|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
4.6.2009 12:14:05   
PAJO
meliitak vse najboljše za ROJSTNI DAN

pa dobr zgledajo teli tvoji piškotki,kdaj lahko pridemo??

kako ste kej nosečke,a se dobr počutite??

lp

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.6.2009 20:43:46   
PAJO
pa je končno naša janci dočakala svojga sinčka  user posted image user posted image user posted image

ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 952
4.6.2009 21:09:45   
Meliitak
Hvala PAJO za lepe želje...sj bom še kdaj spekla kaj (malo manj kaloričnega in mastega he, he) pa se bomo lahko sladkali (upam tudi da bom našla čas user posted image )

Drugač pa niti nisem praznovala, ker se slabo počutim, kao ena gripa la kaj, boli glava in grlo, vsa sm čudna...se bom pa nabutala vitaminov in bo boljš ane...si bom en dan vzela čas za prijatelje in družino in jih malo počastila, ker da gre RD kr tko mim mi ni glih všeč, potrebno se je veselit v življenju ane...

ajde pikice, božajte bušije pa se tipkamo

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 953
4.6.2009 22:41:16   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

pa je končno naša janci dočakala svojga sinčka  user posted image user posted image user posted image

ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj a je že rodila al kaj????

meliiitak bravo za takele piškote. Izgledajo super.
črticaa kak to misliš, da nisi čutila otroka? A v celi nosečnosti a v tem tednu,kot sem jaz? Ker če ga ne čutiš dolgo se morš it pokazat v P a ni tako? Jest imam pa srečo, ker ga z AS vedno dobim, tud premikanje in srček, ga je tolk lepo poslušat. Drugače pa Stražišče rules user posted image .
barby a sta že boljš?

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 954
4.6.2009 22:56:16   
spelka12
Sem že našla. Janci iskrene čestitke ob rojstvu vajinega Tom-a. Čestitke tudi očijuuser posted image user posted image user posted image .
Joj jest sem se pa tko na Srečkota navadla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 955
6.6.2009 12:16:27   
BarbyD
Živjo bejbeuser posted image

No midva sva bla v bolnici od srede do včeraj zvečeruser posted image zdej sva že doma pa še ni čist dober naš sonček...ga je treba še merkat..

no za Jano vidim da že veste pa Tira je tudi na isti dan rodila sinčka Marcelauser posted image user posted image

Ely tudi tebi čestitke za Tianauser posted image user posted image user posted image

spelka 12 jooj merkaj tvojga bušija...pusti se crkljat in ne delaj NIČ težkegauser posted image user posted image user posted image sej upam da se hmal kej vidva...ko bova midva bolje in ti user posted image

zdej morm pa seznamčke popravit user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 956
6.6.2009 12:20:01   
BarbyD
 user posted image ŽE PESTUJE

MAJ 

* BarbyD   09.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Kranj user posted image    user posted image
* Mary12   12.05.2009, ?user posted image  , 28 let, Jesenice user posted image user posted image  
* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Šk.Loka user posted image user posted image
* Elyy 29.05.2009, ? user posted image , 20 let, okolica Kamnika user posted image user posted image
* Anny1   30.05.2009, 3 user posted image  , 26 let, Predvor  user posted image    user posted image
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image  , 25 let, Kranj user posted image   user posted image
* Shirley  31.05.2009, 1 user posted image  , ? let, Bled ?  user posted image
* Lina        ?.05.2009, 2 user posted image  , ?let, Medvode  user posted image

JUNIJ 

* JanciF  05.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj user posted image    user posted image
* Blu      07.06.2009, 2user posted image  , 29 let, Kranj user posted image  
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image  , 27 let, Podnart user posted image  
* Tira  11.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Cerklje user posted image    user posted image
* Dodi    20.06.2009, 8user posted image  ,11user posted image  34 let, Selška Dolina user posted image  
* Ninta   22.06.2009, ?user posted image  , 32 let, Kranj ?  user posted image
* Luši     30.06.2009, ? user posted image  , ? let, Tržič ?  user posted image

JULIJ 

* Lučka25 20.07.2009. 1user posted image  , ?let, Kranj ?  user posted image
* Galateal 25.07.2009, 1user posted image , ?let,

AVGUST 

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image  , ? let, ? ?  user posted image

SEPTEMBER 

* Baby blue 13.09.2009, 1user posted image  , 25 let, Jesnice  user posted image  
* Mojgal      13.9.2009, 2user posted image , 31let , Šk. Loka   user posted image  
* Maaya    22.09.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj     user posted image  
* *Kinnie* 25.09.2009, 3 user posted image  , 29 let, Radovljica  user posted image   
* Simonae 30.09.2009, 3user posted image  , 32 let, okolica Kranja  user posted image
* Katka ?.09.2009, ?user posted image , ? let, ?, ? user posted image

OKTOBER 

* Februarka08 
15.10.2009 2user posted image  , 24 let, Kranj user posted image  
* Meliitak 15.10.2009, 1user posted image , 33 let, Kranj user posted image
* Manca 30.10.2009 2user posted image  , 27 let  user posted image
* Stuhica 30.10.2009,  4user posted image 2x IMN, 30let, Radovljica, user posted image
* Spelka12 23.10.2009, 2user posted image , 28 let, Kranj user posted image  

Manjkajoči podatki:

* Mojsonček ?.?.2009, ?user posted image , ? let ,?  user posted image
* Liki ?.?.2009, 1user posted image , ? let, Kranj user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 957
6.6.2009 12:28:12   
BarbyD
user posted image  

NICK                 PDP        RODILA        IME           VEL.       TEŽA   

1. Pajo                 30.01.       24.01.        Žana         51cm      2890g
2. Ploha               29.01.       07.02.        Meta         52cm      3580g  
3. Mary12           12.05.       31.03.        Kristjan     50cm      2960g
4. BarbyD            09.05.       30.04.        Eros          53cm      3830g
5. Helikop            30.05.       20.05.        Lara          51cm      3180g
6. Anny1              30.05.       25.05.        Alexus       50cm      3080g
7. Elyy                 29.05.        25.05.       Tian            52cm      3500g
8. Abrakadabra   28.05.       27.05.        Vid             57cm      3920g 
9. JanciF              05.06.       04.06.        Tom           54cm      3910g
10. Tira               11.06.       04.06.        Marcel        53cm      3850g

user posted image

user posted image               

7

user posted image       

3

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 6.6.2009 12:29:57 >

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 958
8.6.2009 11:55:44   
BarbyD
No punce kam pa ste zdej vse zginle?user posted image user posted image že 2 dni ni nobene goruser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.6.2009 15:24:09   
Meliitak
BarbyD...ker so ene rodile majo verjetno polno dela in se za RR sploh ne menjo. Teb pa svaka čast da si čist not padla v novo/staro vlogo in še vzdržuješ stike. >Upam, da meni tud rata user posted image
...ene smo službeno odsotne, katerim tudi ni omogočen dostop na net v službi user posted image in ko smo doma bi sam dol padle (zase govorim)...uhh pa še to ko domov pridem je mojuser posted image na računalniku tko da se jest sam zrihtam in padem v postlo in bulim TV, ko pa imam končno frej comp pa je ura že tok, da se mi glih ne da pisat 8pišem za večer)...razen seveda zdej he, he...sj bo boljš, pravim user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.6.2009 15:47:33   
tadejluka
Hej!
No pri nas se je tudi družinica že povečala in sicer sem 4.6.09 rodila 3. sinčka Blaža, 3600g, 54 cm, počutimo se uredu, ati in bratca sta navdušena!!user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 961
8.6.2009 15:56:57   
Meliitak
Juhuuuuuuser posted image user posted image user posted image tadejluka čestitke za fantka!!!

Tok bolj sem vesela ker mam rojstni dan 4.6.! Seveda vesela pa za JanciF in Tiro njuna fanta tud...oooo kok dojenčkov deli rojstni dan z mano...tok več za veselt se he, he

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
8.6.2009 21:16:20   
spelka12
Tira in tadejluka iskrene čestitke ob rojstvu user posted image user posted image user posted image . Ne ne, gorenjci ne bomo izumrli, nas je vedno več user posted image user posted image user posted image .
barby joj a celo v bolnico sta mogla it. Upam, da je Eros že bolje. Za kavo sem pa takoj, ko bosta zdrava. Jest sem spet ok, zgleda da mam vsak teden ene 2x tak slab dan.
V sredo imam morfologijo, tko da na kavo ne bom mogla. Kvečjem, če boste dolgo tam in če bom takoj na vrsti.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 963
8.6.2009 21:22:54   
*blu*
Še pozdrav od mene.

V sredo spet ne bom mogla na kavo. Mi bodo sprožili porod, če se do takrat ne bo samo začelo. Končno imam občutek da sem na koncu.

Špelka, držim pesti, da bo čimmanj takih dni. Ampak res počivaj no!

BarbyD, kaj pa je bilo z Erosom? Prehlad? Upam , da je sedaj v redu.

Tolk na kratko.

Lahko noč!

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.6.2009 8:49:27   
anny1
Hallo punce
no mene je mal računalnik hecu pa še internet, tko da nisem mogla nč napisat, neki sem prebrala pol je pa ven vrglouser posted image
no skratka, čestitke janciF pa tadejluka in Tiro za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
barbyD kako je kaj z malim in stabo?
nisem mogla vse prebrat vem pa da sta bila v bolniciuser posted image
kaj pa ostale user posted image kako sta kaj ?
meni malo časa zmankuje zdaj ko so trije? Pa mali mi ga svira in noče spat, dokler se dojiva spi pri meni k ga pa v postelco dam je pa takoj budenuser posted image tko da je kar cel dan mamica na nogahuser posted image in nima nič časa,....
no lp se kaj beremo

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 965
9.6.2009 10:48:01   
BarbyD
No pa ste se malo zbudileuser posted image user posted image user posted image

tadejluka čestitke tudi tebi za sinčka user posted image user posted image user posted image jaoo 4 fante maš doma to pa je pestro user posted image user posted image

špelka sej je zdej že mal bolš...sam kašne par dni bova še počakala za vn it...je mel broheolitis...sej če povem po pravic mi je kr pasal bi v bolnici, sva mela vsaj mal miru...če bi bla še tamala in moj pr men gor bi kr gor ostalauser posted image user posted image
ja upam da se čimprej vidva na kaviuser posted image ...ti se pa tud merkej, tud če se dobr počutš kr počiviuser posted image

Blu veliko sreče user posted image user posted image user posted image

joj kolk nas bo velik šetkal z vozički tlele okroguser posted image user posted image user posted image

Janci pa Tira kako se mate? zdej se že veselo crkljate domauser posted image user posted image

anny a tvoj je tud tak scrkljanček kot mojuser posted image moj bi se zdej ko je bolan samo po rokah ujčkaluser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.6.2009 17:14:35   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD
Janci pa Tira kako se mate? zdej se že veselo crkljate domauser posted image user posted image

Živjo,

mi se imamo noro dober. Tom je tako priden, da sploh ne morem verjet.
2x nas je že obiskala patronažna, sedaj pa čakamo, da Tomu odpade popek.

Edino kar mi gre na živce so moji šivi, ki me še vedno bolijo in upam, da se bodo kmalu zacelili, saj mi kar malo parajo živce.
Zoprno mi je, ker se ne morem vsesti in na splošno sem 5x bolj štorasta.

Ko se mi pa rit zaceli, bo pa naravnost fantastično. user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.6.2009 8:35:58   
spelka12
janci user posted image user posted image  za pridnega Toma in user posted image za šive. Upam, da se nam kmalu pridružiš na kavi.
barby a potem vaju danes ne bo?

A sploh pride katera danes na kavo? Jest imam morfologijo šele ob 12h, tko da imam čas.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.6.2009 8:36:59   
sonček33
Špelka kako si?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.6.2009 8:38:22   
spelka12
Oooo sonček super sem. Na kavo bi šla, pa nobena nima časuser posted image . Pa sej ti si tud gorenjska mamica. Zakaj se pa ne pridružiš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.6.2009 8:40:12   
sonček33
ja kle so nosečke, pa bolj malokrat zavijem sem...

se pa dobimo me mamice januarčkov jutri v gibigibu a prideš?te vabimo

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.6.2009 8:46:24   
spelka12
O ne ne, je že veliko mamic tukaj, no kmalu bodo skoraj vse že mamiceuser posted image
Jutri imam piknik pri naših, drugače bi z veseljem prišla na kavo. No nikoli ne veš. Kdaj se pa dobite?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.6.2009 10:42:34   
simonae
Čestitke vsem: Jana,  Tira, tadejluka čestitke  user posted image user posted image

Ely tudi tebi čestitke user posted image user posted image user posted image
Enako ostalim - če sem katero zgrešila.

Barby upam, da se kmalu uredi z malim!

Pri nas je pa zdaj noro - zgodaj zjutraj v ponedeljek je ob 4.30 začel mali grozno bruhat (ne količinsko, a kar ni nehal), sva se kar naprej preoblačila, popoldan pa je iz tega nastala driska. Najprej ni zgledalo kaj hujšega, a drugo noč se je začelo že ob 2.30 ponoči z bruhanjem, potem pa res grozno drisko. Kar teklo je iz njega - nisem uspela niti prat dat vmes... Res je bil bošček. Pa še nič ni uspel popiti, kaj šele jesti npr. banano, ali kaj drugega, da bi ga zaprlo. Sem se res ustrašila, da bo treba v bolnico. No, ob 12. je zaspal in po tem je bilo bolje. Danes se kar drži. Upam, da je najhuje mimo.

Sicer pa hvala za objemčke in dobre misli zadnjič -  s taščo je sedaj vse mirno.

Lepe in čim lažje dni vam želim.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.6.2009 11:13:24   
sonček33
Špelka ob 11h. vabljena.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.6.2009 11:31:51   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

Špelka danes še ne upam ven, bova še kakšn dan dva počakala za vsak slučaj...ker še noben od naju ni čist zdrav...sem že prov sitna ker nisem navajena bit bolana tolk časauser posted image

Janci super da je priden Tom user posted image user posted image zdej ko maš dragega doma se kr neki časa ne bomo vidle ane? se boste rajši crkljali domauser posted image

Tira kako se pa vi rihtate? upam da ste ureduuser posted image

Sonček33 nas je že kar nekaj mamic jauser posted image se nam lahko kdaj pridružišuser posted image

Simonae joooj bogi upam da je zdej ureduuser posted image user posted image kako pa si ti? vse ok?

A mogoče kera kaj ve kako je Liki ?? se že kar nekaj časa ni nič javlauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

trgovine
Paštetka

Kje najpogosteje nakupujete oz. pustite povprečno na mesec največ denarja. Hvala

Špar (43%)

Mercator (25%)

Tuš (8%)

Hofer (11%)

Lidl (8%)

Leclerc (4%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!