tasyo
|
Evo, mi spimo... Zaenkrat in upam da kar neki časa. Simvir, a vi pa kar že okol hodite, pa Nataška tudi... Tile aprilčki so pa čist naspidirani, no. Sej Lana tudi ob vsaki možni opori vstane, samo da bi pa korak naredila, ji pa še ne rata. No, razen v posteljici mal stopiclja, ampak ponavadi se konča podvig v horizontali. Jabček, meni tut ni težko neki posebej za Lano skuhat, velikokrat pa kar skombiniram s čim, kar midva jeva, pa je. Ampak naša pri jedi pač ni bila nikoli problematična in poje praktično vse - samo kupljena hrana ji ne gre najboljš. Pa ne rabiš met nč slabe vesti, če se ti za eno do dve žlički ne da packat. Meni se tut ne bi. Itak pa se mi zdi, da ves čas je eno in isto - no, sej večerja je res vsak dan polentica, ampak to ima tko rada, da sploh ne moremo končat dneva brez nje. Joan, hja, tale kapica je za našo bučko čist prevelika, ker je moja, še iz študentskih časov. Ampak sem se potrudila in jo naštimala tko, da ni glih preveč očitno. Sicer pa mislim, da bo zdej teh kapic vse polno na štantih in ne bo problema. Okraševanje - jaz sem kot Ketrin, delam po svoje in takrat, ko je meni všeč. Nasploh si rada praznične običaje malce po svoje prikrojim. Risanje po steklu... Uf, meni se pa to ne da, ker imam vedno nekaj na oknih in potem okraskov ne vidim. Brez veze - pri nas je vedno okrašeno za nas in ne za vse mimoidoče. Sem pa razmišljala, da bo treba letos na smrečico obesit kaj nelomljivega - mogoče plastične bučke ali pa iz das mase, ki je bolj kompaktna. Steklene bučke bom pa raje pospravila... Pa še to sem se spraševala - bi bila bolje umetna smrečica la naravna. Pa ne iz vidika ohranjanja gozdov,no... Mi jih imamo nekaj posajenih prav v praznični namen. Mogoče bi jo prave iglice odvrnile od plezanja po drevescu in lovljenja okraskov, po drugi strani pa - če se prevrne, bo umetna dosti lažja in posledice blažje. Ideje???? Manjša smrečica, postavljena kam na višje? Samo razen na mizi drugje nimam pravega prostora, to pa mi ne zgleda, pa še jest ne bomo meli kje... Pomoč, prosim. Joan, NiLe, sta že dobili copatke???? Ne vem, če sta videli - jaz sem jih že videla v živo in so v redu narejeni, se mi zdijo pa kar veliki. Mogoče zato, ker ima Lana bolj majčkeno nogico. No, danes, ko bi lahko v miru gledala dnevnik, pa tuki klofam. Ajaja...
|