|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
30.5.2009 13:48:57   
spelka12
Janci na katero pa, ko jih je tolk? A tisto od komisijske prodaje? Praviš, da se že nekej dogaja user posted image . Upam, da bo čimprej. Saj boš javila ane? Da ne bo prej moja tašča vedla kot jaz user posted image . Go Srečko, go Srečko, go Srečko..........
stuhica jest sem imela tud včasih Sredanoviča na Jesenicah. user posted image  Je bil super, samo predaleč za mene.

Kakšno vreme imamo. Za user posted image . Sonce, vmes dež, piha pa tolk, da ni za zunaj bit. No vsaj danes je majhen boljš.

LEP VIKEND PUNCE

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 901
30.5.2009 14:27:28   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Janci na katero pa, ko jih je tolk? A tisto od komisijske prodaje? Praviš, da se že nekej dogaja user posted image . Upam, da bo čimprej. Saj boš javila ane? Da ne bo prej moja tašča vedla kot jaz user posted image . Go Srečko, go Srečko, go Srečko..........

Ja, ta je prava od komisijske prodaje.

Pri nas se začne in sva že z user posted image  v nizkem štartu, ko pa počasi začneva gledat na uro in rečeva še malo, se pa počasi umiri.
Izgleda bom še malo doma, mogoče pa res hoče biti rojen junija in ne maja ali pa naju samo testira, če sva pripravljen. user posted image
Itak, da javim, tako da boste na tekočem.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 902
31.5.2009 12:01:59   
Tira
Uf, vse napišem, pol mi pa vn vrže user posted image

V glavnem, dogaja se ne še nč. Včeraj zjutraj sem imela spet visok pritisk 160/100 user posted image . Jutri grem k mojemu G in mu bom rekla tud za napotnico za amnio. user posted image  je danes ful miren, mogoče je utrujen še od včeraj, k sem bila cel dan na nogah (upam).

Trenutno jem češnje, samo niso tko dobre kt primorske. Grem pa potem še po marelice k mami (primorske), njami user posted image

Janci a se moraš v P kej prej zmenit za amnio, al kr dopoldne prideš pa te vzamejo ??

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 903
31.5.2009 12:29:43   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Janci a se moraš v P kej prej zmenit za amnio, al kr dopoldne prideš pa te vzamejo ??

Meni je dala moja G napotnico za amnio in rekla, da če slučajno ne bom rodila do 1.6. (kar je dvomila, ampak jaz sem še vedno doma) naj pridem 1.6. ob 8 uri na amnio, po možnosti tešča, potem  bomo pa videli kako naprej.

Mislim pa, da moraš obvezno imet napotnico in kaj posebej se ni potrebno naročevat.

Vsem želim prijetno nedeljsko popoldne.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 904
31.5.2009 19:45:20   
Janci F
ANKETA - najlepša hvala vsem, ki ste izpolnile anketo. Vaše odgovore sem uporabila v seminarski nalogi, ki sem jo pred parimi minutami zaključila in poslala profesorju, sedaj pa lahko držim pesti da je ok.

Še enkrat hvala za pomoč.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 905
31.5.2009 20:04:29   
spelka12
Janči lepo, da lahko s čim pomagamo. Upam, da bo za 10user posted image .
junijke - GREMO RODIT, gorenjcev manjkauser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 906
31.5.2009 21:24:14   
Janci F
Mene pa nekaj zanima glede pediatrov.

V MŠ so nam rekli, da je potrebno hitro izbrat pediatra za dojenčka in glede na to, da sem se v Kranj šele preselila nimam pojma kateri je dober.

Ali imate izkušene mamice kakšen nasvet glede kranjskih pediatrov?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.6.2009 4:59:56   
simonae
Anny čestitke za sinčkauser posted image user posted image tudi od mene!

Vse naj, naj tudi vsem ostalim, ki boste kmalu srečke v dveh delih. Še malo!

Meni sedaj, ko sem nazaj v službi, čas teče ko ...

Najprej je izgledalo, da ne bo dela in da bom v luft gledala - pa se je v nekaj dneh popolnoma spremenilo.

Zaenkrat mi je fino, le stabilno vreme pogrešam. Pa četudi vroče. Raje tisto, kot pa to, kar je bilo sedaj. Posledice? - Sem se prehladila. Od treh naprej le nos brišem in ne morem več spati, čeprav me glava boli in bi najraje spala. A ne gre.  

Zraven pa mi je tašča spet dvignila pritisk!user posted image - Ja saj sem jamrala, da imam nizkega, a ne?!user posted image

Dragi je praznoval RD, pa sem povabila še njegova dva na kosilo v soboto. Popoldan na tortico pa še ostale družinske člane, zvečer pa prijatelje. Vse uredim, povabim (čeprav sem njenu naročila, da naj jih povabi, a iz tega ni bilo nič), nakupim...

Pride petek zvečer - pospravljanje. A nisem dokončala. Torej se nadaljuje še v soboto dopoldan. Nak ne bo šlo - ob 9.-ih se narišeta njegova dva na vrata z darilom. Moj je ves blažen, vabi na kozarček, ponudi tortico... Sama pa sem si ravno želel umiti glavo, nato pa začeti s pripravo kosila.

Ja, kaj pa pospravljanje (njegova naloga), pa priprava kosila (da mi malo pomaga), pa še za popoldan?

Ah, saj bo, no.

Ja, saj čez nekaj časa sta se res spokala. A ne vem, kako je tako težko priti takrat, ko si povabljen?!

Z umivanjem glave seveda ni bilo nič. A tudi glede pospravljanja in kosila, je bila že malo pozna ura - pa se vljudno ponudi tašča, da bi ona kaj pomagala. Ja, glede na uro, mi ni preostalo drugega, kot da sem ji nekaj rekla, da naj naredi. (Če naš mali ne je okoli 12. ure in že prej malo podrema - ne je kaj dosti kosila in nato tudi ne zaspi...)

Moram povedati, da je že prejšnji dan vsaj 10 povprašala, če naj še ona da nekaj mesa... - ja izgleda, da je pri meni vedno lačna, ko se kosilo konča (Jaz pa hrano stran mečem, ker ostane!!).

No, sem se izpovedala - morda ujamem sedaj še kakšno minutko spanja.

Lepo se imejte!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.6.2009 5:12:46   
simonae
Aja, pa še tole.

Naslednji dan se tašča ponudi, da naredi kosilo (tisto že 3 dni omenjeno meso).

Sem brez volje (sem videla, da se me je že začel prehlad) - mož vesel - Ja! Pa pejmo mi malo naokoli, ko ni treba kosila pripravljati.

OK.

Samo, ko bom pa danes vrgla v smeti šparglje, pa fižol... kar sem želela pripraviti nekaj že v soboto, nekaj pa v nedeljo, pa bo cel halo, da tako drago hrano stran mečem. (kupila že prej, a do vikenda nisem uspela kuhati kosila doma - ni več v najboljšem stanju)

A po kosilu je meni slabo - grem gor počivat (k nam), ostali obvisijo cel popoldan dol.

Jaz pa kot da me ni.

Potem pa prileti mož - ja je ena maša, za enega našega... ata. Pa letimo še mi.
Nič vprašanje, a bi mi tudi šli - vse je že dogovorjeno - saj so se dol zmenili, a ne?

No, malo zadoščenja - vse so tako splanirali - a moja zaveznika - mala dva sta jim pozno zaspala in ko je bilo potrebno iti, sta še spala. Pa ni bilo treba it.

Sem vsaj malo zadoščenja dobila.

Sem sklenila, da ne delam več družinskih kosil. Le na kavico in tortico povabim.

Sicer ne vem, kako bom to dosegla, saj je njim vsem, z možem vred, to normalno.

A to, da pridejo nenapovedano, ko vedo, da imamo ogromno dela in da mi stalno omenjajo, da bi oni kaj skuhali, pomagali - ja če sem pa jaz povabila!!!!

No, upam, da bo sedaj dovolj. Vam dam mir.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.6.2009 10:06:42   
Meliitak
simonae, ja tečist razumem kar se vsega s taščo in hranoi tiče...najbolje je delat po svoje kot ti misliš da je najbolj, če pa drugi kaj jamrajo pa naj oni delajo tako...sam ne se sekirat...vem tud jest sm taka, sam zadne čase pa ostalim kr prepuščam, da le delajo kot se jim zljubi, a v mojem domu bo pač tako kot sem jaz si zamislila, pa četudi si grem kot si ti rekla pred kosilom prat glavo...jah kaj češ, sj nisi vedla da boš mela obiske, pošteno bi lahko povedala kakšne namene maš...in kaj ko smo ljudje taki (tudi zase pravim)...ampak se večkrat razjezim in sama sebe okregam da bi se resno mogla držat svojih poti kot se zagre in da stranskih poti ne ubirat...tko da treba je biti močen :))))

jest sm pa zadnje dni tudi malo živčna ker sem skoraj cele dneve sama doma, nikamor, razen na kak sprehod ne grem, stvari ki so mi bile nekoč ljube zanemarjam, se mi sploh ne da in se na splošno sprašujem kaj sploh počnem v tem lajfu, kot pa samo čakam na najinga user posted image ? Sm rekla da se bom malo poslila da spet odprem kako knjigo in preberem al pa da kot včasih slovar in se učim novih in tujih besed, kaj pa več doma ne mislm delat...jest bi bla sam zunej, na kolesu in s fotkičem v roki, pa se stalno bremzam, češ komisija bo pršla...itak pa grem kmal spet delat pa bom spet vsa zbita od dela, da se mi tud na sprehod ne bo dal več it...se pa bom mogla skup sestavt...obvezno...a mislte da je to del depresije?

user posted image sončka drage gorenjke in rade se mejteuser posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.6.2009 10:35:15   
Tira
Simonae te popolnoma razumem.
Jz se skupnim kosilomi in vsemu podobnemu raje izogibam... samo kadar je res nujno.

Meliitak mislim, da nimaš deprersije, samo mal si naveličana vsega kt pa pomojem vse. Jz mam tud zadnje čase občutek, da sem skoz sama doma, se prekladam in res samo še čakam, kdaj grem rodit. No sej če ne bom kmal šla, pa še res lohk padem v kakšno depresijo user posted image

Danes grem popoldne k G na CTG, pa po napotnice za amnio. Bom kr pop.... , če mi jih ne bo dal user posted image

Janci sporoči kuko je blo na amnio. Kej novega???? Se kej dogaja?ž
Ja zdej je že junij, zdej greva pa že res lohk rodit.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.6.2009 12:18:14   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

Sm vas brala vsak dan, sam se nism spravla nič napisat ker sem čis zbolela in komej stojim pokonciuser posted image dans mi je še glasa zmanjkal tko da samo še pisakm lahkouser posted image no in kr sm js bolana je seveda tudi Erosuser posted image user posted image sam upam da ne bo tolk zbolu kukr js, ampak da se bo ustavl pr prehladuuser posted image

Simonae te razumem glede tašče...sploh ker js živim z njo na 60kvadratihuser posted image user posted image user posted image včeri mi je moj dovolu da grem pogledat en stanvaneuser posted image ...pa upam da se bova pol kej zmenla da greva končno na svoje....sam morm še poklicat za ogled, sm mela namen dans, sam zdej pa nimam glasu se me bo un še ustrašu če kličem takauser posted image

Janci js pa nism rešla ankete, sploh nism zasledila da rabišuser posted image glede pediatra js sm klicala prejšnji ponedeljek za Erosa, sm rekla da hočem Ješetovo ker so mi rekl da je ona najboljša...no pa me kličejo ŠELE v petek nazaj in reče da je Eros naročen 2.7. ?!?!?!?! takret bo mel že 2 mesca, se prav sploh ne bova šla pr enmu mescu v posvetovalnco?!?!? pol mi pa še reče aja sam nimate Ješetove ker je prezasedena ampak kr eno drugo (si sploh nism zapomnla imena k sm bla tok jezna)...tko da ne boš mela kej za zbirat, saj js nism moglauser posted image
kako pa je blo na amnio?? kaj pravi srečko?user posted image

Meliitak tud js mislm da to ni depresija, samo v nosečnosti smo že tko velik bolj občutljive na vse (sploh kar se tiče naših user posted image ) pa še bolniške pa komisija nardijo svoje, tko da se ne preveč sekirat user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 912
1.6.2009 12:47:17   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira
Janci sporoči kuko je blo na amnio. Kej novega???? Se kej dogaja?ž
Ja zdej je že junij, zdej greva pa že res lohk rodit.

Sama se že dlje časa uspešno izmikam družinskim kosilom, če bi morala jaz kuhati.
Res pa je, da jih jaz ponavadi raje ven povabim ali pa z user posted image  pripraviva kakšen biftek in narezek, kot pa da bi kuhala.
Sedaj, ko je toplo so pa itak pikniki zakon, tako da spet ni potrebno kuhati.

Danes sem šla na amnio, vendar zaradi velike gneče,  na amnio nas je čakalo več kot 10 nosečnic, so nas večino poslali kar na ctg in prestavili amnio na jutri.

Tako, da imam sedaj amnio jutri ob 8 uri, bomo videli kaj bo jutri.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.6.2009 19:00:50   
Tira
No tud jz sem že nazaj od G. CTG nč novega. Se je pa moj G končno začel zanimat za moj pritisk user posted image  in je reku, da moram nujno štet gibe in če jih bo manj kot 10 že v sredo nazaj, če ne se pa vidiva v petek na CTG.
Ko sem mu pa omenila amnio, k so mi jo rekl v Kr P, je pa skor čist znoru, češ, da noben drug zdravnik ne more njemu govorit, kuko naj dela in katere napotnice naj izdaja user posted image  Tko, da je seveda nisem dobila. Je pa reku, da je tud absolutno še prezgodaj za amnio.
No naročil mi je počitek in štetje gibov pa merjenje pritiska..... isto kt pa že en teden dni nazaj v KR P user posted image  Ah teli dohtarji so vsi skup mal smešni.
Me je pa tud ginekološko pogledov in je reku, da je MV še čist zaprt in še nč ne kaže.
No očitno se je moj user posted image  odločil, da ne bo šu nič prej ven... tko kt sem jz mislila.

Janci potem pa več sreče jutri user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.6.2009 19:04:27   
Tira
Barby upam, da se čim prej pozdravita, da bomo šle lohk na kavico user posted image

Super glede stanovanja, res bi blo fino, da bi se lahko kej zmenila s svojmu in se končno spokala od tam na svoje. Ker to bi blo za vse štiri najboljša rešitev, pa četudi ne najbolj racionalna.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 915
1.6.2009 21:40:59   
spelka12
barby upam, da se kmalu pozdraviš in en velik jupiiiiiiiiii, za stanovanje. user posted image user posted image user posted image  
Janci kdor čaka, dočakauser posted image user posted image
družinska kosila - jih obožujem, ker jih nikoli ne kuham jazuser posted image . Čez teden kuha tašča, v nedeljah kuhajo kuharji v gostilni, za piknike je zadolžen ati, za govejo juho moja mami, za ostale jedi pa babi. Da ne omenim, da je sestra po poklicu tud kuharcauser posted image . Za r.d. pa itak pripravim narezek al pa gremo ven.
simonae ti tud zaslužiš en user posted image  zarad tašče. Si sploh ne predstavljam.

A v sredo katera pride v Tuš-a? Da ne bom slučajno sama.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 916
1.6.2009 22:16:36   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
A v sredo katera pride v Tuš-a? Da ne bom slučajno sama.

Če bom jaz še 2v1 (mislim, da še bom), pridem zagotovo na kavo.

BarbyD upam, da se bosta čimprej pozdravila in se spravila v lov za stanovanjem.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 917
1.6.2009 22:46:27   
manca
Barby, držim pesti, da bosta čimprej našla stanovanjeuser posted image

Jaz se pa poslavljam, namreč odhajamo na dopust in me ta teden ter naslednji ne bo več sem gor. Gremo sicer v sredo, jutri je pa dan za pripravljanje prtljage in pospravljanje stanovanja. Bomo pa cca. 7 km ven iz Vrsarja.
Res komaj čakam na čofotanje, na to, da bomo končno nekaj časa vsi trije skupaj. Ker moža skoraj ne vidim ko pa dela po cele dneve, pa še odobritev dopusta je dobil šele danes - hja, saj ko je marca rekel za dopust je bilo vse ok, prejšnji teden je pa glavna šefica pop****** zaradi dopustov in dela in tako je delal cel vikend in še danes cel dan.

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Danes sem šla na amnio, vendar zaradi velike gneče,  na amnio nas je čakalo več kot 10 nosečnic, so nas večino poslali kar na ctg in prestavili amnio na jutri.

Tako, da imam sedaj amnio jutri ob 8 uri, bomo videli kaj bo jutri.

Prav čudno, da so amnio prestavili zaradi prevelike gneče. Ko se spomnim nazaj v leto 2007 nas je za amnio bilo res veliko, pa niso nobene prestavili.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 918
2.6.2009 7:55:16   
Ploha
Pediatri: ja jst sm jo februarja še lahko izbrala, izbrala sem Zadravec Paternoster, sem zadovolna z njo.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 919
2.6.2009 8:17:39   
anny1
Zdravo user posted image
no midva sva v četrtek že prišla domov user posted image  sva pridna in se lepo dojiva, mali je bil 3080g in 50cm velik ime mu je Alexus tako da BarbyD popravi seznamček user posted image   rodil se je pa ob 11.27 v ponedeljek 25.5. punce hvala za čestitke,
BarbyD kako je z vama sta že kaj bolje?
JanciF kaj pa ti si še v 1 kosu? al je že kaj novega?
Tira kako je sedaj s tabo si bolje?
februarka08 kako kaj kaže pri tebi?
no nekaj user posted image  sem zgrešila ker sem bol na hiter brala pa nisem vseh uspela prebrati tko da punce oprostite mi samo je tko da mi časa zmankuje zdej k so že 3user posted image  no sej ena je skor 5let stara sam se pa obnaša k da jih ma manj k 1leto  no me že kliče naš user posted image lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 920
2.6.2009 8:47:34   
Janci F
Dobro jutro,

jaz sem že nazaj iz amnio, odprta sem še vedno 1 cm in plodovnica je še čista, tako da kaže da še nekaj časa ne bomo šli rodit.
Rečem lahko pa, da spada amnio med bolj zoprne preglede.

V četrtek imam sedaj naslednji ctg in v petek naslednjo amnio.

Ali imate kakšno idejo kako pospešit odpiranje, saj se meni počasi ne bo dalo vsak dan hodit v porodnišnico na pregled?

Kot kaže se vidimo jutri na kavi, če seveda niso danes na amnio kaj sprožili.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
2.6.2009 10:43:40   
Tira
Jutro!

Ja Janci moji svakinji so obakrat z amnio sprožil... jo je imela dopoldne, popoldne sta šla pa rodit user posted image . Tko da, še je upanje.

Jz bom šla pa zdej kr lepo počivat na kavč, ker nočem paničarit, ampak me res skrbi tale pritisk. Sej sploh ne vem več keri aparaturi naj verjamem... ena mi pokaže 160/110, druga pa 140/100 user posted image  Kokor kol oboje se mi zdi previsok. Pa se nikakor ne morem odločit, da bi šla nazaj v P. Ker se bojim, da me bodo gor obdržal do 11. 6.

Barby a si kej boljš? Se nam bosta jutri lahko pridružila na user posted image ?

No se vidmo jutri ob 10h v Tušu ane? Če me kaj ne preseneti user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 922
2.6.2009 10:47:29   
BarbyD
Jutro punceuser posted image

Tira ja za amnio drugje kot v Kranju sploh nočjo dajat napotnic, sej mislm da samo še Kranj to sploh prakticira...ne vem sicer zakaj ampak drugje so to skori čist opustili...

Špelka in ostale nč se še veseit za stanovanje...zaenkrat ga grem lahko SAMO gledat ker sem mu rekla da bi rada vidla kakšen je...dvomim pa da se bova odločla za tega ker je mojemu predrag (138000) tko da bomo vidl...je pa reku včeri da bi kupla kej manjšega ker je tud sit vsega (se je včer spet skregu z tastarimdvema) sam men je to tko no, da bi šla zdej v enosobno stanovanje...že zdej smo štirje pa če že morva vzet kredit ga bi js rajši mal več pa da mamo vsaj prbližn dost placa...bomo vidl, upam da se bo čimprej rešl vse skupi

Manca uživaj na dopustuuser posted image user posted image

Anny bom popravla seznamčekuser posted image drugač pa nism nč boljš, bo treba dans it mal mojga dohtarja pogledat pomojeuser posted image

Janci kaj pa vem kaj bi ti zdej lah pomagal da bi bil srečko prej zuni...probi vse metode k jih pišejo bejbe ( seks, hoja po stopnicah, dooolg sprehod, topel tuš, masaža bradavic,...) več pa že ne vem user posted image user posted image vsaj s temu se lah tolažiš da greš jutr na kavico če ne bo nič pomagaluser posted image js pa jutr ne bom moglauser posted image user posted image sm še čist preveč zanč...hvala bogu da vsaj tašča tale tedn hod nekam pomagat delat da sva sama zjutri...če ne bi pomoje napol mrtva ven hodila user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 923
2.6.2009 10:52:16   
BarbyD
Tira joj toj pa zelo visok prtiskuser posted image pomoje bi blo bloj pametno da greš v porodnišnico...sej tud te če zadržijo gor maš "samo" še 10 dni...sej vem da je muka gor ležat, sam boljš to ko da se kej zakomplicira...pa tud včasih če si tok na koncu z nosečnostjo pa maš tak pritisk pol sprožijo porod zarad tvoje varnosti...ne vem no, js bi se na tvojem mestu šla pokazat...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 924
2.6.2009 16:26:24   
Abrakadabra
Ojla punce!

Upam da se me še spomnite. Sem vas prišla pogledat. Zdaj nas je že več :) Smo 27.5. dobili našega sončka Vida 3920g in 57 cm

Janči ne se sekirat, meni so tudi naredili amnio, in je bila tudi vredu plodovnica, čez 5 dni sem bila pa kar naenkrat 3 cm odprta, zmehčan MV in mlečna plodovnica in so me dali rodit in v 3 urah rodila. Tako, da vidiš da se lahko v manj kot enem tednu vse spremeni

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?