|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
12.12.2008 12:39:49   
sasa.vracko
Čawči

lonapo- tvoj Žiga je že pravi dec! user posted image  ful je luškan, ti moram priznat!user posted image
slovenka in Kleopatra - zakaj mi morata delat lušte z nutelino torto????? user posted image  user posted image
alea01 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obmesečnico, no ne tebi ampak Izabeli! user posted image
Kleopatra - hudo jelko maš ja, pa moža tudi, samo ti si se malo postarala user posted image  user posted image
Tina28 - ja, smo ti vsi fovš bele pokrajine, no tiste plundre, ko je zdej nastala ti nismo user posted image  pa Tina29 sem zato napisala, ko so ti en cajt vse pravle Tina29, pa je očitno bla samo fora in sem pač nasedla user posted image

Ja, vreme je res božansko in samo molim lahko, da bo kaj snega čez praznike, ki pa so res pred vrati in ni več veliko časa...user posted image  zato, ker če sneg zapade po novem letu, potem to ni več to in mi ni tolk pri srcu! user posted image  Ja, pa strinjam se s tem, da je letošnjo zimo super opazvat čez okno sosede kako avto zjutraj ribajo...user posted image

No, zdej grem pa mojmu sinu kosilo naštimat, da ne bo panike, ko se bo zbudu user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.12.2008 12:40:40   
polly80
user posted image user posted image user posted image
kak zaspan dan..sem brez volje...

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
12.12.2008 12:41:50   
RMRM
Dan!

samsa - user posted image user posted image  da je bolje.

lonapo - kako je user posted image  luštkan, opa tako se mu lepo zobki vidijo user posted image user posted image . Pri nas pa obkov še vedno ni.

Smo se pa naučili pljuvat in balončke iz sline delat, je tko hecen, sploh ko jeva, pol pa začne bu,bu,bu user posted image user posted image user posted image

kleo - lepa smrekicauser posted image .Mi jo bomo tud mislim da ta vikend postavil. Sem si tako govorila, da letos nobenih okraskov ne kupim, pa sva šla zadnjič z mojim v Merkur po lučke, pa nisem mogla mimo.user posted image user posted image . Sva pa kupla ene lučke za ven, ker so tastare premajhne, je smreka namreč zelo zrasla, jih dava gor in ugotoviva, da so ta nove še slabše. Sploh ne vem kje naj kupim lučke za smreko, da ima ene 250 lučk.

Torba - men so ful lepe v Kiki in XXXLutzu, pri nas pa pojma nimam.

http://www.xxxlutz.at/icat/stage/l04-8-x/blaetterkatalog/blaetterkatalog/pdf/complete/complete.pdf

(na strani 61)

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
12.12.2008 12:43:23   
alea01
dober dan mamičkeuser posted image

Hvala vsem za čestitke Izabeli. si sploh lahko predstavljate kako težko je speči pol torte? Že cel dan se matram polovico torte narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samsa- ti se nič ne sekiraj. Zato pa uvajamo GH in ne zamenjamo takoj obrok. Jaz bi ji dala bučke sam ne na olivnem olju in manjšo količino. Sicer pa če je bila živahna ji ni bilo nič hudega... ni pa bila glih fotomodeluser posted image ... je pa danesuser posted image user posted image user posted image

No, mi še ne sedimo...razen v naročju. Če jo postavim sedet se prekucne. mi še nismo tako napredniuser posted image user posted image , zato pa igramo klaviruser posted image

Ja, lepo.... kar včlanite se v klub za prošnje Božičku za alein novi prenosnik..da bo pol lahko spet klepetalauser posted image user posted image user posted image . Sam včeri je božiček neki omenil, da bo probal tega neki poštimat....jao,jao... pa taki božičekuser posted image user posted image user posted image

Nam ni bilo nič rečeno, da bi morali dati urin in kriuser posted image . Vse povsod drugače. Vsak P ima svoje štorije. Sam tista, da pa lahko začneš s KM mi je pa mal hecna.....ne vem, no.... jaz ne bi....Meni je P rekla, da samo mleko šele po 1 letu in to redčeno....sto ludi sto čudi.....sto pediatrov sto različnih nasvetovuser posted image . Zdaj se pa znajdi..jao,jaouser posted image

Žiga ti si pa res že velik korenjak in lep tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
12.12.2008 12:48:18   
alea01
voščilnice..... lepe so, ampak od naše nya-e so lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao.....da me ne bo katera fentala zdajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
12.12.2008 12:49:27   
RMRM
lepe voščilnice user posted image user posted image user posted image , sam mi jih sami delamo. Letos so prvič take bolj "umetne", pa vseeno lepe.

Sem pozabla povedat, včeraj sem naročila baby vac in sem ga zjutraj že prejela. user posted image user posted image user posted image sem bla pa ful presenečena.

Sedaj me pa še zanima, tiste ki BV imate, kako to čudo osušite, oz. kako spravite ven vodo, ki ostane od čiščenja v delu B user posted image  

Pa  skor bi pozabila, za IZABELO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nutelino torto bomo pa mi naslednji vikend pekli, ampak s pikico rumauser posted image , bo za Markauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
12.12.2008 12:49:51   
alea01
slovenka- Sofija je pa tudi cukrček....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
12.12.2008 12:53:43   
alea01
kar se tiče nutelline torte...brezveze jo je delat, ker se poje še preden jo uspem načičkatuser posted image user posted image
Pri nam so zakon sacher torta, snežena torta z jagodami in skutna torta..... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.12.2008 12:54:23 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
12.12.2008 12:56:46   
sasa.vracko
Pri nas je treba dat urin pri 6m, potem pa mu vzamejo kri iz prstka, pri 9 mesecih, vmes ni posvetovalnice tako, da smo mel zadnjo 26.11., zdaj pa jo imamo drugo leto 4.3. user posted image  res je povsod drugače

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
12.12.2008 12:58:24   
lonapo
ja Sofija je res ful luškana

Ena anekdota:

Je bil Nejc zadnjič pri moji mami in očetu in se odpravljamo domov, Nejc se usede na stopnico, dedi (cca 110 kg) hoče mimo in reče: Nejc dej se mal umakni, da grem mimo pa da se ne bom ponesreči nate usedel.
Nejc pa njemu nazaj: uuuu dedi pol bom pa v riti. user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
12.12.2008 12:58:58   
lidijajenko
zdravo punce, vidim da ste se kar naklepetale odkar me ni bilo tu gor, sploh ni možno vsega pregledati in prebrati. Vaši malčki tudi lepo napredujejo. No naj povem da je tami že prava baba velika je 66 in tehta 7700 kg.

LP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
12.12.2008 13:46:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

voščilnice..... lepe so, ampak od naše nya-e so lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao.....da me ne bo katera fentala zdajuser posted image user posted image user posted image

jaz te ne bom - hvala alea

Izabela - samo zate pol torte - za mamico in očka pa druga polovicauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Sem pozabla povedat, včeraj sem naročila baby vac in sem ga zjutraj že prejela. user posted image user posted image user posted image sem bla pa ful presenečena.

Sedaj me pa še zanima, tiste ki BV imate, kako to čudo osušite, oz. kako spravite ven vodo, ki ostane od čiščenja v delu B user posted image   

Jaz obesim pa se posuši, pred tem pa spiham kolk gre z usti, sam ostanejo pikice od vode, ampak se sploh ne sekiram. Sem pa tudi jaz tko hitr dobila BV in sem ful zadovoljna. Mali se je že skor navadiluser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
12.12.2008 14:25:49   
Anonimen
Čestitke obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image
Pa vsi malčki naj se čimprej pozdravijo.user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bila po polnoči zelo mirna noč. HB.user posted image Smo normalno spali do 8:30, pojedli in šle mal na luft. Kar paše. Itak bo zdej slabo vreme do drugega tedna.user posted image

Baby vac sperem fajn pod vročo vodo, ponavadi kar ene 3 x, potem pa dam na lojtro radiator v kopalnici. je mal pikic, ampak ni panike, važno, da je čisto. Te pike so  od te trde vode, ki jo imamo pri nas.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2763
12.12.2008 14:31:20   
Anonimen
Pri nas je v navadi dat kri in urin pri 6 mesecih. Pri Sari pa smo itak mogli dat, ker mormo še enkrat preverit, če ni slučajno se razvil podvojen votli sistem ledvic (v familiji).
Sicer sem vrečno namontirala že popoldan, pa jo je posračkala.user posted image Danes dopoldan pa je šlo spet mimo.user posted image Se ne čudim, če tolk miga z ritjo sem in tja. Moram v ponedeljek še enkrat poskusit, al pa po novo zalogo vrečk v ZD.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
12.12.2008 14:41:40   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Torba - Poleg vozička smo dobili tudi torbo. Moram reči da mi ful ne ustreza, ker je taka no nerodna. Sem pa pri P vidla eno mamico z ful lušno torbo, za čez ramo, tako velko, z ful velik zunanjimi in notranjimi predali. No sedaj sem se odločila da najdem nekaj podobnega. Trenutno sem preverila v BC in Pikapolonci pa nimajo nič pametnega. A ma katera kak predlog kje naj iščem?

D.anna - jaz imam torbo za čez ramo, komplet od vozička - je pa znamke Hartan - S.Oliver - samo te si verjetno ne boš rihtala, kaj? Črne barve je, vozičke pa prodajajo v Mozirju. Cena je bila nekaj čez 60 eur in je kar priročna.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
12.12.2008 14:43:35   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

uuu lepe voščilnice-sem dobila par idejuser posted image user posted image

Naš mali velikan je pa ravnokar pojedel dve banane, pa bi še ta tretjo če bi mu jo dala.Se vid da je polna luna.

Samsa-jest bi dan dva počakala da ji flekci izginejo, potem bi ji pa spet dala bučko,narejeno na putrčku.

dve banani? Ne morem verjeti. Pri naši pa se mi zdi, da ima vedno manj rada to gh - ali pa ji ponudim ob nepravem času. user posted image Poje pa manj kot pol banane v eni rundi, pa malo bučk itd. popoldne bo pire krompir, zadnjič ga je kar marala. Bomo vidli. Grem pohat melancane za kosilo. user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
12.12.2008 14:45:37   
Anonimen
MOJA SESTRA JE DANES DOPOLDAN RODILA TRETJO PUNCKO!!!BRAVO MAMI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
12.12.2008 14:49:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

MOJA SESTRA JE DANES DOPOLDAN RODILA TRETJO PUNCKO!!!BRAVO MAMI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Bravo , čestitke družinici in seveda tetki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
12.12.2008 14:56:46   
slovenka
Ja, meni so tudi voščilnice od nye super všeč. Ko sem to videla, me je kar minila volja, da bi jih letos sama delala. user posted image Pa moram nekaj nabavit, da izkoristimo te Sofijine special znamke user posted image

Alea, ja, če Izabela ne sedi, kako potem klavir igra user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image Torte pa jaz nič preveč ne čičkam (saj to pomeni okrasiti, ne? user posted image ), nisem preveč nadarjena user posted image Samo da je dobra. Kaj glede polovice torte se hecaš? Nimam zadnje čase več občutka user posted image Ker jaz jo mislim narediti bolj malo, pa prerezati na pol in potem zložiti skupaj, pa bo polovička user posted image

Alea - kaj krst ste že imeli? Midva sva upala na božični čas, pa sedaj župnik pravi, da moramo priti na neke priprave user posted image prvi torek v mesecu, tako da letos nič ne bo. user posted image

A da se božiček tudi s servisom ukvarja? Ti ti božiček. Finančna kriza je zgleda tudi na severni pol udarla.

RMRM, naša tudi zadnji teden pljuva, oziroma bolj piha, ker govori pf, pf, pf (mogoče misli na pravno fakulteto skrajšano user posted image ).

Jaz si sploh ne predstavljam tega lovljenja urina. Naša pa sedaj tako hecno kaka, rajši ne napišem, da ne bo hecno izpadlo. V glavnem - trd kakec, pa veni na plenički in potem z ritjo splošnem kot kaka mini pleskavica user posted image

Lonapo, Nejc pa je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
12.12.2008 14:57:50   
slovenka
Iiiiiiiii, bravo Kleina sestra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uh, si res želim, da bi prihodnje leto tudi moja sestrica. Kaj pa je ta slika Kleo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
12.12.2008 14:59:23   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Se pravi, da ji boš še enkrat probala bučke dat? Kaj pa če ne bi? Pa probaš čez en čas spet... user posted image

Mislim, da je bla fora z olivnim oljem in tega danes ne bom dala... saj drugače ne morem probat, bom pa pol vsaj vedela

Hm, boš vidla, no. Pa potem olivno olje zamenjaš s kakim maslom...

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
12.12.2008 15:04:38   
Anonimen

Iiiiiiiii, bravo Kleina sestra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uh, si res želim, da bi prihodnje leto tudi moja sestrica.Kleo Kaj pa je ta slika ?

Sem morala nekaj pripopat,pa mi je ta koj v uc padla,mi je bejbi tko corti...Saj bo Slovenka,jaz skos drzim pestiuser posted image user posted image user posted image .

Pa hvala za cestitke Slovenka in Didlinaa.user posted image Saj se nic drugega ne vem,razen da je puncka in,da je zjutraj rodila.Je bila 12dni cez rok.Samo da je mimo,pa upam da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
12.12.2008 15:18:40   
Anonimen
Rabim pomoc.
So se nam zamasili odtoki,mi v banji kar vodo ven meceuser posted image user posted image ,bom sla v DM nekaj iskat.Povejte kaj naj vzamem,da ne bom spet dnar prec metalauser posted image .

Lonapo,Nejc pa je facauser posted image user posted image user posted image .
RMRM,cau,prjatlcauser posted image .A Mark pa kar z rumom...saj je v redu,je ze zadost staruser posted image user posted image .Moj biskvit je ze,se hladi,se namazem...pa Slovenka,bom tudi z mlekom in imitacijo ruma,samo zdaj ne vem..dam tudi sladkor v mlekouser posted image user posted image ?
Torba,jo imam od PURE Collection,v crni barvi(je pac vozicek ze prevec vpadljiv),bila 60EU,ampak je super,bila vredna denarjauser posted image user posted image .Ceprav je velika in prostorna,jo imam ves cas cist nabasanouser posted image

Se na nekaj sem cist pozabila,
vse najboljse danasnji obmesecniki,se posebej Izabelauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
12.12.2008 16:27:26   
Anonimen
Kupi tisto magično peno. Muskolo, al kaj je že. Sam delaj to ko daš otroke spat. navsezgodaj pa s fajn vrelo vodo splahneš. Lahko že po parih urah, odvisno kaj piše.

Ste vedle, da imajo majčice spet vsiljivko?user posted image Dobre FBI so, ni kaj.Čveke pa tud.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
12.12.2008 16:32:48   
Anonimen

Ja, meni so tudi voščilnice od nye super všeč. Ko sem to videla, me je kar minila volja, da bi jih letos sama delala. user posted image Pa moram nekaj nabavit, da izkoristimo te Sofijine special znamke user posted image

Ne smeš tko  - jaz vedno pravim, da tiste voščilnice narejene doma, so narejene s srcem - točno iz tega razloga jih tudi nikoli nisem delala za prodajo.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?