scorpiogirl
|
Čerrrrrr naš mali skoz kašlja in jamra, stoka pa jokca, tko da sem skoz leteča med tole kišto pa spalnico ... kdove, kaj bo ratalo iz moje seminarske ma, mi je tema všeč, tko da me nč ne skrbi, da bi vpletla noter kakšne "radosti" našega prehlada Posadka, hvala za linke bomo kakšno idejo tudi porabili. jst sicer ful uživam v raznoraznem ustvarjanju, zadnje čase si pa kar ne vzamem časa (hmmmm, le zakaj ), no, me bodo prazniki malo prisilili, da spet začnem s takim prčkarjenjem Joan, hvala za nasvet za fiziološko. sicer jo imam pol litra je pa dobro vedeti, če jo slučajno zmanjka (če je ni nikol preveč v nosu, midva jo pa precej polijeva, ko se boriva s fiziološko ) Krista, super, da si povedala tempere imam (sem jih kupila, da končno speljemo projekt odtisovanja naše male nogice ), tko da bojo naši okviri lahko tudi malo pisani. da ne pozabim (spet): Bela vrtnica, vse najboljše in najlepše baje pridejo zdej šele najlepša leta še samouspavanje pokomentiram (ostalo je ementaler popapcal ) ... je funkcioniralo samo zvečer. podnevi se naš mali preveč boji, da bi kaj zamudil in mora biti obvezno nekdo zraven, ko gremo spat. se tako lepo stisneva, da ga prav z veseljem uspavam pa tudi zvečer mora že skoraj spat, da uspeva brez nenehnega vstajanja, čeprav glava ne stoji več pokonci no, nosit ga HB ni več treba, to je kar opustil do pubertete enkrat bo že sam zaspal zdej pa res lahko noč ... seminarska me vabi na randi