poroči. No, bivša pa je oktobra rodila - predčasno, v manj kot 300 dneh po uradni ločitvi. In po zakonu je on ati - tako da ga mora ona sedaj tožit, da ga bo sodišče razvezalo očetovstva, kar seveda njemu ustreza, samo soglasje da in bo rešen očetovstva... No, in sem mu danes rekla, pa zakaj - ko pa so bebe tako sladke. Smo se malo hecali na njegov račun - glede beb (kako imamo sosedove manj radi kot svoje) in pa glede tega kak ekspert je zdaj že za poroke Ja, svašta!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:15:17
|
|
|
|
slovenka
|
Saša, moj pa ne mara, če Sofijo kliče Sofi - jaz ji kar pravim Sofi-Cofi - no, glede Sofi pa potem mojemu rečem, da je to po francosko - Sofie. Evo ga, nogometaš je doma. Zdaj bo pa spet jamral, kako ga boli. Ali pa kak komentar na nage dede v garderobi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:15:23
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko slovenka - a nima tvoj Sofi danes obmesečnico?! Kaj sem blond... Vse naj naj Saša, nima (2.7. je), ampak bom kar pokasirala od zgoraj, kar se da pojesti - torta, darilo Ups pa če ti na tickerju piše, da je 5 months old... No, pol pa za nazaj velja...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,kdaj si pa ti slikico menjala???Super ti je ratalo,pa tamala je cukr .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:16:48
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Saša, moj pa ne mara, če Sofijo kliče Sofi - jaz ji kar pravim Sofi-Cofi - no, glede Sofi pa potem mojemu rečem, da je to po francosko - Sofie. Evo ga, nogometaš je doma. Zdaj bo pa spet jamral, kako ga boli. Ali pa kak komentar na nage dede v garderobi No, pa še sorry za Sofi, men je pa cartkano Sofi, nocoj ga pa res nekaj serjem vse v zvezi s tabo... Ti pa hitro zmasirat dragega!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:16:51
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ups pa če ti na tickerju piše, da je 5 months old... No, pol pa za nazaj velja... Ja, to zdaj en teden piše, ker dnevov ne šteje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:18:01
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ups pa če ti na tickerju piše, da je 5 months old... No, pol pa za nazaj velja... Ja, to zdaj en teden piše, ker dnevov ne šteje Sem pogruntala ja..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:18:07
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko No, pa še sorry za Sofi, men je pa cartkano Sofi, nocoj ga pa res nekaj serjem vse v zvezi s tabo... Ti pa hitro zmasirat dragega! Jaz nimam nič proti Sofi, je meni todi sladko. Sestrin fant ji pa pravi Zofka Eh, moj se pa nekaj heroja dela, da ga nič ne boli
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:21:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,kdaj si pa ti slikico menjala???Super ti je ratalo,pa tamala je cukr . Ja, to se jaz nekaj učim na imikimijih Jih imam še ful, npr:
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zofka drugač slengovsko pomeni tudi pozabljivka.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:21:48
|
|
|
|
sasa.vracko
|
slovenka, ah zofka, to še ni nič, kaj pa od mojga prvi sin, ko kliče svojega polbratca ljubkovalno "burek" ali pa "runklček", da bi ga fentala in pol mu je ful smešno, ko se jezim in ga še namerno tako kliče in čaka mojo reakcijo, ko potem za njim tečem...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:22:54
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: polly80 pa novo fotko mam v prfilu,če bo katera pokukala Sicer si ti moje preskocila ampak....kaj pa ima otrok zraven. Vita je ful corti,prava tini mini princeska sem te pa prosila za slikice,pa sem šele zdaj vidla,da so v profilu,sorči ful maš lepi hčerkici ,res sta leptički božički,kako dolge laske ma starejša,lepotički..pa saj gledam zdaj profile,kako so vsi srčkani,če zdaj začnem vse naštevat,bom ziher katero ven spustila,pa bo užaljena,bi si mogla zapisovat zraven...so pa vsi cort res ,vsak nekaj posebnega a naša ma pa roza nosek nya-svetovne voščilnice,res super navdih umetniški!!!! gremo pa v toplice,tam verjetno nimajo teh obročkov...fredovih
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:23:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zofka drugač slengovsko pomeni tudi pozabljivka. Ja, to je pa potem ravno obratno od Sofija = modrost. Zofka dobesedno pa mali kavč
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko No, pa še sorry za Sofi, men je pa cartkano Sofi, nocoj ga pa res nekaj serjem vse v zvezi s tabo... Ti pa hitro zmasirat dragega! Jaz nimam nič proti Sofi, je meni todi sladko. Sestrin fant ji pa pravi Zofka Ojoj .Jaz pa Marisi Maricka,mi drugace nikol ni bilo vsec,Tali je pa fajn jezna,pa koj pravi,da je marisa in naj je tako ne klicem.Me je vceraj tako zmesala,da sem tamali 2x rekla Marija . Eh, moj se pa nekaj heroja dela, da ga nič ne boli
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:23:35
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,kdaj si pa ti slikico menjala???Super ti je ratalo,pa tamala je cukr . Ja, to se jaz nekaj učim na imikimijih Jih imam še ful, npr:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:25:31
|
|
|
|
sasa.vracko
|
polly80 - sej nisem slabo mislila, taka luškana pupika je, pa vidim, da je tud resna, ker naš se ni u sanjah ne smeji, ko zagleda fotkiča v rokah..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?