JABOLKO3
|
Živijo! Naš izlet včeraj je uspel, Postojnska jama je naša mulca navdušila, dinozaver pa sploh - če katero zanima, noter se lahko gre z vozičkom, če se le toliko zloži, da ga spravite na tisti vlakec... pa če izpolnite tisti obrazec za KD Življenje, imate družine 50 % popust (kar ni zanemarljiv znesek), popust in dinozaver pa bosta še do konca prvomajskih praznikov... potem kosilo v Minutki (v Postojni ob glavni cesti), kjer imajo super jedi na žaru - pleskavica s kajmakom, topla lepinja in šobska - to je moj izbor že nekaj let, ha ha... pa kelnar je trip trap-a sam od sebe prinesel, preden smo malemu bundo slekli, pa za večja je sam predlagal, da jima porcijo čevapčičev prepolovijo na dva krožnika... imajo pa tudi pizze, testenine... Nato nadaljevanje da Valdoltre (Joan, sem šele sinoči prebrala, da si bila ti tudi tam), kjer smo na hitro vsi pozdravili babico, nato pa je ati ostal še malo z njo, mi smo se pa na obali sončili, pa nabirali školjke, pa se sladkali s piškoti.... in potem še nadaljevanje do Izole, kjer smo izbirali, kakšno jahto bomo kupili, ko bomo veliki... in ko se je že mračilo, smo krenili domov. Ja, danes bi pa tisto... Jabka se šeta, metla pometa, ha ha... vandranje okoli, pred tem sem pa šivala, pa mulca z gipsom zabavala... v hiši pa spet na kupe prahu, cunje za zlagat, pa likanje, pa pomivanje.... bi se pa danes še malo v Kolosej prišetala... pa da bi bilo medtem doma vse počiščeno, ha ha... No, saj lepo, da ste me tolažile glede obnašanja mojih mulcev, a saj tudi nisem pričakovala, da boste kaj hudo kritične, ker ste za kaj takega preveč prijazne... Miha in Iza - hitro se pozdravita, prihaja pomlad, pa da bosta čimprej lahko spet vandrala okoli... Kako je pa danes Nadja... je pa zadnjič res kar naprej za mojima starejšima lezla, očitno se bolj zagreva za starejše... Posadka - tudi Jure nima meje pri hrani, le da se njemu to tudi pozna na kilaži... pa ga ne šopam s hrano, mu ponudim zanj primerno porcijo in ga potem poskušam zamotit s čim drugim, a je tak jok in tako vpitje, če je še lačen, da 'moram' še malo dodat... Sedaj se napakiramo in v trgovino na tedenski šoping, potem pa morda še malo v Kolosej... Uživajte!
|