simonae
|
Anny čestitke za sinčka tudi od mene! Vse naj, naj tudi vsem ostalim, ki boste kmalu srečke v dveh delih. Še malo! Meni sedaj, ko sem nazaj v službi, čas teče ko ... Najprej je izgledalo, da ne bo dela in da bom v luft gledala - pa se je v nekaj dneh popolnoma spremenilo. Zaenkrat mi je fino, le stabilno vreme pogrešam. Pa četudi vroče. Raje tisto, kot pa to, kar je bilo sedaj. Posledice? - Sem se prehladila. Od treh naprej le nos brišem in ne morem več spati, čeprav me glava boli in bi najraje spala. A ne gre. Zraven pa mi je tašča spet dvignila pritisk! - Ja saj sem jamrala, da imam nizkega, a ne?! Dragi je praznoval RD, pa sem povabila še njegova dva na kosilo v soboto. Popoldan na tortico pa še ostale družinske člane, zvečer pa prijatelje. Vse uredim, povabim (čeprav sem njenu naročila, da naj jih povabi, a iz tega ni bilo nič), nakupim... Pride petek zvečer - pospravljanje. A nisem dokončala. Torej se nadaljuje še v soboto dopoldan. Nak ne bo šlo - ob 9.-ih se narišeta njegova dva na vrata z darilom. Moj je ves blažen, vabi na kozarček, ponudi tortico... Sama pa sem si ravno želel umiti glavo, nato pa začeti s pripravo kosila. Ja, kaj pa pospravljanje (njegova naloga), pa priprava kosila (da mi malo pomaga), pa še za popoldan? Ah, saj bo, no. Ja, saj čez nekaj časa sta se res spokala. A ne vem, kako je tako težko priti takrat, ko si povabljen?! Z umivanjem glave seveda ni bilo nič. A tudi glede pospravljanja in kosila, je bila že malo pozna ura - pa se vljudno ponudi tašča, da bi ona kaj pomagala. Ja, glede na uro, mi ni preostalo drugega, kot da sem ji nekaj rekla, da naj naredi. (Če naš mali ne je okoli 12. ure in že prej malo podrema - ne je kaj dosti kosila in nato tudi ne zaspi...) Moram povedati, da je že prejšnji dan vsaj 10 povprašala, če naj še ona da nekaj mesa... - ja izgleda, da je pri meni vedno lačna, ko se kosilo konča (Jaz pa hrano stran mečem, ker ostane!!). No, sem se izpovedala - morda ujamem sedaj še kakšno minutko spanja. Lepo se imejte!
|