kekec in mojca
|
Pozdravljene, tako kot Tosja sva se tudi midva danes uvajala v vrtcu. Bilo je brez posebnosti, mali je ful užival, neprestano se je smejal, niti enkrat ni zajokal, čeprav sem ga samo dala vzgojiteljicama in odšla za tiste 3/4 ure. Najprej sem zunaj poslušala, če bo kaj zajokal, ker je bilo pa vse tiho, sem odšla v trgovino. Seveda se mi je srce trgalo, ko sem mislila nanj, sploh ker sem pred vrtcem zaslišala nekega otročka, ki joka, pa sem pomislila, da je moj... Vendar poznam vzgojiteljici in jima zaupam, vem, da sta najboljša izbira, da prvi otrok pri njima nikoli ni imel neprevite ali celo rdeče ritke, skrbele so zanj kot babica... in zato nisem šla nazaj, ker sem vedela, da ga bosta uspešno potolažili, če bo hudo. Potem, po 3/4 ure sem se vrnila, moj mali pa je bil ves nasmejan, sploh me ni šlivil, ko sem ga poklicala, obrnil se je proč in začel igrat z drugo punčko. No ja, upam, da bo tudi druge dni tako. Vzgojiteljica mi je rekla, da lahko jutri pričakujem jok. Kaj pa vem, glede na njegovo reakcijo bi rekla, da jutri pa res ne! Lepa posadka, bili smo v hotelu Histrion v Portorožu, Bernandin. Tja smo šli, ker imajo kar lep bazenski kompleks v hotelu s tobogani. Všeč mi je bilo tudi, ker nismo rabli hodit ven iz hotela, ampak smo šli na bazen kar v kopalkah iz sobe. Še bolj kot ta hotel bi ti priporočala hotel Lucija v Portorožu. Cenejši, obnovljen in predvsem, kar mi je bilo še posebej všeč, če rezerviraš kot član Baby centra, dobiš na izposojo zastonj vso opremo za otroka (voziček, posteljico, banjico, grelec vode, grelec stekleničk, otroška kolesa in čelade, skiroji...). Evo, ti pripopam link, da boš videla, za kaj se gre. Všeč mi je bilo, da so imeli večerjo od 18.30 naprej, v jedilnici pa peg peregotove stolčke za hranjenje. Edino, kar me je malo motilo, je bila dokaj hladna voda v bazenih, ampak mislim, da so to do zdaj porihtali. No, pa ja, to še moram omenit, ker me je zdaj glih spomnil MM, nos sem vihala nad čistočo, ker sem v hotelu vedno res haklik na te zadeve. Saj ne, da ni bilo čisto, ampak meni je šel na živce zamazan prt, ko je nekdo pred nami zajtrkoval (samopostrežen zajtrk), prta niso zamenjali za njim, mi pa nismo dobili druge proste mize, ker so se ravno takrat vsuli Avstrijci v jedilnico in je bila nabito polna. Z možem sva se pogovarjala... glede na to, da bi rada poleti preživela kar nekaj časa na morju, a mogoče pozna katera koga, ki bi oddal stanovanje v slovenskem primorju za krajši čas (1-1,5 meseca)?