|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
22.5.2009 16:22:18   
Janci F
Kje pa ste danes gorenjke?

Mene že vse dol tišči, da danes kar malo bolj poležavam.
Ravno sem pojedla kosilo in sem polna hrane.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 851
22.5.2009 16:32:30   
elyy
dons sm pa jst generalno stanovanje pospravljala,tko da nisem mela čas bit tok na rr.
pol se pa kr spočij,če te tišči da nebo prehmau?
lp

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 852
22.5.2009 16:34:34   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

dons sm pa jst generalno stanovanje pospravljala,tko da nisem mela čas bit tok na rr.
pol se pa kr spočij,če te tišči da nebo prehmau?
lp

Jaz bi bila čist za, da grem že danes rodit, saj imam samo še 14 dni do PDP, vendar je včeraj na ctg-ju bilo še vse popolnoma mirno.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 853
22.5.2009 16:45:33   
elyy
jst mam do dauma poroda še 7 dni....pa se nič nedogajauser posted image !tko da sm res že prv sita vsega....v ponedeljek imam ctg pa pogledala bo če se kej odprta!tko,da upam...da bo vsaj kej v ponedeljek....
mene je tud že ščipal neki časa nazaj,ampak nič resnega!
barby;hvala,ker si me dodala na seznamček(lahko še dodaš 20 let, pričakujemouser posted image )

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 854
22.5.2009 17:00:22   
Janci F
elyy  šele zdele sem opazila, da si iz Kamnika.
Jaz sem v tudi originalu iz Kamnika, sedaj sem pa slaba 4 leta že v Kranju.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 855
22.5.2009 19:03:56   
Tira
Ojla punce!

No, da se vam javim. Sem doma!! user posted image  Jupiii!

Sem pa drugač ful besna... v P so me imeli pod strogim nadzorom, 3x na dan so mi merili pritisk, 2x dan Ctg, dieta neslana hrana in ležanje. No in potem grem danes k svojemu G in ta mi reče, da v Kr čist preveč pretiravajo user posted image  WTF? Mar ne piše v vseh knjigah in povsod, otekanje in visok krvni pritisk znake preeklampsije?? Mislm res ne vem, kaj naj si mislim. Sm kr mal jezna na svojega G!
Rekli so mi počivanje in dvakrat na dan merit krvni pritisk ter dvakrat tedensko Ctg - za kar pa moram imeti napotnico.... seveda mi je moj G ni dal!!! user posted image  Češ, da sploh ni potrebno!

Ah sej ne vem kaj naj si mislim. Sem pa resno zaskrbljena, da nebi blo kaj narobe z user posted image

Vidim, da ste uživale na kavici user posted image . Dobrodošle vse nove user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 856
22.5.2009 23:18:21   
BarbyD
Čer bejbeuser posted image

No mi smo pa danes cel dan lenarli user posted image  upam da bo jutri sonček da gremo lahko malo venuser posted image

Janci da ne bo tvoj srečko naslednjič ko se vidimo že v vozičkuuser posted image  no alpa dva srečka user posted image user posted image  

elyy bom še leta dodala, prov fino da je še ena mlajša kot jsuser posted image user posted image user posted image   a pa tud mate fantka user posted image user posted image  kako mu bo pa ime?

Tira lepo da si doma user posted image user posted image  se pravi se drugi teden vidimo ane??user posted image   kar se pa tiče porodnišnice pa vsi pravijo da Kranj preveč komplicira, samo men je to prov super, porodništvo je ena taka stvar k nikol ne veš kaj se lahko zgodi pa kdaj, in bolš par preiskav več narest pa bolj pogosto spremljat stanje user posted image  pa user posted image  kakor eno premal pol pa gledat kdo je kriv če slučajno do česa pride...no vsaj moje mnenje je tako...in trakret k so vsi govoril kolk je brezveze da sm 5 dni ležala not "samo" zarad obrata, da v Lj. to vse v enem dnevu nardijo, sm bla js dost bolj mirna da so me tok časa prpravljal pa pol še dva dni spremljal če je vse ok...kukr če bi me takoj domov poslal pol bi bla pa živčna če bi me kej zaštokal pa k je bil Eros cel dan ČIST na miru po obratu...tko da kr nej mal komplicirajo, še prehitr bomo tam k nobenmu več ne bo mar in nas bojo samo domov šibal pa vse bolj na hitr gledal..tko da js bi bla na tvojmu mestu kr mal zoprna glede napotnce za ctg, alpa mu reč da ga ne čutš dobr, pol ti jo pa more dat...

nč bejeb zdej se grem pa js mal stiskat z mojmu user posted image  ( če ga bom spravla stran od računalnika user posted image )

lepo spite...nočkouser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 857
23.5.2009 7:53:03   
anny1
Hallouser posted image
no mi smo se že preseliluser posted image  sam se pa še ne počutim tko, kle gor med gorenkam je še zmeri najbol-itak user posted image
tira-jaz se čist strinjam z barby bot tečna in zoprna da ti dajo napotnico, k ja tko k je rekla barby so ful neki nevem kva preveč skrbni sam glej v lj P se pa noben zate ne potegneuser posted image  pol pa pride do tega da user posted image  v maternici v 34t umre pa noben ne ve zakaj user posted image  tko da uztraji !!!!!
lepo pozdrav vsem novim user posted image
punce lepo vas je blo spoznat user posted image
no jaz odštevam še 2dni pa bomo videl  našgauser posted image
se kaj še beremo user posted image
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 858
23.5.2009 10:26:21   
Tira
Jutro!

Ja hvala za nasvete punce. Se čist strinjam z vama in me je odziv mojega G kr mal presenetil. Bom mu v sredo zatežila, da mi da napotnice. Ker danes zjutraj sem si merila pritisk in je spet 130/90 ... se mal vročine pa bom popoldne že na 140/90 user posted image  A ni to previsok za nosečnico?

Aja a kera ve kuko je z EA in visokim pritiskom, nekje sem zasedila, da potem ni možna? user posted image

Anny vidim, da si se že preselila. Škoda, da se nismo uspele spoznat. A že odštevaš dneve ane.
Sej jih jz tud, sploh zdej k me še skrbi zraven... itak je pa jutri polna luna... mogoče pa bo kej user posted image

Moj user posted image  je danes na faxu in to do 15h, pa še preden domov pride...  Tko, da sem sama, pa še kam potepat se ne upam it zdej po vsem tem.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
23.5.2009 10:48:46   
Tira
Popravljam: Jutri je mlaj, ne polna luna... k sem prej napisala user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 860
23.5.2009 22:57:57   
elyy
janci; oooo kamničanka....to je pa lepo prebaratiuser posted image (no mi v kamniku živimo 9 let,prej smo v domžalah...smo se s starši preseli,ko sem bila otrok).
drgače pa živim na perovem(če ti je kej znano)....kje si pa ti prej?

tira:meni noge res fulllll zatekajo,sploh še ponoči,ko spim ni nič bolje...ampak nimam visokega pritiska,ker potem pravjo,da je to čist normalno!
pri tebi je pa malo drugače,kokr jst vem..je nevarnost,če ti noge zatekajo ampak če imaš visok pritisk....tvoja G je pol res mau čudna,če je res tok hudo potem bi jst poklicala v zdravstveni dom in jo vprašala,ker itak zgubit nimaš kej!v katrem mesecu nosečnosti si?

barby:no pomoje sm najmalša med vsemi....user posted image no mojmu fantku bo pa ime Tian..upam,da bo vse posreči in,da se bo porod dobro iztekel(dneve kar odštevam še 6 dni....sam sploh nevm,kaj nej nardim,komi čakam,da že bo...pa se sploh nič nedogajauser posted image ....)

lahko noč**

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 861
24.5.2009 8:01:23   
anny1
jutro user posted image
no dons pa jaz eno user posted image  za vse kuham user posted image
še dones pol bomo ša videl našga user posted image user posted image
kako steuser posted image ?
elyy- a je to prva user posted image ,
no pri men je blo tko da sem sicer res točno na 40t v 1user posted image  rodila sam se je pa ene 2dni prej začel, tko da potrpežlivost, sej bo vsaka user posted image  se konča user posted image ,
drugo sem pa tri dni do roka rodila tko da ni panike pa seo mi cel cajt govoril da je možnost predčasnega poroda, 1,2 in tud sedej, sam zdej ne bi še rodila k mam jaz tud 6dni do PDP če nebi bil CRuser posted image
tira- ja odštevam, odštevam,....,odštevam, ti pa le glej da jim pokažeš user posted image  da ti končno da tisto napotnico! Pa upam da se se spoznamo, če ne prej poleti k bo že kaj cajta in da pridemo na gorenjsko malo pogledat kaj se dogajauser posted image
barbyD- no sej zdej že vem ker letnik si kaj pa mesec? K midve sva 2004 obedve rodile sam ti še mal prej septembra a ne? no zdej bova pa tud letos skupi sam jaz te že za 1user posted image  prehtevam user posted image
janciF- kako gre pri tebi??
lp user posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 862
24.5.2009 9:51:44   
Galateal
Hoj,

mene, še posebej pa mojega dragega je pa včeraj malo panika zagrabila, ko sem prebrala, da je prva julijka, ki je imela rok le en teden pred mano, že rodila. Tako da mislim, da bova naslednji teden pospešeno pripravljala vse potrebno za user posted image , ker nama še vedno večina stvari, ki se najprej rabijo, manjkajo. Drugače pa bo moj tistih nekaj dni, ko bom jaz v porodnišnici, moral vse nakupiti user posted image

Lepo vas je bilo spoznati v sredo na kavici...
za seznam pa: 25.7. pričakujem prvega user posted image , do sedaj sem se že zredila za 12 kilogramov. Otroček pa nama je tudi malo prekrižal plane, tako da letos ostajava zaročena. Ko bo mala user posted image večja in bo že lahko nosila košarico in trosila rožice pa pride na vrsto tudi poroka, ki po mojih pojmih ni niti približno tako pomembna kot novo življenje user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 863
24.5.2009 9:54:36   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

janci; oooo kamničanka....to je pa lepo prebaratiuser posted image (no mi v kamniku živimo 9 let,prej smo v domžalah...smo se s starši preseli,ko sem bila otrok).
drgače pa živim na perovem(če ti je kej znano)....kje si pa ti prej?

user posted image  Jaz sem bila prej tudi na Perovem doma, samo ta stari del Perovega, ne v  novem delu.

Kolk je svet majhen, upam, da se nam pridružiš na kavici, da te spoznam.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
24.5.2009 10:02:21   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

janciF- kako gre pri tebi??

Jaz sem še vedno 2v1, popadki so se umirili, tako da enostavno čakamo na novo rundo. user posted image
Včeraj sem se skoraj 3 ure sprehajala po Brdu (malo vmes tudi na klopcah počivala in seveda bolj racala, kot pa hodila).
Popoldne smo šli pa še na en piknik, tako da sem danes kar ornk utrujena.

Zaenkrat še nič ne kaže, da bom šla kaj kmalu rodit.
Izgleda še ni prišel čas.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 865
24.5.2009 14:59:48   
BarbyD
Oj user posted image

No kaj delate lepga na nedeljski dan? mi se menmo kam bi šli pa smo še zdej domauser posted image

elyy js sm tud hotla fantku skoz dat Tian imeuser posted image  že pr prvi user posted image  če bi bil fant bi bil Tian, no pa mamo zdej Piouser posted image  za tega sm pa tud hotla pa je pol moj reku da jih je že preveč, pa še dva k jih poznava imata zelo podobna imena tko da sva se pol odločla da bo Eros k je bil lih v Grčiji narjen user posted image user posted image
drugače se pa na koncu že res vleče ja...probejta mal več user posted image  to ponavadi pospeši zadevo user posted image user posted image  

anny mesec sem pa oktoberuser posted image  ja za enega me prehitevašuser posted image  sej te bom ujela čez par letuser posted image  alpa prehitelauser posted image user posted image  hehe ne ne 4 je pa kr mal velik, pol že kombi rabš user posted image user posted image

galateal ja se zna kr hitr obrnt vse skupi sploh ponavadi če nimaš še nič pripravljeno te rado kej prehiti user posted image

janci se mi zdi da se nebi nč branla če bi že pestvala ane user posted image  preden sem rodila se mi je reeees vleeeeklo, zdj bo pa Eros star že en mesec user posted image  boš vidla kolk bo šlo pol vse skupi hitr user posted image

nč zdej pa šibam js k se user posted image  krega user posted image ...pa upam da nam bo ratal it kam vn preden bo noč user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 866
25.5.2009 9:17:53   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD
janci se mi zdi da se nebi nč branla če bi že pestvala ane user posted image  preden sem rodila se mi je reeees vleeeeklo, zdj bo pa Eros star že en mesec user posted image  boš vidla kolk bo šlo pol vse skupi hitr user posted image

Dobro jutro gorenjke,

najprej ena user posted image  za prijetnejši začetek dneva.

Anny danes mislimo nate in držimo pesti.

Do PDP imam še 11 dni in še vedno sem v enem kosu in za sedaj še nič ne kaže da bom kaj kmalu spoznala našega Srečkota.

Pogosto imam različna špikanja, samo to je še zelo daleč od pravih popadkov (vsaj po mojem mnenju). Izgleda bom morala kar počakati do četrtka, ko imam naslednji ctg.
Dobra stran tega pa je, da vas bom v sredo videla na kavici. user posted image  Saj pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 867
25.5.2009 10:41:34   
Tira
Jutro!

No kuko ste?
Jz sem mal boljše volje, ker se user posted image  kobaca po trebuhu. Včeraj sem bla namreč že res čist na tleh, k je bil ful miren, pa ta pritisk je še vedno na meji.... v glavnem je moj user posted image  rekel, da me bo kr nazaj v P pelov, pa nej kr tam počivam user posted image  Ful me skrbi, da bo kej narobe in bi že reees rada šla rodit.
Sm govorila, da je danes lep datum ane, sam zgleda, da ne bo nič... se še nč ne dogaja.

Elyy tud jaz odštevam dneve, še 16 jih je user posted image , čeprov bi šla že kr danes.

Kuko je ta teden s kavico? Jz imam v sredo zjutraj Ctg pri mojem G ... tko da bi blo fino mal kasneje al pa v četrtek... sam takrat bo pa baje že slabo vreme.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 868
25.5.2009 10:42:49   
Tira
Anny držim pesti user posted image user posted image , da bo vse ok, pa da čim prej dobiš v naročje svojo user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 869
25.5.2009 12:20:25   
stuhica
Janci saj bo tud kmalu tvoj čas prišel ko boš šla na dva dela s svojim srečkotom user posted image user posted image user posted image , še malce potrpi pa bo...  mene čaka še dolga pot sme šele v 18 tednu, konec oktobra bomo rodil, ne vem kako bo s tole vročinico, ker je že sedaj vroče, ne vem kako bomo tole poletje sfural...

Punce za prtisk pa kar povejte zdravnikom je boljše preventiva kot pa kurativa sploh z nosečniškimi in porodnimi pritiski ko se lahko kaj hitro kaj zakomplicira...

A ta dteden se boste kaj dobila na kavici? jaz mam jutri in v sredo spet preglede, tako da verjetno tud sedaj ne bom uspela...

nč s eše kaj tipkamo gorenke čveke fajn s emejte pa smo na vezi

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 870
25.5.2009 21:04:15   
spelka12
Nobena še ni šla rodituser posted image . AH DEJMO NO a še niste naveličane trebuhov?user posted image
Jutri imam posvetovalnico, a bo katera tam? Za kavo imam čas samo v četrtek ali petek.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 871
25.5.2009 22:28:32   
BarbyD
Čer user posted image

Kako se mate? user posted image  spet nas je samo par aktivnih...

No da vam povem da je Anny danes imela carski rez, oba s sinčkom sta uredu user posted image user posted image user posted image   ne vem pa nič drugega ker je bla preveč zmatrana tko da mi je sam na hitr sporočila da je fertikuser posted image

Js sm za kavicouser posted image user posted image  pa men je vseen ker dan user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 872
26.5.2009 8:04:34   
Janci F
Dobro jutro,

jaz sem še vedno, pa bi šla rada že počasi rodit, ampak nič ne kaže da se bo kaj kmalu zgodilo.
Vsak dan me kaj špika, vendar se vedno potem vse umiri.

Včeraj sem veliko hodila in zvečer, ko sva se z user posted image  vračala s sprehoda me je tolk zbadalo, da sem se večkrat ustavila in predihala, da sem sploh do doma prišla. Moj me je ves zaskrbljen ene 10x vprašal, če gre po avto. user posted image
Ko sem prišla do doma in sem se vlegla, se je pa v slabe pol ure popolnoma umirilo.

Tako, da kaže bom še kar nekaj časa doma, danes imam še 10 dni do PDP.

Uživajte v sončku in sporočite kateri bolj ustreza sreda in kateri četrtek za kavo.

Jaz imam v četrtek ob 10 uri CTG, tako da ne vem točno kdaj bom frej.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 26.5.2009 8:07:20 >

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 873
26.5.2009 11:17:37   
Tira
Jutro!

No tud pr men se še nč ne dogajauser posted image  Očitno res čakamo na junij.

Glede kavice men bl ustreza jutri (sreda), k grem kuj zjutraj k G potem pa lahko pridem.
Povejte, če imate čas jutri ob ene 11h za user posted image v Tušu ( no lahko tud prej, sam bom potem mal zamudila) ???

Super za Anny user posted image  in njenega sinkota. Vse čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 874
26.5.2009 12:12:10   
BarbyD
Jaz lahko pridem jutriuser posted image js mam itak skoz cajt k moj dela zjutri tamala je pa v vrtcuuser posted image

ve se zmente kdaj vam najbolj paše pa js zih pridem če bo vse okuser posted image

Janci mogoče pa ne smeš nehat šetkat če hočš sprožit user posted image js sm v porodnišnici ko sm šla rodit po temu k so me prpravle mogla z mojmu še eno uro šetkat gor pa dol po hodniku ker so rekle da gre pol hitrje vse skupi...user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?