JABOLKO3
|
Nevihto smo preživeli, vmes se je že malo sonček kazal, zdaj se pa spet temni... eh, sem se že veselila, da bomo šli z vozičkom po starejšega v šolo, pa izgleda ne bo nič iz tega. Moje pospravljanje pa tudi... no, se pravzaprav še ni začelo, vsaj ne zares... mi mulčka kar naprej nekaj težita, pa ne znese... pa še rr je treba 'obdelat', da je človek na tekočem. Tomažek - čestitke za 8 mesecev! Sem premišljevala, kako je še ravnokar Posadka napisala, da je nameravala zvečer na pevske vaje, pol si je pa premislila in šla raje rodit - pa je od tega že 8 mesecev, jao... Posadka - tvoj nasvet glede pospravljanja je dober in moram rečt, da jaz zelo rada kaj stran vržem... je tako za vedno pospravljeno, ha ha... tele stvari, ki jih moram sedaj pospravit, so pa razni dokumenti od hiše, pa računi in garancije od opreme, pa v tem stilu naprej... ni ravno za stran, je pa treba uredit po fasciklih, da bo končno nek red. Aprilska - držim pesti, da se čimprej pozdravite, smo mi ravno iz podobne godlje, pa vem, da je hudo... NiLe - dobrodošla v klubu... Joan - sem že hotela vprašat - teli jedilniki, ki jih pridno deliš z nami - če Jakob potem to poje - ker pri nas je bolj tako, se mi že ne da več posebej zanj kuhat, ker potem godrnja in pljuva in se zvira, hrana pa v smeti roma - zdaj sem se pa še bolj zamislila, ko praviš, da mu je dobro in poje.... pa tudi jaz malo posolim, pa še kaj dodam... edino kuhano jabolko, hruška, sliva - to pa gre, da komaj uspem dovolj hitro v usta nosit, sploh, če se notri še kakšen zdrobljen piškotek skriva... nisem pa še do sedaj dajala mlečnih izdelkov - bom pa počasi še to probala, pa da vidim, kako mu bo šlo. Je pa v soboto z veseljem jedel pečeno postrv z nami, pa zadnjič piščančjo obaro, pa goveja juha je super... zaenkrat ne kaže, da bo vegetarijanec. lepo se imejte
|