|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
12.12.2008 9:46:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Sem še jaz tuuser posted image .

Tina, bi morale junijčice prirediti prednovoletno zabavo!user posted image

Samo res ni lepo, da te niso povabili.

Konec koncev porodniška hitro mine in takšno srečanje je idealno za ohranjanje stikov,...

točno takouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
12.12.2008 9:46:34   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
12.12.2008 9:49:13   
babysolza
Evo mene tudi tu. user posted image user posted image

In že grem, sem prišla sam prečekirat, kako je stanje. user posted image

Vse naj naj Izabela! user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
12.12.2008 9:49:48   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Ja, tvoje Kleo, pa od otrok, pa od moža....user posted image

pa se mojo....si zdaj srecna?

user posted image

mal si se postaralauser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
12.12.2008 9:50:34   
babysolza

oujeaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Mal prepozna sem bla. user posted image

Lonapo, Žiga je pa že cel cukr, ne več cukrček. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
12.12.2008 9:52:39   
Anonimen
Didlinaa kako je s Saro?

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
12.12.2008 9:52:55   
*anamor*
Jutro,

ve ste pa čisto noter padle. Ste kar nekaj strani še natipkale. No mi smo danes spali do 4. Potem pa samo do 6.30. In zato mi zdaj spet spi (saj nebo več dolgo). Upam, da imate za razliko od nas kaj lepše vreme, ker tu je za znoret. sem navajena, da greva ven, zdaj pa sva že 2 dni noter in je prava kriza. Upajmo, da bo čimprej bolje

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 2707
12.12.2008 9:53:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

user posted image user posted image  Mal prepozna sem bla. user posted image

čisto malo pa resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2708
12.12.2008 9:53:36   
Samsa
Jaz sem tudi tu... user posted image user posted image user posted image Sam sem dala prednost ninny za samogovoreuser posted image user posted image user posted image Punce hvala za vse pikepoke in objeme, je zgleda pomagalo...

lonapo imate pa pravega frajerja doma user posted image

ninny obvladaš obračat strani user posted image user posted image user posted image se vse učimo od tebe user posted image user posted image user posted image

Didlina upam, da ste imeli mirno noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
12.12.2008 9:55:35   
Anonimen
Jaz sem tudi tu... Sam sem dala prednost ninny za samogovore Punce hvala za vse pikepoke in objeme, je zgleda pomagalo...

drugič kar vskoči vmes, ne bom nič hudauser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
12.12.2008 9:56:28   
D.anna 76
Madonca ste naklofale. 2 ne čitam pa sem za 30 strani v zaostanku. Ne bom brala za nazaj ker se mi ne da. Sem pa zasledila da je ena predlagala prednovoletno stečanje junijčic, jaz sem seveda za kako srečanje ob kavici itak vedno, pa če ne prednovoletno pa ponovoletno.

Drugače sem pa zadovoljna z svojo frizersko preobrazbo v torek. Spet sem skor čist blond tako da, babysolza sem ti prišla mal konkurenco delat.

SNEG - mi ga tut čakamo, sploh zdej k je Miklavž kombinizonček za Maksa prnesu.

Neposredna povezava do sporočila: 2711
12.12.2008 10:10:34   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image user posted image

Najprej nekaj probam.....nc,mi ni ratalouser posted image sem hotla eno tamalino sliko gor dat.

Didlinaa,kako je bilo,je ze kaj bolje?......pauser posted image user posted image user posted image user posted image
AS,hvala za avokadin receptuser posted image .Al mogoce se ves,kako se pesko vsadi???

Samsa,super da gre nazaj oz.se zboljsujeuser posted image user posted image user posted image
Ninny,hvala enakouser posted image
Slovenka,si narobe prebrala,to ni moj moz,ampak tvojuser posted image user posted image
BS,kaj se pa ti smejisuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 12.12.2008 10:16:13 >

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
12.12.2008 10:10:35   
slovenka
Ojla,

Kleo, glede na slike, ki si mi jih poslala, mislim, da se Liz ne more primerjati s tabo. Glede Richarda in tvojega pa ne morem soditi user posted image

Eh, se hecam glede mojega, samo da vam nekaj lušte delam. No, čeprav meni se zdi najbolj seksi od vseh user posted image user posted image user posted image user posted image

BS, pa ta punčka s holesterolom sploh nima niti kg preveč ali kaj takega, na splošno ful malo je, samo najraje pa kinderjajčke in medaljončke in sedaj jih več ne sme. Tako da imam sedaj še jaz prepoved, da ji prinesem kakšno čokolado. Malo me je zasekiralo to, moram reči.

Mi smo pa spet dan začeli z obračanjem na trebuščka. Izgleda bo spet to ves dan delala. Cvili in jo obrnem na hrbet, pa je huda. Madonca je trmasta. Nogice pa že rahlo krči, samo še ne ve čisto, kako naj se na trebuščku premakne. Joj, kako jo je po malem težko gledati, kako bi rada naprej, pa ne more...

Čestitke vsem obmesečnikom.

In pa super za čmrliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
12.12.2008 10:11:24   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

user posted image

čist ta frišna fotka našga mulčka

user posted image user posted image

Kaki lubek, jaz bi tudi imela še fantka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
12.12.2008 10:27:52   
polly80
jutro

lonapo,kolk se mi dopade tvoj frajer mali res,lepotecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še štorija z urinomuser posted image ,danes ponoči je ful slabo spala,jokala,sma vmes ponoči bedeli user posted image user posted image user posted image in potem zjutraj spali do 9.15user posted image .potem hitro naštimam vrečko,da bi se polulala,čakam 1 uro in ničuser posted image ,zdaj se je pa čisto čisto malo,po moje premalo za lab.,pa tudi samo do pol 11 je odprto tako da ne bi prišli tja pravočasnouser posted image joj,sem jezna sama nase,spala tako dolgouser posted image ..upam da bo v pon.več sreče s tem urinom,ker potem imama pa že posvetovalnico..jauuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
12.12.2008 10:32:17   
aleksandra silvija

Dobro jutrouser posted image user posted image

Najprej nekaj probam.....nc,mi ni ratalouser posted image sem hotla eno tamalino sliko gor dat.

Didlinaa,kako je bilo,je ze kaj bolje?......pauser posted image user posted image user posted image user posted image
AS,hvala za avokadin receptuser posted image .Al mogoce se ves,kako se pesko vsadi???
Nepoškodovano peško iz avokada opereš in takoj posadiš v lonček z zemljo.

Lahko pa v peško od starni zabodeš nekaj zobotrebcev in tako peško "obesiš" na kozarec z vodo tako, da se spodnji del peške dotika vode. Upam, da si predstavljaš, kaj mislim.
Takoj ko poženejo korenine in se pokaže poganjek, je potrebno peško vsaditi v lonček z zemljo.
Peška lahko kali že po kakšnem tednu, če je zelo toplo, večkrat pa kalitev traja tudi več mesecev in to ni nič narobe.

Samsa,super da gre nazaj oz.se zboljsujeuser posted image user posted image user posted image
Ninny,hvala enakouser posted image
Slovenka,si narobe prebrala,to ni moj moz,ampak tvojuser posted image user posted image
BS,kaj se pa ti smejisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
12.12.2008 10:36:34   
slovenka

Ne, ne, moj ima brado user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ful mlajši je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.12.2008 10:39:47   
slovenka
Aja, pa odločili smo se, da res ne gremo na božička pri nas v službi, ker za predstavo pa res ni primerna.

Ampak me bo pa kap, kako hitro se spreminja. Ravno se dva dni čudim, kako se takoj na trebuščka obrne, malo prejle pa pridem in se je kar sama nazaj na bok obrnila in lepo na miru ležala...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.12.2008 10:45:49   
aleksandra silvija
Polly--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HLESTEROL PRI OTROCIH
Ja, ravo zaradi pojava holesterola pri otrocih, so uvedli pred vstopom v šolo kontrolo holesterola za vse otroke.
Poseben strah po moje ni na mestu, sploh če ima otrok NORMALNO mešano prehrano.
Vem pa za primere, ko otroku ponujajo samo čokolešnik, ocvrto meso, pomfri, poli salamo, pšenični zdrob--seveda posut s kakavom. Izgovor:"Naš otrok je strašno izbirčen in drugih stvari ne je."user posted image WTF!

Ali ko vidiš 7-mesečnika, ki "gloda" hrenovko ali smokije???
So tudi družine, kjer se vsakodnevno peče pečenka ali je na krožniku svinina!
V takih primerih in seveda tedaj, ko otroku res vsak dan ponujamo premastno, ocvrto hrano in ko ima sladkarije na razpolago kadarkoli (čokolada, čips, smokiji,..), je povišan holesterol pričakovati tudi pri vitkih otrocih.

Ampak ob eni normalni prehrani, ki seveda vključuje tudi občasne sladkraije(lahko vsak dan  kaj---ampak ne da sladkarije nadomestijo obrok!!), se ni za bati.

Drugo pa so presnovne bolezni.
Tudi naš Jernej ima holesterola tik pod vrhom dovoljene meje.
Pa ima 15 kg 106 cm in bo januarja imel 4 leta.
Ampak sladkorčki imajo tudi moteno presnovo maščob.
Je pa to povsem druga zgodba.

Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.12.2008 10:54:32   
lonapo
ja žigec fulll raste-se je v enem tednu čist spremenil-zato ga pa vsak dan slikam hahha.

Kolk pa vaši malčki in malčice že kaj sedijo?

in kaj počnete v tem dežju?

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.12.2008 11:00:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ne, ne, moj ima brado user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ful mlajši je user posted image

Ma, ne se mi zdaj zapikat v malenkosti...user posted image user posted image

AS,hvala,si predstavljam,bom probala,ga bom dala kar na okno nad radiatoruser posted image .Sem pa brala kako je avokado zdrav,se posebej za ljudi,ki jejo veliko mesa,za hujsanje,kozo,in sploh za dojece mamice...tako da tiste,ki se dojite,hitro v nabavouser posted image .

Meri je zdajle jedla,avokado+banano+1zlico skute+zlicko vode+kapljico olivnega oljcka.Najprej niti ust ni hotela odpret,potem je pa cist vse pojedla.Sem ji dala skoraj celega(samo upam da ne bo kaksna reakcijauser posted image ),malo,ampak res malo,ga je pa se za mamicin obraz ostalouser posted image .Zdaj je pa ze spet tako zivahna,kot zadnjic po kurji juhiciuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.12.2008 11:06:16   
Samsa
hmmm... zdaj bom naredila malo reklame za julijko od katere sem ravnokar prevzela voščilnice... fulll fuuulll lepe so tukaj 

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.12.2008 11:11:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

nya...ti tudi delaš nuttela torto. Namig, kako sem jaz po mnenju domačih naredla še okusnejšo. Miklavž je prinesel tolk banan (ker jih kao Anja tko obožuje)...da sem na vsako plast gosto narezala kolobarje banan...božansko! aja...pa v orignal receptu ni ruma...pri meni pa je za pomočit biskvituser posted image

tina  hvala za namig, ampak jaz vedno dam sadje v torto, pa rum za navažitev user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.12.2008 11:14:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

ja žigec fulll raste-se je v enem tednu čist spremenil-zato ga pa vsak dan slikam hahha.tudi pri nas je slikanje na dnevnem redu,pa Zigi jeuser posted image user posted image

Kolk pa vaši malčki in malčice že kaj sedijo?sama se ne,jo oblozim z blazinami,ampak moram bit zraven.

in kaj počnete v tem dežju?uzivamo,ker je sneguser posted image ,bova sli po kosilu malo ven,se kepatuser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.12.2008 11:15:23   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

nya...ti tudi delaš nuttela torto. Namig, kako sem jaz po mnenju domačih naredla še okusnejšo. Miklavž je prinesel tolk banan (ker jih kao Anja tko obožuje)...da sem na vsako plast gosto narezala kolobarje banan...božansko! aja...pa v orignal receptu ni ruma...pri meni pa je za pomočit biskvituser posted image

tina  hvala za namig, ampak jaz vedno dam sadje v torto, pa rum za navažitev user posted image

Ja, jaz tudi delam nutella torto, skoraj za vsak rojstni dan v familiji, ker jim je najboljša, jo pa tudi navlažim z rumom, ampak brez sadja. Redi pa, redi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?