sams
|
Drage moje so , ful sem bila grozna, ker se nisem nič javljala, ampak sem vas brala. In ko sem ponavadi vse prebrala, se mi ni več dalo pisat. Najprej en za idrija1, upam, da bo kmalu vse OK in tako kot si želiš. Anč, baje je v SLO do sedaj bil samo 1 primer nosečnice (če pa ne glih 1 pa zeeelo malo), kjer so bile težave v 1. trimesečju zaradi toksoplazmoze. Pogumno naprej, verjetno si kje vmes staknila, ker to ponavadi niti ne veš, da preboliš. Moji podatki: PDP 20.8., sams, 30, izvenzakonska skupnost, Obala, 2 1 , 17.2., NS 6.2. Vidim, da ni nobenega z Obale, mogoče edino aprilčica07, ki je napisala Primorska. Sedaj pa naj vam povem malo o mojem včerajšnjem pregledu jaz sem krvna skupina 0- in ker je tudi Rh-, me po porodu niso cepili. Sem pa dobila zaradi velike izgube krvi transfuzijo par dni po porodu. In včeraj, ko sem dobila izvide krvi, sem videla, da je ta transfuzija naredila . Namreč, v krvi imam ful protiteles proti Rh+ in protiteles proti enemu kupu stvari, kar lahko zelo škoduje malemu in mu bodo v skrajnem primeru morali zamenjati vso kri po rojstvu, če ne lahko tudi umre ali pa ima možganske okvare (ampak to so ekstremi). In tako ali tako se bom morala ful paziti in ful večkrat hoditi na preglede in držati močno močno pesti, da bo na NS vse OK, ker če ni in če mi delajo AC, se lahko moja in kri pomešajo in je velika nevarnost za . Tako da nisem ravno najbolj mirna, ampak nočem pa biti pesimist. Samo počasi in mirno naprej. To noč nisem glih najbolj mirno spala, kar mi je grozno, ker sem še vedno fuuuul utrujena. Čestitam vsem, ki ste dobile dobre novice na NS. Jaz sem jo prvič zamudila in sem šla delati hormonski test. Bi ga šla raje tudi sedaj, ampak se mi zdi čakati še 1 mesec ful težko. Moram iti, se čujemo, tipkamo itd. Ana.
|