babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pa v sorodstvu imamo punčko, ki je stara 5 let in ima visok holesterol - od samih kinderjajčk in piščančjih medaljončkov - jaz v naših časih nikoli nisem slišala, da bi kdo imel holesterol. To pa verjamem. Poznam primer, ko 2 leti stari punčki že rastejo prsi - zaradi tega, ker je res veliko piščanca, kupljenega v trgovini, ki ima raste hormone. To je rekel zdravnik. Baje v normalnih količinah ni toliko škodljivo, sam ta družina ne je svinjine in govedine in je torej pišče na sporedu skoraj vsak dan. Oziroma je bil, zdaj precej manj. Ampak je za razumet naše mame - 25 let nazaj je bilo to vse normalno, danes pa kar naenkrat ni več. Je pa res, kar si napisala glede rokov živil - kmalu sploh ne bomo več gledali roka uporabe, ker bo itak vse uporabno še vsaj 5 mesecev. Najbolje po lastni presoji, kot je rekla Didlinaa. Samsa, kako ste danes? Sicer pa nimaš bit kej jezna nase, kako pa naj bi vedela, da ji ravno to ne bo pasalo? Jezna bi kvečjemu lahko bila, če bi ji dala ene 5 stvari hkrati, pa ne bi niti vedela, kaj ji ne paše. IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo sprašujem, da vidim, koliko zmešana sem v resnici - ker da malo sem, tako vem IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 samo ce se nekaj odlocim(po premisleku),mi gre pa na zivce,da mi nekdo se kar kontra vsiljuje. Slovenka, super slikci. Sploh ta druga. S tem se pa čist strinjam. IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko slovenka, a ma tvoja pupa na sredini čela rdeče znamenje, malo se vidi, no naš Luka ima rdečkasto znamenje na sredini, pa so mi že v P rekli, da bo to sčasoma izginilo, pa ga še zmeraj ima... Saša, Sabina ima znamenje zadaj na glavi, ki se ji počasi vedno manj vidi. P mi je rekla, da do 2 let izgine - pa če sem jo prav razumela, ne izgine, ampak v bistvu spremeni barvo na barvo kože in ni več vidno. IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ma naši tekne vse (si pa dala nekaj dobrih predlogov...fajn se mi zdi, ker je sedaj na razpolago v trgovini in še zelo zdrav je)...kar ga bo pa ostalo, bo pa mami na faco namazala...baje je tud zelo dobro za kožo .