|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
22.1.2009 7:02:38   
aprilčica07
Jutro,

sams: ne, nisem iz Obale, se zadržujem največ med Krasom in Goriškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma veš, da sem jst imela isto pr prvem porodu, isto krvno skupino, isto injekcijo in lih tako sem dobila transfuzijo.. samo nič nevem, da bi blo karkoli narobe, ker mi moja g še ni vzela krvi, jo grem dat drugi teden in pol bomo videli kako in kaj je pri meni stanje...  saj pr tebi bo tudi vse ok, samo malo bolj te bodo morali poregledovat in čuvat, tako, da kr korajžno!

Čestitke vsem, ki ste opravile ns!

Danes je pa četrtek in upam, da bomo lažje dihali, tle v službi:)

Grem še  na kavo in pol delat.

ayo: jo spijem tudi danes še zate?user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
22.1.2009 7:37:17   
SAŠA77
Dobro jutro moje dame,upem da ste lepo spele tako kot naše pikice,
želim vam prijeten dan in vsem ki imaste danes NS in preglede veliko
sreče in lepih trenutkov.
velik objem za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
22.1.2009 8:22:20   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

ayo: jo spijem tudi danes še zate?user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image  
ti, a ves da si postala clan na RR na moj RD? user posted image

punce, a ma katera probleme z mozolji? uf, mene se kostantno delajo vsak mesec (ravno ko naj bi dobila M) in to na enem in istem mestu, uni podkozni user posted image user posted image user posted image
Pri Gabrielu sem pa celih 9 mesecev cvetela in bla kot rozica!! user posted image

Nic, gremo delat!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 1178
22.1.2009 8:32:02   
Sulfinija
Ojla!

Avgustovke evo mene danes sem točno dopolnila 11.tednov torej sem stopila v 12.teden zandji teden najhujšega obdobja upam da zvozim do konca.In še juhu 5.dni do buhalne kok se veselim.In jutri dobim še AS komaj čakam da slišima z mojim skupaj bitje najine user posted image ,upam samo da najdema.

Tudi jaz mam mozolje tik pred M in na začetku sta se mi dva huda podkožna naredila in kar nočeta izginit kriza no.

Vsem,ki imate danes preglede,NS en velik srečno,pa ne pozabite takoj poročati kajti zelo navijamo za vas.

Sisy,super da vajina princeska Sara dobi brateca.

Mene tudi vendo bolj mika,da bom le povprašala na nuhalni,če se kaj vidi spol in kok je tole % da bo tisto kar nam bo takrat povedala.Samo izdala pa ne boma nikomur do konca in pika.

Takole šibam ven z mamico,bodočo babico na kavico kajti danes praznuje svoj rojstni dan.

LP Mojcauser posted image 11t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
22.1.2009 8:38:04   
tejči77
za seznamček Nuhalno imamo pri dr. Pušenjaku 30.01.2009.
Se potem kaj javim.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
22.1.2009 9:17:21   
fragola
Pozdravljene!
vsake toliko vas berem, ker se spominjam na začetek moje nosečnosti, no zdaj sem sama v 19tednu, še en teden pa bo polovica.
v glavnem sem hotele Sulfinjo odgovort, ker je spraševala po angel sounds, mogoče 11tednu in 12tednu bo malo premalo za slišat srček, verjetno boš prej tvojega slišala, najbolj ga slišiš od 13tedna naprej.
Tako, da se ne boš ustrašila če ga mogoče ne boš dubila!

Pa srečno prav vsem!!!user posted image
Letos pomladi in poleti bo pestro!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
22.1.2009 9:42:07   
simonalokar
dobro jutro vsem user posted image kako ste meni je noč minila lepo spala sem kot ubita brez kakršnih koli problemov

sisy čestitam za sinčka zdaj pa lepo in počasi da ti ne bo hčerka pograla ti vso energijo.

jaz sem drugač evredu slabosti se umirajajo in bruhanja tudi. včeraj sem videla da se nič ne redim imam iste kile tako samo da nišlo navzdol

imam vprašanje sem nevedna glede RH sem + in RH - v čem je razlika mi lahko katera razloži user posted image
in magnesol kako ga pijete z vodo al ga lahko dam v sok ali v čaj

hvala user posted image čao

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
22.1.2009 10:30:17   
lara27
Lep pozdrav !
Vsem user posted image ,ki ste opravile NS čestitam !

Jaz komaj čakam 9.2  da bom videla kako je z otročkom mam mal težav z prebavouser posted image bol rečeno nemorem jest mi katera kaj svetuje kaj bi mi pospešilo apetit ,ker se mi takorekoč vse gravža se mi zdi da imam manjši trebuh kot sem ga imela prej čeprav sem že 11 teden.

Lep dan vam želim

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
22.1.2009 10:47:08   
Sulfinija
Simolokar,magnesol daj v 2dcl mrzle vode in ga spij.Jaz ga pijem kar 3x1na dan.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
22.1.2009 11:24:19   
Sulfinija
Danes pa sem dobila nenormalnen apetit pojdla bi vse kar mi pride pod roke.

Punce kdaj boste šle nabavljat kaj stvari za vaše dojenčke.Jaz bom kupila kar po nuhalni kako malenksot,dva bodija pa že imam.Velike stvari kot so posteljica,previjalna voziček pa okoli junija.

LP Mojca

Neposredna povezava do sporočila: 1185
22.1.2009 11:35:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
moom   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), NS-02.02. 
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 22.01.   
Anonimna16   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , / user posted image )
, NS-03.02. 
any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

01.08.
Sisy 
 -  30, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.            
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), NS-26.01.

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , 28.01.,

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), 04.02.

05.08.
go_ta  -  26, P, ??, (1 user posted image ) , NS-22.01.
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), NS-30.01.                 
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, ??

06.08.

pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), 10.02., NS-29.01.         

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ?? 
Anonimna 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01. 
5ra83   -  ??, ?, MB, (1 user posted image ) , NS-30.01.

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), NS-30.01.

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-26.01.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), NS-02.02.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03., NS-29.01.
cowgirl   -  29, ?, Medvode, (1 user posted image , ? user posted image ), ??                             
Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), NS-29.01., AC-24.02. 

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-28.01.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 10.02., NS-27.01.

14.08.

lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  27, IZS, Kamnik, (1 user posted image ), ??

katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 02.03., NS-02.02.

15.08.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), 04.03., NS-30.01.

16.08.              
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02., NS-29.01.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , NS-05.02. 
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.02., NS-03.02.   
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-03.02.

20.08.
Anonimen
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-02.02.
mony5   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02.. NS-06.02. 
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03., NS-09.02. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , 06.02., NS-09.02. 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.02., NS-13.02.

miska-mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-10.02.
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-12.02.

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 06.02., NS-11.02. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image ) , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), NS-09.02.

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 27.01.

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 26.01.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.01., NS-16.02.

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 23.01., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 22.01. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 74 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 1186
22.1.2009 11:39:40   
M1987
Čao čao srečke user posted image  user posted image  No danes sem ponovno klicala za NS in imam 4.2.2009, tak da me loh ponovno vpišete. Tisti dan imam dop tudi G, tak da bom mojga angelčka videla dvakrat user posted image  

Sulfinija user posted image Ja jaz tudi že kar malo spremljam cene, da vidim koliko kje kaj stane med Muller, Baby Center, Spar... Moram reči, da so cene kar različne. Malenkosti bom tudi jaz začela počasi kupovati, saj je veliko stvari in finančno bi bilo preveč za zadnja dva meseca - takrat bomo kupili še posteljico, previjalno, voziček, ostalo pa prej user posted image  Zakaj ne bi uživale v user posted image  in z našimi user posted image  kupovale kar potrebujemo. No jaz zdaj gledam sterilizator in grelec user posted image  Aja imam pa narejen seznam kaj potrebujem. user posted image

Kako je pa z vašimi obiski na domu, ko pridejo pogledati user posted image ? Meni ogromno govorijom, da naj ne kupujem vsega, da mi bodo lahko kaj drugi, ampak problem je v tem, da oni ne vedo kaj želim, kaj mi je všeč. Pri določenih stvareh gledam tudi na kvaliteto, tako da bi najraje rekla, da kolikor mislijo dati za darilo, naj raje dajo v kuverto, da mi bo bolj prav prišlo. A bi bilo čudno? user posted image  Naprimer teta je imela user posted image  pred 2 letoma in je dobila veliko stvari po dvoje ali pa sploh neuporabno. Kaj se vam zdi?

Pozdravček vsem sladkosnedkam user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1187
22.1.2009 11:46:50   
HeGa
Ojla!

Jst sem včeraj zvedela, da bom še cel naslednji teden na bolniški, ker ima moja pikica vneto levo uho. Bošček mali. Ampak priznam, da mi kar paše bit doma.

sams tole s krvjo je pa res groza. Se strinjam s tabo, da počasi in mirno naprej. Vem pa, da ti ni lahko. Ampak saj bo. Boš videla.

Sisy user posted image  čestitke za fantka!

Meni so mozolji končno začeli izginjati. Sem jih pa imela vse od začetka nosečnosti, do sedaj. Pa tudi slabosti skorajda ni več.

Piha kakor vem anestezijo v nosečnosti močno odsvetujejo. Zobozdravnik naj bi se sam odločil ali je nujno potrebna (če so bolečine pri nosečniči tako močne, da brez ne gre). Mene tudi muči en zob, pa zdaj ne vem kaj naj. Imam enega občutljivega na mraz, pa ne vemo kateri je. Rentgen ne pride v upoštev, da pa mi brez injekcije odpre 3 zobe in gleda kateri bi bil, pa tud ne vem. Bom še malo počakala, da vidim, kaj se bo izcimilo.

Lep dan vsem, tiste ki imate preglede pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
22.1.2009 11:55:09   
Sulfinija
Ja jaz sme si kupila iz firca dva bodija male številke dolgi rokav,5 potiskanih,5barvnih in 5 belih pleničk iz blaga ter tri brisače z kapuco za kopanje je bilo v Kiki Avstrija Avstrija in se je ful splačalo.Moj me je le začudneo gledal kaj tole pomeni.

Pa imam še kjnico v mali izvedbi ne veliko otrok novorejenček,ter slinček je bil pa v eni reviji.

Junija pa voziček kupita moja starša,če ne bo zraven lupinice bom mela kar od nečakinje,posteljico in previjalno pa boma kupila samo,eno belo omaro ki je v spalnici pa boma dala urezati noter le še več poličk.Posteljino pa bom en celi komplet mela tudi od nečkinje.Cunje ne bom veliko kupovala ker mi bo tri velike vreče dala od mame prijateljica baje je tam noter od malega do 1.leta,nekaj od nečakinje nekaj pa boma še midva kupila,da bo meni srce na mestu.Otroški vrtiljak za posteljico in grelec za stekleničke,ter dudice boma pa vska meesc nekaj kupila pri plači.In vem kak bom kupovala ko nora saj se ne morem tem rečem upreti.

Po nuhalni v torek pa boma najbž vzela nahrbtnik za otročka.

Obiski prinašajo vse sorte od igrač,....Cunj zato veliko ne bom kupovala,ker itak hitro prerastejo.Ponavadi k nam prinesjo nazaj podobno kaj si ti komu nosil,ko je mel malega otročka.

Pa še tole za prihod najine user posted image  šparama 4000eurov upam,da še od tega kaj ostane.Pa še 500Eurov dobima od zavarovalnice,ko se bo otroček rodil itak pa letos ne bo nič iz morja takole da nama še ostale celoten regres in celotna dohodnina.Bo pa tol lepše na dopustu leta 2010 ko bomo šli v troje takrat si bomo pa privoščili kar dva tedna ksupaj morja.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
22.1.2009 12:45:15   
aprilčica07
Sulfinija: mi kaj dosti itak ne bomo kupovali, ker imamo že od ta prvega mulčka oblekic in igrač za prodajat.. v prvo sem pa jst zelo malo kupovala, me je matralo vraževerje in sem kupla le eno oblekico za prinest otorčka domov iz bolnice, in seveda voziček.. pa še za voziček sem dala tolko denarja vnaprej, iskat smo ga šli le malo pred PDP-jem.. kaj vem,  me je blo strah in sem vse na koncu nabavljala in skakala okoli z velikiiiiiiiim bušijem:):)
M1987: ne  kupuj preveč ker takrat zeloo dosti dobiš, kupi nekaj za svojo dušo, ostalo pa zaenkrat pusti kr v trgoviniuser posted image user posted image boš dobila veliko boš vidla:)

Se trenutno sproščam za računalnikom, ker moram it na en sestanek in že kr vem, da me bojo znerivrali.. kot vedno.. ufa, ma saj bo bolše:)
ayo: sem spila kavo tudi zate, celo dve danes.. jao, ma sem pridna, ne?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
22.1.2009 12:48:02   
aprilčica07
še to

sisy : jst v prvo nisem imela mozoljev (sicer jih  nisem imela niti v puberteti), ma tokrat je pa malo drgače, imam jih kr nekaj, takih fejst bolečih in nagnjusnihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ful jih imam pod lasmi... 

Neposredna povezava do sporočila: 1191
22.1.2009 13:21:24   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Ojla!

Avgustovke evo mene danes sem točno dopolnila 11.tednov torej sem stopila v 12.teden zadnji teden najhujšega obdobja upam da zvozim do konca.In še juhu 5.dni do nuhalne kok se veselim.In jutri dobim še AS komaj čakam da slišima z mojim skupaj bitje najine user posted image ,upam samo da najdema.

Tudi jaz mam mozolje tik pred M in na začetku sta se mi dva huda podkožna naredila in kar nočeta izginit kriza no.

Vsem,ki imate danes preglede,NS en velik srečno,pa ne pozabite takoj poročati kajti zelo navijamo za vas.

Sisy,super da vajina princeska Sara dobi brateca.

Mene tudi vedno bolj mika,da bom le povprašala na nuhalni,če se kaj vidi spol in kok je tole % da bo tisto kar nam bo takrat povedala.Samo izdala pa ne boma nikomur do konca in pika.

Takole šibam ven z mamico,bodočo babico na kavico kajti danes praznuje svoj rojstni dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1192
22.1.2009 13:24:50   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Jutro,

sams: ne, nisem iz Obale, se zadržujem največ med Krasom in Goriškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma veš, da sem jst imela isto pr prvem porodu, isto krvno skupino, isto injekcijo in lih tako sem dobila transfuzijo.. samo nič nevem, da bi blo karkoli narobe, ker mi moja g še ni vzela krvi, jo grem dat drugi teden in pol bomo videli kako in kaj je pri meni stanje...  saj pr tebi bo tudi vse ok, samo malo bolj te bodo morali poregledovat in čuvat, tako, da kr korajžno!

hvala aprilčica07, sej vem, da ni konec sveta, bomo videli sproti. V bistvu se je zgodilo, da je moje telo ful reagiralo na tujo kri in proizvedlo en kup protiteles, ki so sedaj še v meni. In če ima user posted image  kaj v krvi, kar je imel darovalec krvi in proti čemu sem jaz naredila protitelesa, je lahko cel user posted image . Ne vem, če sem se prav izrazila.

simonalokar, glede tvojega vprašanja o Rh+ in -. V bistvu se ljudje glede krvi ne razlikujemo samo glede krvne skupine (A,B,0,AB), ampak tudi na podlagi enega kupa drugih stvari, med temi tudi Rh faktor, ki je lahko + ali -. Večina ljudi ima +. Imeti Rh- ni tako hudo, razen ob nosečnosti. In sicer: če 1. rodiš otroka, ki je Rh+, bodo ob porodu, ko se krvi mešajo, mati proizvedla protitelesa proti temu + faktorju. Kar za mati ni nič hudega, do naslednje nosečnosti. Ki če je spet user posted image  z Rh+, se zna zgoditi, da ga napadajo protitelesa iz materine krvi, ki jih je naredila ob porodu. To je to. Zato vse, ki so Rh- preventivno cepijo v 28. tednu in pri porodu, če se izkaže, da je user posted image  Rh+.  Mogoče je sedaj kaj bolj razumljivo (vsaj upam).

Jaz tudi 1.nisem ful kupovala, ker še preden sem rodila, so vsakič kaj prinesli. Sploh pa za novorojenčka se ne izplača, ker ne veš, kako bo velik. Če je ful velikan, ne bo mogel nositi tistih najmanjših oblekic. Midva sva potem vzela paket e iz socialne in sva si tudi tam nabrala par bodijev itd. Edino previjalno sva ful prej nabavila, da sem v predale spravljala oprane stvari  za user posted image . Res glih ene par bodijev sva kupila in še to čisto na koncu. Potem sva bolj sproti, tudi zato, da smo se malo zamotili in šli kdaj v trgovino po nakupih, ker paše malo pretrgati tisto rutino z user posted image , sploh na začetku. No, vsaj meni je pasalo in sem se ful veselila vsakega odhoda v trgovino.

sulfinija, ayo, HeGa, aprilčica07: vraže pravijo, da če imate ful mozoljev, bo punčka. Ne vem, ali je to res, bomo videli predvidoma avgusta. Ali pa če boste zadostile naši (no, vsaj moji) babji radovednosti in razkrile kaj prej, kaj boste imele.

Bodite v user posted image  in se čujemo!

Neposredna povezava do sporočila: 1193
22.1.2009 13:36:41   
poopsie
Dober danuser posted image

Jaz imam danes prosto in sem malo pospravljala..user posted image Zdaj še edino zavese perem pol jih moram zlikat in jih nazaj gor dat.. Posesala sem po tleh pa se mi ne da obrisatuser posted image   Zdaj sem še kosilo dala kuhat se najem pa grem po Irayo..
Na koncu pa itak lahko samo padem v posteljo..

Puncee..meni so slabosti izginile zdaj pa je drug problem... POŽREŠNOOOOSTuser posted image vse kar vidim bi rada pojedla.. Samo jem jem jem jem... Sploh nisem lačna ampak,ko vidim hrano se mi zdi kot da že 3dni nisem nič jedla. Ne morem mimo hladilnika da ne bi not pogledala in kaj ven vzelauser posted image user posted image

fragola jaz sem v 12tednu in že od začetka kar uporabjam AS slišim user posted image utrip.. Mi je G. rekla da se razlikuje od mojega in ga ne bom težko ločila..
Babe,a folno moram po 12tednu tudi jest??? Koliko jaz vem je samo prve 3meseceuser posted image

Jaz oblačil od Iraye nimam NIČ!! Niti vozička,niti posteljice... Nič no kot,da sploh otroka ne bi imelauser posted image Se mi že eni norca delajo,če je ona sploh mojauser posted image Tako,da bomo šli v šoping nekje v aprilu. In si bom lepo razporedila vsak mesec nekaj,da nebom potem julija naenkrat zapravila 1000€..

Je pa Iraya danes zjutraj prišla k meni v posteljo.. In me začela božat po trebuščku in rekla,da je sanjala o dojenčkuuser posted image In,da sta se skupaj igrala z barbikami in,da ga je imela feeejst radauser posted image Jaz sem kar solzne oči dobila. Res tako lepo govori o user posted image .. Se vidi,da ga komaj čaka..

user posted image a na morje boste šli?? Iraya ful uživa v vodi in ji ne bi rada odrekla morja. In bi mogoče junija kam šli za par dni..user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

Neposredna povezava do sporočila: 1194
22.1.2009 13:38:56   
poopsie
Aja..
Meni se je ravno pred kratkin naredil sredi čela en veeeliiik mozolj!! In je podkožni in hudičevo boli.. Jaz pa si ga mažem in mažem pa ničuser posted image
Drugače pa imam po celem obrazu čist male pikice.. In nevem,če so ravno mozoljčki. Taki mali,da nič ne moreš naredit

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
22.1.2009 14:15:53   
Sulfinija
Eh punce jaz bom mela fanteka hi,hi ker meni noro paše sladko tak baje pravijo,pa kitajski horoskop kaže fanteka hi,hi bomo videl.Trije mozolji to se meni ne zdi ravno veliko.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
22.1.2009 14:41:27   
poopsie
Punce kje pa je ta kitajski horoskop? Mene malo zanima kaj bo pokazaluser posted image

Zdaj sem zavese dajala nazaj gor in me je prav bolet začelu v spodnjem deluuser posted image Taka neprijetna bolečina..

Neposredna povezava do sporočila: 1197
22.1.2009 14:49:16   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Punce kje pa je ta kitajski horoskop? Mene malo zanima kaj bo pokazaluser posted image

Zdaj sem zavese dajala nazaj gor in me je prav bolet začelu v spodnjem deluuser posted image Taka neprijetna bolečina..

Jaz se likanju,nategovanju izogibam.Sem dva dni zapored sedaj peljala in sem vedno čutila zato se tega izogibam pa obešanju cunj na stropno stojalo kjer se preteguješ se jaz izogibam.Pejt počivat in kaj proti krčem vzemi.P atega dela se trenutno izogibaj.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
22.1.2009 14:50:15   
Sulfinija
Kitajski meni kaže fanteka.

LP Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
22.1.2009 15:07:48   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Zdaj še edino zavese perem pol jih moram zlikat in jih nazaj gor dat..

ja, a jih nisi ravno 10 dni nazaj že prala user posted image user posted image
pridna pridna, lahko prideš še k nam malo reda naredit user posted image

tole z mozolji in punčko sem tudi jaz že slišala…in ja meni se tudi vedno bolj dozdeva da bo user posted image .
Glede raznih vraž, je pa vse to bolj tako tako. Meni so vse te vraže pri Gabrielu napovedovale punčko…
Slufinija, sladko pa meni ni pasala ne v 1. user posted image ne sedaj. Sem pa drugače sldkosned 1.kategorije!

Mene je pa včeraj ena kolegica gledala v buhija in me vprašala, če sem user posted image .
Meni se začenja tudi že popek obračat navzven, kar se mi v 1. user posted image ni zgodilo niti na koncu …

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Napoved spola s pomočjo brcanja
Kljub temu da sta na pregledu izrazila željo, da ne bi želela vedeti za spol otroka, je radovednost vseeno velika. Morda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?