|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
12.12.2008 16:39:39   
RMRM
kleo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nečakinjo. Vse lepo ji želim, pa mamici tud user posted image user posted image user posted image

Jaz redno, 1X mesečno v vseh odtokih (kuhna, lijaki, tuš, banja )uporabljam Mr. Muscolo - GEL, vlijem, pustim in potem z vročo vodo sperem.

Nya, kar si napisala v zvezi s čestitkami, se pa močno strinjam user posted image user posted image user posted image . Men so večkrat rekli, pa kako se ti da, pa sej čist pocen kupiš cel komplet......, pa sem jim rekla, da mi je to užitek, sploh ko sta bla otroka majhna smo ful ustvarjali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
12.12.2008 16:40:19   
RMRM
ninny, oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
12.12.2008 16:41:41   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

RMRM, naša tudi zadnji teden pljuva, oziroma bolj piha, ker govori pf, pf, pf (mogoče misli na pravno fakulteto skrajšano user posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zgodaj je treba začet. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
12.12.2008 16:42:23   
RMRM
samsa, ninny, zgleda da bo v vajinem klubu samogovorečih en član večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
12.12.2008 16:49:26   
babysolza
user posted image user posted image user posted image  Sem jezna kot hudič Moj bo jutri spet delal in bova s Sabino sami. Dejte mi par user posted image  poslat, da me mal potolažte. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
12.12.2008 16:59:20   
RMRM
babysolza, samo za vaju s Sabino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
12.12.2008 17:07:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Ja, meni so tudi voščilnice od nye super všeč. Ko sem to videla, me je kar minila volja, da bi jih letos sama delala. user posted image Pa moram nekaj nabavit, da izkoristimo te Sofijine special znamke user posted image

Ne smeš tko  - jaz vedno pravim, da tiste voščilnice narejene doma, so narejene s srcem - točno iz tega razloga jih tudi nikoli nisem delala za prodajo.

Nya, samo kaj če imava kakšno skupno žlahto in bodo potem primerjali najine voščilnice in se mi smejali in kazali s prstom?

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
12.12.2008 17:08:16   
slovenka
Kleo, ja, tudi sladkor daš v mleko - zato pa pravim, da je to kalorična bomba user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
12.12.2008 17:09:22   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

user posted image user posted image user posted image  Sem jezna kot hudič Moj bo jutri spet delal in bova s Sabino sami. Dejte mi par user posted image  poslat, da me mal potolažte. user posted image user posted image

BS, te razumem, mojemu pa grozi prisilni dopust ta mesec, to pa je spet tako...

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
12.12.2008 17:09:50   
Anonimen
Mal ste pozne....sem nekaj kupila,ne Muscolo,bomm vidla kako bo.

Cestitke jaz tudi delam z veseljem,pa s Tali to skupaj ustvarjava,razen letos,ko je gor njuna slikica.

BSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj jih pa se ti meni poslji,ker tako je pri nas ves cas.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
12.12.2008 17:15:37   
slovenka
Uh, glede skupnega časa pa tudi jaz znam kdaj mojemu zatežiti. Ampak bolj v stilu, ker on recimo hoče na hiši (sedaj rihtava kletne prostore) vse sam delat, jaz bi pa vse prek dala mojstrom, ker raje plačam, pa da smo skupaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
12.12.2008 17:21:25   
Anonimen

Nya, samo kaj če imava kakšno skupno žlahto in bodo potem primerjali najine voščilnice in se mi smejali in kazali s prstom?

Nimava, nč bat user posted image  - vsaj mislim, da ne. Sicer pa se ne rabiš sekirat - tko kot pravim - iz srca in vsaka je nekaj posebnega.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
12.12.2008 17:29:56   
polly80
kleo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sestro in njeno malo pužikouser posted image user posted image user posted image

alea-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izabelo

BS-user posted image user posted image user posted image ,saj bo hitro minlo

slovenka-sem razmišljala,kaj pa če jaz pri tebi diplomo pišem,je možno?user posted image

nya-res maš lepe voščilniceuser posted image ,jih prodajaš?pa to še,ko si napisala,da imajo te šlauhe freds na bazenih-v toplicah jih verjetno nimajo,ne?

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
12.12.2008 17:36:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80
nya-res maš lepe voščilniceuser posted image ,jih prodajaš?pa to še,ko si napisala,da imajo te šlauhe freds na bazenih-v toplicah jih verjetno nimajo,ne?

Ja, meni so tudi voščilnice od nye super všeč. Ko sem to videla, me je kar minila volja, da bi jih letos sama delala. user posted image Pa moram nekaj nabavit, da izkoristimo te Sofijine special znamke user posted image

Ne smeš tko  - jaz vedno pravim, da tiste voščilnice narejene doma, so narejene s srcem - točno iz tega razloga jih tudi nikoli nisem delala za prodajo.

Ne v toplicah obročev nimajo, razen ko greš na plavanje za dojenčke.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
12.12.2008 17:38:00   
polly80
Ne smeš tko - jaz vedno pravim, da tiste voščilnice narejene doma, so narejene s srcem - točno iz tega razloga jih tudi nikoli nisem delala za prodajo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
12.12.2008 17:38:47   
polly80

hvalauser posted image ,ga moram naročit

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
12.12.2008 17:41:35   
Anonimen

hvalauser posted image ,ga moram naročit

Jaz sem ga kupila v BC, pa ne vem če se spomniš, da sem imela probleme, ker je obroč puščal na ventilu - tko da takoj ko ga dobiš, ga napihni. Mene je izučilo - od takrat dalje VSE sprobam takoj.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
12.12.2008 18:25:03   
polly80
nujno-a lahko pšenični zdrob tudi al le kruznega??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
12.12.2008 18:37:52   
Anonimen
pšenica vsebuje gluten

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
12.12.2008 19:23:54   
RMRM
Slovenka, si ti pisala da ima Sofija eno glasbeno knjigico o kmetiji a ne? Lepo prosim če mi zaupaš naslov, ker iščem knjigico z glasovi živali. Sicer sem eno našla v BC, samo tam se samo 4 živali oglašajo, jaz bi pa rada še mucka, pa kuža....user posted image

Sem ugotovila, da je Lukas navdušen nad glasbenimi igračami, tako da sedaj kupujem v tej smeri. Sem danes kupla take fletne copatke s kraguljčkom in sedaj že celo popoldne cinglja. So pa punčkaste barve, pa kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
12.12.2008 19:31:19   
Samsa
čer čer...

Kleo: user posted image za nečakinjo

RMRM: seveda si sprejeta v naš klub ( članica je tudi Tina28, ker ona ima pa monologe ponoči user posted image user posted image ) - smo zastopane v vseh terminih user posted image user posted image

BS: user posted image user posted image user posted image

Glede Larine alergije: ima fleke po bučkah brez olivnega olja user posted image user posted image user posted image Kaj naj ji jutri skuham? Probala je korenček in krompir, pri bučkah smo pa obstali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
12.12.2008 19:33:12   
polly80

pšenica vsebuje gluten

uuuu hvala nya,ampak bemtiš,na to sploh nisem pomislilauser posted image in sem ji včeraj dala.a je lahko kaj narobe?oziroma a če ni imela reakcije potem lahko vseeno dajem?prosim za poduk,hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
12.12.2008 19:56:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

čer čer...

Kleo: user posted image za nečakinjo

RMRM: seveda si sprejeta v naš klub ( članica je tudi Tina28, ker ona ima pa monologe ponoči user posted image user posted image ) - smo zastopane v vseh terminih user posted image user posted image

BS: user posted image user posted image user posted image

Glede Larine alergije: ima fleke po bučkah brez olivnega olja user posted image user posted image user posted image Kaj naj ji jutri skuham? Probala je korenček in krompir, pri bučkah smo pa obstali.

Lahko skuhaš kolerabico. Naša jo je danes jedla in je skoz blo mmmmmammmmmuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
12.12.2008 21:13:50   
Anonimen
HELPuser posted image (spet)

Gledam en film(Sharon Stone,Denis...),Cold Creek Manor-das Haus am Fluss(hudicevo zrelo)...je ktera gledala...bi rada kratek povzetek,al pa kje na netu si lahko preberem.Sem nekaj nasla,a brez vsebine,Kolosej nima nikol nic,kar jaz iscem...pliiiiisuser posted image user posted image .

SAMSA-cvetaco,brokoli,spinaco...samo da zdaj ves kaj ji ne pase.Boscek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2799
12.12.2008 21:22:52   
Anonimen

pšenica vsebuje gluten

uuuu hvala nya,ampak bemtiš,na to sploh nisem pomislilauser posted image in sem ji včeraj dala.a je lahko kaj narobe?oziroma a če ni imela reakcije potem lahko vseeno dajem?prosim za poduk,hvala

Jaz tudi nisem vedla,da se se ne sme,sem ji dala...ni bilo reakcije,zato ji bom dajala se naprej.Je jedla tudi ze kruh in prepecenec.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?