|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.12.2008 18:49:37   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Joan, zdele jih bo zihr v izobilju za kupit na štantih

O, super, že komaj čakam.

Sky, user posted image za Brino! Glede fotkiča, si že kaj stuhtala?

Simvir, a Tevž pa že kar po stanovanju user posted image  user posted image  user posted image . No, pri nas še plazimo ne... ga pač ni čez komotuser posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.12.2008 19:14:14   
tasyo
Evo, mi spimo... Zaenkrat in upam da kar neki časa.

Simvir, a vi pa kar že okol hodite, pa Nataška tudi... Tile aprilčki so pa čist naspidirani, no. Sej Lana tudi ob vsaki možni opori vstane, samo da bi pa korak naredila, ji pa še ne rata. No, razen v posteljici mal stopiclja, ampak ponavadi se konča podvig v horizontali.

Jabček, meni tut ni težko neki posebej za Lano skuhat, velikokrat pa kar skombiniram s čim, kar midva jeva, pa je. Ampak naša pri jedi pač ni bila nikoli problematična in poje praktično vse - samo kupljena hrana ji ne gre najboljš. Pa ne rabiš met nč slabe vesti, če se ti za eno do dve žlički ne da packat. Meni se tut ne bi. Itak pa se mi zdi, da ves čas je eno in isto - no, sej večerja je res vsak dan polentica, ampak to ima tko rada, da sploh ne moremo končat dneva brez nje.

Joan, hja, tale kapica je za našo bučko čist prevelika, ker je moja, še iz študentskih časov. Ampak sem se potrudila in jo naštimala tko, da ni glih preveč očitno. Sicer pa mislim, da bo zdej teh kapic vse polno na štantih in ne bo problema.

Okraševanje - jaz sem kot Ketrin, delam po svoje in takrat, ko je meni všeč. Nasploh si rada praznične običaje malce po svoje prikrojim.

Risanje po steklu... Uf, meni se pa to ne da, ker imam vedno nekaj na oknih in potem okraskov ne vidim. Brez veze - pri nas je vedno okrašeno za nas in ne za vse mimoidoče. Sem pa razmišljala, da bo treba letos na smrečico obesit kaj nelomljivega - mogoče plastične bučke ali pa iz das mase, ki je bolj kompaktna. Steklene bučke bom pa raje pospravila... Pa še to sem se spraševala - bi bila bolje umetna smrečica la naravna. Pa ne iz vidika ohranjanja gozdov,no... Mi jih imamo nekaj posajenih prav v praznični namen. Mogoče bi jo prave iglice odvrnile od plezanja po drevescu in lovljenja okraskov, po drugi strani pa - če se prevrne, bo umetna dosti lažja in posledice blažje. Ideje???? Manjša smrečica, postavljena kam na višje? Samo razen na mizi drugje nimam pravega prostora, to pa mi ne zgleda, pa še jest ne bomo meli kje... Pomoč, prosim.

Joan, NiLe, sta že dobili copatke???? Ne vem, če sta videli - jaz sem jih že videla v živo in so v redu narejeni, se mi zdijo pa kar veliki. Mogoče zato, ker ima Lana bolj majčkeno nogico.

No, danes, ko bi lahko v miru gledala dnevnik, pa tuki klofam. Ajaja...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.12.2008 19:19:19   
tasyo
Simvir, tole z vzgojiteljico v vrtcu pa je res mal neodgovorno. Sicer priznam, da je tudi meni čist odveč, da bi bila doma urico več, kot je nujno potrebno, ampak pri majhnih otrocih se pa ni za hecat. ker pol res vsi domov prinesejo vse živo - a ne NiLe? No, pa mimogrede - upam da ste se uspešno za vedno znebili životinjskega carstva....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.12.2008 19:22:55   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Sky, user posted image za Brino! Glede fotkiča, si že kaj stuhtala?

ne nič še, ni časa. Se predvsem cartamo. Če se že usedem pred comp, takoj eden zacvili in je konec surfanja 

No Brina na srečo ni pristala na AB, ga je pa Rok dobil. In potem sledi kontrola v četrtek. In do nadalnjega plavanja za Brino ni.  user posted image Pa tako uživa v vodi. No Rok pa še bolj  user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.12.2008 19:24:13   
scorpiogirl
Dober večer user posted image

naš pikec (zaenkrat) spi. vročine sicer nima, revež pa tako kašlja user posted image pa jest noče, jokca ... tko da sva se šla pokazat P (sva jo poklicala, pa je rekla, naj prideva). no, zdej upam, da ni še kej pobral v čakalnici, sva eno uro čakala user posted image kljub kašljanju (al bi blo boljše rečt lajanju) je očaral pediatrinjo, se mal pogovoril z njo, pa kuli ji je vzel user posted image saturacija je super, ušeska tudi, pljuča čista .... le v grlu ful sluzi, tko da nič čudnega, da noče jest, ga najbrž boli. dobili ene kapljice in naj bi bilo kmalu bolje. pa navodilo, če začne čudno dihat, takoj nazaj. pa fiziološko v nenormalnih količinah zlivat v nos. je rekla, da ni nikol preveč user posted image Nal se zahvaljuje za user posted image zihr pomagajo user posted image

Vse najboljše Tomažu user posted image user posted image

slikice so pa od vseh čist user posted image

okraševanje ... meni se zdi, da prazniki čist izgubijo svoj čar, če se prezgodaj okrasi, tako da ponavadi postavimo smrečico šele za božič. je potem res tisto pravo vzdušje user posted image bo pa treba kmalu prinest eno vejo domov. bom kar nanjo obesila mal snežink pa na strop obest user posted image
Tasyo, bom jst tud porabila mal idej, hvala user posted image

a katera ve, s kakšnimi barvami se lahko barva das masa??? bom naredila okvirje za slike za darila, pa bi jih malo pobarvala user posted image še slike bo treba izbrat pa dat razvit ... sem čist lesena za to, jih nismo še nič razvili. dobro, da imam še kopije na ključu, če se tale naša kišta sesuje user posted image

tko, lepo se imejte ... grem (še zmer) pisat seminarsko. če bo noč taka kot včeraj (da bo treba skoz skakat sem in tja, tolažit, dajat dudo, crkljat user posted image ), bom še dolgo pisala. pa je treba danes dokončat, jutri nočem več met dela s tem.

pridem pa še pogledat, če kej pišete, tko da lahko noč voščim kasneje user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.12.2008 19:31:02   
scorpiogirl
eh, ja ... ementaler user posted image

še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je treba potalat vsem bolnim. hitro se pozdravite user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.12.2008 19:59:47   
clericv6
No, končno malo več življenja tule user posted image .

Aprilska, Sky in  Scorpio: naj se vaši srčki čim prej pozdravijo! user posted image user posted image user posted image  

Hrana: tudi jaz ponavadi kombiniram naše kosilo s Kiarinim. Itak pa ne jemo ob isti uri, tako da ponavadi malo priredim in še kaj dodam. Jedilnik danes:
- mlečna kašica
- hruška, jabolko iz kompota in melona
- krompir s korenjem in brokolijem
- mleko

Okraševanje: pri nas je tako kot pri Scorpio, tudi jaz ne maram "prezgodnjega" okraševanja, ker se mi zdi, da potem izgubi smisel. Osebno se itak kmalu naveličam in potem januarja komaj čakam, da pospravimo smrekico.

Nataša in Tevž: bravo za hojo! user posted image  user posted image  Sta pa res faci! user posted image  Kiara se niti na noge ne postavlja, pa tudi po kolenih se ne plazi. Si niti ne predstavljam teh majhnih človečkov, kako po dveh drvijo naokrog, ko so pa še tako mičkeni user posted image . Saj vem, da gre razvoj naprej, ampak meni gre res kar malo prehitro...

No, naš dan je bil pa res tak kot vreme. Najprej je deževalo, potem je posijalo sonce, zato sem nahitro spokala Kiaro in sva šli ven. Pa naju je ujel dež, kar pa Kiare ni motilo, ker je bila koma že po 20 m- ne pretiravam. Potem je spet posijalo sonce, ampak deževati pa še kar ni nehalo. No, preostanek del dneva pa se je nadaljeval v tem stilu. Kiara je bila pa danes kar sitka- neprestano sem se morala ukvarjati z njo. Ampak zdaj je pa res kriv zobek, ker ima dlesen že čisto "razstreljeno" in en košček je celo visel. Upam, da bo jutri zobek že tu...

Zdaj se je pa samouspavala cele pol ure, upam, da bo zdaj miruser posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.12.2008 20:05:47   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Sem pa razmišljala, da bo treba letos na smrečico obesit kaj nelomljivega - mogoče plastične bučke ali pa iz das mase, ki je bolj kompaktna. Steklene bučke bom pa raje pospravila...

Pri nas so steklene že kakšnih 7 let pospravljene... jaz kupim v trgovini 'pri Levčku' v hali A, BTC, plastične prozorne bučke in zvončke ter obrobe in barve - ti tam povejo katere so v redu, nato pa jih z mulcema pobarvamo in okrasimo, vsako leto jih nekaj naredimo, tako jih je sedaj že kar nekaj, pol pa malo zamenjamo ali dodamo novo barvno kombinacijo... poleg tega imamo pa še veliko okraskov iz čebeljega voska, pa še kakšen trak ovijemo, pa seveda čokoladice obesimo... imamo pa umetno smrečico, ker je sicer hiša polna iglic, ko začnejo te odpadati.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.12.2008 20:22:49   
barby78

Barby... Itak da ne bo nič narobe če ji daš prie krompir in repo... probaj če ji bo ok... Madona, oprosti, ampak včasih imaš pa res čudna vprašanja... Najprej ji že pri 6 mesecih daješ alpsko mleko, zdaj pri 8,5 mesecih pa sprašuješ če lahko je pire krompir....user posted image Mislim, da res mal preveč kompliciraš... pa brez zamere.... user posted image

No,saj drugače sploh nič ne kompliciram in dam Lii za kosilo to,kar mi jemo.glede krompirja me sploh ni skrbelo,saj ga je že od 4.meseca,bolj me je zanimalo za repo,ker ji repe ali zelja pa še res nisem probala dat.sem mislila,da mogoče ni glih dobro zaradi kislosti.
Mogoče imam res včasih kakšna hecna vprašanja,ampak se v tistem trenutku nimam na koga obrnit,pa vprašam vas,na RR-ju,kaj mislite!?

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.12.2008 20:40:39   
Majček28
čer dekleta, vidim da smo bile čez vikend vse bolj na off....sej tud to včasih paše, a ne?

Pri nas tud vikend čist prehitr mimo pa smo se pustil kar mal razvajat in nam ni blo treba nič kuhat user posted image ...to je pa tko, če imaš malo super bebico, ki jo hočjo vsi crkljat in te tkole s kosilom zvabjo k seb...he he he....mi se pa nismo prav nč branil.
Brina čez dan spi samo za vzorc...jaz ne vem, ampak tale bejba si očitno nafila baterije v pol ure user posted image ...men je to čist premal, očitno ima tud emšo neki pr tem user posted image user posted image user posted image
Današnja noč je bla kr neki...smo kar parkrat vstal, večina samo za dudilo...je pa začuda zjutri potegnila kar do 7:30...čudeži se tud dogajajo...no, in potem je mami še pred osmo šla do 'krznarke' in je bil očka zadolžen za zajtrk...in kaj mi sporoči 10 minut po mojem odhodu od doma?????....BRINA IMA ZOBEK... pa glih dons ko je bil on zadolžen za zajtrk, da ga nisem jaz prva vidla user posted image ... no, OK bom pa druzga jaz prva zagledala....ja pa jade...popoldan se jaz odpravim mal po trgovinah pa pridem zvečer domov in mi reče: a veš da ima Brina ŠE NE ZOBEK....haloooo, kr 2 v enem dnevu...torej NaTaŠa za seznamček: BRINA, 7m 3/4, 2 ZOBKA.
Sicer sta oba samo pokukala ven in da bosta cela bomo rabil še kakšen dan... sploh ne morem verjet, včeri je bla še brezoba dons pa kr 2!!!!

Tomažek, vseeee najboljšeeee user posted image user posted image user posted image

Dekoracije, joj jaz sem tko leva za tole ustvarjanje....no sej za pečt sem tud bla, pa zdaj kar neki ustvarjam....mogoče se pa tud še kaj druzga nalezem od vas

Kaj je zdaj to, kar neki vas kuha vročina...šc šc vročina hitr stran, da bodo vaši sončki spet nasmejani.

Slikce so itaq fantastične, da o modelih sploh ne govorim.

....mmmmmm zdele sem vidla reklamo od 'Mcka' za 'Big tejsti bejkon' pa sm ga naročila mm da mi ga prinese predn pride domov....tko da, če me dons ne bo več na rr se verjetn bašem...potem je treba pa še kalorije zgubit,a ne user posted image user posted image user posted image

Komentarji....zdele ne morem čist na nč mislt...mi gre samo še tist burger po glav user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.12.2008 20:42:05   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Barby... Itak da ne bo nič narobe če ji daš prie krompir in repo... probaj če ji bo ok... Madona, oprosti, ampak včasih imaš pa res čudna vprašanja... Najprej ji že pri 6 mesecih daješ alpsko mleko, zdaj pri 8,5 mesecih pa sprašuješ če lahko je pire krompir....user posted image Mislim, da res mal preveč kompliciraš... pa brez zamere.... user posted image

No,saj drugače sploh nič ne kompliciram in dam Lii za kosilo to,kar mi jemo.glede krompirja me sploh ni skrbelo,saj ga je že od 4.meseca,bolj me je zanimalo za repo,ker ji repe ali zelja pa še res nisem probala dat.sem mislila,da mogoče ni glih dobro zaradi kislosti.
Mogoče imam res včasih kakšna hecna vprašanja,ampak se v tistem trenutku nimam na koga obrnit,pa vprašam vas,na RR-ju,kaj mislite!?

Barby ti kar vpraši....tud men prov pride user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.12.2008 20:53:29   
Jo@n
Barby, ni panike, ti nas kar vprašaj, saj več glav več ve. Si potem dala, kakšen je bil odziv? Jaz bom še nekaj časa počakala, se mi zdi le kislo in težje prebavljivo, pa itak bo prej dobil kakšen kuhan list sladkega zelja prej v kakšni juhici.

Scorpio, pridno nalivaj fiziološko, se splača. Narediš jo pa lahko tudi sama, 9g soli v liter vode, pa zavreš in ohladiš.

Tasyo, Tia in Jakob še nimata novih copatkov, so šli že prejšnji teden na pot s Kitajske, sedaj pa nestrpno čakam poštarja (kopiram Sinskouser posted image . Saj res, kje pa je, me pa tako firbčne...)  Pa skodelice tudi pridno licitiram, samo potem na koncu potegnem takratko, ker cena zraste iz 14 na skoraj 20 dolarjev. Samo bo verjetno res treba kupiti po približno taki ceni, če jih hočemo imet. Majček, Simvir, kakšen komentar na (verjetno) malo višjo ceno?

Okraševanje: venček visi na vhodnih vratih, je kupljen ker nisem nek talent za taka opravila... Smrekico pa postavljava na božični večer, oz. popoldne. Pa ne zaradi drugega, ampak prej po navadi ni časa, takrat pa je že skrajni cajt... Imava pa plastične obeske in veliko umetno smreko, ki bo tako kot vsako leto zunaj na terasi. Je pa tudi meni povsem mimo, ko so bile trgovine dobesedno po 1. novembru že v svetlečih novoletnih barvah... Ta teden se bodo verjetno po radiu že začele đinglbels, pa še kaj...

Naš dan je bil danes bolj domače obarvan, zaradi vremena sva ostala kar notri, mali princ je sicer oddremal 3 ktitice, ampak nobena ni imela ol ure... Je pa od osmih v mižalah po uspešnem dooolge samouspavanju z godrnjanjem.

user posted image za vse bolančke in dolgo in mirno nočko vsem mamicam!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.12.2008 20:59:40   
Jo@n
Brina, čestitke za zobek.
Pardon, dva zobka!!!! Majček, pri vas se pa tole odvija s svetlobno hitrostjo in brez težav. Saj če bo Brina za vsak zobek takole potegnila jutranje spanje, si verjetno želiš, da jih ima kot kakšen krokodilček...user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.12.2008 21:23:58   
Krista28
Živjo

Se jaz mal pofočkam....vikend minil extra hitro, včeraj smo imeli "martinovo kosilo". Nam je komaj zdaj ratalo, da smo se vsi dobil. Tako smo se imeli kljub slabemu vremenu prav fajn. Smo bli doma v garaži, tako da so lahko otroci noreli, mi pa smo mal pikado metal...uf, kolk časa že nism... Naša noč je bila bolj švoh...najprej Nadja...je sploh nisem smela v pojstlco dat, še pri nama je skoz vstajala, potem pa še Kristjan....hja ob 3h je on spočit in nebi spal...sem ga komi prepričala, zjutraj je pa komaj vstal.user posted image user posted image user posted image

Teta s krvavca - jaz je tud še nimam, pa upam da še neki cajta ne...me nič ne moti,..sem imela vedno ful boleče pa kratke...

Zobki - mi smo tud še čist brezzobi, pa nič ne kaže da bi bili v kratkemuser posted image

Tasyo - toel s svakinjo je res mal neodgovorno no...ampak 100 ljudi -100 čudi. Luštna fotka tale z Lano...ji prav paše...

Jedilniki
- jaz tud pridno kuham...pol pa poje 5-6 žličk, rekord je bil dons 100ml

Sem pa včeraj privlekla domov moje drsalke pa rolerje...hja..bom probala letos mal na led stopit...Kristjan je za rolerje čist zapel...

user posted image

Barvanje das mase: mi smo jo barvali z vodenimi, pa prime, po moje še boljš tempera barve...baje tud prstne primejo...

Bravo za tako ekspresne zobke Brina user posted image user posted image

Zdaj grem pa v mižule, ker sem kar povožena....haha...kot vreme...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.12.2008 21:24:01   
lepa posadka
Čeeer!

Tako, kruhek je pečen, 2 pudinga v riti... bandidosov mi je zmanjkalo... se bom morala zadovoljit s čajčkom, hehe.

Kakor je bilo vreme butasto, je bil dan prav lušten. Dopoldan je Tomaž potegnil eno hudo dolgo kitico... jaz pa sem s podstrešla privlekla dol emp škatlo s starimi DIASI z ranih potovanj. Sem sklenila, da jih dam nekaj spravit v digitalno obliko in tole prgledovanje je bilo prav zabavno... Se že veselim, da obnovim spet razne zgodbe na velikem platnu. Krista, še velja, da mi pomagaš pei dostavi do Fotoformata? Potem sva jo s Tomažem veselo mahnila ven. Ker se je že v času pokanja ven vreme 2x spremenilo, sva šla kar z ruzakom in dežnikom v žepu. No, pa sva jo dobro odnesla... spet malo zapravila... pa Tomaž mi je v ruzaku zaspal in po pol ure prenos v posteljo ni uspel, tako je bila ta kitica zelo kratka. Pa potem spet taksi služba v akciji... pa kuhanje kosila (piščančja obara z vso možno zelenjavo iz hladilnika... Tomažu je bila zelo všeč), pa puding... pa igra, pa risanka, pa večerni ritual... in je konec pestrega dneva. Sedaj MM dela v kabinetu... pripravlja ena predavanja za jutri... jaz pa bom šla kmalu spat. Tako.

Se vidi, da je bil danes čuden dan... in ste kar nekaj naklofale...

Hvala za vse čestitke... ja Jabček... se vsak mesec spomnim kako je bilo :-))) Takle čas sva debatirala o novem predlogu občinskega prostorskega načrta, hehehe...

Brina... čestitke za zobka... in to kar dva!!! Majček... do 20 imaš še kar nekaj priložnosti, da boš tudi ti prva :-)))

Aprilska, Sky in Scorpio...Ja, tudi jaz prilimam vsakemu eno bibico za pomoč. user posted image user posted image user posted image

Okraševanje: adventni venček naredimo mi na predvečer prve adventne nedelje. To ima svojo zgodbo in se tako zvečer veselimo v pričakovanju božiča - saj to je pomen besede advent. Smrekico in jaslice postavimo na predvečer božiča in to je to. Ja, pa smrekico gremo mi sami iskat v naš gozd... meni je všeč, če v hiši diši po svežem. Mi iglice sproti malo posesamo... potem ap smrekica itak kmalu odroma ven. Okraski so iz slame... razni angelčki in zvončki... smo pa včasih tudi z otroki naredili kakšne okraske iz slanega testa in jih pobarvali... samo to potem splesni...

Srečka... super, da so izvidi fajn. Še dobro opravite cepljenje. Mi čakamo sedaj na tretjo pikico... ko bo nos suh. Meni se ne mudi :-)

Bela vrtnica... še jaz ti čestitam z zamudo, pa super za lepo zabavo.

Tasyo... kako luštkana Lana... če se v kratkem kaj vidimo, prinesi kapico s seboj, velja?

NaTaŠa in Tevž... bravo za prve korake. Našega Tomaža pa kar nekam v luft nese. Po kavču prepleza vse blazine, pa kar še nekam gor, pa pos topnicah, pa v naročju nima miru... bi kar nekam za vrat zlezel...  jej, jej... čisto prehitro nam bodo zbezlali.

Hrana... mi je sicer luštno brat vse vaše menuje... mah, saj mogoče sem malomarna, samo jaz se pa kar nič ne trudim s tem. Zjutraj je sadje... večinoma je vsak dan kakšen frutek in na koncu še eno srednje jabolko... potem pa še jaz pozajtrkujem in dobi Tomaž še krajšek kruha... potem pa dam še od svojega malo njemu v usta... ima zelo rad kruh, pa kakšen sirček gor... , potem je okoli poldneva kosilo... pomanavdi kakšna kuhana zelenjava... včasih pa še kakšno meso. Naslendnji obrok je pred naslednjim spanjem... in takrat je kakšna kašica ali polenta... ali pa nekaj stran od našega kosila... Zvečer pa dobi še kakšen in notri kak piškotek... To je to.

Evo... zdele pa F5... potem nogice v toplo kopel... potem pa mroda še preverim, če je kaj zanimivega navrglo :-)

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 1.12.2008 21:28:11 >

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.12.2008 21:24:17   
lepa posadka
Scorpio... sicer spodnji linki ne kažejo, kar bi ti rada, je pa mroda še kakšna ideja... Imajo pa v naših trgovinah že kar modelčke za okvirje, pa potem samo glino vliješ in na koncu pobarvaš...

http://www.orientaltrading.com/ui/browse/processRequest.do?requestURI=processProductsCatalog&sku=48/5114&tabId=craftsKits&BP=8067&cm_mmc=srchdex-_-Foam+%22I+Love+You%2C+Grandma%21%22+Photo+Frame+Magnet+Craft+Kit-_-srchdex-_-srchdex&CM_REF=http%3A%2F%2Fwww.orientaltrading.com%2Fproducts%2FC342846.jsp

http://www.mylifetime.com/lifestyle/home-crafts/craft-ideas/general-ideas/easy-craft-ideas-make-wedgwood-style-frame

Jaz tukaj včasih kaj najdem... v Unikat reviji... Sicer pa itak nisem hud ''craftman''. Veliko uspeha, ko boš ustvarjala.
http://www.unikat.si/index.php?page=staro&ob=50

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 441
1.12.2008 21:31:06   
lepa posadka
Joan... dobiš, seveda dobiš. Upam, da se kaj vidimo. Pa Jabček - ti tudi :-)))

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
1.12.2008 21:34:04   
tasyo
Pa sej ne morem verjet - kar 2 zobka naenkrat... Bravo Brina! Uf, če bi tole našo uspavalo - mah, sej pol bi mi bilo pa kar dolgčas, no. Majček, zdej se pa le potolaži z burgerjem in seveda uživaj v poobedku!!!

Mi je kar mal grozno, ko vas berem, kako se vsi malčki samouspavajo. Nam to sploh ne rata... Ampak ker hitro zaspi pri meni, potem se mi splohh ni zdelo potrebno, da bi jo dajala v posteljico še budno in poslušala njeno kričanje. Če pa so že vsi tko strenirani... Mah, enkrat bo že, sam upam da še pred aprilom. Sicer se mi bo pa po moje prav luštno stisnit k njej po dolgem dnevu, ko ne bova skupaj.

Barby, ti kar vpraši, sej beseda ni konj... Zato pa smo tukaj. Pa itak ima vsaka kakšno čudno vprašanje. Sam da ne boš zdej zaradi tega poniknila - mnenj je pa toliko, kot je uporabnic...

Kaj sem še hotela... Ravno sta odšla kolega, ki sta naši punčki ob rojstvu izdelala body z njenim imenom. Pa sem naročila še enega, z dolgimi rokavi, za zimo. Da je slučajno kje ne izgubimuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 443
1.12.2008 21:36:17   
Krista28
Lepa posadka, ti kar povej če rabiš.. pa, a eyuasol ti naročim...jaz zase bom enega...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
1.12.2008 21:41:00   
tasyo
Sem se ravno spomnila - z našim prednovoletnim srečanjem solo pa verjetno ne bo nič, kaj? Mah, smo preveč komplicirale, kaj bi rade in se na koncu nismo nič domenile. Škoda, meni bi prav pasalo...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.12.2008 21:44:16   
tasyo
Posadka, upam, da se res kej vidimo. Pa z ostalimi prav tako. Kapico pa prinesem...

Zdej grem pa tudi sama nogice k možeku stisnit. Mirno nočko vsem!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 446
1.12.2008 21:46:55   
clericv6
samouspavanje: nam ratuje samo zvečer, zato me zanima, kako user posted image  pripravite do tega, da sami zaspijo čez dan? Kiara namreč ne bo zaspala za noben denar, raje je cel dan pokonci. No, saj je tako tudi, ker se po 40 minutah prenašanja, skakanja in dretja ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ utrudim in potem ni nič.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 447
1.12.2008 22:01:30   
Jo@n
Eva, tudi pri nas deluje samouspavanje le zvečer. Čez dan pa sitka in ga moram ujeti ravno prave volje, da se podoji in potem zaspi. Če še ni tapravi, ne bo zagrabil dojke in bo ves čas kot kifeljček, se zviral in tečnaril… Dojit in spat pa ne. Potem uberem kar taktiko da se malce skregava in malo pojokca v svoji postelji, pa je takoj joška njegova najboljša prijateljica in srečen ter potolažen zaspi. OK, mogoče malo ekstremen ukrep, ampak mi ga res ne uspe drugače spravit do spanja. Drug način pa je le še nošenje cca 10-15 minut, ker je mali princ že težak, se te metode bolj poslužuje MM. Hm, le zakaj??? Če pa ne odspi čez dan vsaj dobre urice, je pa tečkast, da ga bi kar reklamiralauser posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 448
1.12.2008 22:04:10   
NiLe
Čer!

No, pa je končno tudi naši pikici ratalo samouspavanje, ki btw ratuje samo zvečer, čez dan pa so dobre moje (.), voziček ali vožnja v avtu user posted image user posted image ... uf, danes je bil en tak smotan dan, da sem na trenutke pomislila, da je april in ne december ... snega praktično ni več.

Brinči user posted image user posted image user posted image za zobka in to kar DVA!!! Super!

Tasyo; iiii, kako kjut je Lana s tole čepico ... pa itak je tak cukr!!! Jah, životinjskega carstva smo se losali ... knok, knok ... to je bil tudi eden od razlogov, da se postrižem, ker sem imela kar fobijo, da se mi bodo gor naselile zoprne žverce.

Okraševanje; jaz rada ustvarjam, ampak letos ni pravega navdiha ... tako da upam, da mi rata kaj spacat ... smrečico bomo postavili par dni pred božičem, okraski so narejeni iz slanega peciva, letos sem kupila še ene slamnate in to je to.

Decembrsko solo srečanje; ja, kaj je zdej?? A bomo kar obupale?? Jaz še vedno mislim, da bi bilo fino, da se dobimo kje v mestu, gremo po stari Lj. na kakšnega kuhanca, za hudo lakoto pa je tud horse burger dober ... jaz ne bi preveč komplicirala ... point je v tem, da se malo odklopimo od user posted image , načvekamo v miru in uživamo. Zato tudi mislim, da ni treba kaj extra rezervirat. A ni res??

Vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje!!

Tole pošljem in čekiram, če sem kaj pomembnega pozabila komentirat user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 449
1.12.2008 22:09:09   
Majček28
samouspavanje? ja tud to smo včasih poznali...odkar pa je pogruntala kako se na noge postavt pa je tole mal drugač...spat pa stat namreč ne gre skupi user posted image
Zvečer jo kar mal nalašč gor držim, da se že skor odbija od tal od zaspanosti potem pa 'cuzi muzi' in v posteljco...pa kar zaspi...če pa ni dost zaspana potem se pa dajeva...ova vstane jaz jo položim pa ponovi mujo vajo ene 10x in potem ponavad rata...dopoldan in popoldan pa kakor kdaj...če sem za kakšen čvek zmenjena ponavad zaspi in kar spi pa spi pa spi...tud 3 ure če je treba, tko da pol mami izpade Hinko Smrekar ker ne pride na čvek...enaka zgodba je, če je zunaj sonček...seveda se zbudi, ko takoj ko se sonce skrije in začne pihat user posted image ...ne študiram več zakaj je tko...tko pa je user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?