|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
5.12.2008 22:58:16   
Tina 28
RMRM...user posted image to mi je pa znano. mislim, da je blo dva meseca nazaj, ko je šel moj malo previt in preoblečt za spat. Jaz sem z Nejcem v kuhinji nekaj delala in sem mislila, da ko bo končal, bom šla podojit in jo dat spat. Pa ga nekam dolgo ni blo nazaj, zato sem šla gledat, kaj počneta. On njo lepo v posteljci in na veliko uspaval in ji tlačil čaj v usta, ker kao noče zaspat. Ja halo...otrok čaka večerjo...pol pa spet velika užžaljenostuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
5.12.2008 22:58:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Oj,RMRMuser posted image koncnouser posted image .
Drugace pa mislim,da tako divjate,ste Tino zgresileuser posted image .

Tina, še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pač tako, da smo me vedno za vse.
Sva midva danes kar pozno prišla iz šopinga, pol sem pa jaz z otroki še parkelne pekla, pol pa letela še na tuperware, pa je user posted image  Lukasa merkal. Pol se pa okrog 8ih slišva, pa pravim, kaj pa otročki delajo, pa pove za tavelkedva, pol pa še za tamaučka, da se mojčkata in da pri njem v naročju spi. Sem rekla, a sta jedla, pa pravi, ja zdej ga pa ne bom budiluser posted image user posted image . Tako da je user posted image  jedel šele pol ko sem domov prišla, pa ponavadi tako uro že lepo spančka.

Ojojuser posted image
Pri nas,pa toooolk zmatran pride domov,pa vse ga boli,pa lacen.....sva se tut skregala.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
5.12.2008 22:59:02   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

No, zdej pa res grem, pridne bodte, pa lepo spite, pa bejbiji tudi! Jutr boste boljše volje, ko boste zagledale nasmejane obraze otrok, ko bojo darila odpiral (no, to tiste, ko že maste večje otroke, mi jih bomo pa bolj veselo drugo sezono user posted image )

si pozabila napisat nasmejane obraze otrok in mamic ....user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
5.12.2008 23:00:18   
Tina 28
ja punce...jaz komaj čakam miklavža, da vidim veselje otrok. Kolk sem smešna ane...kot bi jaz darila dobivala.

Pa Kleo...vidim, da skrbiš, da ne pozabmo ena na drugouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
5.12.2008 23:03:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja mi čakamo Tino29.user posted image user posted image user posted image

Saša, eno športno majco pa seveda user posted image . Dost za letos. Sej je tu še Miklavž, Božiček, Dedek mraz, Silvester...user posted image

Kaaaj,a vsacga tako obdarujesuser posted image pa majco???????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
5.12.2008 23:05:01   
Anonimen
Jest tud grem. Lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
5.12.2008 23:05:34   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ja punce...jaz komaj čakam miklavža, da vidim veselje otrok. Kolk sem smešna ane...kot bi jaz darila dobivala.

Pa Kleo...vidim, da skrbiš, da ne pozabmo ena na drugouser posted image

Men je tud to tako lepo. Jaz tud tavelkima še vedno naskrivaj darila pripravim, jima ne dovolim, da bi govorila, sej to pa vidva z očijem kupita. Je pred par leti Mark prišel iz šole, pa pravi, sej božička pa sploh ni,..,.,, pa sem mu samo rekla, če pa misliš da ga ni, ti pa najbrž ne bo nič prinesel,. jaz verjamem vanj, pa mi vedno nekaj prinese in od takrat tud otroka igrata to igro. Mi je ful lepo to.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
5.12.2008 23:05:40   
Anonimen
Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
5.12.2008 23:06:04   
Anonimen
Pri nas je pa Miklavz ze nosil,malo pred vecerjo.user posted image Tamala je dobila otr.cd-radio in 2cd-ja z baby pwsmicami.Je cisto noter padla,jo je res fasciniral.Samo ne vem,ji je bil tako vsec ali se ga je bala.

Ker je ena bojecka.Ko sem jo zadnjic prvic dala v veliko banjo in se v kopalnico,je bila najprej cisto tiho,pol pa fajni jok....pa danes,se je zunaj pokakala,sem jo sla v DM previt...je najprej samo prav cukasto gledala,pol pa v gromozanski jokuser posted image ,pa drugace ni cmera,je ful dobrovoljcek.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
5.12.2008 23:09:33   
RMRM
nočko punce. Jaz bom pa danes še mal dežurala da tavelkedva zaspita, pol pa v akcijo. Imam pol daril še v avtu, tako da me čaka še kar nekaj dela, takega, prijetnega dela.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
5.12.2008 23:10:28   
Tina 28
Lahko noč mamice...jaz sem prej napisala, da je Anja končno zaspala...no za 5 min, kar sem poste pisala. Pol pa spet stokanje, jamranje brcanje in zdaj je na moji postli...jo je ati dal ven iz pižame in je vsa srečna in se smejčkauser posted image user posted image ...danes je tole misija nemogoče...alpa hoče Miklavža dočakat, kot smo ga mi hotli včasih. Če bi vedli, da bo prej prišel, če bi zaspali...bi takoj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
5.12.2008 23:16:26   
Anonimen
Lahko noc vsem.user posted image
Tina,je bilo fino ja,ko smo se verjeli te dobrotnike,nisem nobeno noc pred obdarovanji mogla zaspat,pa ze navsezgodaj v luft,gledat,pa pol mami budit,da je se ona vidla kaj sem dobilauser posted image .Sem ji se celo 1x rekla"a ni fino,ker ti ni treba nic kupit"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
5.12.2008 23:17:04   
RMRM

Lahko noč mamice...jaz sem prej napisala, da je Anja končno zaspala...no za 5 min, kar sem poste pisala. Pol pa spet stokanje, jamranje brcanje in zdaj je na moji postli...jo je ati dal ven iz pižame in je vsa srečna in se smejčkauser posted image user posted image ...danes je tole misija nemogoče...alpa hoče Miklavža dočakat, kot smo ga mi hotli včasih. Če bi vedli, da bo prej prišel, če bi zaspali...bi takoj.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz se tud spomnim, kolk je bilo luštn, pa ko smo en teden prej molil Sveti angel, pol je pa Miklavž vrgel sladkarije, pa mandarine.....
Sem pa imela pred leti sama ful probleme s samo izvedbo metanja sladkarijc, ker sem vedno z otrokoma molila v temi, pol sem si pa nekak za hlače zatlačila vrečke s sladkarijam, da sem lahko neopazno med molitvijo vrgla, noro, ampak spomini na to so pa tolk lepi.

Zdej sem pa čist notr padlauser posted image user posted image  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
5.12.2008 23:20:09   
Tina 28
kleo...ful je bil čar ja. Jaz se spomnim, da sem eno leto mela vneto oko, pa sem se trudla met odprte oči...pa no šlo. Mi smo tudi tekmovali, kdo bo dajl zdržal in videl miklavža (smo bli trije in v isti sobi). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
5.12.2008 23:23:01   
Tina 28
Jaz sem pa danes pozabla posut bombone in mi je blo pol ful gadn. In sem še Nejcu rekla pred spanjem, da bo Miklavž prišel kljub temu, da je prešpiknil konja...samo,da mu pa zato ni bombonov posul, kot ponavadi rad naredi. Res je šlovse narobe in se je že mali bal, kaj bozdaj, koje tako uslaijo naredu...tko da se bomarbit mal zamislil...veselja nad darili mu pa nočem vzet

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
5.12.2008 23:28:24   
Anonimen

kleo...ful je bil čar ja. Jaz se spomnim, da sem eno leto mela vneto oko, pa sem se trudla met odprte oči...pa no šlo. Mi smo tudi tekmovali, kdo bo dajl zdržal in videl miklavža (smo bli trije in v isti sobi). 

Enakouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
5.12.2008 23:29:54   
Anonimen

Jaz sem pa danes pozabla posut bombone in mi je blo pol ful gadn. In sem še Nejcu rekla pred spanjem, da bo Miklavž prišel kljub temu, da je prešpiknil konja...samo,da mu pa zato ni bombonov posul, kot ponavadi rad naredi. Res je šlovse narobe in se je že mali bal, kaj bozdaj, koje tako uslaijo naredu...tko da se bomarbit mal zamislil...veselja nad darili mu pa nočem vzet

Kaj je to z bomboni....pri nas tega ni bilo,niti ne poznam,prvicc slisim?user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
5.12.2008 23:37:31   
RMRM

Kaj je to z bomboni....pri nas tega ni bilo,niti ne poznam,prvicc slisim?user posted image

Jaz tudi te navaden ne poznam, se pa lepo sliš. Kar se pa veselja nad darili tiče, mu pa tega res ne smeš vzet, sej je že brez posutih bombonov velika kazen a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
5.12.2008 23:47:52   
RMRM
a ste že vse šle spatuser posted image user posted image , jaz  pa še ne morem

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
5.12.2008 23:51:13   
RMRM
Nič, grem tud jaz, nočko in mirne sanje user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
5.12.2008 23:52:15   
Anonimen
Evo meneuser posted image ,jaz pa lahko,pa se mi ne da vstat,lece dt ven,umit,oblect....sem pa ze cisto na koncu.
Zakaj pa ti ne mores?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1971
5.12.2008 23:54:15   
Anonimen
Za minuto prepoznauser posted image .Ok,pol pa spat.Lahko nocuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
6.12.2008 0:37:33   
Tina 28
Kleo.....en dan prej naskrivaj vržeš pest bombonov in rečeš, da je bil miklavž.
RMRM...tko kot si ti rekla...vržt sladkarijce...kot da je Miklavž že blizu. Pa ja blo en kup stvari...pol je pa cajt ušel....ja in mi je blo zoprno zarad tega...saj ne, da bi Nejc to prčakoval...sam bi ga pa razveselilo. In vsak trenutek, ki ga zamudim, da bi razveselila otroke...me preganja. ...Saj bo jutri več veselja!!!

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 6.12.2008 0:49:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
6.12.2008 7:19:23   
babysolza
Jutrčka!

Ful ste lepo napisale včeraj te spomine na Miklavža. user posted image user posted image  Pri nas bo letos nosil bl v mamino veselje - Sabini je prinesel en kup novih kašic in dekoracije za okrasit njeno sobico, v mamini službi kužka Fredija, puzle in knjigico, iz atijeve službe pa še mormo it zapravit bončke. Bo nosu Dedek Mraz. user posted image user posted image  
Atiju je pa prinesel ene take ultra seksi spodnjice. Je kr mal rdeč ratal včeraj zvečer, ko jih je moral probat. user posted image user posted image

Midve sva danes same, ima  user posted image  izjemoma delovno soboto v službi. S Sabino sva sklenile, da greva še k babici pogledat, če je Miklavž tudi tam kej pustil. user posted image user posted image

Aja, sem skori pozabla - evo user posted image user posted image , zajtrka pa nič, danes je dieta + sladkarije od Miklavža za tiste, ki ste bile letos pridne. user posted image user posted image  Mislim, da smo bile letos kar vse pridne, smo eno res veliko delo tam enkrat zgodaj poleti naredile. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
6.12.2008 7:54:45   
Samsa
Dobro jutro mamice user posted image

Babysolza.... hvala za kavico.

Jaz pa vam vseeno serviram en nežen user posted image in zraven še user posted image , ker jaz sem bolj kofetarca in rabim mal več kave, da pridem k sebi user posted image

Zdaj vas pa grem brati nazaj user posted image , ste še kar pridno klofale

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?