go_ta
|
Ojla punce! evo mene z NS, sva se vmes ustavla še na kosilu ... No ... bla sva pri dr. Strahovi - je res prijazna in dost stvarna - in na pregledu je pregledala vse. glavica se ji zdi super, vidla sva rokice, nogice, srček perfektno bije, želodček je v redu ... me je pa edin poslala še na dvojni hormonski test, ker imam tveganja za DS v zgornji meji normale (2,4 mm, 1:2599). Sicer ona ni bl nič zaskrbljena, meni pa ni vseeno, Moj tud ni nč zaskrbljen, pa sj tud jst vem, da bo vse v redu, ampak kaj ko bi rad, da bi blo vse v redu na pregledu, da bi bilo vse super!! Da ne bi rekla: ja to je pa v zgornji meji normale, morali boste nardit še to, da potrdite, da je vse v redu. Če gre za mojega otroka, bi rada, da mi takoj reče, da je vse v redu. No, čez en tedn dobim izvide ... Aha, pa še nekaj je izračunala. Baje je velik 68,7 mm in je izračunala PDP en tedn prej?!? Torej 30. 7. In nisem noseča 12 t, ampak 13 t. ?? Poopsi, sisy, kdaj je vama izračunal PDP - ker se mi zdi, da sta vajini bebici mal večji od moje (70,2 mm pa 70 mm)? Lep (mal zaksrbljen) pozdrav za zdaj! Aja, sj res ... moj dragi je bil tok dobr med gledanjem, sploh ni mogel vrjeti, ko je slišal srce pa kako hitro to bije. Pa ko je videl vse prste na eni rokici ... res še ni dojel vsega
|