|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 13:01:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Avgustovke 2009
21.1.2009 13:49:35   
Urša T.
Ojjla, srečke nosečke!

No, tudi jaz se javljam.
Najprej iskrene čestitke vsem, ki ste uspešno opravile pregled NS in pa seveda tudi o stalim, user posted image   ki ste imele pregled.
Joj, ste tok veliko napisale, da nisem uspela še vsega prebrat.
Ko uspem, pa sigurno še kaj pokomentiram user posted image .

Včeraj sem imela pregled NS pri Dr. Pušenjaku.
Z samim pregledom sem bila več kot zadovoljna, doktor je bil zelo zelo prijazen, je vse razložil, dibili pa smo tudi filmček user posted image user posted image user posted image . Pregled je trajal kake 15 minut.
Tok sva z mojim srečna, da vam niti ne znam opisat.
Včeraj me je bilo neznansko strah ceu dan, kaj bo pregled prinesel.
No, sedaj sem pomirjena in noro happy.

Noseča sem 11t 6 dni, plodek je velik 53,4 mm,glavica pa 18,3 mm. Srček bije z 164 bpm.
Izvidi pa so bili res superca in sicer:

Trisomy 21 : 1: 5694
Trisomy 18:  1: 40725
Trisomy 13:  1: 619405

No, sedaj pa grem malo po dolgem, ker sem zelo zaspana user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
21.1.2009 13:53:06   
go_ta
Urša T., user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Čestitke, vrjamem, da se vama je odvalil kamen od srca! Samo, da je z otročkom vse v redu!!

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
21.1.2009 14:04:25   
čačka
user posted image user posted image user posted image  Čisto vsem, ki ste opravile NS vam iskreno čestitam. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image Verjamem, da so občutki neverjetni! user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, mine še 8 dni in da bova tudi midva doživela to veselje!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
21.1.2009 14:06:08   
SAŠA77
bravo punce,čestitam za dobre in uspešne preglede
tudi sama komaj čakam 3.2. da bomo šli na NS,
želim vam prelep dan

TEJČI77 vse naj naj še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
21.1.2009 14:07:24   
simonalokar
najprej vse čestitke za uspešno opravljeno nuhalno user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa brez strahu naprej.

jaz sem kumj prišla domov od G imela sem 2 pregled in vse kaže da je OK, SRČEK BIJE to je pomembno in veliki smo skoraj 53mm in je rekla da bi lahko že zdaj naredila NS, čeprav jo imam 27.1- drugi teden. sam mož mora biti zraven za sinčka pa še razmišljam al ga bova vzela al ga bo imela tašča še ne vem. bomo videli.

drugače mi je dala magnesol naj pijem, zaradi krčev rekla mi je da je otrok zelo zgoraj, vendar posteljca je pa nizko in zato imam krče, hvala bogu da ni nič narobe.

ker pa sem založila svojo 1 materinsko knjižico, so mi zdaj ponovno vzeli kri za katero skupino spadam tako da so bile zelo prijazne une ta tečne sestre pa ni bilo hvala bogu.

bila je pa gužva čakala sem skoraj2 uri, ampak je bilo vredno čakati.

zdaj pa grem skuhat češpleve cmoke sem jih kar kupila bomo videli kakšni so.

se še slišimo.

čao

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
21.1.2009 15:54:04   
Sulfinija
Punce vse,ki imate AS napravico kje najbolj najdete srčeke?Ga bom jaz v 11.tednu že zaznala z tole napravico?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1157
21.1.2009 15:56:06   
Serendipity
Pupe - super za lepo opravljenje NS in za vse preglede! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
21.1.2009 17:08:50   
poopsie
Ojla babike.
Moram nekaj napisat,da nas spravil iz konca seznamauser posted image Smo skoraj na drugo stran padle.
Jaz bom izvide za toxo zvedla 26. Ampak me za to niti ne skrbi toliko.. Bolj za kakšno nosečniško sladkornouser posted image Meni sladkarije nenormalno pašejo.. Samo bomboni pa čokoladiceuser posted image Tako,da se moram malo umirit ker v nosečnosti si res ne želim kakšne dieteuser posted image
heGa hihihi...hvala za pohvalo imenauser posted image Ja je čist exsotično zato bi pa tudi zdaj rada imela kakšno tako ime..user posted image
Čestitke vsem za uspešno NS!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tiste,ki imate danes preglede pa seveda takoj na raportuser posted image
sulfinija z AS boš zaznala srček. Ampak boš mogla malo dlje iskat ker se otroček ful premika in je vedno na drugem koncuuser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

Neposredna povezava do sporočila: 1159
21.1.2009 17:22:31   
sams
Drage moje souser posted image ,
ful sem bila grozna, ker se nisem nič javljala, ampak sem vas brala. In ko sem ponavadi vse prebrala, se mi ni več dalo pisat.
Najprej en user posted image   za idrija1, upam, da bo kmalu vse OK in tako kot si želiš.

Anč, baje je v SLO do sedaj bil samo 1 primer nosečnice (če pa ne glih 1 pa zeeelo malo), kjer so bile težave v 1. trimesečju zaradi toksoplazmoze. Pogumno naprej, verjetno si kje vmes staknila, ker to ponavadi niti ne veš, da preboliš.

Moji podatki: PDP 20.8., sams, 30, izvenzakonska skupnost, Obala, 2user posted image  1user posted image , 17.2., NS 6.2.

Vidim, da ni nobenega z Obale, mogoče edino aprilčica07, ki je napisala Primorska.

Sedaj pa naj vam povem malo o mojem včerajšnjem pregledu user posted image
jaz sem krvna skupina 0- in ker je user posted image  tudi Rh-, me po porodu niso cepili. Sem pa dobila zaradi velike izgube krvi transfuzijo par dni po porodu. In včeraj, ko sem dobila izvide krvi, sem videla, da je ta transfuzija naredila user posted image . Namreč, v krvi imam ful protiteles proti Rh+ in protiteles proti enemu kupu stvari, kar lahko zelo škoduje malemu user posted image  in mu bodo v skrajnem primeru morali zamenjati vso kri po rojstvu, če ne lahko tudi umre ali pa ima možganske okvare (ampak to so ekstremi). In tako ali tako se bom morala ful paziti in ful večkrat hoditi na preglede in držati močno močno pesti, da bo na NS vse OK, ker če ni in če mi delajo AC, se lahko moja in user posted image  kri pomešajo in je velika nevarnost za user posted image . Tako da nisem ravno najbolj mirna, ampak nočem pa biti pesimist. Samo počasi in mirno naprej. To noč nisem glih najbolj mirno spala, kar mi je grozno, ker sem še vedno fuuuul utrujena.

Čestitam vsem, ki ste dobile dobre novice na NS. Jaz sem jo prvič zamudila in sem šla delati hormonski test. Bi ga šla raje tudi sedaj, ampak se mi zdi čakati še 1 mesec ful težko.

Moram iti, se čujemo, tipkamo itd.

Ana.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
21.1.2009 18:29:49   
tejči77
Babike, jaz sem pa nazaj s prvega pregleda. Je vse OK. G je rekla, uh, ta otrok je pa že velik. Torej PDP 15.08.09, 2. pregled 04.03.09, na nuhalno se pa jutri naročim, če bom dobila termin kar k Strahovi.
Noseči smo 10t4d in veliki 37mm. user posted image user posted image in danes se celo zelo dobro počutim, nič glavobola, nič slabosti, jeeeeee.

So pa slikice res čisto drugačne kot pri Larisi v prvem pregledu, je očitna razlika v velikosti, pa je samo dva tedna razlike.

Zdaj vas grem pa malo prebrat.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
21.1.2009 18:33:09   
eva Ana
čestitam tejči za tako lep pregled user posted image user posted image  in lepe novičke

joj, mene pa vedno bolj panika prijema za jutri user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
21.1.2009 18:55:20   
*anč*
oj!
sams  hvala ti za vzpodbudne besede. nisem vedla, da je tok mala statistika. pa kako so ti lahk dal rh pozitivno kriuser posted image user posted image . šit. a tvoj dragi pa ni negativen? pol ne bi blo problema. čuvaj se, upam, da bo vse super!
tejči user posted image   za pregled!!  pa seveda vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
21.1.2009 19:20:52   
SAŠA77
tejči super da je bilo na preglegu vse oki
user posted image user posted image user posted image
lepo praznujteuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
21.1.2009 19:50:47   
TjasaJ
Ojla souser posted image !

Čestitke vsem za NS in tudi preglede. sams - verjamem, da bo vse ok; občudujem tvoj optimizem, ki ga posreduješ tudi nam!!

Tudi moj trebuh je ogromen danes. Me je učenka v šoli (9 let) vprašala, če imam dojenčka. Sem bila ful šokirana in vprašala zakaj tako misli. Je rekla, da imam skoz roko na trebuhu user posted image . Zaenkrat sem se zvlekla z bolečinami v želodcu...

Lep pregled jutri in poročajte, kako je bilo!

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
21.1.2009 19:51:20   
M1987
user posted image  Zdravo nosečke moje user posted image  Danes sem komaj čakala, ta dan NS, z mojmu user posted image  sva odštevala, ure, minute do pregleda. Prideva tja, se namestim, začne gledati plodek in pravi - ja vi ste pa manj noseči, kot bi naj bili. user posted image  Plodek je velik 4,1, moral pa bi biti 4,5, da bi lahko opravila NS user posted image  No sva pa vsaj najnega sončka videla user posted image  se moram pa še enkrat naročiti, za čez teden, dva. Kaj takega user posted image  Aja, no danes sem izvedela, da naj bi bila noseča 11 tednov in 1 dan - povdarek na en dan user posted image  Tako, da čakam na pregled 4.2. pri moji G in vam javim, če se mi je spremenil PDP, kar se mi po vsej verjetnosti je user posted image  Lepo se imejte lepotičke moje user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
21.1.2009 20:28:09   
Sisy
hojla avgustovke

se nič ne javljam, vas pa berem....user posted image  Mi naša mala pupika vzame tolk časa in energije da več kot brat ne znese....

Včeraj smo imeli NS pri dr.Pušenjaku, vse je BP, pregled je potekal krasno, izvedeli pa smo tudi spoluser posted image user posted image user posted image  Sara bo dobila bratca, ful smo veseliuser posted image .Drugače je pa naš fantek velik 7 cm...že pravi korenjak....user posted image

Vsem čestitke za uspešno opravljene preglede pa vas še berem.

papa

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
21.1.2009 20:54:12   
Urša T.
Punce, hvala lepa za čestitke.
Seveda tudi jaz vsem, ki ste imela pregled čestitamuser posted image user posted image user posted image .
A ni luštn, ko dobimo dobre rezultate, pa se pomirimo?!

Go-ta, držim pesti jutri, da bo  to en lep pregledek.Pa čimprej poročaj vse detajleuser posted image .
Seveda držim pesti tudi za vse ostale user posted image .

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
21.1.2009 21:03:50   
nena1978
Ojla,

najprej čestitam vsem, ki ste že opravile NS, super!!!!!! no mi smo pa končno opravili prvi pregled....priznam, da me je bilo kr malo strah, ampak me je dr kmalu pomirila: vse je v redu, srček bije, user posted image že lepo "telovadi"-prav živahen je bil in lepo ga je bilo videti....user posted image user posted image user posted image

sedaj me čaka še NS- 9.2. imam datum v Dravljah.  Drugače pa se slabost pri meni počasi umirja, ni še popolnoma mimo, ampak je že veliko veliko boljše......čeprav sem ob večerih še vedno zelooooooo utrujena......

no, pa da sedaj (z veseljem) še dopolnim svoje manjkajoče podatke:

PDP: 22.08.2009
starost: 31, IZS, LJ-Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), 

NS: 09.02.2009

Nočko.....

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
21.1.2009 21:07:31   
Piha
Srečke souser posted image !

Jaz bi pa en nasvet . Nikjer ne najdem info, kako je v nosečnosti z anestezijo pri zobozdravstvenih pregledih oz plombiranju  . enega sem si prestavila, ker družinskemu zobozdravniku nisem želela povedat da sem nosečka... nikoli ne veš kdaj  bi se lahko slučajno zagovoril pred family  ( oči, mami, tast, tašča...) ki bodo od naju zvedeli šele , ko bo NS mimo . Bi pa rabila vsaj še eno zares menjavo sive plombe za belo , ne samo zaradi estetike, tud ker je ze dotrajana, moj prag bolečine pri zobozdravniku pa res zelo zelo pade.... user posted image

Danes sem preverila po tel krvne izvide... so BP, tokso sem ze prebolela in RH sem +... tko da samo upammmm, da bo tudi vse ostalo tako dobro user posted image

Pridno čakajte konec tedna... jaz razmišljam samo še o tem ... če bo vremenska kaj boljša peljem najino pikico malo posmučat , če ne pa vsaj kakšen dolg sprehod ... upam da na sončku ...

Lep večer vam želim, mi gremo jutri v 12 teden....user posted image

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
21.1.2009 21:10:03   
poopsie
dober večeruser posted image

Iraya že spančka jaz pa imam čas za RRuser posted image
M1987 joj ko sem videla user posted image  me je že stisnilo pri srcuuser posted image  Važno,da je vse OK user posted image  pa bo že nadoknadil višinouser posted image
nena super za pregleduser posted image user posted image
tjasaJ hihihi... jaz ima tudi roko nonstop na trebuhu. Pa kar božam se in se sploh ne zavedamuser posted image

NS je za mano jaz pa bi mogla počasi v službi povedatuser posted image  In to kar odlašam..prav starh me je ker vem,da bodo slabo odreagiraliuser posted image

(odgovor članu nena1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
21.1.2009 21:28:47   
M1987
Sisy user posted image   kje si bila na NS? Si dobila tudi posnetek? Kje je bila kakšna, da je dobila tudi posnetek? user posted image

poopsie user posted image ja bomo nadoknadili user posted image  sam saj veš kako je, ko nekaj pričakuješ, da čimprej izveš, da je vse ok. Samo kot praviš / pravim, samo da je on v polni formi miganja user posted image

Nočko čveke user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
21.1.2009 21:56:08   
go_ta
oj punce!! držte pesti za jutr, da bo vse v redu na NS, mam ob 12.00 pregled. Hvala, tjaša, bom poročala sevedauser posted image  dolga noč bo, dolgo jutro ...
M1987, važno, da otroček miga, zrastu bo pa tud kmaluuser posted image
sisy, tud teb čestitke za NS pa fanteka!user posted image sem se spraševala kje je začetnica tega forumauser posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
21.1.2009 21:59:45   
poopsie
go_ta ja zdaj se ti bo res vleklo! Minute v ordinaciji pa bodo šle kot stotinkeuser posted image  Se ti bo zdelo kot,da si komaj not prišla pa bo že konecuser posted image  No ti samo dobro opravi pa hitrrooo poročaj.. Saj veš,da smo firbciuser posted image user posted image user posted image
sisy uuu..čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image  Zdaj boste pa parček imeliuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
21.1.2009 22:17:41   
Barbk
Uf kolk ste čvekice user posted image .
Idrija držim pesti, da teli težki dnevi hitro minejo in naj vama prihajajoči prinesejo plusek in zdravo bebico. user posted image

Iskrene čestitke vsem za dobro opravljene preglede in še lepše rezultate iz NS. user posted image  Joj jaz tud že komaj čakam, da spet vidim najini žabici kako sta zdravi in živahni.
Uh Sulfinija mene je Poopsie čist zastrupla z AS in resno razmišljam o nakupu le tega.

Veste kaj zdaj grem pa počasi (če ne bom prej dol padlauser posted image ) prebrati za nazaj, da si še vsako posebej spravim v memory. user posted image

Nočka vsem, pa upam, da se v naslednjih dneh bolj pogosto javim. Se mi zdi, da se mi mal energije vrača. Slabost je še prisotna (ne vsak dan), raztezanje in zategovanje buškota, pa križ...Same lepe nosečniške tegobice. Vesela sem jih. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?