|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
28.2.2009 21:45:59   
Krista28
Ojla,

Evo...jst gledam doro, pa tuki gor mal čekiram...ja kje ste....ne boste verjele, ampak sem hotla sprobat porcelan....ja madona...kaj pa če to not zleze? Sploh nisem upala repka spustituser posted image Me boste morale mal podučit....user posted image

Mala dva sta pa dons ful zgodaj zaspala....ob 7.30....Nadja je bla popoldne spet slabš....ma...zadnje dni spi po 1/2 ure v kosu, pa vročina in jo čist zdela, pa niti ni tolk visokauser posted image ....je na koncu sam jokala, verjetno od utrujenosti...sem jo kar na hitro zrihtala v pojstlo....ma je božčka...pa ne vem če so sam zobkiuser posted image ..in zdaj je vse lepo mirno....Kristjan pa dons opoldne ni hotu spat, pa ga je zvečer bolj zgodaj zviluser posted image , je že v dnevni zaspal..user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
28.2.2009 21:50:09   
Krista28
Ja, kje pa ste vse? Jst bi čvekalauser posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
28.2.2009 22:10:35   
Roberta69
Srečanje je bilo posrečeno kot vedno, fotke so pa sploh zakon user posted image , Posadka carica si (Neža je bila prav posrečena, ko je rekla:" Tomaž je car.")

Jernej, se nama ni nič zameril user posted image , eni otroci so po naravi pač bolj grobi kot drugi (jim pa vsaj v vrtcu in podobnem ne bo hudega). Na splošno se pa jaz tudi ne obremenjujem ne vem kako, če se tamali med sabo mal "pokomandirajo", in če zajoka, ne delam iz muhe slona, ampak ga kar pustim in zelo hitro mine.

Mi smo preživeli krasen dan na morčku user posted image , se sprehodili od Lucije do Pirana in nazaj (sprehajalcev je bilo malo morje), po doooolgem času sem se napokala školjk (njami user posted image ) in upam, da ne bo kakšne panike (če se spomnite, sem imela med nosečnostjo ful srečo, da na kosilu nisem probala določenih školjk, ker so se moj oči, brat, MM in prijatelj hudo zastrupili). Škratek je na zraku ful užival, ko smo se pa ustavili v Teatru na sokcu, je bil pa kot ponavadi naspidiran v nulo - tole obdobje, ko kobaca, je s tega vidika prav neznosno, ker v naročju tut slučajno ne more biti in mi preostanejo le tla, kjer so pa lahko kakšne črepinje itd. Joj, morje user posted image je tak zakon user posted image , mi je takole prav žal, da ne gremo večkrat, samo kaj ko ima MM vedno kakšno delo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
1.3.2009 8:07:45   
katka28
Dan!

Samo na hitro, ker je pri nas izredno stanje.
Otroka ze tri dni kasljata, prvi dan smo meli vrocino in jo zbijali s sveckami ne spanjem(kar mi nismo navajeni), vceraj pa sta zacela se hropit in smo sli dezurnemu v Laskem (moj ni hotu v celje hodit), ki nam je rekel, da to ni nic hudega in naj gremo domov, ce bo pa spet vrocina pa naj takoj nazaj pridemo...sem bla kr sokirana saj sem dobila obcutek, da nima ravno veliko pojma o otrocih (nam je rekel,da imasta nasa dva normalno tezo za zdravega 1 letnika???? 8kg je normalna teza....me je skoraj na rit vrglo se dobro da sem sedela). HB, da je tasca farmacevt in nam je prinesla zdravila in kapljice, da sedaj to pocasi saniramo, kupili smo tudi inhalator tako, da se trudima, da bi nasa dva pocasi imela maskico gor....zdaj sva pa se oba z mozem zbolela sta naju otroka okuzila (smrkanje, kihanje, zateceno grlo, samo se kaslanje mi manjka pa bom v kompletu)...
Tasyo: kaj ti mislis naj otroka vseeno se v Celje peljemo na pregled?? Bojim se, da ne bo potem kaj narobe in bodo rekli, da je kaksen Bronhitis...

To je to zdaj pa grem na cajceka...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
1.3.2009 9:22:44   
misa79
 HB za kopi - pejst.....

Oj.

Za nami je še kr ok nočka. Mali se počasi cajta, tako, da smo malo boljše volje. No do takrat, da bo naš lepotec spet imel čisto kožico je pa še daleč. Samo da je ta najhuj mim. A ja pa spet imamo novga zobka - v tej rundi celo dva - štirko zgoraj in dvojko spodaj. Za seznam 2 zobka - hvala Nataša

Katka - podobno situacijo smo imeli mi pred enim mesecem. Edina razlika je bila, da Miha ni imel vročine. Drugače pa je en in isti virus kriv za vajine težave in za težave malih dveh, samo da so simptomi drugačni. Mihatu je tud hropelo v pljučkih, pa kašljal je, midva pa sva oba non stop hodila z robčkom v roki. Midva sva takrat hodila k P na vsake tri dni, da je prečekirala pljučka in raven kisika v krvi. Jaz bi ti vseeno predlagala, da se greste pokazat k kakšnemu P, doma pa samo inhalacije, pa velik pit, pa Just-a vklopit (če se ne motim, imaš materino dušco). Upam, da se kmalu pozdravite, pa za vsakega eno .

Tanja - a Neli je tud našlo? Bogica. Lepo da ste boljš.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
1.3.2009 10:35:33   
Tanja555
Ojla, miša ja pri nas imamo še kar malo driske, vročine zdajle nima, zdaj pa ji je začelo še hropsti v plučkah, pa mal kašljauser posted image . Drugač je pa kar živahna. Pit noče, jest tudi neuser posted image , inhalatorja nimam, pa še sami sva doma

user posted image .

LP

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
1.3.2009 11:07:27   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555

Ojla, miša ja pri nas imamo še kar malo driske, vročine zdajle nima, zdaj pa ji je začelo še hropsti v plučkah, pa mal kašljauser posted image . Drugač je pa kar živahna. Pit noče, jest tudi neuser posted image , inhalatorja nimam, pa še sami sva doma

user posted image .

LP

Bogica mala. Vem, kako je hudo, imamo že cel mesec samo sranje..... Sej ne rabiš inhalatorja, sam mal pare nared v kopalnici, pa se za nekaj minut zaprita not, al pa če v loncu zavreš malo slane vode, pa jo podržiš zraven, da se nadiha par. Poskusi, če pa ne bo bolje, pa boljš da pokličeš P. Če ne danes pa jutri zjutraj. Upam, da se hit pocajtate.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
1.3.2009 11:09:22   
Jo@n
Dan!
Vidim, da smo vsi zaposleni in ni časa za RR...

Pri nas je vse po starem, uspavanje (dnevno in večerno) postavlja vedno večji problem (spidi gonzales ne more biti pri miru), smo pa danes po dolgem času spet prespali celo noč. Popoldne gre mali princ v varstvo, midva z MM pa malo razvajat v gledališče.

Upam, da se vsi bolančki kmalu pozdravi(te)jo, user posted image  za vse.

Da ne pozabim:

Vid, vse najboljše za prvo svečko na tortici, ostani še naprej tako radoveden fantič!

user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 1.3.2009 11:10:12 >

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
1.3.2009 12:23:20   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Vid, vse najboljše za prvo svečko na tortici, ostani še naprej tako radoveden fantič!

user posted image  user posted image  user posted image
Tudi od nas vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Hej hoj!

Tudi mi uživamo v lepem vremenu in se skoz nekaj potepamo ... tale pomlad je mene čist nafilala z energijo in najbolj uživamo, če smo nonstop zunaj user posted image včeraj sem si privoščila še od prijateljice rojstni dan in sta se fanta sama pedenala user posted image no, nočka je bila v končni fazi boljša kot zadnjih nekaj, tako da se mogoče tole cviljenje in jokcanje končno umiri user posted image je bilo pa prov fino it med kolege pa debatirat o čem drugem kot o otrocih user posted image v soboto pa spet grem user posted image MM se bo pa še odločil, al gre z mano al bo varuška ... takle mamo user posted image

vidim, da ste v petek spet uživale ... no, tud nas, ki žal nismo bli prisotni, mal razvajate s krasnimi slikcami (in fotomodeli) user posted image

to je to ... treba bo nekej na hitrco skuhat, pa spet ven na luft user posted image

aja, Joan, maš ZS

uživajte user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
1.3.2009 12:26:51   
scorpiogirl
sevede .... pozabila ...

bolančki, hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image

Katka, če jima hrope v pljučih, bi se jst šla še pokazat ... da jima saturacijo zmerijo, če ne drugega. upam, da boste vsi skupaj kmalu boljše ...

pa še pozdravčki od Nala user posted image
7 tf    j uzjhm8        R     B

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
1.3.2009 20:42:37   
kekec in mojca
Pozdravljene,

mi smo nazaj iz morja, bilo je fenomenalno sproščujoče... mala dva sta uživala, midva pa tudi.

V hotelu sta bili dve veliki družini - ena s "samo" 5 otroci, druga pa je pričakovala že 6. člana. user posted image Ful so bili pridni, otroci so tako lepo sedeli za mizo, da sem se prav čudila, kako je to možno. Sama še enega ne prepričam, da bi lepo mirno sedel in jedel brez klepetanja, kaj šele več! Obe mamici in oba atija sta bila totalno organizirana. Seveda sem takoj pomislila na našo BM in lepo posadko... Vsaka vama čast!

Pri nas ni nič novega, edino jutri greva s tamalim prvič v vrtec na uvajanje. Kako zelo mi je težko pri srcu!

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
1.3.2009 20:44:01   
novopecena
čer čer

mislim kam pa hiti ta cajt??? vikend minil kot bi ga pihnil pa s tednom ni nič drugače-že 2. oz. 3. aprilček praznuje obletnico rojstva in vsi naši jim sledijo. jah kaj čmo leta beže user posted image

naš vikend se je žalostno zaćel saj smo zvedeli da se je v sredo smrtno ponesrečil kolega in smo imeli v soboto pogreb user posted image
danes pa MM delaa cel dan pa sva jo z malim popihala do kranja k moji sestrici in nečaku. maladva sta vsak po svoje galamila tako da smo morali biti kar glasni da smo se slišali user posted image blo je luštno

seveda je blo pa v petek tud superca-res pašejo ta srečanja da se malo odklopiš pa se nasmejiš tamalim. eni so se kregali pa trmarili, drugi so premagovali ovire in naplazili. fotke so fenomenalne-ni bilo kaj drugega pričakovati-bravo in hvala Posadka (btw imaš ZS)

se pa strinjam s Sinisko da bi se lahko počasi začele meniti za zunanja srečanja sploh če je sončno-takega vremena bo pa vedno več user posted image

nič mal grem še na mail pol pa počas v krpe-mislim da se kaj veliko ne bomo danes javljale tukaj. user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
1.3.2009 20:44:47   
kekec in mojca
8kg je normalna teza....me je skoraj na rit vrglo se dobro da sem sedela)

Katka, tole bi komentirala... tudi mojemu prvemu otroku je zdravnica rekla, da je 8 kg še normalna teža za eno letnika... s tem, da jih moj otrok v tej starosti niti toliko ni imel.

Tvoja dva sta pa še nedonošenčka, tako da se ne obremenjuj preveč z njuno težo.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
1.3.2009 20:45:55   
kekec in mojca
Vid, vse naj naj naj za 1. svečko!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
1.3.2009 21:02:27   
simvir
Živjo!

Vidim da je Krista že mal poročala, hvala ti za vse. 
Midva z Nejcem sva že z enodnevnega prisilnega dopusta na ORL. Imel je pa laringo-pa še nekaj?, ne vem ker nisva dobila nobenega papirja, odpustnico pošljejo kar domov.

Me je tole zadelo kot strela z jasnega, ker je bil v petek še čist ok (saj ste ga videle, predvidevam da je tudi tam kaj staknil in sem tudi jaz bolj za zunanja srečanja), tudi nos je imel do sedaj čistuser posted image . Ponoči je pa imel napade težkega dihanja, smo šli hitro v kopalnico in se je za nekaj časa izboljšalo.
Dopoldne sem še oklevala ali se iti pokazati dežurnemu ker je bil kar ok, no še dobro da sva šla, ker naju je napotil naprej (mu je samo v grlo pogledal in poslušal mene kako je ponoči dihal), da ga bolj pregledajo. Tam so mu tudi pogledali v grlo, pa ušesa (eden je bil malo vnet) in je dr kar odločil da ostane notri (ker je jokal je tudi on slišal tisto dihanje).

Ko sva prišla v svojo sobo sem pa kmalu k sebi prišla, ker sem vidala da nama bo kar ok, je res lepo urejeno, vse novo, jaz sem imela svojo posteljo, zastonj hrano, tako da vse pohvale.
Z MM jem sva se odločila da bom kar jaz ostala notri, on je imel kot nalašč ravno včeraj službo, tako da je kar trajalo preden je prišel k nama in nama prinesel nekaj potrebščin, knjigic, topija (še dobro da smo ga zadnjič kupili, se pa nisem uspela konektatuser posted image ).
Tevž se ja ta čas čuval pri mojih, proti večeru ga je vzel MM in sta se super rihtala do zjutraj, ko sem že sporočila da prideva domov.
Zdaj samo upam da se še mali česa ne naleze, ker nejc zdaj kar naprej kašlja
in smrka.
Ja dojenje je pa počakalo kar do zdajle zvečer, se itak dojiva samo še vsak večer na eni in drug na drugi strani, tako da ni bilo panike.

Zdaj grem pa počasi tudi jaz v posteljo, se je Nejc celo noč premetaval in nisem imela čisto nič od noči. Bo pa MM vsaj jutri doma na bolniški, da vidimo kako bo.

Tudi ostalim bolančkom želim da se čemprej pozdravite.
Aja za seznam tudi mi imamo že nekaj dni 8. zobek (hvala Nataša) 

Joan upam, da sta se imela lepo danes.

Vidu pa čestitke za prvo svečkouser posted image .

Posadka spet lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image , hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 3715
1.3.2009 21:04:08   
lepa posadka
Dober večer!

Očitno ste imele vse pester vikend in ni bilo časa za RR. Saj je prav... vikend je bil res lep in topel po vrhu. Tudi mi smo bili ves čas naokrog. Včeraj smo jo mahnili na Devinski grad, pa v Ankaran na južno, na Školjčišče še malo školjk nabrat... danes pa smo bili bolj lokalni. Najprej smo šli do Zijala in tam nabrali ogromno zvončkov... potem pa so še malo lopovi in policaji zganjali trušča po vasi... pa je vikend ukraju.

Malo fotoreportaže :-)
user posted image
Ne vem kako bo res s prehodi zunaj sedaj spomladi... Naš Tomaž je sicer kar rad v vozičku... veliko dlje od ene urice pa ne. Potem kar zleze venm in... takole se je zabaval večraj... Upam, da tole fazo hitro preraste, ko mora še vse v usta, ker drugače bo težko... sploh, ko bodo ta veliki toroci na pesku... Ko ga hočem vzet v naročje, kar mehek rata v rokah in kar spolzi na tla...
user posted image

user posted image
user posted image

Od danes pa.-..
Zvončki za vse vas :-)))

user posted image

Tako... vsem pošiljam veliko zdravja pa sladkih sanj :-)))
Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 3716
1.3.2009 21:12:21   
lepa posadka
Simvir... super, da ste že doma. Sedaj se pa le pocajtajta. Ja, kar nisem mogla verjet, ko je Krista napisala. Sedaj pa le pocrkljaj svoje fantiče.

Videk... Vse najboljše korenjak!
user posted image

Kekec in Mojca... bravo za sproščujoč dopust. Kje pa ste bili? Tudi midva sva začela razmišljat, da bi morda mahnili pred koncem porodniške še za 3 dni nekam na morje... v kak hotel. Še nikoli nismo bili... Kar se pa mize tiče... pri naši hiši že ni vzornega vedenja. Se tolažim, da so še vsi majhni... Pa včasih se mi zdi, kot da sem lajna...

Scorpio... bravo za izhode!!!

Joan... kaj pa sta šla gledat? Verjamem, da je bilo sproščujoče.

Vsi zobki zunaj in na poti... le pogumno, hehe.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
1.3.2009 21:50:46   
Jo@n
Pa smo doma. Mali princ je super preživel varovanje pri babici, ni nič jokal, (pa tudi nič spaluser posted image ), sta se igrala ves čas... Se mi zdi, da bo taščica danes zelo dobro spala... Je pa mrknil nekje na obvoznici in prespal prekladanje v posteljo in zasilno slačenje. Naj le traja... do jutra... (pobožne želje, lahko se pa uresničijo).user posted image

Midva pa sva zvečer skočila v Špas teater pogledat Hrup za odrom, v redu komedija, ni mi bila pa ravno za dol past in "do solz". Ker je bilo to še taščino darilo za rd, ne bom šimfala... saj je kar dobro izbrala.

Simvir, a tale larin...user posted image  pa tako hitro rata? Upam, da je Nejc veliko bolje in da bo noč na orl kmalu le oddaljen spomin.

Scorpio, nisem čekirala, a vseeno hvala.

Sprehodi in srečanja: sem za obe varjanti, tudi naš na predolgih turah malo protestira..., notri je pa res škoda biti ob lepih vremenih. Se bomo malo prilagodile.

Varuške za petek: se še katera javi, da mi pride pomagat krotit mularijo med občinstvom DD? Glede na dinamične modele sama namreč ne bom vseh sfolgalauser posted image .

Toliko z mojega konca, lepo se imejte, nočko!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
2.3.2009 6:17:02   
sasy20
Dobro Jutro!

Čas neusmiljeno beži in spet je ponedeljek....naj vam tekne ena user posted image  in vas prebudi v lepo jutro.....

Mi smo super in enostavno nimam več časa, da bi pisala na RR.....res je da izkoriščam zadnje skupne dni z Nikom, predno ga začnem uvajati v vrtec....HB je lepo vreme in lahko pohajamo.....Nočke pri nas so vsak dan bolje, no seveda ko je luna je katastrofa....nosek je bolje nič več ne zamaka tako da ni bilo hujšega.....Zobki kar še ne prilezejo....tile dve dvojikici sta trd oreh ki ga mučita....no upam da bosta čim prej žagici zunaj....

Za nazaj nisem nič prebrala....čeprav vidim da ni veliko naklofanega...tako da se še podstopim tega....

Čestitke za prvo svečko VID bodi priden, zdrav in vesel...pa čeprav z zamudo je iz srca.....

Vsem bolančkom user posted image , obmesečnikom vse naj naj....sedaj pa vsi že bežimo k 1 svečki naproti....user posted image

No grem kavico skuhat....pa prebrat malo za nazaj.....

Lep dan....papa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
2.3.2009 8:51:34   
Ketrin
Dobro jutro...

Čestitke vsem slavljencem in dobrodošli vsi zobki... Nataška, tudi mi imamo novega in zdaj premoremo cele 3... Se nisem prejšnji teden nič javljala, ker smo imeli žute minute in nisem imela ne volje ne časa za RR...nima smisla da vas morim...

Skratka smo živi in smo ok....

Tudi jaz mislim, da se je Kaja nalezla v Koloseju in zato ne bova več hodili tja kjer je res leglo bacilov... Sploh zdaj ko je pomlad in bo vedno lepše vreme... sicer pa itak samo še 14 dni in služba bo tu...

Lepo se imejte in pazite nase in na malčkeuser posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
2.3.2009 8:54:23   
Krista28
Ojla punce,

Jaz imam pa zdej eno vprašanje....me začenja skrbet.....Nadja ima vročino od srede na četrtek. Imela je zabasan nosek-boj prozorno vodico, pa kašelj.....to smo odpravili, no kašlja še mal....vročina pa kar ostaja...sicer nižja - do 38-38,3 pa vseeno. V četrtek je P. poslušala dihanje in pogledala ušesa - bp....dale tudi kri...je bla ok, .....zdaj pa vročina kar ne poneha...tudi apetita nima, pa ful bi spala....je to normalno...ta velik namreč ni bil do zdaj nikoli tako bolan....dan ali 2 čist bogi...potem pa kot da nič niuser posted image .... A naj zapaniciram al še počakam lepo doma? Jaz pa vodni danuser posted image To bo bolj švoh mlek.....mala bi pa sam to, pa kako sadno kašico...zdaj ji kar sadni sok tud dajem, da več dobi...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
2.3.2009 8:56:36   
Krista28
Ej, tud me z Nadjo sva bli v sredo v kolosejuuser posted image Čeprav sem mnenja, da če je otrok odporen, se ne bo kar tako nalezu, če pa je mal načet...pa lahko takoj...

Ketrin, a tvoja je tud bolanček?

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 2.3.2009 8:58:51 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
2.3.2009 9:25:57   
Jo@n
Bolančki, hitro se pozdravite.

Ketrin, saj ima vsaka od nas kdaj žute minute, nikar sekirat... Mislim da se nas  poleg tega vse loteva še sindrom konec porodniške.

Krista, tele viroze po navadi kar minimalno en teden trajajo. Če je drugače razpoložena, bi jaz počakala doma, drugače pa spet k P pokazat.

Kolosej in bolezni: se pa ne strinjam z vami, mogoče je res, da je obdobje tako, da so mali škrati bolj dovzetni za vsak bacil ali virus, da so ga pa staknili ravno v Koloseju? Ne vem, no, saj gremo z njimi še kam, kjer je polno ljudi in virusov, pa kakšna sapica zapiha mimo pregrete glave, pa je. Če ne drugače, pa vsega user posted image  tudi sami domov prinesemo, tako da kolosej ni vsega kriv... Lahko se pa tudi zunaj dobimo, če bo lepo vreme, in če bodo spidiji zdržali privezani v ferarijih...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
2.3.2009 9:55:57   
lepa posadka
Dobro jutro!

Pri nas smo bili deležni že prvih dežnih kapljic... upam, da bo še kaj suhega za kakšen sprehod. Je pa tako spomladansko toplo zunaj... nič več mraza :-)))

Vidim, da je en kup bolančkov...

Krista... virozice so res rade kak teden pri hiši. Če vročina ne pribija tja proti 40, bi jaz kar doma počakala in crkljala malo. Naj dovolj pije, drugo pa naj te ne skrbi preveč. No, tako bi jaz naredila.

Ketrin... tudi mene zdela ob boleznih... pa, ko je spet OK, hitro pozabiš. Pa čestitke za zobek.

Sasy... super za boljše noči. Le izkoristi ta čas še z Nikom. Saj potem bo tudi lepo, boste videle. Dan bo čedalje daljši in še vedno bo ostalo nekaj časa z otročkom. Njim pa tudi ne bo hudega. Pa saj to že sama veš :-)

Joan... če jaz pripeljem s seboj Tomaža na DD, bom imela z njim več dela, kot z vsemi ostalimi skupaj... Bi bilo pa luštno, pa ravno v petek sem mislila spet gor prit... Kaj pa, če ti čuvaš Tomaža, jaz pa vse ostale ? :-)))

Kolosej in bolezni: se pa ne strinjam z vami, mogoče je res, da je obdobje tako, da so mali škrati bolj dovzetni za vsak bacil ali virus, da so ga pa staknili ravno v Koloseju? Ne vem, no, saj gremo z njimi še kam, kjer je polno ljudi in virusov, pa kakšna sapica zapiha mimo pregrete glave, pa je. Če ne drugače, pa vsega user posted image  tudi sami domov prinesemo, tako da kolosej ni vsega kriv... Lahko se pa tudi zunaj dobimo, če bo lepo vreme, in če bodo spidiji zdržali privezani v ferarijih...

Tole pa drži.

Lep dan vsem...

P.s: Kje pa so kaj naše Celjanke... pa Aprilska, pa Trnuljka...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
2.3.2009 10:36:38   
Ketrin

Ja, no tudi jaz ne vem... Kaja do zdaj ni bila bolana nikoli, po zaprtih prostorih in trgovinah ne hodiva... mogoče je bilo zgolj naključje, ampak tkole sem povezala... Je pa res da ji je najbrž odpornost padla zaradi zobka... Mah, sej ni važno, saj pravim itak samo že ta in naslednji teden, potem pa vsaj z moje strani vse to odpade...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?