teodora75
|
oj oj, drage so dame... Sem bila menda pogrešana :) Ampak jaz sem še kar tukaj in moje veličanstvo trebuhec tudi. Je pa res, da imam kar nekaj gužve. Saj sem ene 2 tedna za planom in sem se šele v sredo dolgo/kratkoročno nastanila nazaj v LJ (plan je bil že konec avg.), moj dragi pa zdaj s polno paro nadaljuje s štimanjem našega doma ene 60 km stran (na vasem koncu ) No in sedaj imam tudi končno svojo velemojstrsko previjalno mizo/omaro in zdaj pralni stroj dela na polno. Perem cotke, pleničke, posteljnino in še dobro da naše detece še nima plana kaj prehitro hodit na ta svet, saj 2 dni nazaj nisem imela oprane še niti ene male cunjice. Ampak do danes je to že čistoooooooooo drugače. Sem pa imela vceraj spet CTG pregled, ki menda nič ne pravi. Drugačnega (resnejšega (spodnjega)) pregleda pa še kar ne. Pa saj ne, da bi si ga prav hudo želela, ampak res nimam pojma, ali se mi že kaj dogaja ali ne. Ker sem bila predvčerajšnjim zvečer že malo ziher, da bomo šli tudi mi od znotraj pogledat P. Me je tako stiskalo, da sem začela gledat na uro, pa je bilo na 8, 12, 10, 7... minut... Potem sem šla pa pod tuš in je vse minilo. Spala sem dokaj dobro, kar pomeni samo 2x izhod na vc, sem pa resda zdaj že drugi dan vstala ob 5h. Takrat mi začnejo možgani že na ful delat in imam v glavi že cel spisek kaj vse moram narest in potem sem že čisto budna in pač vstanem. Vseeno pa bi bilo fino, ko bi se lahko še kak dan pošteno naspala. Ali pa bi mogla vsaj čez dan kaj počivat. Ampak zdaj ko sem tukaj vidim še toliko dela okoli sebe, zdi se mi da moram pripraviti še tooooooooliko stvari. Zdaj imam več ali manj vsaj nabavljeno vse. Aja, a ima slučajno katera namen nabavit električno prsno črpalko- tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=204958. Mojemu dragemu je ratalo oddat na UK Amazon 2 naročili . Tam je cena precej nižja kot v BC (zdaj ne vem koliko točno). Joj, zdaj pa ne vem kaj moram še pokomentirat. Saj vem, da se je te dni ful dogajalo, samo zdajle nisem pri volji vse še enkrat brat. Aja, noge mi noro zatekajo in sploh ne vem, kaj naj z njimi. Zvečer mi jih mama sicer namoči v neke 'zmlete marsovce' (tako pravi moj - v resnici gre za neko sorto zelenega čaja in me res malo neha bolet, zateklina pa nič ne izgine. In danes sem se zbudila že s tako zabuhlimi, da sploh ne vem kaj bo do večera. Se tistim, ki ste tik pred zdajci tudi to dogaja? Nič, naj vam gre še naprej tako dobro od rok, jaz imam v planu še nekaj dni počakat z velikim dogodkom. Pa lep vikend, čeprav zalito moker. Ja saj res, ni tole vreme, da bi bilo prav fajn dirkat v Postojno T.
|