SpeliG
|
Da se spet malo oglasim...Mi smo OK, imamo malce pestro ker nam seveda spet (še vedno/vedno...) rastejo zobki. Ja, osem jih je res čist premalo za 7 mesecev in smo se lotili že trojkic, obe zgornji bomo nabavili tkole za praznike . Ker imam pa res že izkušnje s temi zobki lahko napišem, da je pri nas bil vsak naslednji hujši, žal. Prva dva sta se kar eno jutro pokazala, pa tudi ostala dva spodnja sta kar prilezla, zgornji so pa . No, pri trenutnih pridobitvah je novo to, da ima Martina po malem drisko že 10 dan, za kar pa se P. ne obremenjuje. Dokler nima vročine in ne izgleda bolna, nimamo kaj. Hec je v tem, da kljub temu da je precej nagica (veliko na mamini delovni mizi), danes sem jo npr. morala prav skopat ob 7 zjutraj (ko ni glih temperatura primerna za kopanje dojenčka), je še vedno čist zdrava. Nič vročine, nobenega prehlada, ampak če se ne bo nehalo je po mojem samo vprašanje časa... P. pa pravi, naj čimveč pije - ja, refluksen dojenček naj čim več pije, res je hecna... Tudi pri nas smo se v tem tednu splazili tudi naprej (prej je šlo le v rikverc), se postavili na nogice in zdej so vse igrače čist bedne, ker bi se ves čas samo postavljala na noge. Ah, ful sem nostalgična te dni, ta december je meni res en romantičen mesec. Spomnila sem se recimo, da sva pred enim letom kao za Miklavža kupila "trebuščku" voziček. Je res že eno leto...Vedno sem taka, ko pospravim kakšno njeno stvar, ki jo je prerasla; je šla zibelka, pa košara od vozička, pa ležalnik, včeraj končno vrtiljak iznad posteljice (ga čist potegne k sebi), lupinica bo samo še ta mesec v uporabi, jo že čaka nov avtosedež... Mogoče sem dodatno tako raspoložena, ker sta dobra prijatelja sporočila, da po 10 letih zakona pričakujeta dojenčka -aprilčka 2009...In ful podoživljam zdaj z njo, kako je bilo nam lani... In čeprav sem skoz govorila, da nikakor še ne bi imela še enega dojenčka prav kmalu, sem si že premislila . Ful je bilo lepo obdobje, nosečnost mi je bila en najlepših obdobij v življenju, pa tud njeno obdobje novorojenčka je bilo krasno, kljub refluksu. Mislim, da bomo šli kar kmalu v akcijo,ja. No, kakšno leto bomo še počakali, ali pa tut ne..Kaj je pa zdej s Sinsko, a ni ona neki govorila v tej smeri? Nič, lepo se imejte, grem naprej fantazirat ,lp!
|