scorpiogirl
|
Uf, ste se pa neki razpištolile (beri: razpisale) a je vikenda konc bejbe, zlate ste, res sem vedla, da "moram" se vam potožit ... ste prej izvedele, da me je tale vrtec tako vrgel, kot MM ... sva se šele prejle mal bolj pogovarjala o tem ... pa dost jamranja Trnuljčica, super za službo pa lepo prespano noč pa kino upam, da je bila včerajšnja noč le izjema in se ne ponovi več kopanje ... mi se zdej, ko je mraz, kopamo 1x tedensko, takrat mu umijem tudi laske, milim ga pa le občasno, kadar mislim, da je treba. pa z oljčkom ga namažem ko bo topleje, bomo večkrat čofotali, ker mali ful uživa Jabček, sicer me (žal) ni bilo zraven, vendar po prebranem se mi zdi, da si samo ti videla "neubogljivost" ... saj veš, da smo same za svoje najbolj stroge sem prepričana, da sta prav simpatična fanta ... sploh glede na domislice, ki jih stresata uspavanje ... uf, pri nas je to ratala znanstvena fantastika ... ne vem, kaj se je zgodilo ... no, ko je lezla ven zadnja dvojka ... zdej sploh ne bi več spal v svoji posteljici ... zvečer je že tako lepo sam zaspal, zdej ga pa spečega položim v posteljico, pa se začne dret pa ponoči sem mu včasih samo dudo dala, pa je blo ok ... zdej pa dretje na ful ... v rokah mi v trenutku zaspi, ko ga hočem položit v posteljico, pa se vrže nazaj in začne dret ... in čist priznam, da ponoči včasih nimam energije za kakšne ukrepe in ga pač vzamem k sebi, da lahko spim ... pa vem, da ni to kao prov, ampak res ne morem uvajat kakšnih ukrepov ... smo pa zvečer "strogi" in se kar obrestuje ... je dretje že veliko krajše, manj intenzivno ... ponavadi samo še mal pojokca in ko vidi, da ni učinka, zaspi ... res pa ne vem, kaj ga je pičilo ... se ful hoče tiščat nekoga, al pa vsaj držat spet ena faza al kaj ... ma, bo že minilo Misa, upam, da tele norice hitro in čimmanj moteče minejo baje jih manjši otroci lažje prenesejo in imajo tudi milejšo obliko ... no, držim pesti, da je tako pri vas ... pa vseeno upam, da se nas še nekaj časa ognejo TV ... mi imamo Siol trio in svašta programov ... večina same bedarije ... včasih se mi res zdi, da čist preveč laufa tista kišta ... pa jst pogledam kakšen dnevnik (čeprav imam tudi jst predsodke in mislim, da je edino na SLO kvaliteten ... pa večkrat pogledam Svet al pa 24ur ... ni treba bit čist "zraven", pa vseeno veš, kaj se je dogajalo ...), pa forenzikov je zmer več pa kdaj se tud kakšen film najde ... MM pa včasih kakšen šport pa še kakšne une motoristične delavnice ... če je pa kje kakšen dober dokumentarec, je pa tudi fajn ... madoniš, sej sva ful pred to kišto ma, bo kmal služba pa še manj časa, pa ne bo več tolk stvari "treba" gledat no, nekej stvari je pa le uspelo pokomentirat ... itak sem se spet ful razpisala mi smo danes imeli sonček, tako da sva z malim malo šetkala ... MM se je pa nekaj potolkel zjutraj, ko je raziskoval svet s pesjanarjem ... pa je zletel po enem strmem bregu pa je bil hud na psa, pa nase pa na kamne ... pol je pa ugotovil, da nima smisla pa mal počiva in načrtuje, da bi pa mogoče jutri lahko spet naredil kakšno turo z Nalom sva pa popoldne zbirala papirje ... za znižanje plačila vrtca (mislim, moraš napisat svašta ...), pa pogodbo izpolnit ... se počasi spopadamo z mislijo, da bo res treba v vrtec ... jutri pa odneseva pogodbo v vrtec, da smo uradno vpisani pa mal bom pofirbcala, katere vzgojiteljice bojo imele to skupino ... haha, babji firbec no, upam, da sonček kar ostane, je tko luštno pomladno zunaj lepo nočko, se grem mal stisnit