|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
18.9.2010 14:17:18   
Nina33
Ja, Antoninap in iluzija, kaj je zdej, a bosta samo brali user posted image ? Ne se šparat no user posted image .
Katalenca, kako je blo včeri? Smo firbčne, no, vsaj jaz user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.9.2010 14:18:29 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
19.9.2010 18:06:11   
zinchy
zivjouser posted image
končno mal sončka..teodora lepo da si se oglasila,da vemo da si se v enem kosu..
in kako ste??

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
19.9.2010 19:40:41   
Katalenca
nina 33, petek zvecer je bil prečudovit ;) Peljal me je v cankarjev dom na koncert pianista Dereka Paravicinija, ki je tudi avtist in res neverjetno igra. Pojma nisem imela kam greva, no šele v garažni hiši CD  mi je posvetilo, da bi pa lahko šla na kakšno prireditev :) user posted image
Derek ima to sposobnost, da enkrat sliši pesem in jo potem ne pozabi. Imeli smo glasbene želje, igral je slovenske pesmi, ki jih je samo enkrat slišal....
Je pa imel veliko srečo, da so v njemu prepoznali talent in ga razvijali. Koliko je avtistov, ki niso imeli takšne priložnosti in se še pri tridesetih zaletavajo z glavo ob zid.
Pa še slep je.
Potem me je še čakala večerja v mehiški... Celo kozarec šampanjca sem si privoščila, se mi ga je tok zluštalouser posted image  
Počutila sem se super in mam občutek, da je bil to zadnji najin "samski" vikend. user posted image  je pa tudi dogajalo, sploh po vinčkuuser posted image .
Jutri pa na pregled, ctg in ostalo, upam da se mat. vrat že kaj mehča, odpira...
Lepo se imejte nosečke!!! In končno sledi malo sončkauser posted image user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
19.9.2010 19:47:19   
zinchy
Katalenca zelo lepo presenečanje ti je pripraviluser posted image jutri pa ti želim uspešen pregled,če bomo pa zvedeli še kakšno veselo novičko pa še toliko boljeuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
19.9.2010 22:00:13   
Nina33
Katalenca, kolk lep večer user posted image . Za pianista Dereka sem pa že slišala, oziroma pred kratkim sem v Delu brala o njem. Lepo videti (in slišati, verjamem) kaj pozitivni pristop naredi user posted image . In pa ljubezen, seveda.
Zinchy in Lija, kako sta? Da ne bosta kej septembrk prehitevali user posted image .
Patty, Teodora in seveda tudi Katalenca - se že kaj pripravlja? Sej vem, da vas vsak k ma 5 minut cajta to sprašuje... pa vseeno, jaz jih mam tut user posted image 5 minut cajta namreč user posted image . Zdej se je vreme bolj al manj ustalilo, polna luna se bliža... Zdej pa že lohk kej proti Rimu odrinete user posted image . Vso srečo, če ste res na poti kam user posted image user posted image user posted image !
Nov 2010, kako pa ti kaj? Kdaj že štartaš z dopustom pred porodniško? Se mi zdi, da si že neki napisala o tem, pa ne najdem. No, tut iščem ne zlo natančno, ampak... user posted image Upam, da kmalu, paše, zelo paše, se še dobro spomnim user posted image user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
19.9.2010 22:56:06   
zinchy
user posted image Nina mene vsak dan neki zateguje dol...grem vsako noč spat z mislijo,da me lahko kakšna lužica zbudiuser posted image ja pa se luna se bliža,to ns zna porint direkt v P..jest pa se zmerej nč prštimanga za porodničnico zame..ah bo žeuser posted image kako si pa ti Nina?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
19.9.2010 23:17:50   
Nina33
Helou!
Jaz še vedno nespeča user posted image .
Nč prehitevat Zinchy, morva še na kakšen kufe user posted image . Je pa res, da je tkole tik pred ciljem vsak dan lohk posebno presenečenje. A počutiš se drgač še OK? Razen zategovanja seveda.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
19.9.2010 23:20:48   
Nina33
Glede prštimanih stvari zate za v P: to maš hitr user posted image , ščetka pa pasta pa tušgel pa copati pa je user posted image , ostalo se že poj dobi, če rabš. Ampak poj ne dovoli, de ti cunje v katerih si prišla v P user posted image domov odnese. Ker znaš domov it zlo čudn oblečena user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
19.9.2010 23:23:37   
zinchy
pomoje se zdj ze tko obremenjujem kako se počutim pa če je kakšna sprememba,da skos kej najdemuser posted image načeloma se uredu počutm...danes sem sla malo peš ker sem bila že vsa zaležana pa me je mož skos sekirov,da se vlečem k meglauser posted image sem mu rekla me zanima kako bi on hodu s takmu trebuhamuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
19.9.2010 23:26:03   
Nina33
user posted image pa ne sam trebuh, sej tut vreme ni kej spodbujalo, čeprav je biu sonček user posted image Se ne spomnim, a bo zraven pri porodu? Poj ponavad ne trosjo več takih user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
19.9.2010 23:29:09   
Nina33
GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

SEPTEMBER 2010
- ana, 22 let, PDP: 11.9.2010, 1user posted image  0user posted image , user posted image , Radovljica
                       - Patty81, 28 let, PDP: 24.9.2010, 1user posted image  0user posted image , user posted image , Lesce
-      teodora75,  35 let, PDP: 30.09.2010, 1user posted image 0user posted image ,  ?, okolica Radovljice in Ljubljana

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj, NP: 29.9., UZ lega 7.9.
- lija30, 29 let, PDP: 11.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, okolica Kranja
- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Šenčurja, NP: 22.9.
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj, NP: 22.9.

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 2.12.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image 0user posted image , ?, Tržič, NP: 22.9.

JANUAR 2011
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image 0user posted image , ?, Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image  2user posted image , ?, Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image 0user posted image , ?, Sr. Bela 
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Kranja, NP: 27.9., morf. 28.9.
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2user posted image , user posted image , ?, Kranj, morf.: 29.9.

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image  0user posted image  , ?, Jesenice, NP: 27.9.

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj

user posted image  nas je: 19

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 19.9.2010 23:35:51 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
19.9.2010 23:31:23   
zinchy
ja ja bo zravn pri poroduuser posted image mu druzga ne ostane..ja sej ponavad se pol mnenje cist spremeni,sej moj možek bolj gre proti koncu bolj dojema kaj se sploh dogaja in me ne spusti izpred oči..vsakič k mal zajamram že pravi "a te morm pelat"user posted image
aja pa meni lahko spremeniš..naslednji pregled 29.9.

< Sporočilo je popravil zinchy -- 19.9.2010 23:34:04 >

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
19.9.2010 23:35:26   
Nina33
Eko, sem "skenslala" Ploho in Archie, sta pa seveda še vedno dobrodošli, če bosta le hoteli kej napisat. Patty, tebe sem po nesreči nekej povečala, pa ne znam popravit user posted image Sej ne zamerš, ne?
Pa ostale Gorenjke, ne bit sam pofočkane, besede pa šparat, no user posted image .
Zinchy, sam so res face tile naši, ne? Aja, popravljeno user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 19.9.2010 23:37:27 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
20.9.2010 6:54:05   
Katalenca
Dobro jutro!!!
Še ena nespečnica, ki ji ne da spati :) Sem šla ob pol petih na wc  (napaka) in seveda nisem nazaj zaspala. In gledam, če se že kaj dogaja pa ničuser posted image
Sem se pa le vstala po dveh uran preobračanja in šla na net :)user posted image No, saj se itak moram pripravit za v Lj in bom vsaj v miru zajtrk pojedla in seveda user posted image .
Razmišljam, da bi si še kakšno spalno srajčko nabavila za porodnišnico, tiste bolnišnične so tko sexi verjetnouser posted image
Sporočim kako bo, lp

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
20.9.2010 9:24:05   
lija30
jutro tud od mene!Pri nas je še kr megla, tko da čakam da posije sonček iza oblakov, potem bom pa na hitro šibala neki po opravkih, nato pa nazaj na kavč spet mal počivat!
Moje počutje je sedaj ok, otročiček spet nenormalno brca, me vse zarad tega boli.Drugače pa komej čakat sredo ko grem na ctg, v četrtek pa imam pregled!
Upam,da bom polno luno dala skoz, da me kej ne zagrabi!

Pa ve kako ste kaj?

Katalenca-tud jaz sem šla ob 5 na wc, pa potem nisem mogla nazaj zaspat.Tko,da sem ob 6 ko je šel možek v službo vstala, in šla v dnevno pred tv.No tam me je pa potem še mal zmanjkalo, ko me je ob 9 prebudil mobitel.Ker ena cifra, se javim in rečejo da so dobili nepremočljivi dormea vložek, ki sem ga naročila.Pa sem rekla,da jaz pa nisem nič naročila,da je to pomota!Na pa je bilo konec spanja, pa tko sladko sem dremala!

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
20.9.2010 13:25:17   
Nina33
Katalenca, sej ti greš v KR P, ne? Spalne srajčke so sexy, ja user posted image , ampak ne tko kt une mrežaste gatke user posted image . Je pa oboje udobno (gatke sem jaz še za domov imela, res), pa ni se ti treba sekirat, če je srajčka kej popacana (kar bo sigurno vsaj poj, ko bo mleko navrlo user posted image ), jo zamenjaš in jo oni operejo user posted image . Jaz sem vzela sicer eno s sabo, pa sem jo nerabljeno nazaj prinesla. Za doma so pa fajne take srajčke, ki se dajo do prsi odpet, da ti ne vleče čez križ med dojenjem (no, vsaj mene je to motilo pri navadnih pižamah, je pa res, da sem v leže dojila ponoči).

IZVIRNO SPOROČILO: lija30
Upam,da bom polno luno dala skoz, da me kej ne zagrabi!

Lija, to so besede, nč prehtevat user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.9.2010 13:26:17 >

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
20.9.2010 13:33:52   
pinkalonca
no da se še tukaj malo javim user posted image

sem na bolniški in počivam, v sredo imam redno posvetovalnico v P potem bom pa po vsej vrjetnosti šla nazaj v službo, ker so se bolečine omilile user posted image ne morem vrjet da sem že v zadnjem tromesečju, čas mi gre tako hitro.... jst bi s svojim bušijem uživala za zmeraj user posted image no seveda si želim v roke dobiti tudi najino štručko, ampak te brcike so meni nekaj najlepšega kar sem v življenju občutila user posted image   ah zdej sm čist zašla user posted image

uglavnem lepo bodite, se še kej javim user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
20.9.2010 13:43:17   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca
sem na bolniški in počivam, v sredo imam redno posvetovalnico v P potem bom pa po vsej vrjetnosti šla nazaj v službo, ker so se bolečine omilile user posted image ne morem vrjet da sem že v zadnjem tromesečju, čas mi gre tako hitro.... jst bi s svojim bušijem uživala za zmeraj user posted image no seveda si želim v roke dobiti tudi najino štručko, ampak te brcike so meni nekaj najlepšega kar sem v življenju občutila user posted image   ah zdej sm čist zašla user posted image
uglavnem lepo bodite, se še kej javim user posted image

Super, da si bolje user posted image ! Tudi jaz sem "navezana" na svoj bauh user posted image , zdej v drugo enako kot prvič, je res eno lepo obdobje tole, kar prehitro mine user posted image . Je pa tut poj zelooo lepo. Je pa res, da po drugi strani komaj čakamo: najprej, da user posted image vidimo, pa da je na NS vse OK, pa da so 1. trije meseci mimo, poj da jih končno začutimo, poj da je vseh 24 tednov zapolnjenih, da so vsk mini-mini šanse, če bi šlo kaj narobe, poj... pa tako do poroda, za katerega tut vse upamo, da bo hiter in brez težav. Poj nas pa že naprej skrbi, a dost poje, dost spi, a mu/ji je vroče, ga/jo zebe, kdaj bo kakal/a...kako bo v vrtcu...v šoli...na faxu...ko bo na svoje... user posted image . Take smo mame, in prav je tako user posted image .
Uživaj s svojim bauhijem!

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
20.9.2010 14:03:29   
pinkalonca
user posted image user posted image user posted image ja to se pa čist strinjam, skoz nekam hitimo in komaj čakamo, ko pa mine pol nam je pa hudo user posted image bom uživala in še uživam z buhijem user posted image pa seveda enako tudi tebi user posted image

jst zaenkrat še dobro spim, najbrž je pa proti koncu vse težje... bomo vidli...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
20.9.2010 14:23:47   
Patty81
Evo, danes sem imela prvič ctg in končno slišala bitje srčka user posted image  - zdaj bom vsaj lahko izpolnila tisto črto v knjigi o prvem letu ;).
Drugače pa se še nič ne dogaja. V petek imam rok. In razmišljam kako velik že mora bit... Pri 33 tednih je bila glavica že za 36 in me kar stiska....no, upam da se je rast glavice umirila, ker drugače ne vem kako bo šel ven ;).

Nina - Ni problem, če sem povečana...sej zgleda sem itak prva na vrsti user posted image . Ali se Ana še kaj oglaša...? Vidim da je pred mano napisana....

V glavnem jaz hodim k dr. Urhu v Šk. Loko na preglede...danes sem zgleda bila tam zadnjič. V petek zjutraj me je naročil k sebi v Kranj kar v bolnico, na amnioskopijo. Sestra mi je rekla naj imam zraven kar torbo, če bom morala not ostat....glp....me je kr malo zvilo user posted image . Sploh ker imam drugače namen rodit na Jesenicah...
A katera kaj ve kako je z epiduralno v Kranju? Na Jesenicah sem se morala pofočkat na razgovoru...me kr skrbi, če bi slučajno res v KR, da ne bi kaj komplicirali, če bi jo hotla imet.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
20.9.2010 14:26:29   
Patty81
Evo, danes sem imela prvič ctg in končno slišala bitje srčka user posted image  - zdaj bom vsaj lahko izpolnila tisto črto v knjigi o prvem letu ;).
Drugače pa se še nič ne dogaja. V petek imam rok. In razmišljam kako velik že mora bit... Pri 33 tednih je bila glavica že za 36 in me kar stiska....no, upam da se je rast glavice umirila, ker drugače ne vem kako bo šel ven ;).

Nina - Ni problem, če sem povečana...sej zgleda sem itak prva na vrsti user posted image . Ali se Ana še kaj oglaša...? Vidim da je pred mano napisana....

V glavnem jaz hodim k dr. Urhu v Šk. Loko na preglede...danes sem zgleda bila tam zadnjič. V petek zjutraj me je naročil k sebi v Kranj kar v bolnico, na amnioskopijo. Sestra mi je rekla naj imam zraven kar torbo, če bom morala not ostat....glp....me je kr malo zvilo user posted image . Sploh ker imam drugače namen rodit na Jesenicah...
A katera kaj ve kako je z epiduralno v Kranju? Na Jesenicah sem se morala pofočkat na razgovoru...me kr skrbi, če bi slučajno res v KR, da ne bi kaj komplicirali, če bi jo hotla imet.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
20.9.2010 14:45:09   
lija30
Patty81
Patty81
v Kranju je tudi potrebno za epiduralno opraviti razgovor.Sam po moje če imaš papir iz Jesenic bo tud po moje ok.Sej ti greš še vseeno lahko v petek če ti bodo rekel,da je čas za rodit na Jesenice, imaš vso pravico it.

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
20.9.2010 15:48:28   
Patty81
Oj!

Nisem dobila na Jesenicah nobenega papirja, samo v knjigo so zapisali naše podatke...user posted image
Drugače pa ja, vem da lahko grem tja tud v petek, če bi blo treba...sam jaz sem tak en čuden čukec, ki bi mu znalo bit glupo pred zdravnikom...ker me je že 3x vprašal kje mislim rodit...user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
20.9.2010 16:39:11   
Nina33
Patty, sicer nisi glih blizu KR P, ampak pejt se enkrat do petka magari z njihovo anesteziologinjo pogovort, čeprav greš res lohk tudi po AS na Jesenice rodit. Boš imela boljši občutek.
Se mi je zdelo, de te ne bo motilo, da sem te povečala user posted image . Glede Ane pa jaz nič ne vem, je še nisem nikoli "brala". Je pa na seznamu, pofočkana, pa škrta z besedami, kot mnoge klele user posted image . Upam, de ne zamerjo mal provociranja.

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
20.9.2010 16:46:37   
Nina33
Ja, pa čestitke za user posted image Patty user posted image !!!!! Čerav mi ni jasno, kako, da ga nisi še nikoli slišala user posted image Meni ga moja G posluša (tako, da tut jaz slišim) na vsaki posvetovalnici po 16. tednu? Ga bom čez en teden že v drugo v tej user posted image slišala. Jutri teden pa bomo vsi trije tut videli novo članico/člana našega tria, ki se v kvartet spreminja user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......