tasyo
|
Dober dan! Tudi pri nas grmi in lije, tko da dan ni nič kaj preveč privlačen. Še pospravljat se mi v takem ne da - pa kot da se kdaj mi... Ja, čaka me kup cunj, pa ga kar spregledam, ker imamo še nekaj v omarah in ni sile... Vidim da nisem bila edina, ki je mrknila čez vikend... Mater, tile dnevi postajajo vse krajši in meni vsak dan zmanjka kakšna urica, še prebrat mi ne rata vedno. Sicer smo bili pa ta vikend pridni - počasi pripravljamo škatle in bom vanje začela zlagat stvari, ki jih trenutno nič ne pogrešam. Z MM sva v soboto še neki zapravljala, ampak nič takšnega, kar bi polepšalo našo novo hiško, temveč nujno potrebne gradbene zadeve. Sem mislila, da je tega konec, pa se še vedno kje kaj najde, kar je treba spremenit, prevrtat, dokončat... Tako da sploh ne občutim, da se je začel veseli december. Sicer pa niti nimam navade, da bi v tem času hodila po trgovinah, raje zavijem v mesto med lučke in na kuhanga vinčka. včeraj pa sva pospravljala novo hiško, nosila smeti - od kje se jih je toliko nabralo, mi pa ne bo nikoli jasno. Potem pa sva se mal razvajala pri mojih. Je prav pasalo, da je Lana še staro mamo in ata okupirala, ha ha... Pri nas je bilo snega res le za vzorec, tako da snežaka nismo mogli naredit in čakamo na novo pošiljko. Zdej pa šibam še kaj narest, dokler mala spi, pol bo spet akcija! Aja, pa mi smo še vedno brez zobkov... Posadka, je Tomažku že kej popukalo na plano? Ker izgleda, da bomo mi čisto zadnji pri brezzobih... Lep dan vsem, pa poskusite mal spedenat vreme, midve morava v nabavo špecarije!!!!
|