|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
2.12.2008 8:38:15   
Jo@n
Jutro!
A se lahko mal pohvalim? No, tudi če se ne smem, se bom vseen...
Mi smo spet prespali CELO noč in je bilo tako fino.... 8-8user posted image , edino zvečer je dvakrat zastokal, pa ga je bilo treba pobožat in polupčkat... Zdaj telovadi na sedežni, jaz pa hitro s kofetom na RRuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

user posted image Pa eno tortico za KAJO in  NELI in KIARO in MINO... user posted image

user posted image

Se pridružujem, pa user posted image  za Tio.

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

A damo dva datuma, pa se fočkmo? Morda enega čez vikend in enega med tednom... Tasyo.. če gremo med tednom komot jest peljem... no iz NM dalje :-)

Prijave
Petek, 12.12.:
Ketrin
Tasyo
Joan
npr Torek, 16.12.:

Kaj pa drugega, kot da sem tudi tukaj zraven... Pa prej kot dorečemo datum, manj stvari lahko vmes pride NM za varstvo.

No zdaj je pa Jakb na kravicah na kavču, je to bolj nevarna poza, pa ga grem poštimat, da ne bom o padcih pisala.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.12.2008 8:43:57   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Kavo in zajtrk so sicer punce že postregle, ampak pri takem vremenu dodatna kavica ne škodi. user posted image

VSE NAJBOLJŠE našim punčkam- Kiari, Kaji, Neli in Mini! user posted image  Kiara se pa zahvaljuje za čestitke, tiste tortice so pa tako lepe, da jih bo kar mami pojedla... Kiara jih itak še ne sme. user posted image  Imam občutek, se bo mamica žrtvovala in jedla sladkarije namesto nje do 30. leta, ker sladkor škodi... Uboga Kiara!

Scorpio: user posted image  za seminarsko. Odkrtio- sploh ne vem, kako ti ratuje ob malem nagajivčku. Kapo dol, res.

Joan: kaj boste danes kuhali? Meni zmanjkuje idej... premišljujem, da bi jaz tudi skuhala buške (sori, ampak ta lapsus se mi je zdel prav prisrčen!), pa piščanca. Za malico bo pa nekaj sadnega- kompot iz jabolk in hrušk, pa zraven banana...

Samouspavanje: aha, potem imate čez dan tudi ve veliko dela s spanjem user posted image . Pri nas to izgleda tako, da moram stati (če sedim, je brezveze in to ne gre), držati Kiaro čim bolj pokonci (skoraj v položaju za kupček, ampak spet ne preveč), jo zibati gor in dol (bolj, ko jo niham, bolje je) in se zraven dreti ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ. Pa včasih zaspi celo po 5. minutah, največkrat pa po 20. ali več. In tistih 8 kg res ni malo, imam težave s hrbtenico...

Brina: čestitke za zobka user posted image  A ni fino, ko se biserčki pojavijo brez tečkanja user posted image .

Babji večer: jaz bi se vam res z veseljem pridružila (zelo pogrešam Ljubljano, še posebno v veselem decembru, ko je okrašena), pa je žal neizvedljivo... Tako da se načvekajte še malo zame, pa kakšen kuhan vinček še zame spijte (vina drugače ne maram, ampak kuhano mi je pa njami).

Tia: user posted image  za sedenje!

tole pesnim že kar nekaj časa, grem stisnit F5, pa da vidimo....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.12.2008 8:46:37   
clericv6
Joanca: user posted image  za prespano noč!!!! No, zdaj pa naj tako ostane.... Je super, a ne???  user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.12.2008 9:07:21   
tasyo
Tamala se je malo zamotila z igračami...

No, končno. Posadka, za prevoz se bova pa zmenili, ni problema.

Joj Ketrin, si mi tko slabo vest naredila - moj kup srajc se pa samo veča in veča. Pa še vedno MM ni zmanjkalo robe, tko da še kar odlašam. Pa bo počasi treba začet spet migat, ni kaj. Joj, kako jaz sovražim srajce z dolgimi rokavi!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.12.2008 9:11:28   
tasyo
Joana, lepo, da vsaj nekdo spi celo noč - naj tako ostane!

Ja kje se pa srečka zadnje čase skriva? Ji Iza ne pusti več toliko časa, se mi zdi...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.12.2008 9:13:42   
resnično srečna
jutro...

no pri nas je bila noč od polnoči naprej kar nekaj...bujenje mame, tuljenje, stokanje, nerganje...

brezveze...

no sedaj znamo pa mamo tud dobro ugriznit...in bolj kot jaz cvilin in vpijem auuuu ona grize...i potem v ihtav jok...češ užaljena sem do amena...tko da sva na koncu obe slabe volje...

nama pa po mojem lezeta 2 zobka ven...tako da je kar zoprno...je bila zjutraj tudi malo vroča...38,3 v ritki...torej 37,8...če mi matematika še gre...in ne bi bila Iza če se ne bi še pokakala ko se meri temperatura...

sedaj je madam v raziuskovanju...mislim da nekje na hodniku odkriva zaklade, ki jih starši ne vidimo...

whatever...sva bolj bedne volje danes...pa še brez avta in ostale baby opreme...grrr...

čestitamo in ploskamo...Tii za sedenje, pa osemmesečnikom, ki praznujejo, pa Jo@n za spet lepo noč, pa Ketrin za boljšo noč in uspešno likanje...

12.12. hmmm takrat je koncert od cetinskega...hmmm...no ja...jaz imam 11.12. službeno fešto...pa ne vem kako bo moj kaj za to, da dva večera mama lumpa he he...ampak vse se da če se hoče baje...

jedilnik:
  1. zajtrk je že v želodčku...mami je topli sendvič...Iza je pa skutko hotela...po dojenju s kreganjem valda...
  2. malica bo banana s kivijem
  3. kosilo: krompir s kislo repo...pa odrasleža bosta še krvavico
  4. malica popoldan bo al pa ne bo odvisno od njenega spanja...
  5. večerja pa kašica ali gres...pa mama po kanibalsko (mater grize k bi Alive včeraj gledala...pa sumim da ga ni)
thats all for now...

se vračam...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.12.2008 9:36:06   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Ja kje se pa srečka zadnje čase skriva? Ji Iza ne pusti več toliko časa, se mi zdi...

ona o hudiču jaz na vrata...ma mi je dala danes popoln mir...sem preizkušala eno igrico kjer futraš kokoši, pobiraš jajca, pečeš kruh...prodajaš vse skupaj...otročje a zanimivo...no zdejle je pa pri nas elektrike zmanjkalo...fino fajn...še poslat ne morem he he...

bo povezava in elektrika je nazaj...nekaj v vezi novega števca...upam, da ne tudi višjega računa...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.12.2008 9:40:10   
barby78
Jutro vsem skupaj!

Naša žabica spi,ampak mislim da bo kmalu pokonci,saj zadnje čase spi le po pol urce.tud čez dan redko potegne dlje.
Zadnje dni je pa sploh tečkica,za kar krivim zobke,pa čeprav ni še nič videt da bi kaj kmalu ven pokukali user posted image .

Zanima me,a že imate vse sedeže za avto al jih še vozite v jajčki? Vita smo dali že pri 4-ih M v avtosedež,Lio pa še zdaj vozimo v jajčki user posted image .No,ta mesec bomo pa res mogli nabavit.
Pa še to sem ugotovila,da ko je tema,se Lia ne mara vozit v avtu.verjetno zato,ker nič ven ne vidi,al kaj.ravno včeraj se mi je drla,da sem mislila da jo bo fras zagrabu.jaz pa za volanom.Še dobro,da je bil Vito zraven in mu je uspelo jo vsaj malo potolažit z božanjem po ličku.

Naš Big brother pa ima danes roj.dan.In to celih 8 let.madona,se mi zdi da sem ga komaj rodila user posted image .kako čas beži.Se mi zdi,da bo naenkrat minlo,pa bojo naši aprilčki že stopicali v 1.razred.

Danes je pa Lia 1. prespala v Vitovi sobi.Sva jo prestavla iz spalnice,da se navadi,pa tud Vito si je to ful želel,In moram povedat,da je razen dveh zbujanj (to pomeni da ji dam samo dudo in spi naprej),spala do 7-ih.user posted image

ja,pa čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Barby, ni panike, ti nas kar vprašaj, saj več glav več ve. Si potem dala, kakšen je bil odziv? Jaz bom še nekaj časa počakala, se mi zdi le kislo in težje prebavljivo, pa itak bo prej dobil kakšen kuhan list sladkega zelja prej v kakšni juhici.

Ja sem dala včeraj Lii repo za poskusit,pa se je ful pačla poleg.malo je že dol spravla,kaj dosti pa ne.je bolj krompir jedla,pa malo tiste vodice od repe,da ni bil čist suh.

To bo zaenkrat vse.
Tud js sem ena izmed tistih,ki jih likalnik že močno pogreša.Jah,ga bo treba mal zalaufat user posted image

Lepo se imejte
se čujemo,pa-pa        user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.12.2008 10:03:41   
clericv6
Vse naj naj Vitu za 8 let! user posted image  Pa ima on tudi osemko, hehe.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 484
2.12.2008 11:52:01   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Vse naj naj Vitu za 8 let! user posted image  Pa ima on tudi osemko, hehe.

Hvala za čestitke user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 485
2.12.2008 12:14:14   
SpeliG
Da se spet malo oglasim...Mi smo OK, imamo malce pestro ker nam seveda spet (še vedno/vedno...) rastejo zobki. Ja, osem jih je res čist premalo za 7 mesecev in smo se lotili že trojkic, obe zgornji bomo nabavili tkole za praznikeuser posted image . Ker imam pa res že izkušnje s temi zobki lahko napišem, da je pri nas bil vsak naslednji hujši, žal. Prva dva sta se kar eno jutro pokazala, pa tudi ostala dva spodnja sta kar prilezla, zgornji so pa user posted image .  No, pri trenutnih pridobitvah je novo to, da ima Martina po malem drisko že 10 dan, za kar pa se P. ne obremenjuje. Dokler nima vročine in ne izgleda bolna, nimamo kaj.
Hec je v tem, da kljub temu da je precej nagica (veliko na mamini delovni mizi), danes sem jo npr. morala prav skopat ob 7 zjutraj (ko ni glih temperatura primerna za kopanje dojenčka), je še vedno čist zdrava. Nič vročine, nobenega prehlada, ampak če se ne bo nehalo je po mojem samo vprašanje časa...
P. pa pravi, naj čimveč pije - ja, refluksen dojenček naj čim več pije, res je hecna...

Tudi pri nas smo se v tem tednu splazili tudi naprej (prej je šlo le v rikverc), se postavili na nogice in zdej so vse igrače čist bedne, ker bi se ves čas samo postavljala na noge.

Ah, ful sem nostalgična te dni, ta december je meni res en romantičen mesec. Spomnila sem se recimo, da sva pred enim letom kao za Miklavža kupila "trebuščku" voziček. Je res že eno leto...Vedno sem taka, ko pospravim kakšno njeno stvar, ki jo je prerasla; je šla zibelka, pa košara od vozička, pa ležalnik, včeraj končno vrtiljak iznad posteljice (ga čist potegne k sebi), lupinica bo samo še ta mesec v uporabi, jo že čaka nov avtosedež...
Mogoče sem dodatno tako raspoložena, ker sta dobra prijatelja sporočila, da po 10 letih zakona pričakujeta dojenčka -aprilčka 2009...In ful podoživljam zdaj z njo, kako je bilo nam lani...
In čeprav sem skoz govorila, da nikakor še ne bi imela še enega dojenčka prav kmalu, sem si že premislilauser posted image . Ful je bilo lepo obdobje, nosečnost mi je bila en najlepših obdobij v življenju, pa tud njeno obdobje novorojenčka je bilo krasno, kljub refluksu.
Mislim, da bomo šli kar kmalu v akcijo,ja. No, kakšno leto bomo še počakali, ali pa tut ne..Kaj je pa zdej s Sinsko, a ni ona neki govorila v tej smeri?user posted image

Nič, lepo se imejte, grem naprej fantazirat ,lp! 

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.12.2008 13:12:42   
clericv6
Speli: ja, vam se pa res mudi z zobki! user posted image  Pa saj ne morem verjet... a nisi zdaj vesela, da ne dojiš, hehe.

Je bilo pa zelo lepo prebrati tvoje nostalgično razmišljanje. Torej- kar lepo v akcijo, da nam čim prej sporočiš veselo novico. user posted image  Če nam že Sinska (še) noče.

Čestitke Martini za plazenje in seveda postavljanje na noge! Super!

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 487
2.12.2008 13:38:49   
SpeliG
Ja, Eva, res sem vesela da ne dojim...Očitno je res vsaka stvar za nekaj dobra, ne?user posted image

Lahko se opogumiš in se mi pridružiš na kakšnem nosečniškem forumu, ha ha... Sej je Kiara prvi otroček, a ne?Ma ne, sej malo bomo še počakali, da se vrnem v službo vsaj za eno obdobje, čeprav nikoli ne  veš.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.12.2008 13:40:15   
simvir
Mi smo že urico po kosilu (obara za vse in palačinke s skuto), ima MM ta teden popoldne, tako da pohitimo. Tevž aja, je šele po kosilu zaspal, Nejc je šel pa k babi.
Mali ima malo vročine, drugače je pa ok, ne vem kaj je zdaj to, verjetno spet zobkiuser posted image .
Še glede njegovega premikanja po prostoru - ob stolčku je bolj drsal po tleh kot da bi hodil, je pa pogruntal da če nogice premika, lahko kam pride. Ker je kar naprej na nogah, kolenih se pa tudi večkrat kam prevrne in dobi kakšno buško, ampak jaz ne stojim ves čas zraven njega, se mora kar sam naučiti kako biti stabilen.

Čestitke vsem obmesečnikom, pa Brini in Martini za nove zobke, ter druge nove aktivnosti. Bolančkom pa želim, da se čim prej pozdravijo.

Joan glede šalčk, cena je še vedno nižja kot npr. v DM-u, tako da lahko nabaviš. Hvala ker se tako trudiš za nasuser posted image .

Okraševanje - Jaz zelo rada ustvarjam, samo zadnja leta ni več toliko časa.
Jaz vedno sama naredim adventni venček za na mizo, tisti na vratih je pa kupljen. Ponavadi ne delam iz smrečja, ker se osipa in mi gre to na živce, tako da obroč zavijem v mah, potem pa s pištolo z voskom limam gor kar pač imam. Letos je venček prvič raven in bolj na hitro narejen, ker me je ravno dajala slabost, ko sem ga delala. Drugih okraskov do božiča ni, umetna smrečiča ter jaslice kakšen dan pred praznikom in to je to.
Me pa zanima kako bo letos z mahom v jaslicah. Se mi zdi da bo povsod. Poskusili bomo z manjšo količino, če pa ne bo šlo (beri povsod drugje kot tam kjer bi moral biti) ga bomo pa odstranili. Ja mi imamo 2 m smreko in jaslice na tleh. Dve leti nazaj je Nejc ravno skobacal med prazniki, tako da si je jaslice hodil pobliže ogledovat, ampak razmetaval pa ni, lani tudi ne. Kako bo letos z malim bomo pa še videli.

Samouspavanje pri nas tudi no gouser posted image . Morda zvečer, ampak ne tako da bi bil čisto sam v sobi, hodim jaz ven in noter. Čez dan me pa včasih pošteno križ boli, preden zaspi. Zadnje čase pa večkrat zaspi tudi ob dojenju, kar se je prej redko zgodilo.

Evo sem toliko časa na netu, da se je mali že zbudil.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 489
2.12.2008 13:42:36   
simvir
Še najbolj pomembnouser posted image user posted image user posted image . Prijava na babji žuruser posted image ...pa še en komentarček zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Jutro!
A se lahko mal pohvalim? No, tudi če se ne smem, se bom vseen...
Mi smo spet prespali CELO noč in je bilo tako fino.... 8-8user posted image , edino zvečer je dvakrat zastokal, pa ga je bilo treba pobožat in polupčkat... Zdaj telovadi na sedežni, jaz pa hitro s kofetom na RRuser posted image

user posted image  za prespano noč, tudi naša prva budnica je bila šele ob pol peteh, kar je že res napredek.
A J. pa kar po sedežno telovadi, T. ne morem pustiti gor niti če sem zravenuser posted image .

Prijave

Petek, 12.12.:
Ketrin
Tasyo
Joan
Simvir
npr Torek, 16.12.:

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.12.2008 14:18:12   
katka28
Dan

Najprej za seznamček 9 mesecev

Jakob 7070g in 68cm
Anže 7200g in 69cm

Drugace smo se kar stanje pri nas se je malo umirilo ampak zobka noceta in noceta na plano...upam, da ne fasemo kaj cez vikend, ko bomo sli na kratke pocitnice (tri dni)...

Dekoracije: tudi jaz sama okrasujem in delam vencke..letos sem ga delala iz kokic (ceprav ni lepo, da se zakole igram s hrano user posted image ), oz ne samo zase se za vse ozje sorodstvo tako, da nekaj casa kokic sploh ne pogledam vec user posted image . Smrekico smo kupili novo in zraven se kupcek okraskov iz blaga (dokler otroka ne zrasteta bomo meli kar bombazne igracke in okraske na smreki), zraven bom pa naredila se male vencke iz kokic...pa bo spet nekaj posebnega....

Zabava: kako bi se vam rada pridruzila ampak sploh ne vem ali bi mi to uspelo, zato ne bom nic obljubljala ampak vam naknadno javim (en gor ali dol vam verjetno ne bo plane porusil)....

Nostalgija: tudi jaz se rada spominjam kako je bilo, ko sem bila noseca..in bi rada kmalu se enkrat poskusila in tokrat resnicno uzivala nosecnost celih 9 mesecev brez lezanja....mogoce pa mi bo drugo leto uspelo prepricati moza in bova narocila kaksno puncko user posted image ...

Praznovanja: čestitke vsm mesečnikom in mesečnicam, vsem ponosnim lastnikom novih zobkov, vsem, ki ste osvojili kaksno novo gimnastično prvino.....user posted image user posted image user posted image skratka res vsem.....

Koledar:
kolikor sem nahitro prebrala ste se nakaj casa nazaj pogovarjale o koledarjih tudi mi smo imeli to v mislih...slikice so pripravljene zdaj pa me samo zanima s katerim programov operirate?

Pa še nekaj slikic mojega ustvarjanja in Jakoba in Anzeta....

venčki...

user posted image

Jakob in Anže

user posted image

Jakob ni bil zadovoljen, ker je moral biti v zadnji vrsti user posted image

user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.12.2008 14:25:04   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Zdej sem pa čist user posted image user posted image user posted image ... pa kje ste našle ta datum? Saj vem, da se bomo težko uskladile v tem veselem decembru, ampak jaz sem bila že dogovorjena za koncert Cetinskega in sedaj se bom morala odločit al kaj user posted image Bom razmislila in se prijavila naknadno ...

Prijave

Petek, 12.12.:
Ketrin
Tasyo
Joan
Simvir
npr Torek, 16.12.:

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 492
2.12.2008 14:27:34   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

venčki...

user posted image

preden sem prebrala iz česa so narejeni, so hotela vprašat ali so iz kokic ... ful so svetovni ... a bi delila z nami, kako jih zlepiš skupaj oz. imaš kakšen kalup ... ful dobra ideja in bi takoj naredila nekaj podobnega
user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 493
2.12.2008 14:30:36   
scorpiogirl
waw, Katka user posted image user posted image user posted image user posted image si prava umetnica. mala dva sta pa tako prikupna škratka user posted image

čestitke pupam za obmesečnice user posted image pa Vitu za 8 user posted image user posted image
pa seveda Jakobu za krasno noč user posted image user posted image user posted image

no, noč je bila naša še kar ... glede na to da sem do 2h vsake par minutk dajala dudo pa tolažila in crkljala, je bilo potem do 5h kar ok (ali sem pa samo tako ubita spala, da nisem slišala user posted image ), no do pol 8h sva se potem malo crkljala pri meni v postelji, malo spala ... potem je blo pa treba vstat. čez dan pa skoraj nič spanja, pa takooooooo je revež zaspan user posted image sem mislila, da bo zaspal, da peljem pesjanarja na hitrco ven, pa nič od tega ... bo treba kar v kengurujčka pa ven ... no, malo svežega zraka nam tud ne bo škodilo user posted image

zdej pa sirena kliče ... več kasneje

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 494
2.12.2008 15:22:03   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

venčki...

user posted image

preden sem prebrala iz česa so narejeni, so hotela vprašat ali so iz kokic ... ful so svetovni ... a bi delila z nami, kako jih zlepiš skupaj oz. imaš kakšen kalup ... ful dobra ideja in bi takoj naredila nekaj podobnega
user posted image user posted image user posted image

Imam stiroporne vencke in silikonsko pistolo pa lepim...samo pazit je treba, da se sebe ne opeces zraven...jaz ze saniram en prst da si bom lahko naredila se vencek za na vrata.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 495
2.12.2008 15:50:42   
clericv6
Speli: ne, mi pa ne bomo več naročali pri štorklji. Ok, dopuščam možnost, da si premislim, ampak imam Kiaro kar dovolj.

Nostalgija: meni je bilo zadnje tromesečje nosečnosti obup, tako da preveč nostalgična nisem. Mi pa seveda ni nikakor žal in če ne bi imela Kiare, bi z veseljem šla še enkrat čez to.

Katka: no, če boš pa šla na babji žur, pa bi te prosila, da spotoma še mene pobereš user posted image . Seveda stroške plačam jaz. Kar se pa tvojih venčkov tiče, pa sploh nimam besed user posted image . Pa še ful izvirna ideja je.

Pritisk mi je padel, si grem skuhat kavo. user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 496
2.12.2008 16:54:17   
Ketrin
Pozdravljeni...

Čas je za igro....lepo je biti milijonar user posted image

Prvo vprašanje za milijon dolarjev:

user posted image

Kaj smo danes jedli za kosilo?

user posted image

a.) korenček                b.) hokaido bučo
c.) lasagno                  d.) polento

Drugo vprašanje... Kaj pa je bilo za sladico?

user posted image

a.) solata                    b.) breskev
c.) kompot                  d.) puding

Hmmmmm, glas ljudstva, polovička, al kaj žeuser posted image user posted image

No, zadnje vprašanje pa se glasi.... kaj je sledilo takoj po kosilu....

No, naj vam bo.... umivanje in preoblačenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 497
2.12.2008 17:03:34   
NiLe
Heeej, Ketrin ... po prazni skodelčki sodeč, je bila Kaja navdušena nad kosilom ... fuuul sem se nasmejala ob tvojih komentarjih user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 498
2.12.2008 17:20:28   
barby78
Haha Ketrin,prava si user posted image .Bi lahk mal Jonasa zamenjala pri vodenju user posted image !

Kaja je pa prava lepotička.Pa kar sama že jé? user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 499
2.12.2008 17:46:11   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: barby78
Pa kar sama že jé? user posted image

Ah, nič sama ne je.... bolj packa... Najprej ji jaz dajem, potem pa ji pustim da se igra... pa ne vsak dan, ker se mi ne da pucatuser posted image Drugače pa bolj gnete vso hrano.... mogoče bo pa picopekuser posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?