|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
26.2.2009 16:58:58   
simvir
Hojla punce in mladički!

Jaz se javljam od mojih, doma sem trnutno brez interneta. Če se mi bo izšlo pridem jutri na čvek.
Komentirati pa nimam časa, itak sploh ne vem o čem teče beseda. Zdaj greva pa z Nejcem na pravljično urico v knjižnico.

Posadka dobiš zs.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
26.2.2009 17:06:37   
tasyo
Ja, Srečka, tudi moja je obsojena na mamino družbo, čeprav je že bila v varstvu pri babici, pa dedku, pa mojih.... Žal pa zdej nimam nikogar blizu, da bi mi lahko priskočil na pomoč pri varstvu. Tako da mi velike in male šopinge opravljamo skupaj, pa tudi  generalko moram delat skupaj z njo - misija nemogoče???? Če ne drugega, so pa po mizi takoj prstki, ki pomagajo brisat. Zdej sem se pač sprijaznila, da nekaj časa ne bo tko zlo čisto, da bi lahko jedel  s tal.

Nataša, za seznam pa - mi imamo 4. zobek. Upam da bo zdej mir vsaj kakšen teden.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
26.2.2009 17:18:58   
resnično srečna
Nataša...dobili smo 7i zobek...dvojka spodaj desno...pa še prihajajo...posledično je tudi temperatura malo višja...ampak ni panike...upam, pa da kmalu prikukajo na plan...ker kar trpi uboga revica...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
26.2.2009 20:33:17   
Roberta69
Saj dojim jaz z veseljem, zoprno je le to, da je škrat precej bogi, če slučajno nanese, da ne morem biti zraven... Glede uspavanja itd. sva se pa z MM-jem odločila, da mu bova še nedoločen čas pustila, da zaspi na joški ali kakorkoli mu že paše... naj uživa (MM ima tako korenito načelo, da je človeku treba pustiti živeti in res se tega drži user posted image )... ko bo pa potreba po spremembi, bomo pa kaj ukrenili.

Posadka, če je možno, bi ju3 prosila za en paketek kifeljčkov (če je glih usput, drugače pa si ne beli glave). Kam pa greš gledat lučke? Tudi mi jih še izbiramo, tako da bi se ti morda pridružila, edino en obisk dobim dopoldan, pa še ne vem kdaj. 

Jo@n, sem danes malce premerila Liamčka, ko si zadnjič ravno spraševala kakšnih mer je in je nekako takole: 9000 g in 75 cm, se pravi velikost malce nad povprečjem, teža malce pod povprečjem, vse pa v mejah normale.

Neposredna povezava do sporočila: 3679
26.2.2009 20:52:00   
Krista28
Dober večer punce,

Jaz imam pa dons en tak čudn dan. Nadja je bila včeraj čist ok, dobre volje, živahna....zvečer pa ful hitro utrujena.....samouspavanje pri nas kar laufa...potem pa v jok, pa auf, in jok od bolečine do 2h zjutraj...pa vročina...sem jo kar pristavljala če bi blo kaj boljš. Ni prijel niti calpol, niti calgeluser posted image user posted image user posted image groza...ko sem probala ušeska, ni nič posebej trzala....ob 2h je zaspala in spala do 7h. Sva lepo vstali, pojedli zajtrk, samo je bila Nadja čist nerazpoložena...Sva se šli pokazat zdravnici - pljučka in ušeska bp, dali tudi kri...Zgleda jo zobki pa prehlad skupaj tko zdelajo..user posted image . Je tud spat šla zgodaj..

Srečka, imaš zs.

Jutri grem pa na en razgovor za službo..ma, so dons vprašalnik poslal....beda od bede...za srednjo izobrazbo taka vprašanja ko za direktorja...eni res na faks hodijo da bedarije pišejouser posted image . Sej či bi prvič slišala za firmo, ajd...ampak sem že čez 10 let tam...pa mal realnost poznam...so mi kar prtisk dvignl, pa še otroc tečni, ker sem se morala s tem ukvarjat...ja se

Varstvo:
Ja jst jo lahko pustim kjerkoli...je ko ciganka. Pomirkala jo je že tašča, ki je v spodnjem štuku, pa zadnje čase naša mami...ona medtem ponavad še kosilo skuha za celo family...njami....Jo pa lažje svoji mami pustim, pa še prej jo prevzamem, ker navadno so opravki v Lj, in tako že s potjo zgubim 1 uro. Jutri jo bo čuvala tašča. Se na hitro oglasim v Koloseju, da prevzamem user posted image porcelan. Ni mi pa nikol hudo al pa da bi imela slabo vest. Tud za vrtec me ne zvija....zvija me mal za službo, dokler ne bo odločeno, pa za tisto varstvo v spodnjem štuku...no, sej verjamem, da bomo to tud rešil počas...upam...no prestavt se jih ne bo dal...

Grem še mal v angleščino se vrčt....bo jutri test...zdaj eno leto nisem bu rekla anglešk, pa me mal zvijauser posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 26.2.2009 21:06:46 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 3680
26.2.2009 21:05:14   
lepa posadka
Hej, hej!

V tem popoldnevu mi niste naštepale hudega čtiva. Tudi prav.

Jaz sem imela kar nekaj potov danes popoldan, a je bilo luštno. Malce sem bila slabe volje, ker je tale Bruselj doživel 1001 varianto. Pa nastop tam in nastop drugje... Vsake pol ure je bil drugačen scenarij napovedan. No, na koncu so trije basi odpovedali (eden služba, eden zbolel, tretji je skrivnosten... mah, naj se grejo solit) in je zborovodja vse lepo odpovedal. Tako jih nekaj vseeno gre... ker so pač zadeve plačane... na izlet. Ostali pa bomo preživeli miren vikend doma :-))) Pa sem se že kar veselila. No, bom pa vsaj jutri z vami kakšno več v miru z vami rekla.

Roberta... lučke sem že gledala v ES Svetila... tam me je prišel predračun cca 9000 EUR. Pa v Salonu svetlobe... še slabši šmorn. V Arcadio sploh ne grem. Na koncu sem bila še v Rutarju in Lesnini... V Rutarju sem našla par reči... Bom videla, niso me čisto prepričali... pa še kakšno reč bom morala prebrat glede muranskega stekla. Jutri sem mislila samo še na Vrhovce v ESTO. So mi eni znanci svetoval... na netu nisem nič hudo rpetresljivega videla... a vseeno grem pogledat. Bom tam okoli 10h ali kakšno minutko kasneje. Če se spomnim... seveda prinesem tudi kifeljčke :-)))

Joan... super, da vam je pasal morski zrak... princu pa je dal očitno še več energije. Upam, da babica ni prišla preveč utrujena domov, hehe.

Iza in Lana... ja, čestitke za zobke. Kam ste pa sedaj vse pohitele?

Srečka... ti pa si res pridelala model Aprila 2008. Vse pohvale... spanje od 16h do 8.30... pa to je že kičasto, hee!

Simvir... hvala, ker si se spomnila name.

Majček... ti prinesem jutri en glaž domačih ocvirkov, da te ne pobere?

Tomažev apetit... ja, to je nekaj posebnega... verjetno je tudi zato vedno slabo spal, ker nima meje... preveč poje.. in preveč je prej pri meni popil... to sedaj vidim, ko se proizvodnja mleka še kar ne more čist umirit... no, pa ga je vse tiščalo. Je pa tako... če ni doma in v svojem stolu (pa pustimo, da ga moram za nogo držat, da ne spleza na mizo), je vse preveč zanimivo, da bi kaj pojedel... če tega res ne more s seboj v roki vlačit... posledično naredi za sabo štalo. Sicer pa dečko sploh nima visoke kilaže, tako da dejansko vse sproti pokuri... pa še mal mojih kil...

Kje pa se kaj Nile potepa... po mojem bo kar na morju ostala :-))) Jest bi tud...

Preverim, če ste vmes se kaj naštepale...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
26.2.2009 21:07:48   
lepa posadka
O, Krista... upam, da bo nocojšnja noč lažja za vse vas. Sedaj pa hitro spat, da boš jutri dobro razpoložena v službi :-) Sicer pa tudi mene čaka tole... grem pa drug teden preverit situacijo :-((((((

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
26.2.2009 21:15:28   
lepa posadka
No, al še vse uspavate... al ste se stisnile k možičkom... No, naj bo slednje... pa lep večer in še lepšo noč vsem :-)

Se vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3683
26.2.2009 22:03:11   
NiLe
Ojla punce!

Uf, ste mi s5 naklofale čtiva ... sem rabila skoraj pol ure, da sem prečekirala, kaj dogaja user posted image .

Mi smo si danes naredili family day ... pa čeprav sem zjutraj bentila, da nikamor več ne gremo, preden Tia ne dopolni 5 let user posted image user posted image ...  ker preden se mi odpravimo od doma, gre toliko živčkov, da je joj ... no, ko smo enkrat na poti, je svet spet lepši in ko smo bili sami samcati na plaži in pred prikolico v Savudriji, sem bila čist happy, kako nam je luštno in da nam prav nič ne manjka. Otroci so itaq uživali, nazaj grede smo se ustavili še v Portorožu, naredili en điro, da je Tia nafilala baterije, šli na kosilo - no, tam je bilo spet pestro ... lačna otroška usta ne znajo čakati, tako da smo se prav prijetno utrujeni vrnili pozno popoldan.
user posted image za nove zobke - tasyo in srečka. Ah ja, mi smo še vedno pri 1. in zgleda da nas vse trpljenje in neprespane noči čakajo, kko bo to že vse za vami.

Očitno je tudi mene zdelal morski zrak, pa MM mi medtem, ko tole klofam, pridno masira stopala in se moja utrujenost le še stopnjuje in grem spat.
Ju3 pa kakšno več rečemo v Koloseju ... se veselim ponovnega snidenja user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 3684
26.2.2009 22:30:33   
Isabellabina
Čer

Vas nisem nič brala..
Samo ,da se javim...

Imeli smo delavni dan zunaj okrog hiše---spomladanska čistka(no ni še čisto vse narejeno),drva so razklana ,zložena in sedaj čakajo poletje ,da jih posuši in potem mirno spet čakamo na zimo.(ja otroci so bili pridni,imamo še ene otroške roke več ,je na počitnicah možev nečak in so se res izkazali s pridnostjo,tako da jih jutri čaka kino in še kosilo po vrhu.)

Zdajle lepo spijo ,jaz pa se jim grem tudi pridružit,ker me čaka običajna noč...upam da se bo jutri naš mali kaj nalezel Izinega sindroma spanjauser posted image

Nič se vidimo jutri na čveku---upam ,da katero ne bo motila moževa prisotnost,sej bo šel v kino z otroki,po vsej verjetnosti(ali pa si bo premislil in bo iz njiv raztrosil gnoj po ostalih njivah.)

Lepo noč vam želim....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
26.2.2009 23:07:08   
Roberta69
Posadka, ESTO svetila bom pa jaz kar izpustila, sem že bila tam po predlogu nekoga, ki prodaja svetila, pa je čist user posted image , tko da težko verjamem, da boš tam našla kaj pametnega, ni pa rečeno.

Se vidimo ju3, NOČKO!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.2.2009 7:49:13   
resnično srečna
Jutro...pri nas noč od 17ih do 7ih...ampak danes za naju plavanja ne bo...je Iza prav boga...tako da če bo boljša se prikaževa bolj na kratko v Kolosej...ima reva popolnoma nabrekle dlesni, komaj gleda, stalno bi bila v naročju ali pa spala...vsako miganje ji je totalen napor, iz noska teče, učke še vedno niso bp...

Miša žal telefonske nimam...bom pa rekla Joan, da pove vaditeljici in naj te oni pokličejo...ne vem pa kako je kaj z vračilom denarja...

ekola...grem sedaj naprej pestovat našo ubogo pupo...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.2.2009 8:42:04   
misa79
Srečka hvala, sem že uredila.

Mi smo nočprebedeli in me je kr strah dneva, ker je mali ful bogi. Se oba skupaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.2.2009 9:07:48   
Jo@n
Miha in Iza, user posted image  da zdravstvene tegobe čimprej minejo. Mamicama pa objemček.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.2.2009 9:57:20   
NiLe
Dan!

Kako fino je zaštartati v tako lepo, sončno jutro, a ne?

Mi imamo dop. par opravkov, potem pa s Tio uletiva v Koloseja, pa ne za prav dolgo ... naju bosta MM in starejši preganjala user posted image

Sky, hvala za cifro in naslov.

Miša in Srečka
... uboga Miha in Iza ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

See U!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.2.2009 10:27:14   
JABOLKO3
Živijo!

Naš izlet včeraj je uspel, Postojnska jama je naša mulca navdušila, dinozaver pa sploh - če katero zanima, noter se lahko gre z vozičkom, če se le toliko zloži, da ga spravite na tisti vlakec... pa če izpolnite tisti obrazec za KD Življenje, imate družine 50 % popust (kar ni zanemarljiv znesek), popust in dinozaver pa bosta še do konca prvomajskih praznikov... potem kosilo v Minutki (v Postojni ob glavni cesti), kjer imajo super jedi na žaru - pleskavica s kajmakom, topla lepinja in šobska - to je moj izbor že nekaj let, ha ha... pa kelnar je trip trap-a sam od sebe prinesel, preden smo malemu bundo slekli, pa za večja je sam predlagal, da jima porcijo čevapčičev prepolovijo na dva krožnika... imajo pa tudi pizze, testenine... Nato nadaljevanje da Valdoltre (Joan, sem šele sinoči prebrala, da si bila ti tudi tam), kjer smo na hitro vsi pozdravili babico, nato pa je ati ostal še malo z njo, mi smo se pa na obali sončili, pa nabirali školjke, pa se sladkali s piškoti.... in potem še nadaljevanje do Izole, kjer smo izbirali, kakšno jahto bomo kupili, ko bomo veliki... in ko se je že mračilo, smo krenili domov.

Ja, danes bi pa tisto... Jabka se šeta, metla pometa, ha ha... vandranje okoli, pred tem sem pa šivala, pa mulca z gipsom zabavala... v hiši pa spet na kupe prahu, cunje za zlagat, pa likanje, pa pomivanje.... bi se pa danes še malo v Kolosej prišetala... pa da bi bilo medtem doma vse počiščeno, ha ha...

No, saj lepo, da ste me tolažile glede obnašanja mojih mulcev, a saj tudi nisem pričakovala, da boste kaj hudo kritične, ker ste za kaj takega preveč prijazne...

Miha in Iza - hitro se pozdravita, prihaja pomlad, pa da bosta čimprej lahko spet vandrala okoli...

Kako je pa danes Nadja... je pa zadnjič res kar naprej za mojima starejšima lezla, očitno se bolj zagreva za starejše...

Posadka - tudi Jure nima meje pri hrani, le da se njemu to tudi pozna na kilaži... pa ga ne šopam s hrano, mu ponudim zanj primerno porcijo in ga potem poskušam zamotit s čim drugim, a je tak jok in tako vpitje, če je še lačen, da 'moram' še malo dodat...

Sedaj se napakiramo in v trgovino na tedenski šoping, potem pa morda še malo v Kolosej...

Uživajte!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.2.2009 19:21:45   
lepa posadka
Hej hou!

Saj verjetno še kje uživate na zraku. Tudi mi smo bili zunaj do teme. Danes je bil res užitek bit na svežem zraku... prav lepo spomladansko toplo.

Sedaj bo na vrstnem redu večerna risanka... jaz pa nanizam današnje igralce iz Koloseja. Vsi po vrsti so simpatični in igrivi. Eni so se raje slikali drugi težje, tako da brez zamere prosim... ker niso vsi otroci enako zastopani. Pa drugič še kakšno naredim...

Takole po abecednem vrstnem redu:

Bini (Brina)
user posted image
Brina
user posted image
Hana
user posted image
Iza
user posted image
Jaka
user posted image
Jakob
user posted image
Jernej
user posted image
Jure
user posted image
Kaja
user posted image
Lana
user posted image
Liam
user posted image
Mojca
user posted image
Nejc
user posted image
Neža
user posted image
Nik
user posted image
Rene
user posted image
Tevž
user posted image
Tia
user posted image
in Tomaž
user posted image

Tako... upam, da koga po nesreči nisem izpustila. Risanke je že zdavnaj konec... MM obljublja lep večer, tako da bom tole kišto za danes kar ugasnila.

Vsem hvala za prijetne urice v otroškem kotičku... Še kdaj :-)))

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.2.2009 19:22:56   
lepa posadka
... na strani Aprilčkov pa še ene par drugih :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.2.2009 19:25:25   
lepa posadka
Joj... še skritega potnika prilimam... Sinska... ti ob priliki pošljem na mail... upam, da ga še najdem. Ali mi ga pa pošlji na ZS...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.2.2009 21:24:42   
Isabellabina
Čer

Čisto na kratko.....

Srečanje---sem bila prav vesela ,da sem vas po dolgem času spet videla.Mi je res pasalo.Otroci so pa sami čudoviti aprilčkiuser posted image user posted image

Od tam smo odšli na kosilo in se fino napokali...otroci so bili super fino pridni ,film jim je bil všeč(še MMuser posted image )je bil ves zagret ,ko so delali obnovo,Jernej je spal do gostilne(se pravi cca.15 min)in potem celo popoldne nič in je zato zdajle že v sanjah.

Posadka--super slikice,bi te pa tudi jaz prosila za slikice ,na katerih pozira naš mali,še posebno so mi všeč tiste črno bele --pod jablano....no če lahko pa bi res vse na katerih je naš mali.

Pa še opravičilo Roberti oz.Liamu---še enkrat se opravičujem ,ker je Liam kar nekajkrat zajokal ,ker je naš mali malo pregrob,samo je res naredil iz veselja.

Toliko sedaj pa šibam pod tuš in v sladke sanje--dokler trajajouser posted image user posted image
Lep vikend vam želim in lepo noč...

Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.2.2009 22:11:43   
NiLe
Čer, čer!

Danes je bil pa s5 bolj "tih" dan tule gor ... no ja, res je tudi to, da se nas je kar nekaj čvekic dobilo v Koloseju.

Za nami je pester in lušten dan ... po dopoldanskih opravkih, smo zavili do Koloseja, kjer je bilo s5 luštno ... sicer slike povedo vse ... nasmejani, naspidirani in razposajeni aprilčki in njihove mamice, bratci, sestrice ... v glavnem, hvala Posadkiuser posted image user posted image , ker vse lepo dokumentira in nas razvaja s prekrasnimi fotkami!

Potem smo šibali domov, kjer sem pobrala Leo in smo šli nazaj do Koloseja na ogled filma Bolt - luuušteeen film! Ko smo prišli domov, smo pojedli večerjo, sledil je večerni riutal, nato pa postelja ... MM je šel delat, jaz pa tudi počasi ugašam tole kišto, se grem malo razvajat s knjigo in spat.

Naredite si lep vikend in uživajte v sončku!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
28.2.2009 9:26:20   
sinskaT
Dobro jutro, po dolgem času postrežem s kavico user posted image .

Že sonček in moja dva lumpa sta mi narisala nasmeh na obraz, zdaj pa še fotke za povrhu :) Posadka ima res filing za to, resnično občudujem tak talent. Imaš zs.

Srečanje je bilo kot vsakič do zdaj odlično, sem bila pa tko matasta od toplega in zatohlega zraka, da se prihodnjič ne bi branila srečanja na prostem (ob lepem vremenu)- ali pa vsaj en del le-tega. Posledično sem bila bolj fuč družabna, Hana pa je imela spet moment, ko bi se me stalno držala za kiklo hehe. Mogoče se je bala, da bo spet morala it služit k moji mami, ki jo je čuvala celo sredo. Mi2 pa sva pokupila pol Ikee in se obnašala kot sveža zaljubljenca, prvič noseča pa to.. user posted image . No saj je H. čisto uživala v varstvu, le spanje je bolj problem kot ne..je navajena, da jo MaMi stisne in malo pošuška, zapoje ajatutajahanajezaspana user posted image user posted image user posted image . Tudi to bomo rešili, imamo še kar nekaj časa. Bo pa tudi meni hudo, ko jo ne bom imela 24/7 pri sebi ampak tko je to, naravni potek razvoja naših mladičev.

Hm kaj dosti časa več nimam,ker se moram še upedenat ; ) pa pol po darilo itd. - gremo na en RD. Ko je že govora o tem:

Z zamudo, a iskreno: Jakob in Anže vse naj naj, da bosta zrasla v zdrava in radovedna fantiča!
user posted image user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
28.2.2009 17:04:14   
Krista28
Ojla,

Dons pa čveke uživajo med svojimi na sončuku....prav je tako....

Pri nas en tak miren dan. Nadja še ni "ta prava" in bi bla skoz na rokah. Dremucka ful kratke kitice in hitro je utrujenauser posted image , nosek je skoraj ok, kašlja tud poredka, ampak se mal težje izkašlja, ni pa suh kašelj...mah...je bla dons tečkasta, pa sem jo kar v vozek napokala pa šla mal ven...tuki po ulci gor in dol, da je vsaj mal spala...Se mi zdi (no vem), da se ne naspi in potem so te kitice po 1/2 urce, k je vse skup nč. Moški del pere avtomobile, pa nabavo sta opravle, babnice pa neki doma čaramo...

Me je klicala Simvir, da je z Nejcem na Orl in bo ostal notri. Je zjutraj oz. ponoči ful težko dihal, čist mal vričine, smrkav skoraj nič. Se je šla pokazat v Grosuplje, pa so jo naprej napotili...upam da gre hitro domov. Pravi pa, da je lepo zrihtano, da sta sama v sobi in lahko ostane pri njem, tud dons so postregli kosilo, čeprav sta prišla kasneje...Lepo vas pozdravlja...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
28.2.2009 19:19:55   
resnično srečna
Dan...

naša Iza je kul...dobre volje in naspana...samo prstki so stalno v ustkih...pa grizla bikot mladkuža vsekar pride mimo...

Simvir...joj samo včeraj je meni Nejc izgledal čisto ok...torej je s tavelikim...kdo pa tevža doji...ja boga no...to je tud kriza ko si razpet med dva otroka, ki te oba rabita...

Današnji dan...joj je bil tako fin...zjutraj crkljanje v postelji...potem malo ženskega razvajanja (nimate pojma kako paše bit tud brez pikice pa v miru na vročini udarjat dober čvek he he)...po 5 urni odsotnosti domov priti in videti ta nasmeh, ki te pričaka...kolk je to fino ko te je otrok tako vesel...no MM je naredil kosilo, bil na sprehodu vmes z obema puncama in bilo je super fino...potem smo se pa še malo skupaj zabavali in dneva je v hipu konci...

SinskaT...he he samo, da sta v Ikei še kaj pustila...pa super, da sta uživala...glede Koloseja pa...jah kadar je vroče je tam kar nevzdržno...bo treba najti kak dober plac za sprehode počasi ja...

sedaj grem pa uživat v družinskem filmu...Iza pa itaq že spi spanje pravičnega...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
28.2.2009 20:52:26   
Tanja555
Ojla, jaz sem pa full vesela, da moja lepotička končno spi in da zaenkrat nima vročineuser posted image .

Cel teden je bil nočna mora, skoz vročina, ponoči je kar žarela, kašljanje, smrkelj iz noska, svečke sredi noči, zjutraj pa driskauser posted image . V glavnem sem vesela, da smo preživeli prvo virozo in upam, da je najhujše že mimo. Pa v celem tednu je pojedla kake 3 žličke kašice, s čajem sem jo mogla prav prisilit, HB da še imam mleko, da sva se dojili...

Sva pa cel vikend sami brez MF, danes cel dan dela, jutri se gre smučat, zato se bomo pa v ponedeljek bolj stiskali.

Srečka, jaz sem sicer bolj poredko brez moje miške, če pa že kam grem se me pa tudi full razveseli, ko pridem nazaj in je to res prekrasen občutekuser posted image .

Posadka, slikce so spet super, malčki so pa full kjut, pa spet ste uživale/iuser posted image .

No, grem mal pobrskat za seminarsko, ki jo pišem že od septembrauser posted image .

Lep večer še naprejuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?