|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.12.2008 22:12:34   
Majček28
Majček je vedno za kuhančka...pa za hors tud user posted image user posted image user posted image ...če bo treba grem lahko tud sama user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 451
1.12.2008 22:13:52   
Majček28
....opa zdaj je pa tud mm izpod tuša....nočko jaz se grem stiskat user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 452
1.12.2008 22:16:46   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

...dopoldan in popoldan pa kakor kdaj...če sem za kakšen čvek zmenjena ponavad zaspi in kar spi pa spi pa spi...tud 3 ure če je treba, tko da pol mami izpade Hinko Smrekar ker ne pride na čvek...,

ja, ja, tole pa poznamo user posted image ... Brinči je prav zvita lisička ... ona že ve, kdaj mora spati user posted image user posted image user posted image ...
A si že pohrustala "meca"?? Si mi lušte nardila, veš ... tko da grem zdele iz obupa jest jogurt, ker nimam nič pametnega v hladilniku ... najbližji MD je pa v Domžalah, pa MM ne morem poslati, ker je ubožec bolan in je čist fertik

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 453
1.12.2008 22:22:51   
lepa posadka
Evo... MM bi me pa rad nekam peljal... pa mi kar neke maile pošilja, pa rajca... jaz naj pa varstvo poštimam. Se katera javi, hehe.
Zadnji predlog je tole:
http://www.vstopnice.com/product_info.php?products_id=946&osCsid=ad7kqot9o9eupupjeb04b9nqr0
Mission impossible... ker v teh urah je Tomaž najbolj nemogoč!

Samouspavanje: ženske ne sekirajte se zaradi tega. Pri nas vsi lepo zaspijo... pa sem jih tdi pravo leto... sploh podnevi, na rokicah uspavala. Sploh nisem pomislila, da bi bilo s tem kaj narobe. Važno je bilo, da so prišli do svoje doze spanja... jaz pa malo miru :-))) Meni Tomaž vedno med dojenjem zaspi. Sedaj čez dan je malo težje, ker je toliko sit, da dojenje zavrača... pa potem rabiva malo več energije, da se čisto umiri. Zvečer pa... če ni preveč sit, omaga po 2 minutah dojenja. Sicer pa ga pustim, da se 10 dvigne, potem pa ga stisnem v objem...

Majček... lep večer :-)))

Nile... pocrkljaj možička, da se kmalu pocajta, pa pazi, da še ti ne zboliš.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.12.2008 22:24:46   
lepa posadka
Krista: ja, kar naroči spray... sploh, če meniš, da deluje. Bi pa imela eno malo dozo olja 31... ali obstaja kakšna manjša verzija? Ena kolegica bi rada poskusila, pa se ji zdi ta velik porcjon predrag.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
1.12.2008 22:25:31   
lepa posadka
Še tole: a je katera že potegnila dol ta zadnjega Bonda?

Neposredna povezava do sporočila: 456
1.12.2008 22:31:11   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Evo... MM bi me pa rad nekam peljal... pa mi kar neke maile pošilja, pa rajca... jaz naj pa varstvo poštimam. Se katera javi, hehe.
Zadnji predlog je tole:
http://www.vstopnice.com/product_info.php?products_id=946&osCsid=ad7kqot9o9eupupjeb04b9nqr0
Mission impossible... ker v teh urah je Tomaž najbolj nemogoč!

Joj, jst bi tud šla ... pa MM ni ravno fan za take stvari ... sem pa včeraj brala v Nedelu pohvale in me je prav zasrbelo user posted image

Samouspavanje: ženske ne sekirajte se zaradi tega. Pri nas vsi lepo zaspijo... pa sem jih tdi pravo leto... sploh podnevi, na rokicah uspavala. Sploh nisem pomislila, da bi bilo s tem kaj narobe. Važno je bilo, da so prišli do svoje doze spanja... jaz pa malo miru :-)))

Se podpišem pod tole ... pri nas je bilo isto!

Nile... pocrkljaj možička, da se kmalu pocajta, pa pazi, da še ti ne zboliš.

Ja, ga grem mal pocartat, pa počas spat ... NOČKO

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 457
1.12.2008 22:34:50   
NiLe

Še tole: a je katera že potegnila dol ta zadnjega Bonda?

Moram MM vprašat ... mislim, da ga je lovdal včeraj, pa ne vem kakšna verzija je ... Sam trenutno dremucka na kavču ... ti sporočim jutri.  Prav?

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 458
1.12.2008 22:35:48   
lepa posadka
Hej Nile... ne narobe razumet... če z MM ne dobiva varstva... a se babe zmenimo za Briljantino?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 459
1.12.2008 22:40:11   
NiLe
Posadka; jaz sem ZAAAA ... če bosta pa uspela z možekom dobiti varstvo, pa le pojdita uživat!!!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 460
1.12.2008 22:42:18   
lepa posadka
OK... lahko noč :-)))

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 461
1.12.2008 22:56:27   
scorpiogirl
Čerrrrrr user posted image
naš mali skoz kašlja in jamra, stoka pa jokca, tko da sem skoz leteča med tole kišto pa spalnico ... kdove, kaj bo ratalo iz moje seminarske user posted image user posted image ma, mi je tema všeč, tko da me nč ne skrbi, da bi vpletla noter kakšne "radosti" našega prehlada user posted image

Posadka, hvala za linke user posted image bomo kakšno idejo tudi porabili. jst sicer ful uživam v raznoraznem ustvarjanju, zadnje čase si pa kar ne vzamem časa (hmmmm, le zakaj user posted image ), no, me bodo prazniki malo prisilili, da spet začnem s takim prčkarjenjem user posted image

Joan, hvala za nasvet za fiziološko. sicer jo imam pol litra user posted image je pa dobro vedeti, če jo slučajno zmanjka (če je ni nikol preveč v nosu, midva jo pa precej polijeva, ko se boriva s fiziološko user posted image )

Krista, super, da si povedala user posted image tempere imam (sem jih kupila, da končno speljemo projekt odtisovanja naše male nogice user posted image ), tko da bojo naši okviri lahko tudi malo pisani.

da ne pozabim (spet): Bela vrtnica, vse najboljše in najlepše user posted image user posted image baje pridejo zdej šele najlepša leta user posted image

še samouspavanje pokomentiram (ostalo je ementaler popapcal user posted image ) ... je funkcioniralo samo zvečer. podnevi se naš mali preveč boji, da bi kaj zamudil in mora biti obvezno nekdo zraven, ko gremo spat. se tako lepo stisneva, da ga prav z veseljem uspavam user posted image pa tudi zvečer mora že skoraj spat, da uspeva brez nenehnega vstajanja, čeprav glava ne stoji več pokonci user posted image no, nosit ga HB ni več treba, to je kar opustil user posted image do pubertete enkrat bo že sam zaspal user posted image

zdej pa res lahko noč user posted image ... seminarska me vabi na randi user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 462
2.12.2008 1:04:08   
scorpiogirl
Jeeeeeeeeeeeeeeej user posted image seminarska končana. pa še prov dobra se mi zdi (sem jo že trikrat naglas prebrala, če se vse dobr sliši user posted image ), upam, da bo profesor tudi takega mnenja user posted image

glede na to, da skoz skačem v spalnico pa tolažim malega (se revež v joku zbuja user posted image ), mi je kar hitro uspelo tole sfiniširat. zdej bi blo pa najboljš, da se še kej lotim delat user posted image spanja tko al tko ne bo velik, če se bomo tkole zbujali ... pa, ker sem stuširana že, grem vseen kar spat, mogoč pa naberem kakšno urico user posted image

zdej pa res lepo nočko user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.12.2008 7:38:16   
Ketrin
Jutroooo...

Sem spet ta prva al kaj? NO saj veste kaj sledi takoj zjutraj... user posted image

Pri nas že en kup srajc zlikan, pa žal še en čakauser posted image Kaja je imela ta dobro noč, se je zbujala na 2 urci, potem pa od 4 do zdele ničuser posted image user posted image user posted image Se izboljšujeuser posted image user posted image

Kaj bomo pa počeli danes? Hmmmm, likanje bom kmal zaključla potem pa bi blo treba posesat.... al pa tud neuser posted image

Za nazaj še nisem uspela prebrat, tko da bom kasneje.... Zdej pa šibam še kej zlikat, dokler se še po postli premetavauser posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.12.2008 7:39:47   
lepa posadka
Evo, danes sem pa jaz prva, ker bo MM otročke poštimal :-)))

Vsem en fajni fruštek... pa lep dan zaželim.

user posted image

Scorpio, upam, da si kaj spanca ujela.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.12.2008 7:45:13   
lepa posadka
O, Ketrin... sem bila prepočasna, hehe. Tebi pa čestitke za lepo noč in turbo delovnost to jutro.

user posted image Pa eno tortico za KAJO in  NELI in KIARO in MINO... user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
2.12.2008 7:47:53   
sasy20
Jutro!

Hvala za kavico in zajtrk....

Samo na hitro se javim ker je mali že pokonci...sem tok časa brala za nazaj da mi pol časa zmanjka za kmentirat.....

Ja vreme spet user posted image ....tko da bova kar doma...bo treba mal pospravt....
Kertina vidim da si že pridna....pa bravo za boljšo nočko....
Brinček čestitke za kar 2 zobka user posted image
Sky upam da se pri vas stanje čimprej popravi....da bo princeska kmalu bolje, Rok pa tudi....
Tia user posted image  za sedenje, bravo punca
Pa vsem bolančkom user posted image  da bojo čim prej bolje....

No zdej pa šibam ker že tko renči da je groza...

< Sporočilo je popravil sasy20 -- 2.12.2008 7:48:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 467
2.12.2008 7:48:23   
sasy20

user posted image Pa eno tortico za KAJO in  NELI in KIARO in MINO... user posted image

user posted image

Čestitke tudi od naju.....

Neposredna povezava do sporočila: 468
2.12.2008 7:49:06   
NiLe

user posted image

Se pridružujem čestitkam samim fejst pupam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 469
2.12.2008 7:59:02   
Ketrin
Samouspavanje.... Kaja sprašuje kaj je to? Aja, tista igrca k morš kao sam v svoji postli zaspat? Ah, brez veze... rajš mamo gledam kako se gre dvornega norca in bere pravljice, pleše, ziba, poje.... pol k je pa to že čist nezanimivo pa kr zaspimuser posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.12.2008 8:00:59   
tasyo

user posted image

Evo, še midve se pridružujeva.... Pa lep dan vsem!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.12.2008 8:03:05   
Ketrin
Aja, še čestitke Brini za 2 zobka....

Pa Tii za sedenje

Pa vsem hvala za čestitke, sej res.... smo 8 mesecev stari.... še mal pa bo 1. svečkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.12.2008 8:05:17   
tasyo
Aha, Ketrin, ti pa kar naš recept uspavanja la kajuser posted image

Sem pozabila - ja, dejmo dorečt datum, kdaj gremo mal po Lj pa na horsa in kuhanca, no... Ker tale mesec bo bliskovito mimo. Pa upoštevajte, da je tole zame čez teden kar težko izvedljivo, ker moram pol še do doma, pa MM zjutraj v službo. Ampak se bom potrudila, kot vedno.
Pa tut za briljantino sem, takoj.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.12.2008 8:05:55   
Ketrin
Pa še tole....

Decemberski babji večer... itak da sem za.... sam treba bi blo datum dorečt... pri nas je december vedno pester.... Pa bo treba rezervirat koga za varstvo.... Možek ima vedno kar dost nekih fešt službenih, pa s ta drugo službo, pa s kolegi, pa kaj jaz vem kaj še... Moja mami in oči tudi, brate tudi... jaz pa... tudi... no včasih je blo tko...bomo vidli kako bo leto...

Tko da po zadnjih informacijah lahko samo ta petek 12.12....

No, kakorkoli že... zmente se pa se probam prilagodit... Zdej pa res grem nazaj k likalniku.... je že čist nesrečen tamle v kotu sam samcat

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.12.2008 8:14:32   
lepa posadka
Hej... grem samo mimo, ve pa že kar zmenjene za žur?

A damo dva datuma, pa se fočkmo? Morda enega čez vikend in enega med tednom... Tasyo.. če gremo med tednom komot jest peljem... no iz NM dalje :-)

Prijave
Petek, 12.12.:
Ketrin
Tasyo

npr Torek, 16.12.:

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?