|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
5.12.2008 22:39:26   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

RMRM, ja pri tvojih letih bi pa že lahko vedela, da ne smeš dat vročega parkeljna v usta user posted image user posted image  user posted image user posted image  hecam se, da ne boš zamerila

user posted image user posted image user posted image  če je pa tako dišal, njamiiiiii

Samo, Saša, ti si pa strašna danes - da nista kje sinoči s tvojim user posted image ?

Ne, ker mam ene probleme z vnetjem tam spodaj, južno...user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
5.12.2008 22:39:47   
sasa.vracko
No, preden grem, sem hotla še stran obrnit...user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
5.12.2008 22:40:25   
slovenka
mene tudi dragi kliče - očitno ga res ni nogomet preveč izčrpal user posted image user posted image user posted image

Lepo spite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.12.2008 22:40:58   
RMRM

No bejbike, jaz vas tud počas zapuščam, lepo je blo počvekat z vami... Jutri mam pa popoldne, ob 17h, predstavitev plastične posode Tuperware...hudo! user posted image  Ja, kaj češ, nahecal so me... no pa saj bo v dobri uri gotovo, pa mal bomo počvekal, pa kaj naročil, moj bo itak celga hudiča hotu, ker njega lahko zmeraj vsak trgovc vse naserje user posted image

ha,ha, jaz sem bla pa danes na predstavitvi, jo je imela moja sestra. Sem za Lukasa dobila eno "krtačko" za masiranje dlesni. Izdelki super, cene super na kvadratuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1929
5.12.2008 22:41:07   
sasa.vracko

Didlinka - slikca v profilu ti je zmanjkala... user posted image  user posted image  kaj si zadnjič kupla tvojmu za roj. dan?! Mater sem firbec user posted image

Tole! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.12.2008 22:41:34   
slovenka
Samo, Saša, ti si pa strašna danes - da nista kje sinoči s tvojim user posted image ?

Ne, ker mam ene probleme z vnetjem tam spodaj, južno...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je sila, se še vnetje pozabi user posted image user posted image user posted image user posted image

Strani pa ne moreš obrnit, to danes JAZ delam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.12.2008 22:42:28   
slovenka
aja, pardon - si jo že obrnila user posted image Sem prejšnje tri jaz, tako da sem že domišljava postala user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
5.12.2008 22:43:11   
sasa.vracko

No bejbike, jaz vas tud počas zapuščam, lepo je blo počvekat z vami... Jutri mam pa popoldne, ob 17h, predstavitev plastične posode Tuperware...hudo! user posted image  Ja, kaj češ, nahecal so me... no pa saj bo v dobri uri gotovo, pa mal bomo počvekal, pa kaj naročil, moj bo itak celga hudiča hotu, ker njega lahko zmeraj vsak trgovc vse naserje user posted image

ha,ha, jaz sem bla pa danes na predstavitvi, jo je imela moja sestra. Sem za Lukasa dobila eno "krtačko" za masiranje dlesni. Izdelki super, cene super na kvadratuser posted image user posted image

Ja, sej sem jaz bla prejšnjo soboto pri sestrični, pa sem tud vidla to zadevo, sem že hotela naročit, pol sem pa študirala, da imajo to v bistvu v otroških trgovinah... Ja, cene so pa res ful navite! A krtačko so ti šenkal?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
5.12.2008 22:44:22   
Anonimen
Tina,drzi se,kaj naj ti recem,saj se zase ne vem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
5.12.2008 22:44:36   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je sila, se še vnetje pozabi user posted image user posted image user posted image user posted image

Strani pa ne moreš obrnit, to danes JAZ delam user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem te prehitela... ja, vnetje je user posted image  no, sej je že boljš...user posted image  lepo se mej! Pa da bo Sofija trdno spala!user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
5.12.2008 22:46:48   
RMRM

Ja, sej sem jaz bla prejšnjo soboto pri sestrični, pa sem tud vidla to zadevo, sem že hotela naročit, pol sem pa študirala, da imajo to v bistvu v otroških trgovinah... Ja, cene so pa res ful navite! A krtačko so ti šenkal?

ne,ne, za darilo je dala zelo različno. Od ene škatlice za zdravila, lopatico za testo, žlička za ločiti rumenjak od beljaka, jaz sem pa vzela navadno malo žličko za Lukasa, ker so mi ble že pred leti ful dobre za majhne otročke. Sem bla pa ful presenečena, da še vedno prodajajo tisto modro rdečo žogico z liki, namreč jaz sem jo Sari kupila pred 14 leti in se bo z njo tudi Lukas igral.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1936
5.12.2008 22:47:27   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

čer punce

danes je en tak čuden dan...sem vesela za vse vas, da ste lepo razpoložene.

Že tri tedne čakam, da bomo naštimal miklavža, zdaj sem pa brez prave volje. Anja je komaj zaspala, Nejc je popoldan z bucko preljunal gumi konja (tega, ki so ponavadi v pediatričnih čakalnicah)...in smo meli pridge in slaba volja in pol moj tolk cajta mori, da je že ura okol in mi gre že na živce...pa skoz je tečen, da sva se prej skregala...vzdušje šlo!!!  Se zdaj psihično pripravljam darila naštimat, pa mi gre kar na jok, ker je moj ves siten in mi vsako veselje do obdarovanja pokvar. Saj bo ful dobil, pa kva kompliciraš,...pa saj je dobr,...buhu...solit naj se greuser posted image

Te čist razumem!!! Pomisli na otroke in se vseen potrud, sej vem, da se boš! user posted image  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
5.12.2008 22:47:39   
Anonimen
mtinca -vračam zs user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
5.12.2008 22:48:04   
RMRM
Tina, Kleouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
5.12.2008 22:49:00   
Anonimen
Oj,RMRMuser posted image koncnouser posted image .
Drugace pa mislim,da tako divjate,ste Tino zgresileuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
5.12.2008 22:49:53   
sasa.vracko
RMRM - žogico sem pa jaz spregledala user posted image  za like učit, je pa naš škratek na krstu dobil magični lonček, ko se like uči in številke, pa pesmice poje.user posted image  Ja, sej drugač je pa tista krtačka luštna, no saj moj jo bo jutri sigurno naročil. Mi smo pa za darilo vsi dobil lopatko za testo!

Neposredna povezava do sporočila: 1941
5.12.2008 22:52:03   
Anonimen
Ja mi čakamo Tino29.user posted image user posted image user posted image

Saša, eno športno majco pa seveda user posted image . Dost za letos. Sej je tu še Miklavž, Božiček, Dedek mraz, Silvester...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
5.12.2008 22:52:09   
sasa.vracko
no, zdaj se pa res grem tuširat in spat.. moj gleda eno groznooooo vojno dramo na pop tv, jaz takih filmov ne prenesem, ker je itak že dost vojn po svetu, pa tega terorizma in res ne vem zakaj je tale film treba uvrstit v adventni čas, ko bi naj bil čas miru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1943
5.12.2008 22:53:37   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Saša, eno športno majco pa seveda user posted image . Dost za letos. Sej je tu še Miklavž, Božiček, Dedek mraz, Silvester...user posted image

Ja, sej je OK, kaj pa še češ... Še veseli december nas čaka, ja res!user posted image  user posted image je pa itak nagrada zase!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
5.12.2008 22:53:41   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Oj,RMRMuser posted image koncnouser posted image .
Drugace pa mislim,da tako divjate,ste Tino zgresileuser posted image .

Tina, še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pač tako, da smo me vedno za vse.
Sva midva danes kar pozno prišla iz šopinga, pol sem pa jaz z otroki še parkelne pekla, pol pa letela še na tuperware, pa je user posted image  Lukasa merkal. Pol se pa okrog 8ih slišva, pa pravim, kaj pa otročki delajo, pa pove za tavelkedva, pol pa še za tamaučka, da se mojčkata in da pri njem v naročju spi. Sem rekla, a sta jedla, pa pravi, ja zdej ga pa ne bom budiluser posted image user posted image . Tako da je user posted image  jedel šele pol ko sem domov prišla, pa ponavadi tako uro že lepo spančka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
5.12.2008 22:54:28   
Anonimen

Kaaaj,a vsacga tako obdarujesuser posted image pa majco???????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
5.12.2008 22:54:55   
Tina 28
user posted image Sem se premislila, ne bom spremenila nicka, da bo vsaj nek zamrznila staranje. hvala za objemčke...seže boljš počutim.

se trudim mojga grdo gledat, sam me premaga, saj njemu to bolje uspeva.Vsaj nek je boljši od meneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1947
5.12.2008 22:56:01   
sasa.vracko
No, zdej pa res grem, pridne bodte, pa lepo spite, pa bejbiji tudi! Jutr boste boljše volje, ko boste zagledale nasmejane obraze otrok, ko bojo darila odpiral (no, to tiste, ko že maste večje otroke, mi jih bomo pa bolj veselo drugo sezono user posted image )

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
5.12.2008 22:57:19   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kaaaj,a vsacga tako obdarujesuser posted image pa majco???????

user posted image user posted image user posted image  Kleo, ti maš tud dolg jezik! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
5.12.2008 22:57:55   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

user posted image Sem se premislila, ne bom spremenila nicka, da bo vsaj nek zamrznila staranje. hvala za objemčke...seže boljš počutim.

se trudim mojga grdo gledat, sam me premaga, saj njemu to bolje uspeva.Vsaj nek je boljši od meneuser posted image user posted image

Tina, ti kar lepo zakoplji bojno sekirouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?