|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
26.5.2009 12:13:36   
baby blue
Anny čestitke za sinčkauser posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 876
26.5.2009 15:37:18   
Meliitak
Čestitke tudi z moje strani Annyuser posted image user posted image user posted image ...da čimprej oba s sinekom prideta v domače, prijetno okolje!

Kok me mika tale vaša kavica že nekaj časa, sam vedno al delam al sem na poti na delo, al mam druge obveznosti, zdej na bolniški sploh ne grem nikamor...tko da se vam pridružim mogoče ob dopustu nekje avgusta.

Drugač pa imela dons pregled. Z user posted image sva baje ok, vse tko kaže, edin zredila sem se, tko da bom mogla mal več migat sem odločla, čeprav se mi ne da ob teh vročih dneh...bi kr cel dan mela vse 4 od sebe, pa da me vsake tok pošprica kdo, kao da si zamislm da sem na plaži v debeli senci he, he in pijem iz soda osvežilne vode user posted image ...pa bom mogla še nekaj časa sanjart ker se drug teden najverjetneje vračam v mojo "psiho" službo...sj bo boljš to si vedno pravm...

Uživejte dan in božajte bušije

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 877
26.5.2009 20:09:41   
BarbyD
No punce kdaj je zdej kavica na sporedu?user posted image

zdele sm pa tok živčna da bi najraj vse kar mi pride pod roke skoz okn vn zmetala....sm dala Erosa spat, in je mejčkn zajamru in je moja tašča kr sama od sebe poslala tasta nej mu gre naštimat uno igračko k poje, kr naenkrat je pa začel alarm na angel care-u piskat, sm se tok ustršla (začne piskat če otrok neha dihat!!!!!) in sm pršla v sobo in ga je tast lepo meni nič tebi nič vzel vn iz pojstlce, pol ga je še v dnevno nesu,pa na balkon celga potnga brez kapce pa samo v bodiju s kratkim rokavi pa že tko je bolan!!!! in valda se je pol čist zbudu tko da sm mogla pol jest z njemu v naročju k je bil razdražen...pol mi ga je še tašča vzela in ji je zaspal na rokah, ČIST mokr cel k mu je blo tok vroče, js p ne smem rečt NIČ kr pol se vsi držijo pa tašča za vsak k.....začne jokat......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se opravičujem k tuki jamram skoz nekiuser posted image sam k doma itak nobenmu ne smem nč rečt, morm vse lepo dol požret, pol se mi pa vse skup nabere notruser posted image

sej bo...nam več jamrala

upam da se vidmo na kaviciuser posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 878
26.5.2009 21:25:50   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

No punce kdaj je zdej kavica na sporedu?user posted image

zdele sm pa tok živčna da bi najraj vse kar mi pride pod roke skoz okn vn zmetala....sm dala Erosa spat, in je mejčkn zajamru in je moja tašča kr sama od sebe poslala tasta nej mu gre naštimat uno igračko k poje, kr naenkrat je pa začel alarm na angel care-u piskat, sm se tok ustršla (začne piskat če otrok neha dihat!!!!!) in sm pršla v sobo in ga je tast lepo meni nič tebi nič vzel vn iz pojstlce, pol ga je še v dnevno nesu,pa na balkon celga potnga brez kapce pa samo v bodiju s kratkim rokavi pa že tko je bolan!!!! in valda se je pol čist zbudu tko da sm mogla pol jest z njemu v naročju k je bil razdražen...pol mi ga je še tašča vzela in ji je zaspal na rokah, ČIST mokr cel k mu je blo tok vroče, js p ne smem rečt NIČ kr pol se vsi držijo pa tašča za vsak k.....začne jokat......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se opravičujem k tuki jamram skoz nekiuser posted image sam k doma itak nobenmu ne smem nč rečt, morm vse lepo dol požret, pol se mi pa vse skup nabere notruser posted image

sej bo...nam več jamrala

upam da se vidmo na kaviciuser posted image

BarbyD, ti kar nam pojamraj, ni problema zato pa smo tukaj. 
Moram pa reči, da vsakič ko preberem kaj o tvoji situaciji se mi prav smiliš in istočasno te močno občudujem.
Mene bi po moje že zdavnaj razneslo in bi se spravila na vse.

Kavica jutri ob 10 uri na standardni lokaciji - Tuš v lokalu Barrocco, upam da pridete v čim večjem številu.

BarbyD  upam, da jutri prideš in še rečemo kakšno.

Prijeten večer vam želim in crkljajte svoje trebuhe oziroma štručke, če jih že imate.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 879
26.5.2009 21:37:27   
Tira
No super potem se vidimo jutri user posted image  v Tušu. Mogoče bom mal zamudila, ker moram zjutrej v Medvode k G.

Barby dobra si, da lahko to tiho prenašaš... men bi se že glava odprla.... sam verjetn bi se spravila na user posted image  naj poštima stvari, sej so njegovi tastari!!! Upam, da jutri prideta, da končno vidim Erosa user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 880
27.5.2009 21:05:18   
BarbyD
čer punce user posted image

no kavica je bla itak spet super user posted image user posted image user posted image  

kje ste ble pa ostale??? vas je dež pregnal?user posted image  

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 881
28.5.2009 7:48:11   
Janci F
Dobro jutro,

najprej naj častim eno user posted image  za lepši začetek sončnega četrtka.

BarbyD na kavici sem te pozabila  vprašat, če si imela ti pri porodu Ultivo ali pa kakšno drugo protibolečinsko sredstvo?

Uživajte v sončku, danes bo prečudoviti dan.

Jaz imam pa ob 10 uri ctg.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 882
28.5.2009 11:40:06   
BarbyD
oj

Janci nič nisem imela user posted image pa pol sem se z eno zgovarjala k je mela ultivo p je rekla da boli isto kot brez sam da je bla taka zadeta od nje in da je lahko spala med popadki kar preden ji je niso naštimal ni moglauser posted image sam da k je bil pa spet popadek se je pa zbudila in je isto bolel kukr prejuser posted image

kako je blo na ctgju??user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 883
28.5.2009 13:03:31   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

kako je blo na ctgju??user posted image

Na ctg-ju še vse mirno, nič še ne kaže da ima Srečko kakšne želje po svobodi.
Danes je bil tudi pritisk izjemoma normalen, mi pa vedno rečejo, da imam res velik trebuh.

Jaz upam, da mi bodo v ponedeljek na amnio kaj sprožili in da se bo začelo kaj dogajati. user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 884
28.5.2009 13:07:37   
BarbyD
user posted image
Janci mojuser posted image se je včeri hecu je reku da morš še mal počakat, ker neki dela za tvojga v službi in rab še par dni user posted image user posted image user posted image he he...da mu nav tvoj prej na očetvoskega ušuuser posted image user posted image

nama je pa dolgčas, ne vem če nava šla mal šetkat, sam k se mi res ne da it sami k nimam pol nobenga za čvekatuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 885
28.5.2009 13:17:47   
PAJO
prid v tržič pa greva skupi na sprehod in čvekuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 886
28.5.2009 13:20:45   
PAJO
aja pa še kavico ti plačamuser posted image user posted image user posted image

drugač sm pa jz tud imela ultivo in mi nč ni pomagala
isto kot si napisala,sam zadela me je da sm bla zaspana,bolel me
je pa isto kot prej.

enim pa pomaga kokr je vsaka drugač prav.pomoje je morš
takoj vzet,ker jz sm jo 15 minut preden sm rodila pa mogoče
zato ni blo učinka,čeprav bi mogl takoj delovat.mah bo že.

lep dan vsem user posted image .....greva z žano po tamavga v vrtec....

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 887
28.5.2009 14:37:22   
TiSta
pozdravljene gorenjske čvekice,
še jaz se pofočkam pri vas, to je moja 3user posted image in doma imam 18mes staregauser posted image . Sem v 7tednu, ja še dolga bouser posted image , vidim da vas je večina že pri koncu oz. nekatere že pridno zibateuser posted image

Imela bi eno vprašanje za vas, najbrž večina hodi v Kranjsko p. na preglede, jaz sem imela danes prvi UZ in me je naročila tudi na NS pa ne pri svojem G. ampak pri Rant-Hafner, v prvi nosečnosti so me poslali v Domžale, sedaj pa očitno to naredijo tudi tukaj, pa ravno tko za plačilo. Kje ste imele Ns tiste ki ste hodile v Kr. in ali ste plačale?

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 888
28.5.2009 17:51:53   
helikop
Pozdravljene!
Javljam se po dolgem času!
Rodila sem deklico Laro, 20.05.2009, težka 3180, velika 51, zdrava.
Sem mal za nazaj prebrala vidm da se že vse zelo dobro poznate, kavice vam kar denejo.
Sem bla šivana, tko , da se zdej prekladam k en invalid. Tok mi je težko ležat doma ker sem bla prej tko aktivna.
Upam da se bo čim prej zacelil. drgač pa tamala je tok pridna lepo papa, pančka pa ful hitr pove kdaj je pokakana.
Prava lepotička!
Janci počas jaz sem si skoz govorila bom ziher čez rok pa me je presenetil ob pol polnoči ko sem že skorej sladko spala.
Sem tud kao mal pretiravala v gibanju pa ni nič pomagal.K bo hotel/a ven bo šlo prej pa ne.

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 889
28.5.2009 18:04:42   
BarbyD
Pajo heheh kr ti se v Kranj prpel en dan da boš še vse ostale spoznala user posted image user posted image drugač sva se pa z Janci prov fajn našetkaleuser posted image user posted image upam da bo kej pomagal da bo srečko prej vn pršu user posted image user posted image hehe

je blo prov luštnuser posted image user posted image

Tista dobrodošla med nosečkami ( no pa mamicami tudi že user posted image ) user posted image tebe pa kr mal še čaka ja da boš pestvala ampak se bo kr hitr čas obrnu sploh k je vmes poletje user posted image user posted image te bom dodala na seznamček (ko se bom prpravla ga obnovit- res sm lena user posted image ) sam sej bom user posted image

helikop čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo da sta uredu user posted image zdej pa upam da bomo kdaj vozičkal skupaj...zdej nas bo skoz več, še par dni pa bosta janci pa Tira tud že v dveh kosih user posted image komi čakam da spoznam vaše štručke...mojga frajerja zdej že kr po večini poznate user posted image

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 28.5.2009 18:05:32 >

(odgovor članu helikop)
Neposredna povezava do sporočila: 890
28.5.2009 18:53:45   
Tira
Ojla!

Nama je včeri zjutraj modem crknil, k je treskal... tko da sem končno prišla do interneta. Sem ugotovila, da je dopoldne, ko si sam, prov dolgčas, če nimaš interneta user posted image .

Dobrodošla Tista user posted image . Jz ti lohk samo povem, da nisem šla na Ns, mi jo je naredil kr moj G. Oziroma je reku, da je vse ok, če pa hočem še dodatno mnenje naj pa grem k Strahovi. 
Ja ti imaš pa res še kr dolgo pot, amapak sej gre tko hitr. Kdaj imaš PDP?

Helikop čestitke za tvojo punčko user posted image user posted image .

Jz isto kt Janci odštevam dneve in noči user posted image . Danes sem vsaj mal boljš spala, zjutraj celo nism slišala kdaj je moj vstal user posted image . Seveda so bili obiski wc-ja obvezni.
Včeraj nisem šla nazaj k G, ker mi je sestra po telefonu ob 17.10 rekla, da zaključujeta user posted image  Tko, da grem v ponedeljek spet na CTG, pa rekla mu bom za napotnice.

Danes sem spet mal preveč okrog letala in mam noge k slon, pa še roke me bolj bolijo. Grem zj počas na kavč v vodoravni položaj user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 891
28.5.2009 20:25:59   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: TiSta

pozdravljene gorenjske čvekice,
še jaz se pofočkam pri vas, to je moja 3user posted image in doma imam 18mes staregauser posted image . Sem v 7tednu, ja še dolga bouser posted image , vidim da vas je večina že pri koncu oz. nekatere že pridno zibateuser posted image

Imela bi eno vprašanje za vas, najbrž večina hodi v Kranjsko p. na preglede, jaz sem imela danes prvi UZ in me je naročila tudi na NS pa ne pri svojem G. ampak pri Rant-Hafner, v prvi nosečnosti so me poslali v Domžale, sedaj pa očitno to naredijo tudi tukaj, pa ravno tko za plačilo. Kje ste imele Ns tiste ki ste hodile v Kr. in ali ste plačale?

Dobrodošla TiSta,

jaz tudi hodim v kranjsko porodnišnico na preglede in mi je nuhalno naredil kr en ginekolog (ne moj osebni), so me pa takrat obvestili, da grem lahko na nuhalno k Rant-Hafnerjevi (ona je drugače moja osebna ginekologinja in sem kar zelo zadovoljna z njo), katera mislim, da je edini certificirana za nuhalno.
Samo jaz sem bila par dni prej v Domžalah (ambulanta Calliste, moja bivša ginekologinja) na enem dodatnem UZ, pa mi je že ona naredila NS, tako da so mi jo enkrat naredili v Domžalah in potem še v Kranju.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 892
28.5.2009 21:02:13   
spelka12
Anny iskrene čestitke za sinkota. PA tvojemu partnerju seveda tudi iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image
barbyD a spet al kajuser posted image . Kdo pravi, da ne smeš ničesar rečt? Otrok je tvoj in samo ti oz. vi2 sta odgovorna za njegovo zdravje. Kr lepo povej taščici kar ji gre. Verjemi, da bo pozabila.
TIsta dobrodošla med nami user posted image . Nismo vse pri koncuuser posted image , Midve bova še nekaj časa skup s trebuhi okol hodile. Nuhalna v Kr je 90€ tko da se ti bolj splača, če greš v Dravlje ali drugam. Tam sem plačala 68€. Pa se niti ne gre za denar, samo drugje imajo s tem več izkušenj kot v Kranju.
helikop čestitke za punčko user posted image
Janci no a bo Srečko prej a bo čakal?

Upam, da ste se imele lepo na kavi. Sem vas pogrešala ampak mi ni zneslo. Iz pon na tor sem imela popadke in bolečine, tko da sem obležala doma. Sicer je vse ok, MV je dolg, odprta nisem, urin je bp, samo železa mi primanjkuje (nič novega).
Naslednji teden pa sigurno pridem.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 893
28.5.2009 22:31:50   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Janci no a bo Srečko prej a bo čakal?

Za zdaj še nič ne kaže, da ima kakšne želje priti na svobodo.
Potiho malo računam na ponedeljekovo amnio, lahko pa da spet ne bo nič in me bodo spet domov poslali 2v1.

Naš Srečko hoče že sedaj pokazat kdo ima glavno besedo in bo prišel takrat, ko se bo njemu (njej) zljubilo.

Prijetno spanje in mirno noč vam želim.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 894
29.5.2009 15:24:30   
Tira
Ojla!

No jz sem danes spet sama user posted image  in zdolgočasena. Moj je šu na fax.
Že dve noči ful dobr spim, sploh nisem navajena user posted image , danes sem šla celo samo 3x na WC... neverjetno. Dogaja se še nč ne.

Prej je bla mami tu in ji ni všeč moja posteljica za user posted image . Sicer je res mal starejša in tud za kasneje neuporabna... no in je rekla, da bo ona dala za boljšo, ker tale pa res ni za nikamoruser posted image . Sej včasih je prov dobr, da imaš kakšnega picajzla v familij user posted image

Kje ste vse danes?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 895
29.5.2009 15:34:11   
Janci F
Jaz sem tukaj in spotoma počasi kuham kosilo.

Danes imam že cel dan popolnoma trd trebuh in se mi zdi, da je danes malo drugačne oblike.
Počasi bi bil že čas, da junijke odpremo oziroma nadaljujemo z rojstvi.

Pri nas še vedno ni kakih resnih popadkov, tako da izgleda še nekaj časa ne bo nič.

Upam, da se bo kar naenkrat zečelo in bomo šibali v porodnišnico.

Prijetno petkovo popoldne vam želim in upam, da ne bo spet kakšnih nalivov in toče.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 896
29.5.2009 22:03:16   
stuhica
Anny user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke... upam da boš hitr okrevala po CR!!!

Tista pozdravljena no pa sme se že jaz bala  da ne bo čvekic smao kolkr vidš smo gorenke kr fajne čvekulje,saj se še mamce še kr javljajo tako da mene boš mela tud tuki do konc  oktobra user posted image user posted image

A je kašna bolj prot mojmu koncu doma - js hodm k gineku na Jesenice in morm rečt da se mi zdi da sem dozdaj povsod naletela na višje cne za NS kokr pa na jesenicah. Jaaz sem tm dala  50Etako da... ne vem tole v kranu je pa mal pretiran 90eur a se vam ne zdi??

barby d sej vem da je težko samo žal boš veretn še kr neki časa mogla prenašat to svojo user posted image taščo pa tasta ... je štala ja, smao bi morda res probala z dragim kaj dorečt da nej jih mal v red sprav... oh meni bi že zdavnaj prekipelo res... kriza....

Janci a ti si še vedno tuki.. kaj pa popadki tud še nič?

kofetkanje- vidm da ste pridne, upam da tud men uspe priti enkrat v kranj, v sredo morm tamalg apelat na predstavo popoldne, mogoče se pa v ponedelk oglasim morm u kranj it na keo zdravstveno in pokojninsko zavarovanje nekjre pr jelenovmu klancu pojma nimam kje ga bom najdla... ah bom že ...

v glavnem lepo se mejte  čav bav

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 897
29.5.2009 22:23:39   
Tira
Stuhica zavod za pokojninsko zavarovanje je pod Jelenovim klancem. Lohk gor v Kr parkiraš in greš potem po stopničkah dol in prideš skor direkt pr zavodu dol. K dol je ponavad bl polhn parkirišče.

A vas je kej odpihnil danes? user posted image  Pr nas je tko pihal, da me je blo kr mal strah k je tko zavijal, pa še gozd je blizu in se tolk bolj sliš vse.

Lahko noč vsem, pa čim manjkrat na WC user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 898
30.5.2009 9:06:32   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

Janci a ti si še vedno tuki.. kaj pa popadki tud še nič?

Dobro jutro,

naj najprej eno user posted image  častim za lepši začetek dneva.

Popadke imam, samo kaj ko so taki kot avtobus (ali vlak) pridejo pa grejo, nikoli ne ostanejo tolk časa da bi se splačač it v P.

Sedaj sem jih imela že ene parkrat in to skoraj vedno takrat, ko malo (pre)več migam, obožujem sprehode in večkrat se zgodi, da na zadnjem delu že pridno predihavam popadke, ampak ko se ustavim oziroma ko pridem domov ali do avta se pa počasi začnejo umirjati, tako da nimam pojma kdaj gremo rodit.
Imam pa v ponedeljek amnio in bomo videli kaj bodo rekli tam, predvsem me zanima če sem se že kaj odprla, saj sem bila cca. 10 dni nazaj odprta za en prst in bi bilo lepo, če bi se to malo stopnjevalo.

Prijetno sobotno dopoldne vam želim.  

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 899
30.5.2009 11:17:31   
Janci F
Če imate čas, vas prosim, da odgovorite na spodnjo anketo.
http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=559 

Hvala, delam eno seminarsko, pa mi boste z odgovori zelo pomagale.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?