|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
12.12.2008 11:17:34   
slovenka
Ja, slikanje je pri nas tudi non stop na sporedu, zdravim svoj sindrom, ko nimam nobene slike kot mala user posted image

Prej je tudi pri nas šel sneg v dežju, pa sem mislila, da bo kaj, ampak eh.

Naša še kar lepo sedi na kavču, ampak je ne pustim same.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
12.12.2008 11:17:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

nya...ti tudi delaš nuttela torto. Namig, kako sem jaz po mnenju domačih naredla še okusnejšo. Miklavž je prinesel tolk banan (ker jih kao Anja tko obožuje)...da sem na vsako plast gosto narezala kolobarje banan...božansko! aja...pa v orignal receptu ni ruma...pri meni pa je za pomočit biskvituser posted image

tina  hvala za namig, ampak jaz vedno dam sadje v torto, pa rum za navažitev user posted image

Ja, jaz tudi delam nutella torto, skoraj za vsak rojstni dan v familiji, ker jim je najboljša, jo pa tudi navlažim z rumom, ampak brez sadja. Redi pa, redi...

A lahko napises recept,jo bom mogoce danes naredila,ce je enostavnauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
12.12.2008 11:19:26   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,si narobe prebrala,to ni moj moz,ampak tvojuser posted image user posted image

Ne, ne, moj ima brado user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ful mlajši je user posted image

Ma, ne se mi zdaj zapikat v malenkosti...user posted image user posted image

Kleo, si tako kot Severina, ki je rekla, da bo zadovoljna že s samim dejstvom, če se poroči z moškim, da ne bo iskala dlake v jajcu. To je v tvojem stilu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
12.12.2008 11:19:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya - hvala za obisk. sta nama z lukcem popestrila sicer turoben in deževen dan user posted image .

Ni kej, naslednjič bosta pa vidva namauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
12.12.2008 11:21:33   
slovenka

Ja, jaz tudi delam nutella torto, skoraj za vsak rojstni dan v familiji, ker jim je najboljša, jo pa tudi navlažim z rumom, ampak brez sadja. Redi pa, redi...

A lahko napises recept,jo bom mogoce danes naredila,ce je enostavnauser posted image

Ja, ni težko - iz Kulinarične slovenije imam jaz recept - samo da navlažim z dosti več ruma, kot je v receptu - smo pač taka familija user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Torta_Nutella-3603.html

evo ti, tu je ta recept - samo jaz preliv naredim iz 3 dcl mleka in rum noter.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
12.12.2008 11:30:59   
Anonimen
Kako pa zgleda namaz z smetano,ker nic ne pise da je potrebno dat utrjevalec.Se bojim,da ne bo v hladilniku poplavauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
12.12.2008 11:32:31   
polly80
ste že pri redilnih jedehuser posted image user posted image user posted image ,sem šla kar linolado po žličkah jestuser posted image ,potem se pa čudim,zaka kg kar gor grejo,nič dol??''user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
12.12.2008 11:41:17   
slovenka

Kako pa zgleda namaz z smetano,ker nic ne pise da je potrebno dat utrjevalec.Se bojim,da ne bo v hladilniku poplavauser posted image

Nič ni treba trdilca, ker vmešaš nutelo in je to potem vredu. Vem, da sicer smetana ne drži - ampak to z nutelo je potem bolj gosto, brez skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
12.12.2008 11:45:30   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Upam, da imate za razliko od nas kaj lepše vreme, ker tu je za znoret. sem navajena, da greva ven, zdaj pa sva že 2 dni noter in je prava kriza. Upajmo, da bo čimprej bolje

user posted image user posted image  To vreme tudi mene jezi. Se mi že kr mal meša tu notri, še dobro da je petek.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
12.12.2008 11:51:34   
Samsa
Še dobro, da bolj površno berete user posted image user posted image user posted image user posted image .. Sam vam je oproščeno, ker pač pečete user posted image user posted image user posted image

Bom še enkrat... Od julijke dzanike sem kupila voščilnice in ji zdaj delam malo reklame, ker so full full full lepe. Lahko jih vidite na http://www.facebook.com/album.php?aid=2007426&l=27dc3&id=1505975368.

Počasi bo pa prišel naš trenutek resnice o bučkah in olivnem olju ... me je kar rahlo strah user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
12.12.2008 11:52:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Počasi bo pa prišel naš trenutek resnice o bučkah in olivnem olju ... me je kar rahlo strah user posted image

Samsa, zakaj?

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
12.12.2008 11:54:14   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Madonca ste naklofale. 2 ne čitam pa sem za 30 strani v zaostanku. Ne bom brala za nazaj ker se mi ne da. Sem pa zasledila da je ena predlagala prednovoletno stečanje junijčic, jaz sem seveda za kako srečanje ob kavici itak vedno, pa če ne prednovoletno pa ponovoletno.

Drugače sem pa zadovoljna z svojo frizersko preobrazbo v torek. Spet sem skor čist blond tako da, babysolza sem ti prišla mal konkurenco delat.

SNEG - mi ga tut čakamo, sploh zdej k je Miklavž kombinizonček za Maksa prnesu.

Jaz sem tudi za. user posted image  

Ti, ti. user posted image user posted image

Bravo za Miklavža.user posted image

BS,kaj se pa ti smejisuser posted image user posted image user posted image  

Ninny vpraši. user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Kolk pa vaši malčki in malčice že kaj sedijo?

Ne še. Razen pri meni v naročju, sama brez opore pa še ne. Se pa že malo lovi, ko jo posedem, tako da bo najbrž kmalu.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
12.12.2008 11:54:25   
slovenka
Samsa, sicer pa na tisti link mene vrže ven na mojo stran na FB. user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
12.12.2008 11:55:52   
Samsa

Samsa, zakaj?

Da ne bi bla spet tk flekasta, ko včeraj... saj vem, da ji ni blo hudega, sam mi je bla taka bogica s temi fleki... eh ne znam drugače napisat user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
12.12.2008 11:57:18   
Samsa
Kaj pa zdaj? http://www.facebook.com/album.php?aid=2007426&id=1505975368

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
12.12.2008 11:57:47   
slovenka
Se pravi, da ji boš še enkrat probala bučke dat? Kaj pa če ne bi? Pa probaš čez en čas spet... user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
12.12.2008 11:59:07   
slovenka

Kaj pa zdaj? http://www.facebook.com/album.php?aid=2007426&id=1505975368

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
12.12.2008 11:59:22   
Samsa

Se pravi, da ji boš še enkrat probala bučke dat? Kaj pa če ne bi? Pa probaš čez en čas spet... user posted image

Mislim, da je bla fora z olivnim oljem in tega danes ne bom dala... saj drugače ne morem probat, bom pa pol vsaj vedela

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
12.12.2008 11:59:22   
Anonimen

Samsa, sicer pa na tisti link mene vrže ven na mojo stran na FB. user posted image

Jaz sploh nisem na FB,tako da me vrze v vclanitev.
Pa jaz sem prebrala o voscilnicah,samo....saj nisi dala nobenega linka.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
12.12.2008 12:01:54   
Samsa
Kleo kaj pa tukaj : http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11848

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
12.12.2008 12:04:59   
Anonimen
zelo lepe je naredilauser posted image user posted image ,a jih prodaja,pa po koliko?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
12.12.2008 12:06:41   
Samsa
Prodaja jih ja... 10 kom pride 13 €... meni se ne zdi veliko, ker so res lepe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.12.2008 12:25:43   
D.anna 76
Mi smo danes probali mal kombinirat hrano, tako da je danes jedel: kolerabo, korenje in polento. Na začetku ni in ni šlo, pol sem mu pa eno igračo dala v roko je pa pozabil da mu ni všeč tako da smo pojedli približno 10 žličk.

Dedek mraz - Jutri imamo v službi Dedka mraza z eno igrico. Smo se odločili da bomo kr šli, kljib temu da je še majhen. Če pri igrici ne bo zdržal bom pa tačas šli mal ven (imamo namreč v Koloseju) pa bomo potem na razdeljevanje daril prišli nazaj v dvorano. Bolj me skrbi to, ker bo toliko ljudi na kupu in od tega veliko otrok da se nebi kej nalezu od koga.

Urin - tkole ko vas berem vidim da vse nekaj urin pri malčkih lovite. Zakaj pa to že zdaj. Meni je P rekla da bo šele pri 9 mesecih pregled krvi in urina.

Torba - Poleg vozička smo dobili tudi torbo. Moram reči da mi ful ne ustreza, ker je taka no nerodna. Sem pa pri P vidla eno mamico z ful lušno torbo, za čez ramo, tako velko, z ful velik zunanjimi in notranjimi predali. No sedaj sem se odločila da najdem nekaj podobnega. Trenutno sem preverila v BC in Pikapolonci pa nimajo nič pametnega. A ma katera kak predlog kje naj iščem?

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
12.12.2008 12:29:05   
polly80
Urin - tkole ko vas berem vidim da vse nekaj urin pri malčkih lovite. Zakaj pa to že zdaj. Meni je P rekla da bo šele pri 9 mesecih pregled krvi in urina.

do 3.cepljenja morma dat urin+kri,torej do naslednjega ponedeljka.
tako nama je naročeneo,ne vem zakaj je povsod drugačeuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
12.12.2008 12:29:37   
lonapo
uuu lepe voščilnice-sem dobila par idejuser posted image user posted image

Naš mali velikan je pa ravnokar pojedel dve banane, pa bi še ta tretjo če bi mu jo dala.Se vid da je polna luna.

Samsa-jest bi dan dva počakala da ji flekci izginejo, potem bi ji pa spet dala bučko,narejeno na putrčku.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?