|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
29.11.2008 21:53:11   
JABOLKO3
Živijo!

Danes sem pa tako zmatrana, da še pišem težko - malo heca (v vsakem hecu je nekaj resnice, ha ha)  - najprej dopoldne kidanje snega... in to prvič, odkar smo se preselili... in sem danes ugotovila, da naše dvorišče sploh ni majhno... in ker sosedov ni doma, smo skidali še njim, da ne bodo ponoči gazili do bajte... potem pospravljanje in zlaganje perila in krotenje treh mulcev, medtem je ati bil v šopingu... potem smo se lotili spalnice... jo je bilo treba čisto 'okrog obrnit', da smo vanjo spravili Juretov 'kinderpet' - do sedaj je imel še tamalo posteljico ala zibka, nato sva z Juretom skuhala zgodnjo večerjo (fileji postrvi, pečen krompir, solata), fantje so pa 'razšraufali' posteljo od ta večjega - tako dvignjeno, da je hiška spodaj in s toboganom... vmes smo pojedli... nato pa dele zvlekli v sobo od srednjega in spet sestavili skupaj... nato pa še sestavili novo posteljo od ta večjega... vse sobe sem še posesala in pomila po tleh, vse postelje preoblekla... nato pa do sedaj še pospravljala kuhinjo, ker smo prej le zložili z mize... sedaj še Jurček dobi antibiotik in gre spat, potem pa upam, da se bom še jaz lahko spočila... jutri pa sledi kabinet... še dobro, da bo potem vikenda konec, ha ha... moram sedaj Jureta spravit spat, pridem še nazaj...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.11.2008 21:54:18   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Velika dva pa mesno lazanjo in skledo solate, pa pecivo za požrešne sosede (s kulinarike user posted image ).

mhmmmm, sem šla čekirat recept za tole pecivo z zelooo izvirnim imenom in so se mi začele kar sline cedit user posted image user posted image user posted image user posted image ... mnjami, tole bo treba pa čim prej spečt ... že razmišljam, če je jutri kje v bližini odprta trgovina, da bi šla po skuto ... vse ostalo imam doma ...

porkaduš user posted image ... tia se je pred pol ure zbudila in kar bedi in se ukvarja sama s sabo v posteljci ... ne vem, kaj ji dogaja ... upam, da čim prej omaga ... nič, bom tudi jaz počasi izklopila tole mašino pa grem raje knjigo brat ... vidim, da ste vse mrknile in da danes ne bo nič z debato user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.11.2008 22:41:25   
scorpiogirl
Čerrrrrrrrr user posted image
Jabolko, kolk ste bli pridni user posted image user posted image
pa seveda druge tud user posted image

moja dva spita. Nalu so user posted image pomagale in je danes že dober. malo še kašlja, vročina je šla pa papa user posted image
jst pa seminarsko pišem ... s svizcem si mal pomagam, no user posted image mi nekaj oči skup vleče, tko da prov dolgo ne bom več. nekaj sem že napisala, mal bo treba še jutri ... pa bo počasi spackano skup. mi je mal žal, da si ne vzamem več časa za tele seminarske, ker bi lahko prov dobre ratale, pa se mi večkrat zdi škoda cajta (je boljš tuki čvekat, recimo user posted image ).
tko, da ne bo tuki ratala seminarska namesto v wordu ... lahko noč user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 378
30.11.2008 0:17:41   
JABOLKO3
Sem vmes eno kratko kitico že oddremala na fotelju... sedaj sem prišla pa še mašino ugasnit, pa še to napišem, kako je Jure zjutraj pogledal, ko sem ga nesla ven, da je videl sneg... so bile očke še enkrat večje, spodnja čeljust mu je pa tudi nekam dol padla... pol sem vse tri malo poslikala na snegu in odnesla malega noter, pa je bil takoj protestni jok - pa smo šli nazaj ven in je z nami kidal - zadekan v pajacku in v vozičku v zimski vreči je komandiral, ostali smo pa delali, ha ha... pa sosedov maček je bil tudi hecen - tudi zanj je bil to prvi sneg, ker ga lani ni bilo nič... si sploh ni upal v sneg stopiti in se je počasi za MM premikal po skidanem, da je prišel do ceste in šel malo na potep... ja, fino je, če zapade takole za vikend... smo pri vseh hišah kidali in se pozdravljali... sicer se pozimi bolj poredko srečujemo... in vsi otroci so se veselili zunaj in delali snežake in snežene hiše in tekali drug k drugemu gledat, kaj je naredil...

Mirno noč želim vsem in da se vsi bolančki čimprej pozdravijo... lahko noč

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 379
30.11.2008 8:37:03   
miny
Dobro jutro!

Najprej ena user posted image , al pa dve user posted image . user posted image

Pri nas na dolenjskem grmi in dežuje, bi bilo tako fajn še malo potegnit pod koutrom, ampak Lana je bila že ob 6 auf. Ja komanda je komanda user posted image .
Vidim, da ste večinoma vsi uživali zimske radosti. Tudi mi smo bili zunaj, kako je bilo lepo videti mojo tamala z velikimi učkami ko je zagledala sneg, no pol ga je pa malo še probala. Hitro je omagala, sem jo odnesla spat, sama pa nadaljevala kepanje s tamalo sosedo. Kolk je pasalo se malo znoret.
No ja za komentirat ni veliko:

Simvir ena user posted image za vse vas. Pa ne bit huda na možeka, ženske pač zmoremo več, jaz pravim, da smo itak višja bitja user posted image user posted image user posted image .

Posadka komaj čakam tvojo foto reportažo včerajšnjega dne user posted image .

Jabolko si kar predstavljam vašega komandanta včeraj. Je pa dober komandiral, če ste toliko postorili. pridni.

Scorpio super da je Nal boljše.
Ma ste me zrajcale s pecivom, grem tud jst pogledat kaj za user posted image to je.

Lep dan vsem!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 380
30.11.2008 10:26:50   
aprilska34
Jutro!

No, tudi nam je ta špukec snega prinesel prvo kepanje, prvega snežaka, ki ga je ponosno na ogled postavila naša ta srednja, celo sanke je privlekla in odpeljala par rund.

Eva ni bila tako navdušena- no, gledala je že z velikimi očkami, ampak ko sem ji pa dala rokavičko dol, je pa prijela snegec in se začela jokati. Ji ni preveč všeč, da je mrzeluser posted image

Popoldne smo delali okraske, pekli palačinke, gledali stare posnetke... V glavnem lepo je bilo.

Danes pa že gori prva svečka na adventnem venčku.... Lepo se imejte.

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 381
30.11.2008 15:15:27   
aprilska34
Snežaka Neja na ogled postavi

user posted image

Vpregli smo sani
user posted image

Prižgali smo prvo svečko...
user posted image

LEPO PRVO ADVENTNO NEDELJO VSEM SKUPAJ!!!!!

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 382
30.11.2008 17:01:39   
Tanja555
Ojla, da probam eno slikco prilepit:
user posted image

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 383
30.11.2008 17:05:53   
Tanja555
Mal je velka slikca...
V glavnem, danes je pri nas dan za lenarjenje, ker zunaj dežuje.
Neli sva nesla ven slikat le ta hip, da imava vsaj eno slikco "Neli in sneg" za v album. Me je strah, da bo ta dež ves sneg uničil.
Zdajle moja dva spita, dopoldne sem malo pospravljala, za kosilo smo si privoščili brancine v foliji s pečenim krompirčkom, mjami, prižgali smo tudi svečko na adventnem venčku...

Vidim, da se danes vse crkljate, zato se grem še jazuser posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 384
30.11.2008 18:36:00   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Ketrin, men se pa Kaja ni zdela tko tečka,...je pa živa punca...mi je ful dobra ko z nogicami skoooz brcauser posted image

Sem se tako nasmejala... Skoooz brca z nogami... Sva z Ketrin ugotovili, da imasta najina dva sončka čist iste lastnosti brcanja, uspavanja,... In da bi komot lahko pazile otroka od druge... Masta iste fore.user posted image user posted image user posted image

Aprilska jutri velja, a ne? Zolika in K & M vabljeni v M center pobrežje ob 10 ih. Totapica.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 385
30.11.2008 19:40:29   
kekec in mojca
user posted image user posted image user posted image Midva prideva. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
30.11.2008 19:50:48   
JABOLKO3
Živijo!

Samo toliko, da malo pozdravim, ker je res zatišje danes.

Joan, poslala sem ti ZS.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 387
30.11.2008 20:07:01   
simvir
Čer!

Pri nas je bil danes dan za lenarjenje in pranje ter sušenje cunj (ene 6 strojev). Viroza se je na žalost preselila tudi na Tevža in je ponoči bruhal, čez dan pa večkrat driskal. Ker je skoraj normalno jedel in pil, me sploh ne skrbi in mislim da bo jutri že ok. Drugi smo pa tudi že skoraj bp. Je bila res tista enodnevna viroza, za katero sem slišala da razsaja.

Zunaj nismo bili, smo pa tudi mi prižali prvo svečko, bom jutri poslikala venček (ki letos to ni v pravem pomenu besede - sem prvič naredila ravnega).

Aprilska in Tanja ful lepe slikice, mi še nimamo zimskih, upam da bomo jutri nadoknadili.

Jabček vi pa ste bili pridni user posted image . Pa super, da imajo fantje zdaj vsak svojo pričakovano posteljo.

Scorpio upam, da je tudi z Nalom zdaj že vse ok.

Tavelik me kar naprej kliče grem k njemu.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.11.2008 21:52:50   
Jo@n
Jabolko, imaš ZS.

Simvir, upam da bo Tevž jutri bolje.

Nočko, se grem crklajt!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 389
1.12.2008 7:28:02   
Ketrin
Jutro.....

Samo kavico zaenkrat postrežem user posted image pa vsem zaželim lepo jutro, zdravje in še lepši dan.... December jeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 390
1.12.2008 8:15:50   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Veeeeeseeeeeliiii deceeeembeeeer! user posted image  Juhu, zdaj bo pa še bolj veselo user posted image .

No, zgovorne ravno nismo bile, tako da

Tanja: super slikica! Pa Itak je Neli vedno nasmejana, sploh ne vem, če ta otrok kdaj joka??? user posted image  Jutri bomo pa že 8 mesecev, kaj... mater, gre hitro!

Aprilska: tudi tvoje fotke so fenomenalne! Pa same punce imaš, saj ni čudno, da se TM potem "brani" pred samimi babami, hehe.

U, danes bojo pa na Štajerskem nevihte, se Mariborčanke dobijo... user posted image .

Kiara ima pa novo foro med hranjenjem- najprej lepo je in dela MMMMMMMM..., potem pa kar naenkrat v jok! In potem tuli nekaj časa, jaz jo tolažim, potem pa kot da bi odrezal- vse ok in spet MMMMMMMMM.... user posted image  user posted image  user posted image  mogoče katera ve, kaj bi to lahko bilo? Res, da čakamo, da še en zobek dokončno prebije dlesen, ampak dvomim, da bi jo tako bolelo???

Kakor koli, uživajte v prvem dnevu decembra in upam, da nam posije kaj sonca!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 391
1.12.2008 8:44:51   
JABOLKO3
Dobro jutro!

O kakšnem decembru to ve pišete - pri nas grmi in bliska! In to pošteno, tako da bom sedaj kar izklopila računalnik... sicer imam pa srednjega danes doma, ker ima MM popoldne ene obveznosti, pa bi tako morala jaz ponj v vrtec v Ljubljano, pa smo se zmenili, da bo raje doma in mi pomagal kabinet pospravljat... omara je sicer uspešno sestavljena, sedaj jo je treba pa še napolnit... kar pomeni pregledat vse papirje, dokumente, revije, spomine...

res bom raje ugasnila...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 392
1.12.2008 8:52:25   
sasy20
Jutro!

Hvala za kavico....ja pri nas tudi grmi in pada dež user posted image  veliko lepše je bilo v petek ko je padal sneg....
Ja vikend minil s svetlobno hitrostjo...v soboto smo praznovali mamičen rojstni dan....včeraj je tašča kosilo skuhala pa malo smo bili zunaj....ja pa je minilo....no zvečer pa sva dobila na obisk kolegico....
Nik sedaj spančka 1 rundo...je čist zmeden ker je taka tema user posted image  nč mu ni jasn....

Slikice snežnih radosti so ful kjut user posted image  no mi se nismo uspeli nič slikati na snegu...upam dan nam bo še uspelo....

Toliko za enkrat...grem likalnik prižgat pa zlikat še kup ki mi je včeraj ostal....

Se beremo....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 393
1.12.2008 8:52:40   
Jo@n
Jutro!
Hvala za kofe, je prav pasal, je bila naša noč krneki. OK, saj smo spali, ampak vstali pa tudi nevemvečkolikokrat... Pojma nimam, kaj ga matra. Verjetno bodo zobki.user posted image

Zdajle se igra na puzzlih, jaz čakam da bo malo več ura, da bo že lačen za malico. Bo kar še malo skute in banana, ima zadnje čase prav rad skuto. Pa da se pohvalim, tista kašica iz leče včeraj za kosilo je bila tudi zelo njamiuser posted image . Sicer sem jo res malenkost posolila, in je bila res dobrega okusa.

Malo sem popucala računalnik, mi nekaj šteka, pa počasi odpira, pa upload nagaja in ne morem stvari pošiljat v realnem času (ane Big mamauser posted image ), pa še pa še... Pa fotke imam pripravljene za razvijanje in če tale net ne bo delal, kot se šika, ne bo nič iz tega... Pa koledar moram počasi skup spacat... Skratka, ni da ni...

Jabolko, kot kaže smo grmenje in bliskanje z našega konca preko Lj poslali k vam... Naj ne bo prehudo. Če ti zmanjka dela v kabinetu, ti pa lahko kakšen kup papirjev za presortirat prinesem user posted image .

Lepo se imejte kljub slabemu vremenu!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 394
1.12.2008 9:27:23   
trnuljčica
Kofe v Mb: Zolika čeprav se uradno nisi prijavila za user posted image te obveščam, da je ura prestavljena na 11.

Evi user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 395
1.12.2008 9:37:42   
lepa posadka
Dober dan!

Pa je vikend spet za nami. Ta je bil res lušten. Tudi mi smo končno dočakali prvo dozo snega, ki pa je bila na koncu zelo skromna, tako da že včeraj ni ostalo drugega kot snežak in trdnjava... Pa saj bo še kakšna pošiljka, zagotovo. Tudi mi smo nabrali smrečje in naredili venček..., pa veliko smo se igrali in lenarili. Moram priznat, da sem danes kar spočita.

Evo Miny... ko si me tako nagovorila s fotoreportažo, hehe... se opravičujem, če bo spet vse raztegnilo...

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še ena iz včerajšnjega sprehoda - smo končno tudi mi v pogon spravili ruzak :-)

user posted image

Sicer pa Jabček... uživaj danes. Pa veš kako pravijo: prirpavi dve škatli. V eno daj tisto kar boš še kdaj rabila, v drugo pa tisto kar zagotovo ne rabiš več. Potem pa nesi v kontejner obe. No, jaz se nisem držala tega... sem tudi vse prelistala... pa vse prebrala... pa s težkim srcem na koncu kakšno reč tudi vrgla. Sicer pa čestitke za uspešen vikend :-)))

Joan... s temle receptom si nas spet zrajcala, hehe... Uffff. sem ravno hotela napisat, da moram tudi jaz poštimat malo računalnik... pa se je tako zabliskalo in še huje zagrmelo... že dolgo en tako... Le kaj nas še čaka to dopoldne... pa sva jo mislila mahnit z ruzakom v mesto... No, menda se zlije in potem neha?
Sicer pa mi je MIklavž prinesel zunanji disk, tako da upam, da bom lahko musko in fotke sedaj dol dala in bo tudi moj computer malce hitrejši pri delu.

Sasy... bodi ustvarjalna pri likanju... mene pa še kar nič ne pritegne. MM ima vedno še kakšno srajco v omari, tako da bo še malo počakalo... morda celo do petka, hehehe.

Tanja in Aprilska... luštne punce imata.

Simvir... vidim, da si ti bolje... potem bo tudi Tevž kmalu OK. Drži se.

Štajerke... malo bolj polahko danes... že tako vse treska in grmi.

Veseli december... jaz v decembru nimam navade po trgovinah hodit... uživam pa v pohajanju po mestu, pa lučkah in kuhanem vinčku...

Sicer pa je malinca spet mrknila in od srečanj nič ne bo, kaj?

Lepo se crkljajte...

Vmes je strela udarila v vezo in sem morala vse resetirat... da vidimo, če bo še šlo skoz, al bo sledil kakšen ''sorri''...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 396
1.12.2008 9:54:51   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Štajerke... malo bolj polahko danes... že tako vse treska in grmi.

Pri nas šele sedaj rahlo dežuje... Grmi, treska?????

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
1.12.2008 10:05:41   
NiLe
Dobro jutro še od mene user posted image ... Tia drnjoha prvo kitico, jaz sem ravnokar pospravila en topli sendvič in kavico, sedaj bo pa čas za malce pospravljanja po stanovanju al pa tud ne user posted image ... ker je beda od vremena, nisem ravno motivirana za delo user posted image user posted image

No, veseli december je tu, jaz pa sem dobila prvo presenečenje ... pa ni prav nič prijetno user posted image ... namreč, prišla je teta s Krvavca in glede na to, da sem brez nje uživala skoraj leto in pol, je bil najbrž že čas, da se pojavi.

Glede na to, da je bil vikend bolj miren, kar se našega čveka tiče, ni prav dosti za komentirat.

user posted image user posted image user posted image za vse fotke, modeli so itak vsi kjut ... tudi mi smo v soboto nekaj fotkali, pa mi je MM odnesel fotokič v službo, tako da ne morem dati nič na ogled.

Ketrin; hvala za kofi user posted image

Štajerke
; uživajte v čveku!!!

Jabolko; prijetno pospravljanje in sortiranje... nasvet od Posadke je pa dober ... sortiranje v dve škatli in nato obe preč user posted image user posted image

Pa zaključim še s čestitko našemu 8. mesečniku TOMAŽKU, ki se tako prikupno smehlja iz zgornjih fotk ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 398
1.12.2008 10:19:38   
tasyo
Dober dan!

Tudi pri nas grmi in lije, tko da dan ni nič kaj preveč privlačen. Še pospravljat se mi v takem ne da - pa kot da se kdaj mi... Ja, čaka me kup cunj, pa ga kar spregledam, ker imamo še nekaj v omarah in ni sile...

Vidim da nisem bila edina, ki je mrknila čez vikend... Mater, tile dnevi postajajo vse krajši in meni vsak dan zmanjka kakšna urica, še prebrat mi ne rata vedno. Sicer smo bili pa ta vikend pridni - počasi pripravljamo škatle in bom vanje začela zlagat stvari, ki jih trenutno nič ne pogrešam. Z MM sva v soboto še neki zapravljala, ampak nič takšnega, kar bi polepšalo našo novo hiško, temveč nujno potrebne gradbene zadeve. Sem mislila, da je tega konec, pa se še vedno kje kaj najde, kar je treba spremenit, prevrtat, dokončat... Tako da sploh ne občutim, da se je začel veseli december. Sicer pa niti nimam navade, da bi v tem času hodila po trgovinah, raje zavijem v mesto med lučke in na kuhanga vinčka.
včeraj pa sva pospravljala novo hiško, nosila smeti - od kje se jih je toliko nabralo, mi pa ne bo nikoli jasno. Potem pa sva se mal razvajala pri mojih. Je prav pasalo, da je Lana še staro mamo in ata okupirala, ha ha...

Pri nas je bilo snega res le za vzorec, tako da snežaka nismo mogli naredit in čakamo na novo pošiljko.
Zdej pa šibam še kaj narest, dokler mala spi, pol bo spet akcija!

Aja, pa mi smo še vedno brez zobkov... Posadka, je Tomažku že kej popukalo na plano? Ker izgleda, da bomo mi čisto zadnji pri brezzobih...

Lep dan vsem, pa poskusite mal spedenat vreme, midve morava v nabavo špecarije!!!!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
1.12.2008 10:21:16   
tasyo
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Pa zaključim še s čestitko našemu 8. mesečniku TOMAŽKU, ki se tako prikupno smehlja iz zgornjih fotk ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tule se pa še midve pridruživa!!!!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?