|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
2.6.2009 16:56:53   
PAJO
barbyd tamavmu full spirej nos z fizjološko pa z aspiratorjem
fejst vn potegni.a maš tist aspirator ki se da v usta pa potegneš

to je full dobra zadeva.če ne pa poklič v dežurno v kranj pa
povej kako in kaj je in ga pejt pokazat da ne bo prepozno pa
bosta končala v bolnici.nej ga vsaj poslušajo da ne bo kakšen bronhitis.....

ti kr poklič pa ga pelta,reč da je še tolk majhen...in te skrbi.....

upam da kej rešiš

lp

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 926
2.6.2009 21:36:56   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Jutro!

Ja Janci moji svakinji so obakrat z amnio sprožil... jo je imela dopoldne, popoldne sta šla pa rodit user posted image . Tko da, še je upanje.

Jz bom šla pa zdej kr lepo počivat na kavč, ker nočem paničarit, ampak me res skrbi tale pritisk. Sej sploh ne vem več keri aparaturi naj verjamem... ena mi pokaže 160/110, druga pa 140/100 user posted image  Kokor kol oboje se mi zdi previsok. Pa se nikakor ne morem odločit, da bi šla nazaj v P. Ker se bojim, da me bodo gor obdržal do 11. 6.

Barby a si kej boljš? Se nam bosta jutri lahko pridružila na user posted image ?

No se vidmo jutri ob 10h v Tušu ane? Če me kaj ne preseneti user posted image

mene so zarad nižjiga pritiska,..v bolnico sprejel,..sm mela 130

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 927
2.6.2009 21:38:20   
črticaa
NO K BOTE RODILE SE VM PA ŠE JZ PRDRUŽM ZA SPREHODE,.. ZJ KR NOBENE NE NAJDEM U KRANJU,..K SM SE NA NOV SM PRESELILAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 928
2.6.2009 22:25:50   
Janci F
Dober večer,

glede na to, da je danes pri nas vse mirno in kot kaže bo tako tudi ostalo, pridem jutri ob 10 uri na kavo.

Izgleda se ima naš Srečko preveč lepo, da bi šel na svobodo.

Čeprav priznam, da ga bom potem pogrešala v trebuhu, ker je tako prijetno čutit user posted image .

Lepe sanje in mirno spanje vam želim.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 929
2.6.2009 22:40:58   
BarbyD
Pajo  mava ja tist aspiratorček samo mu ne gre nč ven user posted image  ma pomje sinuse zabasane tko kukr js...k kr piham pa piham pa ni nič user posted image  sej če ne bo bolš se bova šla jutr pokazat...no js sm šla že dons..zdej bo še Eros na vrsti če bo še tko zabasan..

črtica ti si pa nova na tem forumu ane? user posted image  za sprehode ni panike, se že zdej redno vsak teden dobivamo user posted image user posted image user posted image  iz kje pa si se preselila? kje pa živiš zdej? sm firbčna ane user posted image
lahko daš še podatke da te dodamo na seznamček?

Janci kako si? še 2 v 1? user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 930
2.6.2009 23:05:43   
BarbyD
  user posted image ŽE PESTUJE

MAJ 

* BarbyD   09.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Kranj user posted image    user posted image
* Mary12   12.05.2009, ?user posted image  , 28 let, Jesenice user posted image user posted image  
* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Šk.Loka user posted image user posted image
* Elyy 29.05.2009, ? user posted image , 20 let, okolica Kamnika user posted image
* Anny1   30.05.2009, 3 user posted image  , 26 let, Predvor  user posted image    user posted image
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image  , 25 let, Kranj user posted image   user posted image
* Shirley  31.05.2009, 1 user posted image  , ? let, Bled ?  user posted image
* Lina        ?.05.2009, 2 user posted image  , ?let, Medvode  user posted image

JUNIJ 

* JanciF  05.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj user posted image  
* Blu      07.06.2009, 2user posted image  , 29 let, Kranj user posted image  
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image  , 27 let, Podnart user posted image  
* Tira  11.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Cerklje user posted image  
* Dodi    20.06.2009, 8user posted image  ,11user posted image  34 let, Selška Dolina user posted image  
* Ninta   22.06.2009, ?user posted image  , 32 let, Kranj ?  user posted image
* Luši     30.06.2009, ? user posted image  , ? let, Tržič ?  user posted image

JULIJ 

* Lučka25 20.07.2009. 1user posted image  , ?let, Kranj ?  user posted image
* Galateal 25.07.2009, 1user posted image , ?let,

AVGUST 

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image  , ? let, ? ?  user posted image

SEPTEMBER 

* Baby blue 13.09.2009, 1user posted image  , 25 let, Jesnice  user posted image  
* Mojgal      13.9.2009, 2user posted image , 31let , Šk. Loka   user posted image  
* Maaya    22.09.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj     user posted image  
* *Kinnie* 25.09.2009, 3 user posted image  , 29 let, Radovljica  user posted image   
* Simonae 30.09.2009, 3user posted image  , 32 let, okolica Kranja  user posted image
* Katka ?.09.2009, ?user posted image , ? let, ?, ? user posted image

OKTOBER 

* Februarka08 
15.10.2009 2user posted image  , 24 let, Kranj user posted image  
* Meliitak 15.10.2009, 1user posted image , 33 let, Kranj user posted image
* Manca 30.10.2009 2user posted image  , 27 let  user posted image
* Stuhica 30.10.2009,  4user posted image 2x IMN, 30let, Radovljica, user posted image
* Spelka12 23.10.2009, 2user posted image , 28 let, Kranj user posted image  

Manjkajoči podatki:

* Mojsonček ?.?.2009, ?user posted image , ? let ,?  user posted image
* Liki ?.?.2009, 1user posted image , ? let, Kranj user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 931
2.6.2009 23:05:55   
BarbyD
user posted image  

NICK                 PDP        RODILA        IME           VEL.       TEŽA   

1. Pajo                 30.01.       24.01.        Žana         51cm      2890g
2. Ploha               29.01.       07.02.        Meta         52cm      3580g  
3. Mary12           12.05.       31.03.        Kristjan     50cm      2960g
4. BarbyD            09.05.       30.04.        Eros          53cm      3830g
5. Helikop            30.05.       20.05.        Lara          51cm      3180g
6. Anny1              30.05.       25.05.        Alexus       50cm      3080g
7. Abrakadabra   28.05.       27.05.        Vid             57cm      3920g

user posted image

user posted image            

user posted image       

3

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 2.6.2009 23:06:40 >

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 932
3.6.2009 8:03:10   
Janci F
Dobro jutro,

najprej ena user posted image  za lepši začetek dneva.

Midva sva še kar 2v1 in kot kaže bova še nekaj časa.

Danes sem spala zelo slabo, saj sem se ene 4x zbudila in vsakič mi je bilo zelo slabo, sem samo čakala da bom šla bruhat.
Zdaj ko sem pokonci mi je manj slabo, ampak se ne počutim tolk dober kot ponavadi.

Ampak bo že, grem ob 10 uri na kavo in bom potem na vse pozabila.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 933
3.6.2009 9:01:03   
črticaa
barby prej sm bla u stražišču in vse kolegice so tm ostaleuser posted image  tko da kle iščem noveuser posted image user posted image

janci,... to je najbl smešn k rodiš,..k kr naenkrat ni trebuha,..ampak sam k ležiš,..k ostaneš je še kr,..zarad vse kože zgleda k da si še kr nosečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 934
3.6.2009 12:18:05   
Meliitak
po mojem se zdej veselo sončite tm pri Tušu nekje user posted image ...jest sm se pa spravla pečt, ker mam ju3 RD in ga mislm mal proslavit, še zadnjič ko bova z mojim user posted image takorekoč sama...mam full planov kaj spečt, tko da se bom mogla kar lotit...ma kera kak predlog...moj seznam:
- čebelji pik,
- čokoladni baci
- čokoladni piškoti z vanilijevo kremo
- rolada s čokoladno kremo
- huzarski krpaki
...
če mi rata pol spečt do večera pol sm zmagala, ker si vedno naložim preveč user posted image user posted image user posted image ...tokrat ne mislm nč šparat s sladkorjem in čokolado, mogoče kako moko zamenjam s polnozrnato in maslo z margarino a to je to. Bo ok?user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
3.6.2009 12:34:31   
PAJO
kdaj lahko pridm probat kaj si spekla??user posted image user posted image

ja full dobr da se ti da pečt,jz sm tud včasih rada pekla
ampak zdej ko pa imam 2 otročka doma pa mi časa zmankujeuser posted image

no ja bo že.a vse to boš ti nardila???
kakšni so teli čokoladni piškoti z vanilijevo kremo,a je enostavno narest???

lp vsem

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 936
3.6.2009 13:58:31   
Meliitak
evo mene sredi peke...user posted image user posted image user posted image
Čist te razumem PAJO da nimaš časa ko imaš dva malčka, sj tud sama nevem kako mi bo kasnej znesl, upam pa vseen lahko ane user posted image
Mah nobena stvar ni težka za narest sam čas si morš vzet...v bistvu se piškoti v glavnem na isti princip delajo, vse se skup zmeša, da počivat, se speče in lahko potem dodajaš marmelado, kreme ipd...kar se tiče pa kolačev in tort pa je več dela ja...se prepričujem da za stvari ki jih imam rada si bom čas vzela (upanje umre zadnje user posted image )...probat pa komot lahko pridete, sam če boste v bližin in če kaj za darilo prnesete user posted image (joke)...nevem če bom vse spekla ker vidm da mi manjka materijala in bi mogla še mal v šoping...sj pravm če mi rata vsaj pol bom vesela he, he...

lepe in sladke tudi ve bodite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 937
3.6.2009 14:27:33   
BarbyD
Črtica ajauser posted image no ja sej Stražišče pa res ni delečuser posted image user posted image se boste še kdaj lahko dobile na kaviuser posted image

Meliitak joooj kaj pa teb ni jasnouser posted image user posted image a ti veš da sm js po porodu in se poskušam znebit trebuščka ti pa tuki same dobre stvari naštevaš...grozna siuser posted image user posted image

Janci mogoče se pa počasi začenja že vse skupiuser posted image user posted image pravjo da če ti gre na bruhanje da zadnje dni da je to znak za začetek...bomo vidluser posted image

Kako ste se mele na kavici?? jooj prov fovš sm vamuser posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 938
3.6.2009 14:40:17   
baby blue
BarbyD držim pesti da se kmalu pozdravita ti in vajin Eros user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 939
3.6.2009 15:23:39   
BarbyD

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

BarbyD držim pesti da se kmalu pozdravita ti in vajin Eros user posted image user posted image
BarbyD držim pesti da se kmalu pozdravita ti in vajin Eros 

Hvala user posted image sej dans je že malenkost boljše user posted image kako pa si ti?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 940
3.6.2009 15:32:29   
baby blue
v redu... veselo brcamo in izvajamo akrobacije v trebuhu... jutri imamo pregled... tako da upamo da bo škrat mali pokazal kaj skriva med nogami user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 941
3.6.2009 17:35:15   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

barby prej sm bla u stražišču in vse kolegice so tm ostaleuser posted image  tko da kle iščem noveuser posted image user posted image

Sej Stražišče je tud Kranj a ni?user posted image  
Se oproščam, ker me ni bilo na kavo ampak ponovila se je zgodba iz prejšnjega tedna. Nespanje, bolečine v trebuhu, krči.... Sam še hujše kot prej. Tko da ležim in božam buhija. Sem že zagnala paniko, ker mali ni nič brcal cel dan. HB za angelsound.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 942
3.6.2009 19:56:05   
Janci F
črtica, ravno zadnjič smo se na kavi pogovarjale, da nas je izredno veliko priseljenih.
Kje pa si ti doma?

Jaz sem vedno za sprehod, tako da če boš potrebovala družbo, samo povej in gremo lahko skupaj na kakšen krog ali kavico.
Ne pozabi, da smo pa gorenjske nosečke skoraj vsako sredo ob 10 uri dogovorjene na kavi in se enkrat oglasi, da se spoznamo.

Spelka12, upam da se že kaj bolje počutiš.
Pridno počivaj in pazi na svoj trebušček.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 943
3.6.2009 20:02:51   
elyy
evo se vam končno lahko javim in sporočim da sem 25.5 rodila našega tiana težgega 3500kg in velikega 52cm!
se beremo

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 944
3.6.2009 20:03:58   
črticaa
barby ni deleč,..sam z vozičkom je težko do ke pridt,..so veliki klanci,..naš malček ma pa sam 8 kil poj je pa še vozičekuser posted image user posted image

špelka men tamau ni nč brcau,..pa na angel sound sm ga tud sam u 30% ujela,...tko da ne vem če sm ga 10x čutla brcnt

jani,..sj bi vm že za dons rekla pa sm mela ob 11ih ginekologauser posted image user posted image drgač sm pa zj na glavni avtobusni

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 945
3.6.2009 20:57:25   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

evo se vam končno lahko javim in sporočim da sem 25.5 rodila našega tiana težgega 3500kg in velikega 52cm!
se beremo

Elvy, čestitam za Tiana.
Vsem trem želim veliko srečnih skupnih trenutkov.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 946
3.6.2009 21:42:53   
*blu*
Čer!

Vidim, da ste nekatere kar pridne s kofetkanjem. Meni vedno nekaj prileti vmes. Upam, da bom potem z vozičkom bolj pridna- se tudi jaz priporočam za kak skupni sprehod.

Danes sva šla z mojim še v lj. kupit košaro za voziček. Čeprav sem bila tako prepričana, da je ne potrebujemo. Ampak odkar smo sestavilo voziček se tamala nonstop zvira po njem in dviguje in spušča naslonjalo in se mi zdi da je košara edina rešitev pred katapultiranjem našeuser posted image . Nočem pa skoz tult na Saro ne to ne unega.

Špelka, a si kaj bolje? Ti kar počivaj, pa božaj bušija, pa bodi +!

Janci, ti si tudi že malo neučakana. Jaz bi tudi pri priči šla. Pa tako so mi napovedovali, da bo prej user posted image . Zdej pa zgleda da bo treba spet sprožit, da ne bo petkilska naša babnica.

Elyy, čestitke!

BarbyD, a sta z Erosom že kaj bolje?

Drugače sem pa skoraj diplomirala z iskanjem malinovega čaja te dni. Mi ga je zmanjkalo, v Kranju ga nikjer več nimajo, v lj. sem bila v dveh trgovinah in ga nimajo, potem sem ga dobila v Maxiju. Ajmene, a se je res tako povpraševanje povečalo user posted image ?

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 947
4.6.2009 9:10:11   
Ploha
blu: a v medisan si pogledala, drgač mam pa jst še 1 vrečko, ki mi je ostala, če ga katera želi? user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 948
4.6.2009 10:09:04   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

blu: a v medisan si pogledala, drgač mam pa jst še 1 vrečko, ki mi je ostala, če ga katera želi? user posted image

Hvala, sem ga potem v Maxiju dobila!

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 949
4.6.2009 10:16:42   
Meliitak
user posted image

user posted image

tole mi je včeri ratal...sem si dala previsoke cilje za peko, taka pač sem...pa punce ne se nč sekirat kar se tiče kil, bodte trdne in se držte svojga začrtanga plana...jest pa itak rajš vidm in gledam druge kako se mastijo z mojimi stvarmi in sem tako zadoščena, tako da s cukrom nimam glih problemov...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?
sonček08

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!