|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
19.5.2009 13:33:16   
BarbyD
user posted image

NICK            PDP      RODILA      IME         VEL.        TEŽA  

1. Ploha               29.01.     07.02.       Meta         52cm     3580g         
2. Mary12           12.05.     31.03.       Kristjan    50cm      2960g
3. BarbyD            09.05.     30.04.       Eros         53cm      3830g

user posted image

user posted image          

2 

user posted image  

1

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 826
19.5.2009 15:05:54   
Meliitak
Dobrodošla nazaj Februarka08 user posted image user posted image user posted image ...Sem držala pesti da ne bom sama 15.10. v P in da se ti obrnejo stvari na bolje...
Kar se pa tiče zdravnikov v P. mi je zlo žal da povsod jemljejo svoje pacijente kot številke in da so pacijetni le produkt iz tekočega traku...sem pa vesela, sa do se vsaj sestre zavzele, tko da nisi preveč trpela ko tvojih najbližjih ni bilo
BarbyD, še mene lahko vržeš na seznam gorenskih nosečk, čeprav nisem vaša kofetarca (mogoče se pa kdaj pridružim dovisno od časa) user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 827
19.5.2009 15:29:00   
Janci F
Ali potem velja za kavo jutri ob 10 uri (tako, kot običajno)?
V Barrocco (verjetno nisem prav napisala) v Tušu?

Vse, ki si želite spit jutri dopoldne dobro kavico, ste toplo vabljene.
Vsake nove gorenjke smo zelo vesele.

Uživajte v sončku.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.5.2009 15:57:25   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

user posted image user posted image  Jest sigurno pridem, kvečjem, če ne bo kakih višjih sil vmes. Ob 10h bom tam.
Spoznale se bomo pa po trebuščkih ane?user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.5.2009 16:34:27   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

user posted image user posted image  Jest sigurno pridem, kvečjem, če ne bo kakih višjih sil vmes. Ob 10h bom tam.
Spoznale se bomo pa po trebuščkih ane?user posted image

Super, se že veselim.
Jaz bom tudi ob desetih tam.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 830
19.5.2009 17:07:27   
BarbyD
Meliitak seveda te bom dodalauser posted image  se mi je zdelo da je nekaj novih tuki goruser posted image  Špelka12 tebe tud nimam ane??
Napišta mi vse podatke, iz kje sta, katera nosečnost, starost....user posted image

Kavica velja user posted image user posted image midva tudi prideva ob 10ih v Tuša...komi čakam da vidm kolk so vam trebuščki zrasli v dveh tednih...no Janci tebe nazadnje ko sem bla js ni blo tko da tvojga bušija že dalj časa nism vidlauser posted image

Anny a ti prideš? user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 831
19.5.2009 19:53:12   
*blu*
Če mi uspe tudi jaz pridem jutri.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 832
19.5.2009 20:02:55   
Janci F
BarbyD zadnjič sem v tvojem albumu gledala slikce Erosa in sem opazila, da sta  s tvojim dragim posnela ful luštnih slikc še s trebuščkom.

Midva se tudi že nekaj časa spravljava slikat in me zanima kdo vaju je slikal, ker so vajine slikce res ful dobre.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 833
19.5.2009 20:27:30   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Meliitak seveda te bom dodalauser posted image  se mi je zdelo da je nekaj novih tuki goruser posted image  Špelka12 tebe tud nimam ane??
Napišta mi vse podatke, iz kje sta, katera nosečnost, starost....user posted image

spelka12  PDP-23.10.  2user posted image ; Kranj
Evo moji podatki.
Kava bo pa zanimiva - BarbyD tebe se sploh veselim user posted image . Imata pa res lepe slikce user posted image . Čestitke tud očku.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 834
19.5.2009 20:31:52   
Tira
Ojla!

No mene pa jutri ne bo, ker sem ostala v Puser posted image . Sem imela ful visok pritisk in otekanje pa to... V glavnem upam, da grem čim prej domov.

Uživejte še namest mene.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 835
19.5.2009 21:15:00   
BarbyD
Janci to sva pa midva kr sama nardilauser posted image  no slikala naju je ena prjatlca...smo dal dve rjuhi na steno, polepl z selotejpom in se slikaluser posted image user posted image  pol sm pa js k sm mela cajt slikce zrihtala (barve, ozadje,...) sva gledala tud midva da bi se šla prov slikat sam je blo brezveze tok dnarja dat...tko da sm js pol na netu poiskala slikce k so mi ble všeč pa sva jih midva "oponašala" pa še 100x sva se lah popravla k se pr fotografu ne moršuser posted image  zdej še mal počakava pa bova še z Erosom naredla slikceuser posted image user posted image user posted image  mam že zbrane iz neta tiste k so mi ble lepeuser posted image

špelka zakaj pa se mene tok veseliš??user posted image a zarad Erosa al se mogoče poznava pa js ne vem? al poznaš mojga user posted image ? no zdej pa nč več ne vemuser posted image

Blu lepo da boš tud ti pršlauser posted image

Tira jooj škoda da morš gor ostatuser posted image  kolk časa pa boš??držim pesti da ti čimprej mineuser posted image user posted image user posted image

Liki kaj pa ti?tudi prideš?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 836
19.5.2009 21:57:27   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ojla!

No mene pa jutri ne bo, ker sem ostala v Puser posted image . Sem imela ful visok pritisk in otekanje pa to... V glavnem upam, da grem čim prej domov.

Uživejte še namest mene.

Držim pesti, da te čimprej spustijo domov in da se nam spet pridružiš na kavici.
Da me ne boš slučajno prehitela in prej prinesla štručko domov.user posted image

V katero porodnišnico so te pa poslali?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 837
20.5.2009 9:41:58   
Tira
Ojla!

Upam, da uživate na kavici na sončku.

Jz se dolgočasim, sem v Kr. Sej močno upam, da grem jutri domov user posted image . Zdele zjutrej sem imela pritisk že normalen user posted image

Se še kej slišmo

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 838
20.5.2009 21:37:48   
spelka12
Kava je bila super. Lepo vas je bilo spoznat. Imate pa že vse tolk lepe trebuščke user posted image .

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.5.2009 23:23:44   
elyy
No se vam še jst pridružim,sem iz okolice Kamnika,termin poroda imam 29.5(še 9 dni do poroda)pa se še nič nedogaja,mi smo pa vsi neučakani in komaj čakamo našega Tianauser posted image !
želim vam lahko noč in lepe sanje**

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 840
21.5.2009 7:49:20   
PAJO
BarbyD
še mene daš lahko na seznam,datum poroda 30,1,2009 rodila 24,1,2009.žana 51cm
in 2,890kg,rodila v kranju in je blo full dobr.user posted image žana pridno raste ,pridna puncauser posted image

zdej je stara že 4 mesece in je že prava punca,se že preobrača na trebuh,skoraj sedi..

kako ste se imele včerej na srečanju??ali se lahko enkrat tudi midve z žano
pridruživa???

lp

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 841
21.5.2009 8:06:11   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

kako ste se imele včerej na srečanju??ali se lahko enkrat tudi midve z žano
pridruživa???

Včeraj je bilo prav prijetno, je prišlo kar nekaj novih gorenjk.

Seveda se nam lahko pridružita, bomo zelo vesele.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 842
21.5.2009 8:21:54   
simonae
Pozdravček!

Sem veselo nazaj v službi. Dali so me v knjižnico, kjer knjižničarki ne vesta dobro, kako delo naj mi dasta.

LP Se še oglasim.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 843
21.5.2009 12:26:24   
BarbyD
Dan punceuser posted image

Tira upam da si že domauser posted image kavica je bla super, naslednjič pa maš da prideš zravnuser posted image

elyy o ti boš pa hmalu pestvalauser posted image user posted image kje pa boš rodila?

pajo te bom dodala na seznamčekuser posted image pa seveda da pridita td vidve na kavico kdaj, bo imel moj Eros družbo k so vsi ostali še v trebuščkihuser posted image

No mi smo pa imeli danes patronažno, Eros ma že 4450g user posted image user posted image danes smo se spet kopali tako da je oči prišibal domov iz službe da ga je lahko on skopaluser posted image user posted image user posted image pa prov super jima je šlouser posted image bom lah js počivala moj user posted image pa ga bo rihtal user posted image user posted image

Komaj čakam naslednjo kavico ker je blo prav luštno včerajuser posted image pa skoz več nas je...bo treba v Broccotu hmal celo teraso skupi postavt da bomo lahko vse sedeleuser posted image user posted image jooj kaj bo šele ko bomo vse z vozičkiuser posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 844
21.5.2009 12:53:35   
elyy
ojla!

barby; Ti si bila tudi včasih na naši temi majčice...se spomniš!
upam,da bom res kmalu pestovala,ker imam samo še 8 dni do datuma pa se sploh nič nedogaja,v ponedeljek sem imela ctg in sploh ni nič kazalo in sem prv že užaljena,ker imam občutek,da bo po datumu!
a ti si tud po datumu poroda rodila ane?
ker pravjo,da malinov čaj sploh nepomaga,tko da ga sploh nisem pila,edin rec. olje?ampak bom že.......user posted image
rodila bom pa v LJ. a ti si v Kranju?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 845
21.5.2009 13:21:55   
BarbyD
Ja se spomnim ja, sam tam ste toook pridne da vam sploh nism moga sledituser posted image user posted image tuki je bolj umirjeno in se lahko normalno pogovarjašuser posted image

jaz sm prej rodila, imela sem 9.5. rok pa so mi 30.04.sprožili porod, ker sm bla že 5 prstov odprta, ctg je risal popadke (čeprov jih nism čutla kej prevečuser posted image ) pa Eros je bil čist mirn, tko da so mi kr predrl mehur pa smo šliuser posted image user posted image
sej še dobr da so tko nared ker je bil mali že pravi korenjak, in če bi čakal do konca bi me pomoje celo raztrgal, tko me ni pa ničuser posted image user posted image

rodila sem pa v Kranju ja..mje blo prov super res...vsi so bli krasniuser posted image user posted image

upam da se nam boš kdaj na kavici pridružla..sej kamnik ni dalečuser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.5.2009 14:17:35   
elyy
imaš prv,pri vas je res bolj umirjenouser posted image user posted image ....in pol nimam tok za prebirat.
sej kranj kr dober poznam,večkart tud pridem nabavljat namest da hodim v LJ. ker je res preveč gužve!
hvala za povabilo,se vam bom pridružla na kavici,kamnik je res čist blizuuser posted image .....

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.5.2009 20:47:30   
spelka12
alyy dobrodošla
pajo ti tudi
Naslednja 2 tedna ali 3 bo pa noro, ko vas toliko rodi user posted image user posted image . Ste bile na kavi same skoraj mamice. Ja kmalu bo zmanjkal terase za nas.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 848
21.5.2009 23:07:51   
BarbyD
                                                                              user posted image ŽE PESTUJE

MAJ 

* BarbyD   09.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Kranj user posted image    user posted image
* Mary12   12.05.2009, ?user posted image  , 28 let, Jesenice user posted image user posted image  
* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Šk.Loka user posted image
* Elyy 29.05.2009, ? user posted image , ? let, okolica Kamnika user posted image
* Anny1   30.05.2009, 3 user posted image  , 26 let, Predvor  user posted image  
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image  , 25 let, Kranj  user posted image  
* Shirley  31.05.2009, 1 user posted image  , ? let, Bled ?  user posted image
* Lina        ?.05.2009, 2 user posted image  , ?let, Medvode  user posted image

JUNIJ 

* JanciF  05.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj user posted image  
* Blu      07.06.2009, 2user posted image  , 29 let, Kranj user posted image  
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image  , 27 let, Podnart user posted image  
* Tira  11.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Cerklje user posted image  
* Dodi    20.06.2009, 8user posted image  ,11user posted image  34 let, Selška Dolina user posted image  
* Ninta   22.06.2009, ?user posted image  , 32 let, Kranj ?  user posted image
* Luši     30.06.2009, ? user posted image  , ? let, Tržič ?  user posted image

JULIJ 

* Lučka25 20.07.2009. 1user posted image  , ?let, Kranj ?  user posted image

AVGUST 

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image  , ? let, ? ?  user posted image

SEPTEMBER 

* Baby blue 13.09.2009, 1user posted image  , 25 let, Jesnice  user posted image  
* Mojgal      13.9.2009, 2user posted image , 31let , Šk. Loka   user posted image  
* Maaya    22.09.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj     user posted image  
* *Kinnie* 25.09.2009, 3 user posted image  , 29 let, Radovljica  user posted image   
* Simonae 30.09.2009, 3user posted image  , 32 let, okolica Kranja  user posted image
* Katka ?.09.2009, ?user posted image , ? let, ?, ? user posted image

OKTOBER 

* Februarka08 
15.10.2009 2user posted image  , 24 let, Kranj user posted image  
* Meliitak 15.10.2009, 1user posted image , 33 let, Kranj user posted image
* Manca 30.10.2009 2user posted image  , 27 let  user posted image
* Stuhica 30.10.2009,  4user posted image 2x IMN, 30let, Radovljica, user posted image
* Spelka12 23.10.2009, 2user posted image , 28 let, Kranj user posted image

SKUPAJ: 30 

PRIČAKUJEMO :     
user posted image  user posted image   
2user posted image  user posted image            
22 
user posted image  user posted image  

Že imamo :
2user posted image user posted image
2user posted image user posted image

Manjkajoči podatki:

* Mojsonček ?.?.2009, ?user posted image , ? let ,?  user posted image
* Liki ?.?.2009, 1user posted image , ? let, Kranj user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 849
21.5.2009 23:12:31   
BarbyD
user posted image  

NICK                 PDP        RODILA        IME           VEL.       TEŽA   

1. Pajo                 30.01.       24.01.        Žana         51cm      2890g
2. Ploha               29.01.       07.02.        Meta         52cm      3580g  
3. Mary12           12.05.       31.03.        Kristjan     50cm      2960g
4. BarbyD            09.05.       30.04.        Eros          53cm      3830g

user posted image

user posted image          

2 

user posted image    

2

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?