|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
15.9.2010 15:07:01   
lija30
zinchy
zinchy-kako pa si ti pripraviš malinov čaj?a tako kot piše na embalaži a kej drugače?Kolikorat na dan pa ga piješ 2 krat ali 3krat?
A tebe pa nič niso dal na ctgžž?Jaz sem imela nazadnje pregled v 35-36 tednu, pa ko mi je rekla ponovni pregled čez 14 dni se mi že to zdi cela večnost.Tko,da komej čakam drug teden ko imam spet pregled!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
15.9.2010 21:57:21   
zinchy
ja jest kr več čaja skuham ene liter pa dam 4 žličke čaja not..ampak najprej vodo zavrem potem dam čaj noter in pokrjem za 5 minut..včerej sem probala čaj skuhati tako kot piše na škatlici,ampak samo eno skodelico pa se mi je zdel bolj močan..tako,da ga bom vrjetno kar tako kuhala,mam občutek da da več od sebe..pijem ga pa zjutrej 2-3 dl pa zvečer 2-3dl...

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
16.9.2010 7:10:17   
nov2010
Dobro jutro!

No danes pa držimo pesti za ARCHIE!!!!!

Sem tolk zalimana, da kar šibam na eno user posted image .

Pridne bodite.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
16.9.2010 9:10:14   
zinchy
archieuser posted image user posted image držim pestiuser posted image user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
16.9.2010 12:02:50   
lija30
jutro,

za mano je en čuden večer!Cel dan bla čist ok, zvečer ko sva pa prišla domov, me je pa ob 21 tko začelo zvijat,da nisem vedla kaj bi-sem študirala a je prebava,a so to popadki.Nakar šibam na wc, in se je kr ulilo iz mene.Sem sedela eno uro na wc-ju, sem mela tako drisko.Sploh ne vem o česa.Vse me je bolelo, trebuh sem imela kr fejst trd, pri starneh me je vse bolelo.
Potem sem do ene 2 ponoči bedela,pa vsakič ko sem se obrnila okrog me je vse neki čuden zabolelo.

Tko,da ne vem a se že na na kej pripravlja!
A ko imaš popodke, to čutiš v spodnjem delu pod popkom navzol?K drugače imam občutek,da me še čisto nič ne pritiska dol, sam cel trebuh me pa danes nekam čudno boli.Pa zdi se mi,da se je premikanje otročička nekoliko umirilo.K pravjo,da je to tud že znak!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
16.9.2010 12:11:30   
zinchy
ooooo joj lijauser posted image boga...jest nimam izkušen glede tega kje te boli..meni vsi govorijo,da boli v ledvenem deluuser posted image drugače se je pa tudi pri meni baby umiril,če ti to kaj pomaga.user posted image upam,da se že kaj bolje počutiš.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
16.9.2010 12:40:49   
lija30
zichy-sedaj sem že mal bolje!No vsaj prebavnih motenj nimam več, pa sem že jedla, tko da kaj pa vem kaj je bilo včeraj.Je pa res,da danes že cel dan bolj počivam na kavču, pa prov paše!
Že kr mal čakam drug teden ko imam ctg, pa pregled,da povejo a se že kaj naštimuje telo.
Danes sem začela piti malinov čaj, ga pa kuham na ta način kot piše gor.Bomo videl!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
16.9.2010 12:43:18   
lija30
ali bo katera oziroma tiste, ki ste že enkrat rodile po porodu pila čaj za dojenje?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
16.9.2010 17:17:49   
Patty81
Živjo!

Lija30 - jaz ga načeloma nameravam pit..sej po moje ne more bit nič napačnega...user posted image  Itak rada pijem čaj...:)

Drugače pijem tudi malinovega. Pijem tako kot piše na škatli, dopoldne in zvečer 2,5dcl.

Čakam kdaj se bo začelo kaj dogajat...24.9. imam rok. Dva dni mi že trebuh otrdeva..ampak to je tud tako da nisem ziher a dejansko trebuh otrdeva ali se mi user posted image tako naguzi :D
Ponoči še komaj vstanem iz postelje, da grem na wc...tako mi že pritiska dol...Ene parkrat sem čutila bolečine kod ob menstruaciji ampak to mogoče 1x na dan...pa sem že mislila, kaj če bo to to....user posted image

Kako ste kaj ve? A je še katera tik pred rokom? Upam, da se vse dobro počutite - seveda ne samo tiste tik pred ;)

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
16.9.2010 17:33:41   
Nina33
Archie, čestitke za Tejo!!! user posted image user posted image user posted image Super, da sta/ste vsi OK user posted image user posted image user posted image .
Lija, jaz se ne spomnim, kje sem jih čutila user posted image . Sam sem vedela, de je to to. omoje boš ti tut. Ko bo šlo zares user posted image .
Čaj za dojenje sem jaz pila, kolk je pomagal user posted image kdo ve user posted image . Sem pila tut čaj proti napenjanju- no, ta ni kej zalegu user posted image .
Pa je šlo sončno vreme user posted image . Upam, de bo kmalu nazaj.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
16.9.2010 18:03:05   
Katalenca
Patty81, tudi jaz sem pred rokom (23.9) in zadnja dva dni gre res na slabš, vse pritiska navzdol, čakam da se dete umiri in še vedno ful miga. Naj bi se pred porodom umiril al kako...
Ko se ponoči zbudim, ne zaspim več nazaj, ja, težko se vstanem iz postelje in še težje obračam.
Upam da bo čimprej, sicer po mojem izračunu bi morala kak dan prej rodit, upam da ne bo šlo čez rok.
Glede malinovega čaja pa si ga pozabljam kuhat, že tako da skombiniram zjutraj donat in čez dan še nekje preed kosilom Fe tbl.
Trebuh mam pa skoz trd oz so mišice max napete, ne vem kaj bi še lahko bilo bolj trdo:)
mogoče se pa vidimo v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
16.9.2010 18:40:46   
Patty81
Katalenca - Jap..tudi obračanje v postelji je svojga dnarja vredno ;).
To sva pa čist skupaj z roki...Jaz grem na Jesenice, pa ti?

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
16.9.2010 19:16:17   
Katalenca
Jaz grem pa kar v Kranjsko. Nimam daleč, tako da če moža ne bo doma, lahko kar peš grem :) al pa s taxijem oz mi je tudi gin dala napotnico za rešilca. Sicer pa tudi dvomim da bo šlo kar na endvatri in že rodituser posted image

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
16.9.2010 22:06:06   
zinchy
ARCHIE čestitam za Tejo!!!user posted image user posted image
patty in katalenca se malo pa bo..Držim pesti!

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
17.9.2010 0:29:44   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy
patty in katalenca se malo pa bo..Držim pesti!

Kje se pa Teodora75 klati? Ma konc septembra rok, pa mende še ni u Rim šla?
Jaz pa ne morem spat! user posted image ! Pa zadnje dni me okol osmih zvečer zmanjka, ko čakam, de mali res zaspi, dons mi je ratal ostat budna do skor devetih, poj sem se pa ob pol enajstih zbudla, brihtna ko čuk user posted image Že če za 15 minut kinknem, je štala ponoč grozna, zdej pa... Sem pečena do ene štirih pomoje user posted image . Ne razumem, čez dan bi lohk v stoje zaspala, se res trudim, da ne podležem, zvečer upam, de bom eno ta dolgo užgala, tko ene 10 ur spanja bi mi sedlo...pol pa tkole. Eh, mal morm postokat, kle ste ene zlo prot konc pa tut bol švoh spite user posted image . Ampak ve vsaj veste, zakaj user posted image .
Pridne bodte user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
17.9.2010 7:12:42   
nov2010
ARCHIE čestitke za Tejo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
17.9.2010 12:09:25   
zinchy
user posted image napišem najdalši post pol me pa z neta dol vrže!!!
no uglavnm,tut jest se spračujem kje je teodora? a je sla mejbi že u RIM user posted image
Nina kdaj si zaspala?jest obvezno vsak dan spim v dnevni do 3h ponoč pol se pa prestavim v spalnico pa naprej dokler mož ne pride iz nočne to je do ene 6h ponavad..ker on ko pride nima nobenega občutka za nežnost in ropota,da ni druge kot da vstanemuser posted image Moj mali ma pa že dva dni sportni dan v trebuhu,ne vem a so to salte al kajuser posted image noga v rebro,roka v mehur,občasno me tako dol prtisne da me prav boli..občasno imam občutek,da ce ustanem mi bo vse vn padlouser posted image
Vreme mamo krasnouser posted image lepo cel vikend kavč+tv+dekca+kej dobrga za pojestuser posted image da uživam se tele par dni,ko lahko v miru ležim in delam nčuser posted image
in kako ste ve?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
17.9.2010 12:34:08   
lija30
nina33-jaz sem danes kr ok spala!Res,da sem se že ob 5 zjutrej zbudila,sam do 5 ure sem pa ful dober spala!
Potem sem pa kr vstala, k je šel moj na šiht, no sam sem pa pred tv ob 7 tko nazaj zaspala, da je bila ura 10 ko sem se ponovno zbudila!:)))))zdej pa mal zabušavam!No pred tem sem še stanovanje pospravila, sedaj sem pa frej!:)))))))

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
17.9.2010 12:35:45   
lija30
zinchy-po moje sva lahko prov vesele,da je tako vreme.Saj nimava slabe vesti, če leživa:))))))

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
17.9.2010 13:52:05   
Katalenca
Hej punce, jaz sem pa danes ponoči super spala, sem se včeraj popoldan zadržala in nisem šla nič spatuser posted image  Pa še na wc nisem šla ničuser posted image
Sem pa šla peš do porodnišnice in potem cela mokra nazaj prišla. Sem misla, da bo mogoče pomagalo in da potem kar tam ostanemuser posted image   ampak sprehod v dežju ni nič sprožil odteganja vode :))
No, lep vikend punce. Mene pa danes čaka baje en lep večer, presenečenje. Moram se lepo oblečt (kar bo malo problem), potem me pa mož nekam odpelje. user posted image user posted image user posted image   Verjetno sem zato tako polna energije. :)

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
17.9.2010 14:02:01   
zinchy
Katalenca želim te lep večeruser posted image
j

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 1996
17.9.2010 14:34:12   
Katalenca
Hvala zinchy user posted image
Pa upam da me ne bo kaj zgrabilo vmes :)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
17.9.2010 22:53:56   
Nina33
Katalenca, lep večer user posted image .
Zinchy in Lija, uživajta v brezdelju (no, relativnem), zdej sta še 2v1 user posted image .
Zinchy, spat sem šla (beri: šla sem ležat v posteljo) ob dveh, ker me tudi knjiga ni uspavala in nisem hotla cele noči prebedeti ob njej. Zaspala sem pa tam nekje po tretji user posted image , mogoče je bla že bol pol štir. Sej ko zaspim - poj spim. No, dokler me mali mišek ne zbudi (dons že ob 6:20 user posted image ), ampak zaspat m je pa res muka. Upam, de bo ncoj bolš.
Za Teodoro sem poj včeri med septembrkami špegala, je tut tam ni za zasledit, in nikjer ne piše, de b bla v Rimu user posted image . Bo mogla sama povedat user posted image .
Archie, upam, de se lepo rihtata in da fino okrevaš po CR user posted image ! Prid še kej povedat poj, ko bo čas.
Grem še mal prebrat, upam, de kakšno lepo novičko, poj pa v mižule, če mi bo dano user posted image .
Lep vikend vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.9.2010 9:19:19   
teodora75
oj oj, drage souser posted image dame... Sem bila menda pogrešana :) Ampak jaz sem še kar tukaj in moje veličanstvo trebuhec tudi.

Je pa res, da imam kar nekaj gužve. Saj sem ene 2 tedna za planom in sem se šele v sredo dolgo/kratkoročno nastanila nazaj v LJ (plan je bil že konec avg.), moj dragi pa zdaj s polno paro nadaljuje s štimanjem našega doma ene 60 km stran (na vasem koncu user posted image )
No in sedaj imam tudi končno svojo velemojstrsko previjalno mizo/omaro in zdaj pralni stroj dela na polno. Perem cotke, pleničke, posteljnino in še dobro da naše detece še nima plana kaj prehitro hodit na ta svet, saj 2 dni nazaj nisem imela oprane še niti ene male cunjice. Ampak do danes je to že čistoooooooooo drugače.

Sem pa imela vceraj spet CTG pregled, ki menda nič ne pravi. Drugačnega (resnejšega (spodnjega)) pregleda pa še kar ne. Pa saj ne, da bi si ga prav hudo želela, ampak res nimam pojma, ali se mi že kaj dogaja ali ne. Ker sem bila predvčerajšnjim zvečer že malo ziher, da bomo šli tudi mi od znotraj pogledat P. Me je tako stiskalo, da sem začela gledat na uro, pa je bilo na 8, 12, 10, 7... minut... Potem sem šla pa pod tuš in je vse minilo. Spala sem dokaj dobro, kar pomeni samo 2x izhod na vc, sem pa resda zdaj že drugi dan vstala ob 5h. Takrat mi začnejo možgani že na ful delat in imam v glavi že cel spisek kaj vse moram narest in potem sem že čisto budna in pač vstanem. Vseeno pa bi bilo fino, ko bi se lahko še kak dan pošteno naspala.

Ali pa bi mogla vsaj čez dan kaj počivat. Ampak zdaj ko sem tukaj vidim še toliko dela okoli sebe, zdi se mi da moram pripraviti še tooooooooliko stvari. Zdaj imam več ali manj vsaj nabavljeno vse. Aja, a ima slučajno katera namen nabavit električno prsno črpalko- tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=204958. Mojemu dragemu je ratalo oddat na UK Amazon 2 naročili . Tam je cena precej nižja kot v BC (zdaj ne vem koliko točno).

Joj, zdaj pa ne vem kaj moram še pokomentirat. Saj vem, da se je te dni ful dogajalo, samo zdajle nisem pri volji vse še enkrat brat.

Aja, noge mi noro zatekajo in sploh ne vem, kaj naj z njimi. Zvečer mi jih mama sicer namoči v neke 'zmlete marsovce' (tako pravi moj - v resnici gre za neko sorto zelenega čaja in me res malo neha bolet, zateklina pa nič ne izgine. In danes sem se zbudila že s tako zabuhlimi, da sploh ne vem kaj bo do večera. Se tistim, ki ste tik pred zdajci tudi to dogaja?

Nič, naj vam gre še naprej tako dobro od rok, jaz imam v planu še nekaj dni počakat z velikim dogodkom.

Pa lep vikend, čeprav zalito moker. Ja saj res, ni tole vreme, da bi bilo prav fajn dirkat v Postojno

T.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.9.2010 13:35:12   
Nina33
Joj, Teodora, sej če tale dež nau hmal nehal, se itak ne bo dalo rodit drgač kt v vodi user posted image . Mal heca, čeprav ni nč smešno, ko človk ven pogleda.
Men so noge v 1.user posted image proti koncu tut močno otekle, pravzaprav sem se cela mal "odebelila" zarad zastale vode. Je šlo šele po porodu nazaj. Glede pregleda "spodej" se jaz ne bi nč prtožvala, mene niso nikoli (v celi user posted image ) vaginalno pregledali (no, razen pač UZji na začetku, ko ni šlo drugače), in si nisem prav nič želela tega pa je bilo vse OK. Se pa lažni popadki v topli kopeli (ali pa tušu) baje umirijo, tko de....so verjetno to oni user posted image . Pa res uživaj v teh zadnjih dneh, ko si še 2v1 user posted image .
Aha, črpalki je kr 2 naroču user posted image ? Mogoče pa ni blo po nesreči, sej maš dve "uni" user posted image . Jaz upam, de je ne bom rabila.
Kje pa bosta/boste po porodu? Že v KR al še v LJ?

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......