|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.12.2008 10:24:50   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Pa zaključim še s čestitko našemu 8. mesečniku TOMAŽKU, ki se tako prikupno smehlja iz zgornjih fotk ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 401
1.12.2008 10:47:59   
trnuljčica

Pa zaključim še s čestitko našemu 8. mesečniku TOMAŽKU, ki se tako prikupno smehlja iz zgornjih fotk ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružim čestitkam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 402
1.12.2008 10:50:06   
Jo@n
Tudi jaz želim Tomažu vse najbojše!!!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
1.12.2008 10:55:02   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Tule se pa še midve pridruživa!!!!

ČESTITKE tudi od naju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 404
1.12.2008 10:55:33   
aprilska34
Jaz sem pa danes čisto na tlehuser posted image . Eva je ponoči ob 1.00 zakuhala na 39,5 in pobruhala celo posteljo. Ko sem jo stisnila k sebi, se je cela tresla ...user posted image Ko je prijela svečka, je bilo malo bolje, ampak do jutra nismo več spali, saj je vsakih nekaj minut zastokala ali pa kar zakričala. Ob štirih zjutraj je postala lačna, smo ji dali flaško, spet bruhala... Poleg tega ima tudi drisko. Tako sem že sita tega, da je vsakih 14 dni nekaj narobeuser posted image ...

Mariborčanke in okolica, upam, da ste se naklepetale še za mene. Res sem se že veselila, da vas končno spoznam.No, pa saj bo še priložnost, ne...

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 405
1.12.2008 11:04:37   
resnično srečna
eto še naju...

Iza je včeraj imela spalni dan...no je bila potem noč od polnoči naprej malo manj spalna...me je na 1 uro zbujala...pa se malo igrala v posteljici...no ampak je proti jutru mrknila...no jaz sem pa vsa skozlana...če človek komaj zadrema pa ga že nekaj vrže pokonci to že ni ok...vsaj meni ne...saj ne rabim veliko spanja...ampak vsaj kake 4 ure v kosu pa pašejo...ampak ok...bom okrivila zobek, ki prihaja...

drugače je bil pa vikend lenoben...nabava hrane...pa kuhanje in lenarjenje...ljubi je naredil krasen tiramisu na katerega pa spominja samo še umazan pekač...ki ga je treba odrešit umazanije...

zunaj žal nismo bili nič...pri nas je samo deževalo in vreme ni bilo primerno za nič drugega kot lenarjenje...

hmm jedli smo pa...he he...v soboto pečenega purana in krompirček s solato iz motovilca...Iza je imela zelenjavni treis...včeraj pa samo brstični ohrovt in cvetačo z drobtinicami...Iza isto...le drobtinice je žlica kisle smetane zamenjala...he he je pa zato guštala tiramisu in smo ugotovili, da je tako sladkosnedna kot očka in mamica...

nas pa madam prav lepo zabava s svojimi plezalnimi spretnostmi...pa s tem, kako lepo zna biti nagajiva, ko je kaj ne...sta imela z očkom cel šov s kljukicami...on njej, da to ni igrača...ona nazaj, da njej je tovseeno ampak je tako zanimivo, da je lahko tud igrača...joj kako bo šele v najstništvu to špilalo...

alergološki rezultati...so končno prišli...baje je vse v mejahn normale...le predlagajo, da naj bi Izo vseeno cepili pod zdravniškim nadzorom na Pediatrični kliniki...ok...jih moram malo poklicat...

moj zobobol
...je izginil tako kot je prišel...vendar pa vseeno še iščem zobarja he he...ugotavljam pa, da smo vsi brez...tako da je očitno naše zdravstvo v resni krizi...vsi smo samoplačniki...pa vsi vsak mesec od plače dajemo za zdravstveno varnost in še dodatno smo zavarovani...se sprašujem kam gre ves ta denar...

Tomažek...joj se hitro staraš he he...in vsi gredo/mo za teboj ...no nekateri smo pred teboj he he...uživaj...

današnji menu...madam je zajtrk že ponjamala...je jedla gres z banano...za kosilo bo brokoli s korenjem in cvetačo...mi2 pa bova uživala v testeninah z brokolijem in solato...

kaj bomo počeli...ker je izgledalo, da bo deževalo smo očku dali dovoljenje, da nam odpelje voziček...če se bo vremensko staje kaj stabiliziralo bova malce povandrali kar s kengorujčkom...Iza bo zagotovo odspala kako kitico...jo tole plazenje očitno kar utrudi...mene pa čaka eno perilo, da ga zložim v omare...kup pred pralnim strojem pa tudi kliče po pranju...

stanovanje je pri nas še popolnoma neokrašeno...smo si zadali, da to naredimo skupaj z Dašo v prihajajočem vikendu...imam pa en adventni koledar, ki ga bom počasi napolnila...tako da Daša lahko ju3 začne z odpiranjem...

bi pa danes poskušala najti kake dobre podloge za risanje z lepljivimi barvami...sem razmišljala, da bi malce polepila okna...bomo videli kaj mi ponuja svetovni splet...

drugače pa se je v Hoferju danes začela spt ena akcija kjer je ugodna otroška trenerkica, 4.12. pa bo v Lidli akcija s super igračami...mi je kar nekaj stvari všeč (recimo glasbeni set in pa lesene igračke)...Iza bi po mojem z veseljem s kladivom zabijala samo se bojim, da mi ne bi preživeli hrupa...

uživajte...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.12.2008 11:55:54   
JABOLKO3
Nevihto smo preživeli, vmes se je že malo sonček kazal, zdaj se pa spet temni... eh, sem se že veselila, da bomo šli z vozičkom po starejšega v šolo, pa izgleda ne bo nič iz tega.
Moje pospravljanje pa tudi... no, se pravzaprav še ni začelo, vsaj ne zares... mi mulčka kar naprej nekaj težita, pa ne znese... pa še rr je treba 'obdelat', da je človek na tekočem.

Tomažek - čestitke za 8 mesecev! Sem premišljevala, kako je še ravnokar Posadka napisala, da je nameravala zvečer na pevske vaje, pol si je pa premislila in šla raje rodit - pa je od tega že 8 mesecev, jao...

Posadka - tvoj nasvet glede pospravljanja je dober in moram rečt, da jaz zelo rada kaj stran vržem... je tako za vedno pospravljeno, ha ha... tele stvari, ki jih moram sedaj pospravit, so pa razni dokumenti od hiše, pa računi in garancije od opreme, pa v tem stilu naprej... ni ravno za stran, je pa treba uredit po fasciklih, da bo končno nek red.

Aprilska - držim pesti, da se čimprej pozdravite, smo mi ravno iz podobne godlje, pa vem, da je hudo...

NiLe - dobrodošla v klubu...

Joan - sem že hotela vprašat - teli jedilniki, ki jih pridno deliš z nami - če Jakob potem to poje - ker pri nas je bolj tako, se mi že ne da več posebej zanj kuhat, ker potem godrnja in pljuva in se zvira, hrana pa v smeti roma - zdaj sem se pa še bolj zamislila, ko praviš, da mu je dobro in poje.... pa tudi jaz malo posolim, pa še kaj dodam... edino kuhano jabolko, hruška, sliva - to pa gre, da komaj uspem dovolj hitro v usta nosit, sploh, če se notri še kakšen zdrobljen piškotek skriva... nisem pa še do sedaj dajala mlečnih izdelkov - bom pa počasi še to probala, pa da vidim, kako mu bo šlo. Je pa v soboto z veseljem jedel pečeno postrv z nami, pa zadnjič piščančjo obaro, pa goveja juha je super... zaenkrat ne kaže, da bo vegetarijanec.

lepo se imejte

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.12.2008 12:19:55   
bela vrtnica
Halo!

Ej to vreme je pa res grozno. Zunaj je prava tema. Upam, da se vsaj malo pokaže sonček.

Hvala za vse čestitke!
Smo se imeli včeraj prav fino. Res, da smo samo jedili oz. žrli. Sem še danes tako sita. Mi je MM tako dobro torto naredil (jo je delel prvič v življenju - je rekel, sej MŽ pa ja nima vsak dan 30 in se lepo potrudil). Mami pa je prinasla še razno pecivo in kremšnite.

Drugače smo ok. Smo se v soboto celo malo na Golovcu sankali. Je bila Zara ful navdušena nad snegom. Škoda, da ga danes že ni več.

Tomažek tebi pa ena user posted image  za 8 mesecev! UUUU kako čas beži.

Toliko za zdaj. Uživajte in bodite zdravi.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.12.2008 13:29:52   
resnično srečna
user posted image

he he...da vas v temle bednem vremenu malo nasmejim...ma takili bodo ali so že naši...un zaspanec pri jedi me ful na jakoba spomni he he...

She
Within the measur

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.12.2008 14:10:40   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Aja, pa mi smo še vedno brez zobkov... Posadka, je Tomažku že kej popukalo na plano? Ker izgleda, da bomo mi čisto zadnji pri brezzobih...

nič bat, eni morajo biti zadnji user posted image user posted image ... mi smo tudi še brez, čeprav je bila naša zadnje dni bolj tečkana, pa sem valjda okrivila zobke, pa jih ni od nikoder user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.12.2008 14:19:19   
barby78
Oj!

Imam samo eno vprašanje-a mislite da bi bilo kaj narobe če dam Lii malo repe in pire krompirja?
A je že katera to probala dat?

Letim,ker je naša Lia take volje,kot je vreme.prava tečka

Lp,Barby

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 411
1.12.2008 14:22:17   
tasyo
Veš NiLe, jaz pa zobkov sploh ne krivim več... Enkrat pa bodo že pokukali na plano. Po moje še opazili ne bomo...

Srečka, če se še nisi zapodila v iskanje, imaš tule precej predlog z novoletnimi motivi:
http://www.coloriez.com/images/coloriages/No%EBl-56.html
http://www.nicoles-funworld.de/windowcolor/malvorlagen.php

Aprilska, upam da se Eva čimprej pozdravi!!!!

No, vam bom pa še jaz eno slikico naše punčare prilepla - ta je za koledar...

user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.12.2008 14:23:56   
tasyo
Barby, po moje ne bo nič narobe. Naša je že dobila kislo zelje, no, segedin, pa je bila čist navdušenta, tko da... Poskusi.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.12.2008 14:31:59   
NaTaŠa*

Se podpišem

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.12.2008 14:32:42   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Oj!

Imam samo eno vprašanje-a mislite da bi bilo kaj narobe če dam Lii malo repe in pire krompirja?
A je že katera to probala dat?

Letim,ker je naša Lia take volje,kot je vreme.prava tečka

Lp,Barby

Mislim da ne bi biu noben problem. Naša je že probala zelje pa ni bila navdušena.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 415
1.12.2008 14:37:30   
NaTaŠa*
POzdravljene.

Danes je vreme za en kuser posted image . Računalnik je popravljen in za silo dela user posted image . Me je moj hecau da se je pokvaru ker sem bila preveč na RRuser posted image . In je reku da moram zdaj merkat kolk cajta bom gor da se spet kaj ne pokvar.

Drgač smo pa uredu HB. Pozdravl smo se. Nataška je začela že hodit ob opori. Pripuza do sedežne vstane in pol celo okrog obhodi in raziskuje. Če je kaj takega gor stor na prste in se začne stegovati da vzame v roke (npr. daljinca). Tako da jo moram res skos imet na očeh.

Smo pa bili včeraj že pridni in smo postavl smrekco. Ob priliki poslikam in pokažem kako zgleda naša smrekca.

Nič zdaj pa grem moram še v trgovino.

Se beremo

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.12.2008 14:40:09   
resnično srečna
tasyo hvala...sem nekaj že iskala...nekaj našla...tole je pa superrrrrrrrrr...he he...se bom res lahko izživljala...

barby...Iza je tudi že jedla kislo zelje...jutri jo čaka pa repa...samo jaz prej skuham v vodi pa potem tisto prvo vodo preč zlijem...da ne napenja preveč...in naša nima nobenih problemov...no sej ona jih navadno s prebavo nima...sračka mala...ma prebavo k tič...kloako...

She
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.12.2008 15:03:14   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

un zaspanec pri jedi me ful na jakoba spomni he he...

He, he... Samo naš ni pri jedi še nikol zaspaluser posted image , je kvečjemu še bolj na spidu... pa ga lovim z žlico okrog.

Tako, net je spet hitrejši, so mi priklopili trio paket, seveda uploada še niso zrihtal, tako da mi bo ob tej brzini uspelo tiste fotke poslat v razvijanje glih do konca tedna...

Vreme pri nas je tudi bolj bljak, pa sva kar notri in posledično ravno pravšnje volje... Je mali princ prejle na joškomatu že zaspal, ker hočem v miru kosilo skuhat, sem ga šla trapa prekladat iz dnevne v spalnico. No, pa imam mir...user posted image  Kot kaže je na poti en red bul zvrnil, ni o zaspanosti ne duha ne sluha... Še jaz bi prej mrknilauser posted image

Kosilo: pojedel je ene dobre pol njegove porcije, sem mu pa na olivnem olju prepražila čebulo, pa malo stročjega fižola in bušk, za okus malo paprike in mezge pa par zrnc soli, ko je bilo že mehko pa še pest širokih rezancev in sprehod na hitro s palčinim, ko je bilo vse kuhano. Je kar jedel no. Jabolko, veš saj se ne bi tako zelo trudila glede kuhanja zanj, pa se mi zdi da kar vsak dan eno in isto je, pa če kdaj še nima velikega apetita, se mi zdi, da kar zaradi enoličnosti. No, saj verjetno ni zato. Mi pa res ni problem na hitro zanj nekaj v kastrolo vrečt, je kuhano in pripravljeno kar tako, mimogrede. Včasih pa skombiniram kaj takega, kar kuham za naju (zlsti ob vikendih, ko imava prej kosilo in so sestavine prej dostopne še za malega), pa spustim kakšne možnejše začimbe.

Ups, zdajle je bil pa tak vrisk zraven mene, da bi mi kmalu bobnič razneslouser posted image . Pa nekaj je pričel žlabudrati, premoremo zlasti zlog bababa... pomešan z vriskanjem in renčanjem.  Ne vem, da ne bo babi pred mami user posted image .

Kje sem končala? Ah, pri hrani, kje drugje.. Najin meni bo pa kar tenstano zelje (sem dobila domačega od strica) pa pečenica (kr iz Špara), pa krompir (domač) v kosih. Seveda se bo čez sprehodilo še nekaj ocvirkov, tako za okus... Mali bo pa kar jabolko, seveda kuhano, surovo mu ne gre dol...

Grem vriskača malo umirit...

Neposredna povezava do sporočila: 418
1.12.2008 15:06:39   
Jo@n
Buške niso buške, ampak bučke, pa če kup tipkarskih napak.... Hja, kaj čem, nikol nisem bila tajnica...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.12.2008 15:20:33   
simvir
Ojla!

Tudi pri nas je dež pospravil skoraj ves sneg, od cca 25 cm jih je ostalo le še nekaj. Sva s tavečjim izkoristila pol urce dopoldanskega sončka in razmetavala sneg po dvorišču.

user posted image

Tevž je že skoraj dober, tudi konsistenca blata je že bolj primerna za v plenico, ker včeraj je šlo precej ven.
Me pa prav jezi ker sem zvedela, da je šla svakinja v službo (dela v vrtcu), pa je bila še včeraj čist boga. Ker če smo mi čisto vsi fasali ta virus (danes celo tudi njeni doma, ki so čuvali čez vikend njeno tamalo), me je prav groza ko pomislim, da lahko naleze celo skupino otrok...potem pa itak veste kaj slediuser posted image user posted image user posted image  cela epidemija.

Si je pa Tevž našel nov način premikanja. Vstane ob malem stolčku in ga preriva okrog. Očitno tudi nam ne manjka več veliko, da bo hodil ob opori.

user posted image
Čestitke pa seveda Nataški, ki to že znauser posted image . A vi ste pa že kar smrekico postavili?
Čestitke Tomažku za 8 mesecevuser posted image .
Tasyo tele linke bom pa tudi jaz ponucala, so res fajnuser posted image .

Nile zdaj si jo tudi ti dobila? Jaz sem še vedno brez tetke, koliko pa nas je sploh še brez?? Za Posadko vem, kaj pa ostale?

Še naš venček

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
1.12.2008 16:08:01   
sky77
Ojla

Jaz sem pa danes žalostna user posted image  user posted image  user posted image  Naša nova P je  ugotovila da ima Brina bronhitis. So njena pljučka čisto zapacana. Sej drugače je čisto živahna in dobre volje, samo tole njeno dihanje je pa adijo. No vsaj kisika v krvi ima 99 od 100. Še vedno je do četrtka na ventolinu, ampak na zmanjšani dozi.

Rok ima pa ušeska ok, pljuča tudi, ima pa totalno vneto grlo. Res mora bit hudo boleče, ker če Rok reče ne čokoladi potem je res hudo.

Smo šli dat kri in sta bila oba super pridna. Je šlo skoraj brez joka. Moram pa potem poklicat za izvide, pa da vidimo če bo tudi Bini pristala na AB.

Pismo tole se pa pri nas kar ne neha. na srečo brino vse to sploh ne moti in je pridna, samo še vedno se, lahko rečem, skoraj samo doji. Sploh zdaj ko spet horpe. Izgleda smo še daleč od zamenjave dojenja za en obrok GH.

Drugače pa, ja začel se je veseli december user posted image user posted image user posted image   Bova kar ta teden skupaj z Rokom postavila smrekico, da mu bo vsaj malo dogajalo.

simvir jaz sem še brez tetke in je tudi še ne rabim. Imam pa drug teden ponovitev brisa, ker je bil tisti po porodu slab. Kaj to pomeni pa bom izvedela drug teden

Grem malo pospravit. Trenutno oba mulčka spita

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.12.2008 16:11:30   
sky77
Če ima katera v kratkem namen kupiti brita vodni filter oz zdaj imajo tudi grelnik vode, je v sanolaborju akcija za tega. ¸

user posted image

Redna cena je čez 100 eur. Za sanolabor mi je pa uvoznik odgovoril tole:
Trenutno pa poteka akcija v specializiranih prodajalnah Sanolabor, kjer je akcijska cena 69,95€. V kolikor Vaša najbližja prodajalna Sanolabor artikla nima na zalogi, ga lahko naroči.
Glede na to da je pri nas ful vodnega kamna, gremo mi kar v nabavo tegale. 30 eur prihranka, se splača

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.12.2008 17:15:53   
Ketrin
Dober dan...

Uf, otrok končno zaspal... upam, da se ne zbudi vmes med pisanjem tega postauser posted image

Midve sva danes malo pohajali... bili v BTC z 2 kolegoma na malici in potem šli v službo na kosilo, ker ima naša firma danes 19 obletnico...

Tomažek vse najboljše

Bela vrtnica tudi tebi za nazaj... pa super za možeka in torto in sploh za dober žur

Aprilska, upam da se čimprej končajo vaše težave. Pa fotke so super

Sky tudi pri vas user posted image

Mariborčanke, upam, da je čvek uspel...

Tasyo... sej bo.... izgleda da ji res samo ponoči rastejo zobki... Sicer pa... kdo bi vedel user posted image Fotka pa... no komentuser posted image

Jabolko, super da ste bili pridni...

Tanja... super fotka

Posadka itak super fotoreportažauser posted image

Hmmmm, kaj še....

Nič še današnji meni za nazaj, ko ste ravno tolk o hrani pisaleuser posted image
Z: mlečna kašica
M: jabolko in kaki
K: pire krompir in omakica od sarme
V: kašica

Barby... Itak da ne bo nič narobe če ji daš prie krompir in repo... probaj če ji bo ok... Madona, oprosti, ampak včasih imaš pa res čudna vprašanja... Najprej ji že pri 6 mesecih daješ alpsko mleko, zdaj pri 8,5 mesecih pa sprašuješ če lahko je pire krompir....user posted image Mislim, da res mal preveč kompliciraš... pa brez zamere.... user posted image
Simvir... super je Tevž na slikciuser posted image in še bolj super, da ste vsi bolje...

Venčki in okraševanje: jaz okrasim ko se meni zazdi... tile adventi in neka pravila kdaj se kaj mora in ne sme me ne ganejouser posted image .. Tudi venček naredim sama, ampak ne s svečami, torej po tem takem ne adventnega, ampak takega ki je meni všeč in ki se poda k ostalim dekoracijam...

Mah, čist sem se razpisala... grem...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 423
1.12.2008 18:39:16   
Jo@n
Tasyo, daj povej, kje si Lani kupila tole corti božičkovo kapico? Ali pa ostale, če ste jih kje pri šopingiranju videle... take, za naše aprilčke?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 424
1.12.2008 18:43:24   
Ketrin
Joan, zdele jih bo zihr v izobilju za kupit na štantih

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?