Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:58:16
|
|
|
|
Tina 28
|
RMRM... to mi je pa znano. mislim, da je blo dva meseca nazaj, ko je šel moj malo previt in preoblečt za spat. Jaz sem z Nejcem v kuhinji nekaj delala in sem mislila, da ko bo končal, bom šla podojit in jo dat spat. Pa ga nekam dolgo ni blo nazaj, zato sem šla gledat, kaj počneta. On njo lepo v posteljci in na veliko uspaval in ji tlačil čaj v usta, ker kao noče zaspat. Ja halo...otrok čaka večerjo...pol pa spet velika užžaljenost
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oj,RMRM koncno . Drugace pa mislim,da tako divjate,ste Tino zgresile . Tina, še enkrat . Je pač tako, da smo me vedno za vse. Sva midva danes kar pozno prišla iz šopinga, pol sem pa jaz z otroki še parkelne pekla, pol pa letela še na tuperware, pa je Lukasa merkal. Pol se pa okrog 8ih slišva, pa pravim, kaj pa otročki delajo, pa pove za tavelkedva, pol pa še za tamaučka, da se mojčkata in da pri njem v naročju spi. Sem rekla, a sta jedla, pa pravi, ja zdej ga pa ne bom budil . Tako da je jedel šele pol ko sem domov prišla, pa ponavadi tako uro že lepo spančka. Ojoj Pri nas,pa toooolk zmatran pride domov,pa vse ga boli,pa lacen.....sva se tut skregala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 22:59:02
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko No, zdej pa res grem, pridne bodte, pa lepo spite, pa bejbiji tudi! Jutr boste boljše volje, ko boste zagledale nasmejane obraze otrok, ko bojo darila odpiral (no, to tiste, ko že maste večje otroke, mi jih bomo pa bolj veselo drugo sezono ) si pozabila napisat nasmejane obraze otrok in mamic ....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:00:18
|
|
|
|
Tina 28
|
ja punce...jaz komaj čakam miklavža, da vidim veselje otrok. Kolk sem smešna ane...kot bi jaz darila dobivala. Pa Kleo...vidim, da skrbiš, da ne pozabmo ena na drugo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja mi čakamo Tino29. Saša, eno športno majco pa seveda . Dost za letos. Sej je tu še Miklavž, Božiček, Dedek mraz, Silvester... Kaaaj,a vsacga tako obdarujes pa majco???????
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest tud grem. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:05:34
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ja punce...jaz komaj čakam miklavža, da vidim veselje otrok. Kolk sem smešna ane...kot bi jaz darila dobivala. Pa Kleo...vidim, da skrbiš, da ne pozabmo ena na drugo Men je tud to tako lepo. Jaz tud tavelkima še vedno naskrivaj darila pripravim, jima ne dovolim, da bi govorila, sej to pa vidva z očijem kupita. Je pred par leti Mark prišel iz šole, pa pravi, sej božička pa sploh ni,..,.,, pa sem mu samo rekla, če pa misliš da ga ni, ti pa najbrž ne bo nič prinesel,. jaz verjamem vanj, pa mi vedno nekaj prinese in od takrat tud otroka igrata to igro. Mi je ful lepo to.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je pa Miklavz ze nosil,malo pred vecerjo. Tamala je dobila otr.cd-radio in 2cd-ja z baby pwsmicami.Je cisto noter padla,jo je res fasciniral.Samo ne vem,ji je bil tako vsec ali se ga je bala. Ker je ena bojecka.Ko sem jo zadnjic prvic dala v veliko banjo in se v kopalnico,je bila najprej cisto tiho,pol pa fajni jok....pa danes,se je zunaj pokakala,sem jo sla v DM previt...je najprej samo prav cukasto gledala,pol pa v gromozanski jok ,pa drugace ni cmera,je ful dobrovoljcek.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:09:33
|
|
|
|
RMRM
|
nočko punce. Jaz bom pa danes še mal dežurala da tavelkedva zaspita, pol pa v akcijo. Imam pol daril še v avtu, tako da me čaka še kar nekaj dela, takega, prijetnega dela.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:10:28
|
|
|
|
Tina 28
|
Lahko noč mamice...jaz sem prej napisala, da je Anja končno zaspala...no za 5 min, kar sem poste pisala. Pol pa spet stokanje, jamranje brcanje in zdaj je na moji postli...jo je ati dal ven iz pižame in je vsa srečna in se smejčka ...danes je tole misija nemogoče...alpa hoče Miklavža dočakat, kot smo ga mi hotli včasih. Če bi vedli, da bo prej prišel, če bi zaspali...bi takoj.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noc vsem. Tina,je bilo fino ja,ko smo se verjeli te dobrotnike,nisem nobeno noc pred obdarovanji mogla zaspat,pa ze navsezgodaj v luft,gledat,pa pol mami budit,da je se ona vidla kaj sem dobila .Sem ji se celo 1x rekla"a ni fino,ker ti ni treba nic kupit"
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:17:04
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lahko noč mamice...jaz sem prej napisala, da je Anja končno zaspala...no za 5 min, kar sem poste pisala. Pol pa spet stokanje, jamranje brcanje in zdaj je na moji postli...jo je ati dal ven iz pižame in je vsa srečna in se smejčka ...danes je tole misija nemogoče...alpa hoče Miklavža dočakat, kot smo ga mi hotli včasih. Če bi vedli, da bo prej prišel, če bi zaspali...bi takoj. Jaz se tud spomnim, kolk je bilo luštn, pa ko smo en teden prej molil Sveti angel, pol je pa Miklavž vrgel sladkarije, pa mandarine..... Sem pa imela pred leti sama ful probleme s samo izvedbo metanja sladkarijc, ker sem vedno z otrokoma molila v temi, pol sem si pa nekak za hlače zatlačila vrečke s sladkarijam, da sem lahko neopazno med molitvijo vrgla, noro, ampak spomini na to so pa tolk lepi. Zdej sem pa čist notr padla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:20:09
|
|
|
|
Tina 28
|
kleo...ful je bil čar ja. Jaz se spomnim, da sem eno leto mela vneto oko, pa sem se trudla met odprte oči...pa no šlo. Mi smo tudi tekmovali, kdo bo dajl zdržal in videl miklavža (smo bli trije in v isti sobi).
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:23:01
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz sem pa danes pozabla posut bombone in mi je blo pol ful gadn. In sem še Nejcu rekla pred spanjem, da bo Miklavž prišel kljub temu, da je prešpiknil konja...samo,da mu pa zato ni bombonov posul, kot ponavadi rad naredi. Res je šlovse narobe in se je že mali bal, kaj bozdaj, koje tako uslaijo naredu...tko da se bomarbit mal zamislil...veselja nad darili mu pa nočem vzet
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 kleo...ful je bil čar ja. Jaz se spomnim, da sem eno leto mela vneto oko, pa sem se trudla met odprte oči...pa no šlo. Mi smo tudi tekmovali, kdo bo dajl zdržal in videl miklavža (smo bli trije in v isti sobi). Enako
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz sem pa danes pozabla posut bombone in mi je blo pol ful gadn. In sem še Nejcu rekla pred spanjem, da bo Miklavž prišel kljub temu, da je prešpiknil konja...samo,da mu pa zato ni bombonov posul, kot ponavadi rad naredi. Res je šlovse narobe in se je že mali bal, kaj bozdaj, koje tako uslaijo naredu...tko da se bomarbit mal zamislil...veselja nad darili mu pa nočem vzet Kaj je to z bomboni....pri nas tega ni bilo,niti ne poznam,prvicc slisim?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:37:31
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz sem pa danes pozabla posut bombone in mi je blo pol ful gadn. In sem še Nejcu rekla pred spanjem, da bo Miklavž prišel kljub temu, da je prešpiknil konja...samo,da mu pa zato ni bombonov posul, kot ponavadi rad naredi. Res je šlovse narobe in se je že mali bal, kaj bozdaj, koje tako uslaijo naredu...tko da se bomarbit mal zamislil...veselja nad darili mu pa nočem vzet Kaj je to z bomboni....pri nas tega ni bilo,niti ne poznam,prvicc slisim? Jaz tudi te navaden ne poznam, se pa lepo sliš. Kar se pa veselja nad darili tiče, mu pa tega res ne smeš vzet, sej je že brez posutih bombonov velika kazen a ne?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:47:52
|
|
|
|
RMRM
|
a ste že vse šle spat , jaz pa še ne morem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:51:13
|
|
|
|
RMRM
|
Nič, grem tud jaz, nočko in mirne sanje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene ,jaz pa lahko,pa se mi ne da vstat,lece dt ven,umit,oblect....sem pa ze cisto na koncu. Zakaj pa ti ne mores?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.12.2008 23:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Za minuto prepozna .Ok,pol pa spat.Lahko noc
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 0:37:33
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo.....en dan prej naskrivaj vržeš pest bombonov in rečeš, da je bil miklavž. RMRM...tko kot si ti rekla...vržt sladkarijce...kot da je Miklavž že blizu. Pa ja blo en kup stvari...pol je pa cajt ušel....ja in mi je blo zoprno zarad tega...saj ne, da bi Nejc to prčakoval...sam bi ga pa razveselilo. In vsak trenutek, ki ga zamudim, da bi razveselila otroke...me preganja. ...Saj bo jutri več veselja!!!
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 6.12.2008 0:49:15 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 7:19:23
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Ful ste lepo napisale včeraj te spomine na Miklavža. Pri nas bo letos nosil bl v mamino veselje - Sabini je prinesel en kup novih kašic in dekoracije za okrasit njeno sobico, v mamini službi kužka Fredija, puzle in knjigico, iz atijeve službe pa še mormo it zapravit bončke. Bo nosu Dedek Mraz. Atiju je pa prinesel ene take ultra seksi spodnjice. Je kr mal rdeč ratal včeraj zvečer, ko jih je moral probat. Midve sva danes same, ima izjemoma delovno soboto v službi. S Sabino sva sklenile, da greva še k babici pogledat, če je Miklavž tudi tam kej pustil. Aja, sem skori pozabla - evo , zajtrka pa nič, danes je dieta + sladkarije od Miklavža za tiste, ki ste bile letos pridne. Mislim, da smo bile letos kar vse pridne, smo eno res veliko delo tam enkrat zgodaj poleti naredile.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 7:54:45
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro mamice Babysolza.... hvala za kavico. Jaz pa vam vseeno serviram en nežen in zraven še , ker jaz sem bolj kofetarca in rabim mal več kave, da pridem k sebi Zdaj vas pa grem brati nazaj , ste še kar pridno klofale
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?