RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko No bejbike, jaz vas tud počas zapuščam, lepo je blo počvekat z vami... Jutri mam pa popoldne, ob 17h, predstavitev plastične posode Tuperware...hudo! Ja, kaj češ, nahecal so me... no pa saj bo v dobri uri gotovo, pa mal bomo počvekal, pa kaj naročil, moj bo itak celga hudiča hotu, ker njega lahko zmeraj vsak trgovc vse naserje ha,ha, jaz sem bla pa danes na predstavitvi, jo je imela moja sestra. Sem za Lukasa dobila eno "krtačko" za masiranje dlesni. Izdelki super, cene super na kvadrat Ja, sej sem jaz bla prejšnjo soboto pri sestrični, pa sem tud vidla to zadevo, sem že hotela naročit, pol sem pa študirala, da imajo to v bistvu v otroških trgovinah... Ja, cene so pa res ful navite! A krtačko so ti šenkal? ne,ne, za darilo je dala zelo različno. Od ene škatlice za zdravila, lopatico za testo, žlička za ločiti rumenjak od beljaka, jaz sem pa vzela navadno malo žličko za Lukasa, ker so mi ble že pred leti ful dobre za majhne otročke. Sem bla pa ful presenečena, da še vedno prodajajo tisto modro rdečo žogico z liki, namreč jaz sem jo Sari kupila pred 14 leti in se bo z njo tudi Lukas igral.
|