|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
22.1.2009 15:10:31   
poopsie
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Zdaj še edino zavese perem pol jih moram zlikat in jih nazaj gor dat..

ja, a jih nisi ravno 10 dni nazaj že prala user posted image user posted image
pridna pridna, lahko prideš še k nam malo reda naredit user posted image  

Ja mamo po celem stanovanju zavese in mi ne znese,da operem vse naenkratuser posted image  Zato pa 1× operem v spalnici pol v Irayini sobi..V dnevni sobi.user posted image  In pol res zgleda tako na RR,da perem na 10dni zavese user posted image user posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
22.1.2009 15:56:08   
*anč*
oj!

ste se o morju pogovarjaleuser posted image ...  mi bomo sigurno šli, junija al pa julija pa še potem septembra vsi skupaj.

vsem čestitke za NS!

sisy  super za fantka!

cotke  jst mam od tristana full cot, no ja trenutno jih nosi od prijateljice dojenček, tko da cot ne bom sploh kupvala, mogoče kakšno roza, če se nam slučajno punčka pridruži. voziček mi še manjka, ostalo pa mam. drgač sm pa jst tut vse zadnji mesec kupovala user posted image .

mejte se lepo!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
22.1.2009 15:59:59   
*anč*
kitajski horoskop  na rr ob strani je. men je narobe pokazal, tristan naj bi bil punčka, prjatlca bo meja maja fantka in ji kaže da bo punca. men kaže zdej, da je fant. nevem pr men se ni izkazaluser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
22.1.2009 16:21:28   
go_ta
Ojla punce! evo mene z NS, sva se vmes ustavla še na kosilu ...
No ... bla sva pri dr. Strahovi - je res prijazna in dost stvarna - in na pregledu je pregledala vse. glavica se ji zdi super, vidla sva rokice, nogice, srček perfektno bije, želodček je v redu ... me je pa edin poslala še na dvojni hormonski test, ker imam tveganja za DS v zgornji meji normale (2,4 mm, 1:2599). Sicer ona ni bl nič zaskrbljena, meni pa ni vseeno, Moj user posted image  tud ni nč zaskrbljen, pa sj tud jst vem, da bo vse v redu, ampak kaj ko bi rad, da bi blo vse v redu na pregledu, da bi bilo vse super!! Da ne bi rekla: ja to je pa v zgornji meji normale, morali boste nardit še to, da potrdite, da je vse v redu. Če gre za mojega otroka, bi rada, da mi takoj reče, da je vse v redu. No, čez en tedn dobim izvide ...
Aha, pa še nekaj je izračunala. Baje je user posted image  velik 68,7 mm in je izračunala PDP en tedn prej?!? Torej 30. 7. In nisem noseča 12 t, ampak 13 t. ??
Poopsi, sisy, kdaj je vama izračunal PDP - ker se mi zdi, da sta vajini bebici mal večji od moje (70,2 mm pa 70 mm)?
Lep (mal zaksrbljen) pozdrav za zdaj!

Aja, sj res ... moj dragi je bil tok dobr med gledanjem, sploh ni mogel vrjeti, ko je slišal srce pa kako hitro to bije.user posted image Pa ko je videl vse prste na eni rokici ... res še ni dojel vsegauser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
22.1.2009 16:39:08   
Arwen
Hej dečve!

Sem srečna, ko berem same lepe novičke z vaših pregledov. Čestitke vsem. user posted image Vse se nekako bližamo koncu prvega trimesečja in to me navdaja s pozitivno mislijo, da smo res že skoraj "zmagale".user posted image
Poopsie
- user posted image te čist razumem. jaz tudi po "regijah" pospravljam... Aja, folne kisline pa po 12. tednu ni treba več jemat.
HeGa - če se ne motim, sta ti in user posted image že nekaj časa bolni. Upam, da vama bo kmalu bolje. Jaz sem tudi ta teden doma, ker sem staknila virozo, ampak sem danes že precej bolje in zdaj mi tudi kar paše, da se malo crkljam.user posted image Danes popoldne sem se celo preoblekla v trenerko..prej sem pa dva dni kar v pižami okrog hodila.user posted image
sams - držim pesti, da ti neprijeten zaplet ne bo delal težav med nosečnostjo.user posted image
MI1987 in Sulfinija - kolk sta dobri, ko že tako z veseljem načrtujeta in po malem že nakupujeta za user posted image . Mene je prvič tudi takole "metalo", zdaj pa itak več ali manj že vse imam, tako da sem vama kar malo fouš.  user posted image Se spomnim, da sem jaz že pred NS vozičke izbirala.user posted image

Meni je kitajski horoskop prvič pravilno kazal fantka, zdaj pa kaže punčko. Kaj pa vem, koliko je za verjet. user posted image Najbolj ziher je itak vprašat za spol na NS in morfologiji.
Mmmm, morje... jaz si enostavno ne predstavljam poletja brez morja.user posted image Mi gremo tudi definitivno konec junija, tako kot vsako leto...ni gužve pa morje je že prav prijetno toplo. No, vsaj mi smo imeli do zdaj vedno srečo z vremenom in vsem, kar paše zraven. user posted image
Nič, grem pogledat, kaj je mali škrat spet "popravil" - nekam tiho je.user posted image
Lp, A.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
22.1.2009 16:41:54   
eva Ana
tako pa se moram selit k septemberkam user posted image
sem imela danes pregled in imam PDP 2.9., user posted image sem pa 8t in 1 dan
srček nam veselo bije tako da gremo s pozitivnimi mislimi naprej  

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
22.1.2009 16:47:31   
Arwen
Go_ta-  ne skrbi, vse bo v redu. Saj te številke ne povejo vsega, poleg tega pa se lahko dr. tudi zmoti pri merjenju, če se otrok stalno obrača. Glavno, da je vse ostalo lepo razvito in da je vse na pravem mestu. Test pa raje pojdi delat, da boš pomirjena. Aja, naš prvi je bil na NS velik 73 mm in na izvidu piše, da naj bi bila 13t 2d noseča. Samo za primerjavo. Srečno! A.user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.1.2009 17:00:33   
Urša T.
go_ta, sigurno bo vse v redu, pa saj rezultat  ni slab.Pa če je vse videti OK, bo tudi test ok, boš videla.
V mislih sem s tabo, drugi teden boš pa full vesela.

Midva z rdagim sva šla včeraj malo nabavljat.Sva kupla troje hlačke ter dve majčki.Joj, je blo luštn nabavlat za svojega otročička.Jupi!!!
Se pa pred NS kar nisem upala kaj it kupit, me je blo tko strah...

Drage user posted image , moram vam zaupati, da sva tudi midva v torek na NS vprašala za spol.Dr. Pušenjak pravi, da bomo imeli punčko.Joj, sva tolk vesela, se mi zdi, da je zdaj postalo vse skupaj še bolj osebno.
Cunjice , ki sva jih nabavla so pa roze ter rdeče :)))).

Na morje midva greva junija, sva se zmenla, čeprav greva drugače vedno na dolgi dopust avgusta, to pa seveda tokrat ne bo mogoče in vesela sem, da je takouser posted image .
Če bo septembra vse v redu, pa gremo z našo punčko mogoče tudi kaj proti obali, za par dni user posted image .
Ste že kaj razmišljale, kateri voziček boste kupile?

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.1.2009 17:05:02   
šivilja
Lep pozdrav!

Že nekaj časa se vam nameravam pridružiti, a sem malo čakala po slabi izkušnji v juliju (abrazija po miss. ab. v 10 tednu). Zdaj je že 13 tednov mimo, sem sicer doma, a upam na najbolje.
Malo pa sem v dvomih kam pašem - po mojih izkušnjah bomo zibali avgusta po statističnih izračunih pa konec julija. Ker so mi pri prvih dveh nrobe izračunali datum poroda se bom raje zanesla nase in programirala na avgust.

Vidim, da že planirate dopust. Jaz tudi pobožno razmišljam, pa se bojim, da ne bo prav veliko iz njega. Drugič sem rodila 3.8.2005 in ni bilo nič z dopustom. n juliju sem bila že preobila, da bi lahko kjer koli uživala, junija pa mož težko dobi dopust, ko so še vse stvari v polnem teku. Upam da nam bo vseeno uspelo kam it, saj starejši sin septembra začne s šolo in tudi ne bo nič z dopustom.

Še enkrat vsem lep pozdrav in srečno

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.1.2009 17:19:21   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Sisy user posted image   kje si bila na NS? Si dobila tudi posnetek? Kje je bila kakšna, da je dobila tudi posnetek? user posted image  

na NS sem bila v Dravljah in sem dobila CD s  slikicami in 2 filmčkoma....pa zdej so super na novo opremljeni,otročka gledaš na LCD televizorju kjer se ga krasno vidiuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 22.1.2009 17:20:32 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.1.2009 17:19:23   
Sisy

sisy uuu..čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image  Zdaj boste pa parček imeliuser posted image

jaaaaaaaaaaaauser posted image  smo si potihem parček zelo želeliuser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
22.1.2009 17:19:26   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

je spraševala po angel sounds, mogoče 11tednu in 12tednu bo malo premalo za slišat srček,

jst imam doma Angel sounds in srčka še ni slišat...je še prezgodaj...tudi pri Sari se je slišal šele kasneje....

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
22.1.2009 17:19:30   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Ojla!

Avgustovke evo mene danes sem točno dopolnila 11.tednov torej sem stopila v 12.teden zandji teden najhujšega obdobja upam da zvozim do konca.In še juhu 5.dni do buhalne kok se veselim.

tut jst sem mislila da bo po 12.tednu minilo..in par dni je bil mir in sem se že veselila...potem pa včeraj in danes zopet bruhi bruhuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.1.2009 17:19:32   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

sisy čestitam za sinčka zdaj pa lepo in počasi da ti ne bo hčerka pograla ti vso energijo.

hvalauser posted image  joj naša Sari je tok aktivna da morm priznat sem kr precej utrujena....

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
22.1.2009 17:19:35   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

ČaoNo jaz zdaj gledam sterilizator in grelec user posted image   

en dobronameren nasvetek,: take stvari kot so sterilizator in grelec raje kasneje kupuj, ko boš dojenčka že imela ker velikokrat se na koncu izkaže da določenih stvari sploh ne potrebuješ. Jaz recimo teh dveh stvari nikoli nisem uporabljala.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
22.1.2009 17:22:41   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Arwen

Mi gremo tudi definitivno konec junija, tako kot vsako leto...ni gužve pa morje je že prav prijetno toplo.

mi tudi...odkar sem bila noseča s Saro zmeraj hodimo junija...in je res krasno.....

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
22.1.2009 17:24:39   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

Poopsi, sisy, kdaj je vama izračunal PDP - ker se mi zdi, da sta vajini bebici mal večji od moje (70,2 mm pa 70 mm)?
Lep (mal zaksrbljen) pozdrav za zdaj!

men Pušenjak PDP-ja sploh omenjal niuser posted image  tko da predvidevam da ostaja isti....Kdaj imaš pa rok ?

< Sporočilo je popravil Sisy -- 22.1.2009 17:25:18 >

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
22.1.2009 17:29:28   
Sisy

.. Mi je G. rekla da se razlikuje od mojega in ga ne bom težko ločila..

točno tako ...namreč otročkov utrip je bistveno hitrejši, od 140-180, naš utrip pa od 50-80 utripov na minuto.

< Sporočilo je popravil Sisy -- 22.1.2009 17:30:46 >

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
22.1.2009 17:32:39   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

sisy : jst v prvo nisem imela mozoljev (sicer jih  nisem imela niti v puberteti), ma tokrat je pa malo drgače, imam jih kr nekaj, takih fejst bolečih in nagnjusnihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ful jih imam pod lasmi... 

jst jih nikol nisem imela...ne v prviuser posted image  ne sedajuser posted image

verjetno si hotela to napisat uporabnici Ayouser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
22.1.2009 18:03:44   
poopsie
Sisy zdaj te nekaj dni ni bilo in si prava čveka postalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako se delauser posted image
go_ta meni tudi niso nič spreminjali.. Sicer pa itak naši user posted image tako skačejo da je težko natančno zmerit..Imam pa PDP 1.8. Kaj pa ti? Pa nič ne skrbi.. Vse bo vreduuser posted image user posted image
šivilja  dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Meni pa zdaj to glede AS nikakor ne gre v glavouser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
22.1.2009 18:28:16   
go_ta
sisy, meni je pa PDP zračunala 30. 7.! ampak bom kr pri vas ostala, ste tko fajn user posted image  pa mogoče bo bebica mal potegnila, dvomim, da bo že julija prišlauser posted image  drugač pa čestitke za fantička. moj drgai bi pomoje kr od sreče dol padu, če bi mu dons Strahova rekla, da dobi fantka! ampak na žalost baje ni vidla ... ampak sva z dragim oba napeto gledala, pa sva (midva strokovnjakauser posted image ) videla, da ni nobene pištolce ha ha. po najino naj bi bla punčkauser posted image  ma sj važn, da bo otroček zdrav!!
midva greva na dopust pa junija ... kje je šele to?! ker obožujem morje, sem pač ribicauser posted image  mogoče bomo pa septembra, oktobra še dol skočili, ma sestra apartma na morju ...
uuuu, dobro, da ste me spomnile, zdaj pa lahk kaj za bebico kupim, prej iz vraževerja nisem nič, sem se pa topila ob gledanju teh mičkenih cunjicuser posted image  
Urša T., jst že pol meseca gledam vozičkeuser posted image pojma nimam, kaj rabim. tiste, ki ste že mamice, nam boste mogle pomagatuser posted image  sicr mal prek interneta gledam kaj vse majo za bebice ... vse bi kupla!! pa še moja mami je čist navdušena nad kupovanjem oblačilc za dojenčke, tko da najin user posted image  sigurno ne bo gol naokrog letal.
Hvala vsem, ste me pomirile! pa za vse ostale, ki še mate preglede, držim pesti!!!!!!!!!!

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
22.1.2009 18:31:55   
go_ta
aja še to, glede PDP-ja: baje se na NS najbolj natančno izmeri in naj bi bil ta pravi - to mi je rekla Strahova. poopsie, se pa strinjam, da je težko natančno izmerit user posted image , meni je Strahova 2x merila. bomo videli, kdaj bouser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
22.1.2009 18:34:29   
tulpek
Meni je še vedno slabo in na bruhanje me sili non stop. Utrujenost je tudi še prisotna, apetita nimam nobenega in se silim s hrano. Uspelo mi je izgubiti 3 kg že do novega leta, zdaj pa lepo stagniram. Se očitno uspešno silim s hrano. Trebuh se mi še ne pozna, edino ko me napihne je videti, kot da sem v 7. mesecu. Zjutraj pa nič konkretnega.

Jutri pa imam končno svoj prvi pregled. Ne morem verjeti, da sem ga dočakala.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
22.1.2009 18:58:26   
Tanchy
Heeeej!!!

Smo ravno dobro prispeli domov s pregleda user posted image - smo videli user posted image , srček je delal kot je treba, jaz pa nulo pomirjena, da kaže vse ok....user posted image zdaj se je pa treba na NS prijavit...

go_ta: meni je GIN tudi predlagala dr. Strahovo pa me zanima koliko ste plačali za NS - jaz sem najprej mislila it v Kalliste v Domžalah...kot prvič...

Drugač pa tudi jaz že gledam košaro za voziček (ga že imamo) in se odločamo za kar rabljeno, samo še primerno ceno rabim in to je to. Ja pa zimskega pajaca bomo verjetno poskusili še na razprodajah kupit.  Moram rečt, da je pametno kar nekaj stvari kupit na razprodajah... sem to že v prvi user posted image ugotovila in se res pozna. Zdaj za 2. user posted image pa tako ali tako ne rabimo veliko. Malo bomo dopolnili, ker smo precej stvari vrnili pa bo. Tehničnih pripomočkov pa sploh nismo veliko kupovali.... kar se je na koncu izkazalo, da res ne potrebujemo. Mogoče bomo letos samo dodali vseeno baby varuško.

Punce vse lepo in pazite na svoje user posted image .

papa

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
22.1.2009 19:42:47   
kerala
Živijo vse avgustovke in ostale user posted image !

No, pa se vam še jaz pridružujem. Tako kot šivilja, sem tudi jaz imela lani zelo slabo izkušnjo - umetno prekinitev v 23. tednu, zaradi razvojne nepravilnosti. In to pušča hude psihične posledice, celo tako hude, da se tokratne nosečnosti niti veseliti ne upam. Bom še počakala do morfologije, saj je bilo zadnjič na nuhalni še vse BP.
Sicer nuhalno vseeno komaj čakam, bo pa šele 4.2., saj se bo takrat mogoče le malo več videlo... res upam, da bo vse OK... Imam pa še en pregled naslednji teden, vsaj malo za tolažbo.
Kolk gre pa čas v nosečnosti počasi... a se tudi vam enako zdi?

Ooo, dopust pa tudi jaz komaj čakam, sem razmišljala, da bi jo kam popihali že za 1. maj. Kaj pa vem, kako bo takrat poleti, obilnost, pa še vročinauser posted image Nisem prav pametna, kdaj je najbolje. Ja, vsekakor je najbolj fajn pozimi v toplih krajih, žal pa je s trebuščkom tveganje preveliko.

Sicer imamo doma dve frajlici, ki pa sta že kar pravi najstnici. Tudi onidve sta tokrat kar zadržani, je bil tudi za njiju hud šok user posted image user posted image

Koliko ste se punce do zdaj zredile? Mene prav skrbi, še tako nisem odpravila vseh kil iz lanskoletne nosečnosti, pa so vse tiste odpravljene že takoj po testu nazaj priromale, zdaj pa se tudi kar nalagajo, skupno tako že 4kg! groza, kaj še bo

Pa še PDP - 13.8., da me lahko uvrstite na seznam.

Bodite lepo vse!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?