lepa posadka
|
Dober večer! Še pozdrav iz našega loga... Sicer je še vse živo po hiši, saj je sredi uspavanja prišel domov MM... pa se potem zadeve malce zdramatizirajo in otroci izkoristijo atija še tistih par minut :-))) No, počasi se umirja in tudi meni bo pasala postelja. Je bil dan po eni strani nič posebnega, po drugi pa kar naporen. Smo vpisali našo ta veliko punco v šolo... joj, kakšno vznemirjenje :-) Pa vmes mi je v avtu zmanjkalo bencina, no nafte ... jaz pa s tremi v avtu... Sem bila samo 150 m stran od črpalke, pa še je trajalo... predolgo... pustimo, da me je še policija vmes obiskala, ko sem tekla na črpalko. Je bil pa striček tam tako prijazen, da mi je vse poštimal in celo enega mehanika poklical, ker se je bal da naš dizler še nima neke pumpice... pa pustimo detajle. Konec dober, vse dobro. Otrokom je bilo pa zabavno??!!! Pa bila sem v eni trgovini v NM z elektrozadevami... pa se je ena trgovka lotila mi pomagat pri lučkah... Obup. Če bi jaz tako delala v službi, bi že zdavnaj morala pokat... Kakorkoli že... imeli smo kar nekaj sonca in moja mama je že veselo nabirala regrat... in, ko sem videla današnjo vremensko napoved, mi je kapnilo, da je februarja takorekoč konec in, da je pomlad že tu. Saj ta bo prinesla marsikaj s seboj... pa službe, pa veter in dež... po drugi strani, pa prve korake mnogih aprilčkov, nove samostojnosti in podvige naših navihancev... pa spet kakšno zabavno srečanje, pa dolge sprehode... Scorpio... punce so ti kar lepo napisale... te pa razumem v vseh svojih vprašanjih in skrbeh. Gre le tvoj prvi mladiček v širni svet. Saj, ko bo šel, se bosta skupaj privajala. Trnuljčica... upam, da uspe s tvojo novo službo... tudi star dopust. Čestitam. Upam, da boš sedaj bolj brez skrbi. Pa noč... je bilo nocoj bolje? Roberta... kaj pa tebi da mislit glede Liamovih noči? Naš ta velik je ukinil nočno dojenje pri skoraj letu in pol in do takrat sva se velikokrat prebujala. Potem je bilo malo bolje. Se je pa okoli dveh let začelo tisto sanjanje in... jah, vse sort je bilo. Pa je šlo kar nekako mimo. Saj je bilo vsako leto bolje... prav brez vsakega zbujanja je bilo pa šele pri petih letih. Le nikar si ne delaj že vnaprej takih skrbi. Sicer pa to ni najhujše kar se nam lahko zgodi. TV... pi nas imamo 4 SLO in 3 HRT kanale... Za nedeljski živ žav in večerno risanko je dovolj. Midva pa si kdaj pogledava kak film in če nama rata kakšen dnevnik... Kot pri Sparovin in Mercatorjevih jogurtih... jaz kar ne morem gledat drugih poročil, kot na SLO1. Pač, še eni neumni predsodki. Kopanje... tudi pri nas se ne kopava več vsak dan. !x na teden ga dam k ostalim v bano :-I, sicer pa ga kar pod tuš dam in je še lažje, ker ne vstaja, pa malo lončke razmeče in je hitro gotovo. Blazno uživa v vodi, tako da sva vedno oba mokra :-) Joan... mine, mine. Ni pa fajn :-))) Mi imavo kak večer čist enostavno... kak večer, pa še totalno akcijo. Po mojem je to takrat, kadar je predolgo pokonci. Pa ga položim, se poslovim in kar grem, ko take zganja in se vračam. Pa ponavadi ne traja dolgo. Morje... ufff, še enkrat globoko zadihajta za mene :-))) Misa... torej so norice? Jah, bo hitro minilo. Prve tri dni je najbolj pestro, potem pa se umiri. A ima kaj vročine? No, kakorkoli že... boste pa imeli za vedno mir. No, vmes, ko se tole klofala, je hiša utihnila... jaz pa tudi poiščem MM-ja... Upam, da se danes v Koloseju niste preveč naklepetale in se prikaže še katera v petek :-)))
< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 25.2.2009 21:08:49 >
|